Adviseur Zorgverkoop

Aanbod
 • verantwoordelijk voor de zorgverkoop bij een zorgorganisatie met veel dynamiek;
 • schakel tussen zorgkantoren, zorgverzekeraars, gemeenten en WilgaerdenLeekerweideGroep;
 • bijdragen aan persoonsgerichte en toekomstbestendige zorg voor ruim 3800 cliënten;
 • brede verantwoordelijkheid met impact op zowel de strategie als de uitvoering;
 • maatschappelijke organisatie waar de cliënt met een complexe zorgvraag écht centraal staat;
 • jaarsalaris maximaal €78.000,- met een arbeidsvoorwaardenpakket conform FWG 60 CAO VVT.
Functie

Als Adviseur Zorgverkoop ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van relaties met zorgkantoren, verzekeraars en gemeenten (financiers van zorg). Jouw doel is tot een goede samenwerking en heldere afspraken te komen voor zorg en ondersteuning op maat voor alle cliënten van WilgaerdenLeekerweideGroep (WLGroep). Vanuit de zorgverkoopcyclus positioneer je WLGroep, signaleer je kansen en bedreigingen in de markt en onderhoud je relaties met alle relevante stakeholders. Je bewaakt de lopende contractafspraken en richt je op nieuwe aanbestedingen en de daaraan gerelateerde onderhandelingen. Je werkt nauw samen met het MT en de Zorgmanagers, Controllers, cliëntenadministratie en zorgbemiddeling en gezamenlijk formuleren jullie het verkoopplan, de daaraan gekoppelde strategie en de verkoopdoelstellingen. Als Adviseur Zorgverkoop signaleer je daarnaast ontwikkelingen en veranderingen in wet- en regelgeving binnen de ouderenzorg en de gehandicaptenzorg. Deze vertaal je naar acties voor de organisatie. Je hebt hiervoor geregeld contact met MT leden en de Managers Zorg waardoor je nauw bij de persoonsgerichte zorg aan cliënten betrokken bent.

Als organisatie is WLGroep in ontwikkeling en als Adviseur Zorgverkoop mag je meebepalen over hoe de organisatie er in de toekomst uit komt te zien. Zo maak je vanuit jouw expertise concrete voorstellen en adviezen voor zorgvernieuwing, innovatie en aanpassingen van de zorgportfolio in relatie tot interne, regionale en landelijke ontwikkelingen. Kijk jij uit naar een impactvolle rol waarbij je samenwerkt in een collegiaal team bij een zorgorganisatie in ontwikkeling? Reageer dan direct en we vertellen je graag meer over deze afwisselende positie!

Profiel
 • afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau;
 • ervaring in een soortgelijke rol bij een zorgorganisatie, zorgverzekeraar, gemeente of zorgkantoor;
 • externe ontwikkelingen kunnen vertalen naar strategisch advies;
 • ervaring in een dynamische werkomgeving met verschillende stakeholders;
 • analytisch, commercieel en organisatiesensitief;
 • maatschappelijk betrokken, relatiegericht, communicatief vaardig en verbindend.
Bedrijf

WLGroep is een sterke speler in de regio Noord-Holland (West-Friesland en omstreken) en is er voor jong en oud en voor mensen met en zonder beperking. WLGroep gelooft dat iedereen deel uit kan (blijven) maken van de samenleving en zich hierin welkom en geaccepteerd voelt, zodat hij of zij in verbinding met anderen en naar vermogen zijn of haar leven naar eigen inzicht vorm kan (blijven) geven. WLGroep bestaat uit acht organisatieonderdelen met elk zijn eigen specialisme. In totaal werken 3000 medewerkers aan persoonsgerichte zorg voor ruim 3800 cliënten. WLGroep heeft de ambitie uitgesproken de zorg en haar dienstverlening nog beter, persoonlijker en toekomstbestendiger te maken. Hierdoor is de organisatie in ontwikkeling en op zoek naar een Adviseur Zorgverkoop die hier vanuit zijn of haar expertise een belangrijke bijdrage aan kan leveren.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-117-DD naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Alexander Willemse via 033 – 4728087.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

 

Derks Vacature Health Economics

Interim Financial Accountant/Analyst

Aanbod

 • uitdagende baan binnen een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
 • tijdelijk contract van Derks en Derks Detachering;
 • periode van de opdracht van circa 6 maanden.

