Derks vacature kwaliteit

QA Specialist

Aanbod
 • werken in een internationale omgeving op een productielocatie;
 • ruimte om ‘out-of-the-box’ te denken en het verschil te maken;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Functie

Als QA Specialist werk je aan diverse kwaliteitsgerelateerde projecten waarbij je je naast validatie ook met verificatie bezig zult houden (testen van (externe) grondstoffen, bereide producten, machines en processen). Ook ligt jouw focus op het opstarten, uitvoeren, begeleiden, implementeren en evalueren van diverse verbetertrajecten. Jij bent degene die de voortgang in de projecten bewaakt en/of er op je vakgebied bij aansluit. Je bent op de hoogte van de wet- en regelgeving en bent een expert in het maken van risicoanalyses. Hierbij durf je, uiteraard binnen de geldende richtlijnen, grenzen op te zoeken. Als QA Specialist ondersteun je het beleid van de organisatie op het gebied van validatie (Wetgeving, GMP, etc.) en denk je mee met mogelijke verbeterprocessen. Je ondersteunt de kwaliteitssystemen en geeft (specialistische) input over o.a. wijzigingen, afwijkingen, CAPA’s, validatie, HACCP en specificaties. Je evalueert acties, plannen en resultaten. Je zoekt proactief contact met actie-eigenaren en belanghebbenden om bewustzijn over risico’s te vergroten en bespreekt mitigerende acties. Daarnaast stel je een jaarplan op en bespreek je dit met belanghebbenden en rapporteert de voortgang gedurende het jaar. Samen met Managers en QA Officers stel je een jaarlijkse beoordeling van het proces op. Verder kaart je interne en externe ontwikkelingen in jouw vakgebied aan, en adviseert proactief over eventuele vervolgacties. Daarnaast is het jouw taak om jouw kennis op het gebied van kwaliteit verder uit te dragen binnen de organisatie en hierin je collega’s te trainen.

Profiel
 • afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in voedings-technologische of farmaceutische (industriële) richting;
 • minimaal 3 jaar relevante werkervaring; bij voorkeur in een productieomgeving;
 • ervaring in het schrijven van (validatie)protocollen (IQ, OQ, PQ);
 • affiniteit met processen en technische kennis;
 • goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • ervaring met projectmatig werken/leiden van projecten;
 • kennis van HACCP en kwaliteitssystemen;
 • proactief en flexibel;
 • analytisch en gestructureerd;
 • collegiaal, je kunt samenwerken, maar je bent ook uitstekend in zelfstandig werken.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is een een professionele, snelgroeiende en internationale zuivelonderneming. In Nederland werken ruim 700 medewerkers verspreid over diverse locaties. De organisatie wordt gekenmerkt als een open, nuchtere, maar vooral ondernemende bedrijfscultuur. Dit vereist van medewerkers dat ze een ondernemende en proactieve houding hebben, initiatief tonen en doorzettingsvermogen laten zien om doelen te bereiken. Onze opdrachtgever is altijd bezig met de volgende stap op weg naar verbetering. Realistisch en tegelijk grensverleggend. Zo werken zij samen aan een gezonde toekomst voor de kinderen die opgroeien met hun producten.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/21-076-DD, naar Pieter van Gelderen, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Pieter van Gelderen via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!