HR Research

Met onze academische achtergrond staan we midden in de markt, op het snijpunt van praktijk en wetenschappelijk onderzoek. Die positie biedt ongekende mogelijkheden om toegepast arbeidspsychologisch onderzoek te doen. In samenwerking met onder andere de Universiteit van Amsterdam, de Universiteit Utrecht en diverse marktpartijen deden wij onder andere onderzoek naar: het verloop onder rayonmanagers; beroepskeuze farmaciestudenten; bedrijfscultuur in apotheken; salarissen van Sales en Kwaliteitsprofessionals in Life Sciences (inclusief online Salarischeckers).

Onze HR Research activiteiten leveren direct in de praktijk toepasbare kennis op. Kennis die we graag delen, door onze rapporten als download beschikbaar te stellen.

Bekijk hier alle onderzoeksrapporten binnen de Life Sciences.

Welke Apothekersrol past het beste bij mij? Test jezelf
Als onderdeel van onze HR Research activiteiten hebben we een vragenlijst ontwikkeld, die online beschikbaar zijn, om jezelf te testen. Als je de vragenlijst/test volledig doorloopt, krijg je een kort overzicht met de belangrijkste uitkomsten en een hierop aansluitend maatwerk-advies. Start de apothekers beroepskeuze vragenlijst