Derks & Derks Biotech

De Nederlandse Biotech sector levert oplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen en draagt door de innovaties van hoog niveau bij aan gezondheid, duurzaamheid en economische groei. Zo worden door de Biotech industrie onder andere revolutionaire geneesmiddelen, vaccins en therapieën geïntroduceerd die ten goede komen aan de patiënt. Ook vanuit de politiek wordt het belang van de Biotech sector erkend. In april 2022 heeft het Nationaal Groeifonds een investering van 250 miljoen aan de sector toegezegd.

Bij Derks & Derks zijn we al twintig jaar HR Specialist binnen de Life Sciences en Healthcare en al jarenlang partner van Biotech belangenvereniging HollandBIO

De afgelopen jaren breidde Derks & Derks haar activiteiten in de Biotech verder uit. We zijn sinds 2020 onderdeel van het Pivot Park Oss als partner voor ondersteuning bij HR vraagstukken binnen elke fase van het bedrijf.

Daarnaast zijn we sinds oktober 2021 als HR partner aangesloten bij het platform Business Solutions for Life Sciences. De afgelopen jaren hebben wij diverse bedrijven ondersteund bij:

  • Werving & Selectie van nieuwe medewerkers
  • Opstellen van functieprofielen en beoordelingscyclus
  • Opbouwen van een salarishuis met groeimogelijkheden
  • Vergroten naamsbekendheid in de markt

Meer weten over onze HR oplossingen op maat voor Biotech?
Lees de artikelen in BiotechNEWS (voorjaar 2022), BiotechNEWS (najaar 2022), BiotechNEWS (voorjaar 2023), BiotechNEWS (najaar 2023) en de Business Cases ImmunoPrecise Antibodies en ReGEN Biomedical en/of neem dan contact met ons op.

Derks & Derks
Databankweg 12a
3821 AL  Amersfoort
Tel. 033 – 4728087
info@derksenderks.nl

Locatie Pivot Park (op afspraak)

Kloosterstraat 9
5349 AB  Oss
Tel. 033 – 4728087
Logo PivotPark