HR Research

Met onze academische achtergrond staan we midden in de markt, op het snijpunt van praktijk en wetenschappelijk onderzoek. Die positie biedt ongekende mogelijkheden om toegepast arbeidspsychologisch onderzoek te doen. In samenwerking met onder andere de Universiteit van Amsterdam, de Universiteit Utrecht en diverse marktpartijen deden wij onder andere onderzoek naar: het verloop onder rayonmanagers; beroepskeuze farmaciestudenten; bedrijfscultuur in apotheken; jobcrafting; salarissen van Sales en Kwaliteitsprofessionals in Life Sciences (inclusief online Salarischeckers).

Onze HR Research activiteiten leveren direct in de praktijk toepasbare kennis op. Kennis die we graag delen, door onze rapporten als download beschikbaar te stellen.

Bekijk hier alle onderzoeksrapporten binnen de Life Sciences.

Jobcrafting: regie over je werkplezier
Als onderdeel van onze HR Research activiteiten doen wij jaarlijks onderzoek naar jobcrafting in samenwerking met de Universiteit Utrecht.
Wil jij je baan ook positiever ervaren en (meer) bevlogen raken als je aan het werk bent? Dat kan door jobcrafting. Hiermee neem je zélf de regie in handen en creëer je zélf de baan die bij je past en je (weer) energie geeft!
Ben je benieuwd naar de laatste inzichten over jobcrafting? Lees dan de samenvattingen van de recente onderzoeken op de pagina van onze onderzoeksrapporten.
Meer weten over dit onderwerp en het toepassen ervan voor jezelf of voor je teamleden? Neem dan contact op met onze Talent Development consultants.

Welke Apothekersrol past het beste bij mij? Test jezelf
Als onderdeel van onze HR Research activiteiten hebben we een vragenlijst ontwikkeld, die online beschikbaar zijn, om jezelf te testen. Als je de vragenlijst/test volledig doorloopt, krijg je een kort overzicht met de belangrijkste uitkomsten en een hierop aansluitend maatwerk-advies. Start de apothekers beroepskeuze vragenlijst