Derks Vacature Health Economics

Interim Financial Accountant/Analyst

Aanbod

 • uitdagende baan binnen een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
 • tijdelijk contract van Derks en Derks Detachering;
 • periode van de opdracht van circa 6 maanden.

 

Functie

Als Financial Accountant/Analyst oefen je maandelijks economische controles uit over de financiële prestaties van de toegewezen afdelingen en rapportage-eenheden in vergelijking met het budget. Daartoe communiceer je intensief met de betrokken stakeholders. Dit alles doe je in overeenstemming met de procesbeschrijvingen en controles van de boekhouding. Controle over specifieke grootboekrekeningen wordt uitgeoefend via gedetailleerde specificaties en analyses. Je bent verantwoordelijk voor de voorraadafstemmingen met klanten en het boeken van overlopende posten om een ​​nauwkeurige balans en winst-en-verliesrekening te presenteren.

Ook ben je verantwoordelijk voor het afstemmen van sub administraties voor debiteuren, crediteuren, activa administratie en voorraad met het grootboek. Je bereidt maandelijks consolidatiegegevens en schema’s voor volgens boekhoudnormen en je stelt financiële en statutaire rapportages op. Je ondersteunt tevens de Financieel Directeur met dataverzoeken van Auditors en verzorgt maandelijks de managementrapportages. Op jaarbasis verzorg je overzichten voor externe belanghebbenden zoals de douane of de Belastingdienst.

 

Profiel

 • afgeronde mbo- of hbo-opleiding richting Economie, Finance, Financiële Administratie, Accountancy, Boekhouding of gelijkwaardig;
 • minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • bij voorkeur ervaring in een productieomgeving;
 • zelfstandig, proactief en veranderingsgezind;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

 

Bedrijf

De organisatie is al meer dan 30 jaar een belangrijke speler op de markt voor de productie van geneesmiddelen als Contract Development & Manufacturing Organization. Wereldwijd zijn er meer dan 6500 medewerkers in dienst. De organisatie is Europees leider en staat wereldwijd in de top 5. Ze bezitten momenteel 19 (productie)locaties en hebben de ambitie om alle vormen van geneesmiddelen te produceren met het niveau van kwaliteit, stiptheid en economisch evenwicht dat nodig is om te voldoen aan de behoeften van farmaceutische bedrijven over de hele wereld. Voor de locatie in Meppel zijn we op zoek naar een Interim Financial Accountant/Analyst.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/24-222-DD, naar Annerien Peters, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of Whatsappen met Annerien via +31 (0)6 45403933.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!

Derks vacature inkoop-logistiek

Strategisch Inkoper

Aanbod
 • strategische en dynamische rol binnen farmaceutische inkoop;
 • relaties opzetten met diverse leveranciers;
 • samenwerken binnen een jong en leergierig team;
 • informele sfeer met veel vrijheid voor eigen input;
 • ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
Functie

Als Strategisch Inkoper ben jij verantwoordelijk voor de inkoop van een breed assortiment medicijnen. Door middel van jouw goede contactuele vaardigheden weet je langdurige relaties met leveranciers, interne klanten en andere zakelijke relaties op te bouwen en te onderhouden. In deze functie draag jij samen met je team zorg voor de continuïteit van de voorraad. Ook adviseer jij andere werkmaatschappijen op jouw vakgebied. Door jouw kennis van de markt ben je in staat om snel in te spelen op veranderingen of eventuele tekorten. In deze rol zoek jij actief de samenwerking op, zowel intern als extern, om naadloos aan te kunnen sluiten bij de marktvraag. In deze functie werk je nauw samen met twee collega’s op de inkoopafdeling en rapporteer je aan de CFO.

Kortom, een rol met veel verantwoordelijkheden waar jij relaties opbouwt, zorgt dat de voorraad optimaal is en waar jij kansen weet te signaleren in de markt waar je op in kan springen.

Profiel
 • hbo werk- en denkniveau;
 • relevante ervaring in een inkoop functie;
 • aantoonbare kennis en ervaring met het inkopen van schaarse middelen;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal;
 • communicatief en relationeel sterk;
 • analytisch sterk, proactief en daadkrachtig.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van ingepakte geneesmiddelen aan apotheken, ziekenhuizen en (zorg)instellingen. Zij hebben als doel apotheken beter te ondersteunen bij het distribueren van patiënt-specifieke geneesmiddelen. Door geneesmiddelen per innamemoment te verpakken, wordt de therapietrouw bevorderd voor de patiënt. Onze opdrachtgever is steeds op zoek naar oplossingen om de kwaliteit van de dienstverlening verder af te stemmen op de technologische ontwikkelingen in de farmaceutische markt en natuurlijk op de behoefte van de patiënt. Voor deze functie zijn zij op zoek naar een proactieve, analytisch sterke en enthousiaste Strategisch Inkoper.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-121-DD, naar Dennis Uleman, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Dennis Uleman op nummer +31 6 82 72 71 33.

 

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

 

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

 

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!