 

Functie

Als Financial Accountant/Analyst oefen je maandelijks economische controles uit over de financiële prestaties van de toegewezen afdelingen en rapportage-eenheden in vergelijking met het budget. Daartoe communiceer je intensief met de betrokken stakeholders. Dit alles doe je in overeenstemming met de procesbeschrijvingen en controles van de boekhouding. Controle over specifieke grootboekrekeningen wordt uitgeoefend via gedetailleerde specificaties en analyses. Je bent verantwoordelijk voor de voorraadafstemmingen met klanten en het boeken van overlopende posten om een ​​nauwkeurige balans en winst-en-verliesrekening te presenteren.

Ook ben je verantwoordelijk voor het afstemmen van sub administraties voor debiteuren, crediteuren, activa administratie en voorraad met het grootboek. Je bereidt maandelijks consolidatiegegevens en schema’s voor volgens boekhoudnormen en je stelt financiële en statutaire rapportages op. Je ondersteunt tevens de Financieel Directeur met dataverzoeken van Auditors en verzorgt maandelijks de managementrapportages. Op jaarbasis verzorg je overzichten voor externe belanghebbenden zoals de douane of de Belastingdienst.

 

Profiel

 • afgeronde mbo- of hbo-opleiding richting Economie, Finance, Financiële Administratie, Accountancy, Boekhouding of gelijkwaardig;
 • minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • bij voorkeur ervaring in een productieomgeving;
 • zelfstandig, proactief en veranderingsgezind;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

 

Bedrijf

De organisatie is al meer dan 30 jaar een belangrijke speler op de markt voor de productie van geneesmiddelen als Contract Development & Manufacturing Organization. Wereldwijd zijn er meer dan 6500 medewerkers in dienst. De organisatie is Europees leider en staat wereldwijd in de top 5. Ze bezitten momenteel 19 (productie)locaties en hebben de ambitie om alle vormen van geneesmiddelen te produceren met het niveau van kwaliteit, stiptheid en economisch evenwicht dat nodig is om te voldoen aan de behoeften van farmaceutische bedrijven over de hele wereld. Voor de locatie in Meppel zijn we op zoek naar een Interim Financial Accountant/Analyst.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/24-222-DD, naar Annerien Peters, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of Whatsappen met Annerien via +31 (0)6 45403933.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!

Derks Vacature Techniek

Maintenance Engineer

Aanbod
 • uitdagende baan bij een gerenommeerde farmaceut;
 • werken in een ervaren team dat goed op elkaar ingespeeld is;
 • een tijdelijk contract voor de duur van 18 maanden met de mogelijkheid tot vast dienstverband bij onze opdrachtgever.
Positie

Als Maintenance Engineer zorg je voor een optimale beschikbaarheid van installaties, systemen en gebouwen. Dit gebeurt door het uitvoeren en verbeteren van preventief onderhoud, het uitvoeren van correctief onderhoud en het oplossen van problemen conform de GMP-richtlijnen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en documenteren van het noodzakelijke onderhoud om een goede en veilige werking van de nutsvoorzieningen te garanderen. Het initiëren en doorvoeren van verbeteringen, zodat het gebruik van de installaties effectiever/gemakkelijker wordt gemaakt en het aantal storingen wordt verminderd, is ook onderdeel van het takenpakket. In deze functie rapporteer je aan de Sr. Utilities Manager van de afdeling E&M en werk je direct samen met de senior collega’s van de afdeling.

Je werkt samen met cross-functionele teams, waaronder Engineering, Productie en Kwaliteitscontrole, om nutsgerelateerde problemen aan te pakken. Je begeleidt en instrueert externe bedrijven bij onderhoud, storingen en kleinere projecten. De rapportage van uitgevoerde werkzaamheden doe je in Ultimo. Je initieert verbeteringen aan installaties en voert deze door. Je neemt deel aan projectgroepen rondom ontwerp, aanschaf en implementatie van nieuwe technische installaties. Uiteraard ben je verantwoordelijk voor het oplossen en documenteren van storingen, reparaties en aanpassingen, zodat installaties en systemen goed werken, processen veilig kunnen worden hervat en stagnatie tot een minimum wordt beperkt.

