Derks Vacature Kwaliteit

Validation Engineer

Aanbod

 • een uitdagende en prettige werkomgeving;
 • eigen inbreng en visie op het validatiebeleid;
 • werken aan kwaliteitsbeleid binnen een uiterst complexe en internationale productieomgeving;
 • prachtig productenpakket in babyvoeding, klinische voeding, aanvullende voeding;
 • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met kans op verlenging contract.

 

Positie

De QA-organisatie verzorgt QA Engineering-validaties en beheert wijzigingen van apparatuur en processen. Het QA Engineering-team bestaat uit 5 personen en werkt nauw samen met Productie en Engineering, veelal in projectverband. Het team rapporteert aan de QA Validation Manager en onderhoudt zelfstandig contact met internationale collega’s. Daarnaast houdt het team zich bezig met reviews, (her)validatie, changemanagement en risicomanagement. In de functie van Validation Engineer ben je verder verantwoordelijk voor uiteenlopende validatieprojecten o.a. de validatie van schoonmaak- en productieprocessen, of zelfs mogelijk computersysteemvalidatie.

 

Profiel

 • minimaal afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting levensmiddelentechnologie, (bio)procestechnologie, chemie en/of techniek;
 • minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • ervaring met reviews, risicomanagement en policybeheer;
 • kennis van en ervaring met diverse validatiemethoden en technieken in een FDA-/GMP-gereguleerde werkomgeving;
 • ervaring met cleaning, equipment en procesvalidatie;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.

 

Organisatie

Onze opdrachtgever, is één van grootste Global Healthcare-organisaties. Ze houden zich bezig met het ontwikkelen, produceren en verkopen van voedingsmiddelen en farmaceutische producten, die zowel als voedingsmiddel en als geneesmiddel geregistreerd staan. In de groeiende productiefaciliteit wordt onder hoge kwaliteitseisen geproduceerd, zowel in vloeibare vorm als in poedervorm. De site in maakt een forse groei door, zowel in capaciteit als in aantal producten. Daarmee is het een van de belangrijkste sites voor Europa, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. De QA-afdeling is volop in ontwikkeling om het werk tot een nog hogere kwaliteit te tillen. We zijn dan ook op zoek naar een Validation Engineer die een bijdrage levert aan de kwaliteitsontwikkeling van de afdeling. We nodigen zowel interim professionals uit, als mensen die zich verder in het validatievak willen bekwamen, om te solliciteren.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer DT/24-079-DD, naar Björn Baarveld, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Whatsapp Björn via +31 (0)6 51 98 16 13.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die u zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!

Derks Vacature Sales Marketing

Relatiemanager Apotheken

Aanbod
 • uitdagende en verantwoordelijke commerciële rol;
 • sterk strategisch component voor het nog beter in de markt zetten van de dienstverlening;
 • veel vrijheid voor creatieve input;
 • veel ruimte voor het indelen van je eigen agenda;
 • veelzijdige en zelfstandige functie.

 

Functie

Als Relatiemanager Apotheken ben jij het gezicht voor de klanten in de regio Noord-Nederland. Je bent verantwoordelijk voor het behouden en uitbreiden van bestaande relaties, maar ook het acquireren van nieuwe klanten. Jij bent het aanspreekpunt en een betrokken gesprekspartner voor (potentiële) klanten omtrent de geboden producten, dienstverlening en implementaties. Hierbij hoor je de ervaringen en wensen van de klant en koppelt dit intern terug. Verder ben je verantwoordelijk voor het vormen van een strategie en salesplan. Als Relatiemanager Apotheken doe je proactief verbetervoorstellen voor andere knelpunten en verbetermogelijkheden die je signaleert. Je participeert in projecten, draagt bij aan jaarplannen en fungeert als deskundige binnen het vakgebied voor interne en externe klanten, leveranciers en netwerkpartners. Ook ben jij samen met de inkoper en de apotheker verantwoordelijk voor de uitvoering van het assortimentsbeleid.

Kortom, een commerciële rol, waarin je de klantenkring zowel onderhoudt als uitbouwt en waarbij je wensen en kansen signaleert en dit kan omzetten in verbetervoorstellen.

 

Profiel
 • hbo werk- en denkniveau;
 • aantoonbare ervaring in een commerciële rol binnen de farmaceutische industrie;
 • aantoonbaar netwerk van openbare of poliklinische apotheken;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal;
 • strategisch, verantwoordelijk en communicatief vaardig;
 • proactief, ondernemend en klantgericht.

 

Bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van ingepakte geneesmiddelen aan apotheken, ziekenhuizen en (zorg)instellingen. Zij hebben als doel apotheken beter te ondersteunen bij het distribueren van patiënt-specifieke geneesmiddelen. Door geneesmiddelen per innamemoment te verpakken, wordt de therapietrouw bevorderd voor de patiënt. Onze opdrachtgever is steeds op zoek naar oplossingen om de kwaliteit van de dienstverlening verder af te stemmen op de technologische ontwikkelingen in de farmaceutische markt en natuurlijk op de behoefte van de patiënt. Voor deze functie zijn zij op zoek naar een proactieve, initiatiefrijke, klantgerichte en enthousiaste Relatiemanager Apotheken.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-062–DD, naar Dennis Uleman, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Dennis Uleman op nummer +31 6 82 72 71 33.

 

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

 

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Klik hier voor andere interessante vacatures!