Derks Vacature Sales Marketing

Relatiemanager Apotheken

Aanbod
 • uitdagende en verantwoordelijke commerciële rol;
 • sterk strategisch component voor het nog beter in de markt zetten van de dienstverlening;
 • veel vrijheid voor creatieve input;
 • veel ruimte voor het indelen van je eigen agenda;
 • veelzijdige en zelfstandige functie.

 

Functie

Als Relatiemanager Apotheken ben jij het gezicht voor de klanten in de regio Noord-Nederland. Je bent verantwoordelijk voor het behouden en uitbreiden van bestaande relaties, maar ook het acquireren van nieuwe klanten. Jij bent het aanspreekpunt en een betrokken gesprekspartner voor (potentiële) klanten omtrent de geboden producten, dienstverlening en implementaties. Hierbij hoor je de ervaringen en wensen van de klant en koppelt dit intern terug. Verder ben je verantwoordelijk voor het vormen van een strategie en salesplan. Als Relatiemanager Apotheken doe je proactief verbetervoorstellen voor andere knelpunten en verbetermogelijkheden die je signaleert. Je participeert in projecten, draagt bij aan jaarplannen en fungeert als deskundige binnen het vakgebied voor interne en externe klanten, leveranciers en netwerkpartners. Ook ben jij samen met de inkoper en de apotheker verantwoordelijk voor de uitvoering van het assortimentsbeleid.

Kortom, een commerciële rol, waarin je de klantenkring zowel onderhoudt als uitbouwt en waarbij je wensen en kansen signaleert en dit kan omzetten in verbetervoorstellen.

 

Profiel
 • hbo werk- en denkniveau;
 • aantoonbare ervaring in een commerciële rol binnen de farmaceutische industrie;
 • aantoonbaar netwerk van openbare of poliklinische apotheken;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal;
 • strategisch, verantwoordelijk en communicatief vaardig;
 • proactief, ondernemend en klantgericht.

 

Bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van ingepakte geneesmiddelen aan apotheken, ziekenhuizen en (zorg)instellingen. Zij hebben als doel apotheken beter te ondersteunen bij het distribueren van patiënt-specifieke geneesmiddelen. Door geneesmiddelen per innamemoment te verpakken, wordt de therapietrouw bevorderd voor de patiënt. Onze opdrachtgever is steeds op zoek naar oplossingen om de kwaliteit van de dienstverlening verder af te stemmen op de technologische ontwikkelingen in de farmaceutische markt en natuurlijk op de behoefte van de patiënt. Voor deze functie zijn zij op zoek naar een proactieve, initiatiefrijke, klantgerichte en enthousiaste Relatiemanager Apotheken.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-062–DD, naar Dennis Uleman, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Dennis Uleman op nummer +31 6 82 72 71 33.

 

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

 

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Klik hier voor andere interessante vacatures!

Derks Vacature Sales Marketing

International Accountmanager

Aanbod
 • uitdagende en verantwoordelijke commerciële rol in de farmaceutische industrie;
 • veel vrijheid en mogelijkheid tot hybride werken;
 • regelmatig reizen binnen Nederland en Europa;
 • onderdeel van een hecht en informeel team.
Functie

Als International Accountmanager voor actieve farmaceutische ingrediënten (API’s) ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van bestaande klantrelaties en het uitbreiden van het klantenbestand in Nederland en verschillende Europese landen, waaronder Duitsland, Engeland en Spanje. Je onderhoudt nauwe contacten met belangrijke stakeholders bij bestaande en potentiële klanten, waarbij je belangrijke marktinformatie deelt en hen helpt om zich aan te passen aan marktontwikkelingen. Zo help je de producenten van geneesmiddelen om op het juiste moment en onder de juiste voorwaarden grondstoffen in te kopen. Deze internationale commerciële rol biedt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director en werkt nauw samen met o.a. Customer Service en Logistiek.

Profiel
 • minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal 2 jaar ervaring in een internationale farmaceutische handelsomgeving;
 • aantoonbare ervaring in een internationale commerciële functie;
 • aantoonbare affiniteit met API’s;
 • commercieel gedreven, communicatief zeer vaardig en overtuigend;
 • relationeel sterk en klantgericht;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord en geschrift.
Bedrijf

Ofichem Group produceert, ontwikkelt en distribueert API’s voor zowel mens als dier. Deze actieve substanties worden wereldwijd gedistribueerd naar farmaceutische producenten. De productie en distributie van API’s gebeurt volgens de GMP- en GDP-richtlijnen. Binnen de Ofichem Group verzorgt Ofichem B.V. API’s voornamelijk voor diergeneesmiddelen. Op verzoek van fabrikanten wereldwijd koopt Ofichem deze grondstoffen in, houdt ze eventueel op voorraad en levert ze op tijd bij de klant. Het stabiele en hechte team staat klaar om uit te breiden met een nieuwe commerciële collega. Bij Ofichem Group heerst een informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen. Medewerkers maken deel uit van een dynamische en stimulerende werkomgeving waar initiatief wordt aangemoedigd.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-057, naar Anna Helsen, anna@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Anna Helsen op nummer +31 (0)6 45 41 29 24.

 

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Klik hier voor andere interessante vacatures!