Profiel
 • afgeronde technische mbo-opleiding niveau 4: werktuigbouwkunde, elektrotechniek of gelijkwaardig;
 • bewezen ervaring met het werken met nutssystemen in een GMP-gereguleerde omgeving, bij voorkeur binnen de farmaceutische sector;
 • goed begrip van water voor injectie (WFI), gezuiverd water, schone stoom, HVAC-voorzieningen;
 • sterke technische vaardigheid met het vermogen om problemen met nutsvoorzieningen effectief op te sporen en op te lossen;
 • minimaal vijf jaar relevante werkervaring in het werkgebied nutsvoorzieningen;
 • ervaring hebt met het werken met (CMMS)Ultimo of SAP-vergelijkbare besturingssystemen;
 • goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands verplicht, Engels is een pre;
 • voldoende kennis van relevante regels en voorschriften om ervoor te zorgen dat het werk wordt uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke wetten.
Organisatie

Onze klant is een wereldwijde gerenommeerde farmaceutische speler en ’s werelds grootste producent van generieke geneesmiddelen, die zich inzet voor het verbeteren van de gezondheid en het vergroten van de toegang tot hoogwaardige gezondheidszorgoplossingen wereldwijd. Hun medewerkers vormen de kern van hun succes, met collega’s in meer dan 80 landen, die elke dag ’s werelds grootste medicijnassortiment aan 200 miljoen mensen leveren. Ze bieden een uniek, gevarieerd portfolio van producten en oplossingen voor patiënten en ze hebben een veelbelovende pijplijn opgebouwd rond hun therapeutische kerngebieden. Ze ontwikkelen voortdurend patiëntgerichte oplossingen en laten zowel hun generieke als gespecialiseerde geneesmiddelenactiviteiten aanzienlijk groeien door te investeren in onderzoek en ontwikkeling, marketing, bedrijfsontwikkeling en innovatie. Zo verbeteren ze de gezondheid en zorgen ze ervoor dat mensen een beter en gezonder leven kunnen leiden.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/24-090-DD, naar Björn Baarveld, BjornBaarveld@derksenderks.nl

Voor meer informatie kun je bellen met Björn Baarveld via 033 – 4728087 of Whatsappen via +31 (0)6 51 98 16 13.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Derks Vacature Kwaliteit

CSV-Specialist

Aanbod
 • uitdagende baan als CSV-Specialist binnen een ambitieuze farmaceutische organisatie;
 • werken in een internationaal bedrijf;
 • familiaire en dynamische werkomgeving.
Functie

In de rol van Computerized Systems Validation (CSV) Specialist ga jij het overzicht houden van alle IT-systemen en de mate waarin deze gevalideerd zijn. Jij gaat deze validatiestatus beheren en opvolgen, zodat alle software- en hardware-aanpassingen ook aan CSV tijdig worden onderworpen. In deze rol zorg je ervoor dat het CSV Master Plan en GMP-kritische Computer Systemen up-to-date zijn en beoordeel jij de benodigde validatie. Hiernaast ben jij verantwoordelijk voor het (laten) opzetten, implementeren en borgen van validatie studies in samenwerking met andere afdelingen. Ook zorg je voor het (laten) documenteren van alle validatieactiviteiten en resultaten evenals de documenten voor GMP Computerized Systemen, zoals risk assessments, regulatory assessments, test protocollen en rapporten. Je zorgt ervoor dat de validatie activiteiten van een goed niveau zijn en voldoen aan internationale regelgeving op het gebied van validatie en GMP. Verder zal je interne audits ondersteunen en/of uitvoeren.

In deze rol maak je deel uit van de Quality-afdeling en rapporteer je aan de Validation Lead.

