Werving & Selectie

Gegarandeerd de beste kandidaat binnen de afgesproken periode
Als sectorspecialist* brengen we organisaties in Healthcare samen met talenten voor vaste dienstverbanden. Snel en gedegen, maar met oog voor kwaliteit, verbinden wij de behoeften van organisaties met de wensen en mogelijkheden van de juiste hoger opgeleide kandidaten. Door persoonlijke aandacht en door écht kijken en luisteren naar de kandidaten en opdrachtgevers kunnen wij zorgen voor het invullen van jouw vacature met de juiste match!

Wil je daarbij nog meer zekerheid, garanties tegen mismatches én extra ondersteuning bij onder andere onboarding en coaching? Kies dan voor de Full Package service van Derks & Derks.

Wat mag je in ieder geval van ons verwachten:

  • Een dedicated consultant en psychologen met bedrijfspsychologische achtergrond
  • Een database met 25.000 hoger opgeleide professionals
  • Een wereldwijd netwerk (INRALS)
  • Actuele branchekennis, mede door onze samenwerkingen en opleidingen
  • Gedegen intake (echt kijken en luisteren)
  • Alle kandidaten worden face to face geïnterviewd volgens de STAR methodiek
  • De beste kandidaat binnen de afgesproken periode
  • Bij keuze voor onze Full Package service: naast de werving, standaard een assessment, onboarding en coaching van de geplaatste kandidaat én een garantie van maar liefst 9 maanden op de opdracht.

Executive Search
De invulling van top executive functies vergt een specifieke aanpak en benadering. Het gaat vaak om kandidaten die niet actief zoeken naar een nieuwe baan, maar wel een nieuwe stap willen overwegen als zich een mooie gelegenheid voor doet. Het vinden, kénnen en persoonlijk benaderen van kandidaten op board room niveau is een specialisme op zich. Wij hebben de kennis en expertise in huis om Executives voor jouw bedrijf te searchen.

*Rond de Covid-19 crisis publiceerden wij (mei 2020) een visie op het juist in tijden van crisis aantrekken van hoogopgeleid talent, in samenhang met de te voorziene krapte op de arbeidsmarkt. Een situatie die de komende jaren zeker nog van kracht zal zijn!