Executive Education: Masterclass NieuweZorg

Masterclass NieuweZorg: dé opleiding voor verdieping van kennis en netwerk in het gehele zorgspectrum!

De Masterclass NieuweZorg verbindt al tien jaar met succes betrokken managers/bestuurders in en rond de zorg om de complexiteit van de actuele dossiers in de zorg beter te kunnen interpreteren. Adequate interpretatie leidt immers tot effectieve communicatie, herkenning en realistische doelen. Ver weg van abstracte teksten, dicht bij concrete acties. De Masterclass NieuweZorg brengt deelnemers in zes themablokken in een actueel netwerk in gesprek met elkaar en met gastdocenten die bepalend en opinievormend zijn. Op hoog niveau, met na afronding van de Masterclass de mogelijkheid het Post WO-diploma te behalen.

Deelnemers aan de Masterclass NieuweZorg zijn betrokken, op innovatie gerichte en gedreven managers in de zorg en aanverwante gebieden: politiek, zorgverzekeraars, farmacie, Medtech, Biotech, eerste- en tweedelijn, algemeen ziekenhuis, GGZ, patiëntenverenigingen enzovoorts. Professionals die de zorg vanuit hun ervaring kennen en op zoek zijn naar mogelijkheden om zich te verbreden en te verdiepen. Professionals die hun passie voor de zorg delen.

Ben jij klaar voor de zorg van morgen? Doe het sámen, ánders, béter en schrijf je in voor de Masterclass NieuweZorg.
www.masterclassnieuwezorg.nl

Masterclass Health Contracting

Masterclass Health Contracting: dé opleiding voor innovatieve zorgcontractering vanuit samenwerking en vertrouwen!

Goede gezondheidszorg is een groot goed, maar ons zorgsysteem piept en kraakt. Er zijn ingrijpende veranderingen nodig. Het regeerakkoord is duidelijk: “passende zorg” is de norm. In- en verkopers van zorg kunnen een cruciale rol spelen om onze zorg hoog kwalitatief, toegankelijk en betaalbaar te houden.
Masterclass Health Contracting biedt hen een opleiding voor zorgcontractering op het allerhoogste niveau. Het grote maatschappelijke belang van hoog kwalitatieve, betaalbare en toegankelijke zorg staat centraal. Samenwerking en vertrouwen zijn daarbij essentieel.

Masterclass Health Contracting: samen voor passende zorg? Deal! www.healthcontracting.nl