Profiel
 • een afgeronde universitaire opleiding in de richting van IT of soortgelijk;
 • minimaal 2 jaar ervaring binnen een GMP-omgeving, bij voorkeur in de farmaceutische industrie;
 • kennis van GAMP5;
 • ervaring met kwaliteitssystemen, procedures en trainingen;
 • goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift;
 • doelbewust, analytisch en gedreven.
Bedrijf

Sharp Services werkt over de hele wereld aan het creëren van unieke commerciële en klinische verpakkingsoplossingen voor de farmaceutische en biotechnologische industrie. Met state-of-the-art faciliteiten is Sharp een sterke en gerespecteerde servicepartner. Sharp heeft een uitzonderlijke wereldwijde reputatie opgebouwd voor het ontwerp, de serialisatie en de productie van innovatieve, kosteneffectieve conformiteitsverpakkingen voor zelfs de meest complexe producten. Hun expertise gaat veel verder en stelt hen in staat de industrie te ondersteunen in elke fase van ontwerp, ontwikkeling, productie en levering. Ter uitbreiding zijn zij op zoek naar een Computerized Systems Validation Specialist voor binnen hun Quality afdeling, deze rol kan zowel bij de site in Heerenveen worden uitgevoerd als bij de site in Hamont-Achel.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/23-310–DD, naar Dennis Uleman, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Dennis Uleman op nummer +31 6 82 72 71 33

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Klik hier voor andere interessante vacatures!

Derks vacature inkoop-logistiek

Strategisch Inkoper

Aanbod
 • strategische en dynamische rol binnen farmaceutische inkoop;
 • relaties opzetten met diverse leveranciers;
 • samenwerken binnen een jong en leergierig team;
 • informele sfeer met veel vrijheid voor eigen input;
 • ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
Functie

Als Strategisch Inkoper ben jij verantwoordelijk voor de inkoop van een breed assortiment medicijnen. Door middel van jouw goede contactuele vaardigheden weet je langdurige relaties met leveranciers, interne klanten en andere zakelijke relaties op te bouwen en te onderhouden. In deze functie draag jij samen met je team zorg voor de continuïteit van de voorraad. Ook adviseer jij andere werkmaatschappijen op jouw vakgebied. Door jouw kennis van de markt ben je in staat om snel in te spelen op veranderingen of eventuele tekorten. In deze rol zoek jij actief de samenwerking op, zowel intern als extern, om naadloos aan te kunnen sluiten bij de marktvraag. In deze functie werk je nauw samen met twee collega’s op de inkoopafdeling en rapporteer je aan de CFO.

Kortom, een rol met veel verantwoordelijkheden waar jij relaties opbouwt, zorgt dat de voorraad optimaal is en waar jij kansen weet te signaleren in de markt waar je op in kan springen.

Profiel
 • hbo werk- en denkniveau;
 • relevante ervaring in een inkoop functie;
 • aantoonbare kennis en ervaring met het inkopen van schaarse middelen;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal;
 • communicatief en relationeel sterk;
 • analytisch sterk, proactief en daadkrachtig.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van ingepakte geneesmiddelen aan apotheken, ziekenhuizen en (zorg)instellingen. Zij hebben als doel apotheken beter te ondersteunen bij het distribueren van patiënt-specifieke geneesmiddelen. Door geneesmiddelen per innamemoment te verpakken, wordt de therapietrouw bevorderd voor de patiënt. Onze opdrachtgever is steeds op zoek naar oplossingen om de kwaliteit van de dienstverlening verder af te stemmen op de technologische ontwikkelingen in de farmaceutische markt en natuurlijk op de behoefte van de patiënt. Voor deze functie zijn zij op zoek naar een proactieve, analytisch sterke en enthousiaste Strategisch Inkoper.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-121-DD, naar Dennis Uleman, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Dennis Uleman op nummer +31 6 82 72 71 33.

 

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

 

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

 

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!

Derks Vacature Sales Marketing

Customer Engagement Manager

Aanbod

 • uitdagende baan bij een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
 • tijdelijk contract van Derks & Derks Detachering;
 • periode van de opdracht duurt tot het einde van het jaar, met kans op verlenging.

 

Functie

Als Customer Engagement Manager Vaccinatie ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van klantenbinding ten behoeve van patientenzorgverbetering. De Customer Engagement Manager indentificeert op basis van relevante data en kennis van de markt de klanten en accounts met het grootste potentieel en zij bepalen op strategische manier het eigen marktgebied. Aan de hand van deze uitkomsten wordt bepaald welke klanten en accounts er worden benaderd en op welke manier.

