LiScensEd – Life Sciences Education

LiScensEd – Life Sciences Education (voorheen Leergang Industriële Farmacie/LIF*) biedt ééndaagse interactieve modules voor praktijkgerichte professionalisering in Farma, Medtech en Biotech waarin bij gastbedrijven diverse thema’s en relevante processen aan bod komen: Aseptische productie; Verpakking en distributie en Registratie van geneesmiddelen.

Verdieping en praktische ervaring bij gastbedrijven
De modules zijn los van elkaar te volgen, maar ook uitstekend te combineren. LiScensEd biedt verdieping en praktische ervaring middels werkplekbezoeken bij de gastbedrijven, discussie met (internationale) experts en bespreking van bijzondere praktijksituaties bij gastbedrijven. Een verdere verdieping en verankering wordt geborgd middels praktische casussen en/of rollenspellen.

Voor wie
LiScensEd – Life Sciences Education is bedoeld voor iedereen die in Farma, Medtech of Biotech betrokken is bij de ontwikkeling tot en met de distributie van geneesmiddelen of medical devices. De modules bieden verbreding en verdieping voor zowel aanstormend talent als voor gevestigde professionals op minimaal hbo-werk/denkniveau, in functiegebieden als Quality Assurance, Quality Control, Validatie, Supply Chain, Registratie/Regulatory Affairs, Productie, Product Development, Warehousing/Logistiek, Clinical Development, Projectmanagement.

Meer informatiewww.liscensed.nl

* Met name door de COVID-19 omstandigheden zijn de activiteiten rond de Leergang Industriële Farmacie opgeschort. In die periode hebben de initiatiefnemers zich opnieuw georiënteerd op de behoefte in de sector. Daaruit is LiScensEd – Life Sciences Education ontstaan, met een vernieuwde aanpak met (vooralsnog) 3 ééndaagse modules.