Derks Vacature Sales Marketing

Regional Account Manager Diabetes Noordoost NL

Aanbod
 • een gedreven en professioneel team en een wereldwijd toonaangevend bedrijf;
 • salesvertegenwoordiger worden van toonaangevende producten;
 • strategische commerciële rol.
Functie

Als Regional Account Manager Diabetes ben je de salesvertegenwoordiger van de producten die dit bedrijf aanbiedt op het gebied van diabetes en cardiovasculair. Je gaat strategisch te werk binnen jouw netwerk van Internisten en Cardiologen binnen de provincies Drenthe, Friesland en Groningen en trekt hierin jouw eigen plan. Jouw missie is het acquireren en onderhouden van potentiële afnemers van deze producten. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het overtuigen van de belangrijkste stakeholders door een merkwaarde propositie te leveren met optimale formule- en richtlijnposities die aanwezig zijn in het gehele portfolio. Met jouw inzicht ontdek je kansen en ontwikkel je een businesscase die het juiste investeringsniveau identificeert voor het ontwikkelen van winstgevende activiteiten binnen de klantenportefeuille. Je maakt onderdeel uit van de buitendienst in een team van ruim 20 Accountmanagers verspreid door het gehele land en je werkt nauw samen met de Salesmanager.

Kortom: een veelzijdige en uitdagende salesfunctie bij een van de meest toonaangevende farmaceuten!

Profiel
 • een afgeronde bachelor- of masterdiploma;
 • minimaal 4 jaar relevante ervaring met sales, bij sterke voorkeur op het gebied van diabetestherapie;
 • een bestaand netwerk in het noorden van Nederland;
 • passie, creativiteit en enthousiasme, leergierig en in staat om autonoom te werken;
 • uitstekende beheersing van het Nederlands is verplicht en gevorderd niveau Engels.
Bedrijf

Onze relatie is wereldwijd een van de grootste farmaceutische bedrijven. Ook in Nederland behoort onze relatie al jarenlang tot de top, waarbij de werknemers een diverse, samenwerkingsgerichte en inclusieve cultuur koesteren. De cultuur kenmerkt zich verder door gedrevenheid om verschil te maken voor de gezondheidszorg en door enthousiasme en een informele werksfeer. De organisatie verricht onderzoek en levert geneesmiddelen op verschillende indicatiegebieden.

In verband met de doorgroei van een interne medewerker, zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste Regional Account Manager Diabetes.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/23-152-DD, naar Bjorn Schouten, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Bjorn Schouten via 033 – 4728087.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!

Zorgverkoper Regio Noord

Aanbod
 • verbindende rol binnen een complex en dynamisch werkveld;
 • intern adviserend en richting gevend aan strategisch inkoopbeleid;
 • vanuit contractering sturing geven naar de toekomst;
 • volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en uitbouwen van externe contacten;
 • goed arbeidsvoorwaardenpakket conform FWG 60 cao GGZ.
Functie

Als zorgverkoper van Eleos voor regio Noord (Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en deel Gelderland) heb je een uitdagende, zelfstandige en adviserende rol binnen een ambitieuze onderscheidende organisatie. Binnen een steeds regionaler wordend zorglandschap ben jij een belangrijke schakel tussen de organisatie, gemeenten, inkoopbureaus en samenwerkende zorgaanbieders. Je coördineert aanbestedingsprocessen, draagt zorg voor implementatie en monitoring van de contracten en verwerft een onderscheidende en onmisbare positie voor de zorgdienstverlening van Eleos.

Samen met 2 collega Zorgverkopers, die verantwoordelijk zijn voor de regio’s Midden en Zuid, voer je overleg en bundel je gezamenlijk jullie expertise. Je rapporteert aan de Regiodirecteur Noord. Je regisseert het administratieve proces en bent vraagbaak voor alle relevante interne en externe partijen. Je signaleert trends en ontwikkelingen in de markt en adviseert op proactieve wijze de Regiodirecteur, Zorgmanagers en teams.

Profiel
 • afgeronde (bedrijfskundige) opleiding op minimaal hbo niveau;
 • ervaring met aanbestedingen en met het proces van zorgcontractering;
 • kennis van wet- en regelgeving en dit kunnen vertalen naar concrete adviezen en beleid;
 • een verbinder, sterk in het opbouwen en onderhouden van netwerk;
 • resultaatgericht, communicatief vaardig en gevoel voor humor;
 • je herkent je en stemt in met de christelijke identiteit van Eleos.
Bedrijf

Eleos is specialist binnen de christelijke ggz en biedt begeleiding en behandeling aan mensen met psychische problematiek. Vanuit het christelijk geloof wordt er met clienten en hun netwerk gewerkt aan hoop en herstel van het gewone leven.

Binnen regio Noord wordt er vanuit 13 locaties hoogwaardige begeleiding en behandeling geboden. Deze locaties bevinden zich van Groningen tot Zwolle en er vindt zowel jeugdzorg als volwassenenbehandeling en
-begeleiding plaats. Als Zorgverkoper ben je verantwoordelijk voor alle activiteiten die leiden tot zorgcontractering (denk hierbij aan wmo, jeugdwet, PGB en onderaanneming), inclusief maatwerkvoorzieningen. Ben jij een ervaren zorgverkoper en heb je hart voor de christelijke ggz, neem dan contact met ons op!

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/23-096-DD, naar Karin Hultink, karin@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Karin Hultink via 033 – 4728087

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.