Je draagt bij aan optimale patiëntenzorgverbetering en ben je dagelijks bezig met het continu herzien en verbeteren van campagnes op basis van gegevens, analyses en experimentresultaten. Je gaat je bezig houden met de uitvoering van activiteiten op basis van een strategisch omnichannel engagementtraject.

 

Profiel

 • een Bachelor/Master diploma;
 • beschikt over minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • relevante kennis van de farmaceutische markt;
 • expert in zowel fysieke als digitale klantbetrokkenheid, multichannel gebruik op basis van kanaalaffiniteit en gepersonaliseerde klantreizen;
 • bekend met virtueel en remote benadering van werken en een expert in fysieke klantbezoeken;
 • beschikt over relevante kennis van digitale mogelijkheden en het gebruik hiervan;
 • beweegt flexibel en veerkrachtig mee in een steeds meer uitdagende omgeving;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Bedrijf

Onze relatie wordt vandaag de dag gezien als een wereldleider op het gebied van gezondheidszorg. Met de ontwikkelde geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten bieden ze innovatieve behandelingen aan voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. Ze zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen ze met uitgebreide programma’s en samenwerkingsverbanden. Bij de organisatie in Nederland werken ongeveer 4.500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties. Deze functie is op de locatie in Haarlem.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/24-173-DD, naar Björn Baarveld, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, smsen of Whatsappen met Björn via +31 (0)6 51981613.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Klik hier voor andere interessante vacatures!

Derks Vacature Sales Marketing

Relatiemanager Apotheken

Aanbod
 • uitdagende en verantwoordelijke commerciële rol;
 • sterk strategisch component voor het nog beter in de markt zetten van de dienstverlening;
 • veel vrijheid voor creatieve input;
 • veel ruimte voor het indelen van je eigen agenda;
 • veelzijdige en zelfstandige functie.

 

Functie

Als Relatiemanager Apotheken ben jij het gezicht voor de klanten in de regio Noord-Nederland. Je bent verantwoordelijk voor het behouden en uitbreiden van bestaande relaties, maar ook het acquireren van nieuwe klanten. Jij bent het aanspreekpunt en een betrokken gesprekspartner voor (potentiële) klanten omtrent de geboden producten, dienstverlening en implementaties. Hierbij hoor je de ervaringen en wensen van de klant en koppelt dit intern terug. Verder ben je verantwoordelijk voor het vormen van een strategie en salesplan. Als Relatiemanager Apotheken doe je proactief verbetervoorstellen voor andere knelpunten en verbetermogelijkheden die je signaleert. Je participeert in projecten, draagt bij aan jaarplannen en fungeert als deskundige binnen het vakgebied voor interne en externe klanten, leveranciers en netwerkpartners. Ook ben jij samen met de inkoper en de apotheker verantwoordelijk voor de uitvoering van het assortimentsbeleid.

Kortom, een commerciële rol, waarin je de klantenkring zowel onderhoudt als uitbouwt en waarbij je wensen en kansen signaleert en dit kan omzetten in verbetervoorstellen.

 

Profiel
 • hbo werk- en denkniveau;
 • aantoonbare ervaring in een commerciële rol binnen de farmaceutische industrie;
 • aantoonbaar netwerk van openbare of poliklinische apotheken;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal;
 • strategisch, verantwoordelijk en communicatief vaardig;
 • proactief, ondernemend en klantgericht.

 

Bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van ingepakte geneesmiddelen aan apotheken, ziekenhuizen en (zorg)instellingen. Zij hebben als doel apotheken beter te ondersteunen bij het distribueren van patiënt-specifieke geneesmiddelen. Door geneesmiddelen per innamemoment te verpakken, wordt de therapietrouw bevorderd voor de patiënt. Onze opdrachtgever is steeds op zoek naar oplossingen om de kwaliteit van de dienstverlening verder af te stemmen op de technologische ontwikkelingen in de farmaceutische markt en natuurlijk op de behoefte van de patiënt. Voor deze functie zijn zij op zoek naar een proactieve, initiatiefrijke, klantgerichte en enthousiaste Relatiemanager Apotheken.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-062–DD, naar Dennis Uleman, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Dennis Uleman op nummer +31 6 82 72 71 33.

 

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

 

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Klik hier voor andere interessante vacatures!