APPO logo

Manager De Nationale Apotheek

Aanbod
 • word dé projectmanager van een bijzondere formule waar patiënt en kwaliteit voorop staan;
 • afwisselende rol met breed takenpakket, (grote) zelfstandigheid en verantwoordelijkheden;
 • meebouwen aan een vooruitstrevende, landelijk werkende apotheekorganisatie;
 • mogelijkheid om bij te dragen aan toegankelijkheid, betaalbaarheid en kwaliteit van de zorg;
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.
Bedrijf

APPO Groep is de nieuwe naam waarin al het goede van vier gekende marktpartijen samenkomt: ADD Apotheek, Napohoed, Sofa en De Nationale Apotheek. APPO Groep is de apotheek van nu! Met een sterk team van 160 medewerkers binnen acht apotheken, en met een eigen cleanroom waar hoogwaardige productie plaatsvindt, bedient de organisatie in samenwerking met ziekenhuizen, huisartsen en zakelijke klanten inmiddels meer dan honderdduizend patiënten. De organisatie bereidt in Roosendaal, heeft haar eigen apotheken en uitgiftepunten in het land en realiseert met De Nationale Apotheek de meest klantvriendelijke, kwaliteitsgerichte en snelle levering binnen twee uur. Kenmerkend aan APPO is de ‘frisse’ cultuur: er wordt écht samengewerkt, de bedrijfsdoelen komen nadrukkelijk voor de individuele, men ondersteunt elkaar en heeft zin in de toekomst.

APPO heeft de wind in de rug omdat ze aansluit bij de zorg van de toekomst. Ze werkt al samen met meer dan vijftig ziekenhuizen, is met De Nationale Apotheek voorkeursleverancier van Achmea/Zilveren Kruis, werkt met haar succesvolle programma’s nauw samen met de andere zorgverzekeraars en is zich aan het opmaken om alle asielzoekerscentra in Nederland te gaan beleveren. De toegevoegde waarde en legitimiteit van De Nationale Apotheek staat als en huis en wordt daarom fors uitgebreid. Ga jij leiding geven aan die operatie?

Functie

Je krijgt de bijzondere rol om deze landelijk opererende, online apotheek succesvol  te optimaliseren en uit te bouwen. Je wordt verantwoordelijk voor de aansturing van het team, de kwaliteit van de dienstverlening, optimalisatie van de interne processen en het realiseren van groei. Je bent het boegbeeld van De Nationale Apotheek naar de patiënt en je staat voor de allerhoogste kwaliteit in farmaceutisch opzicht.

Je geeft vorm aan de fors toenemende vraag vanuit de markt. Uiteraard kun je naast je eigen team rekenen op de professionele en enthousiaste ondersteuning van de collega’s binnen APPO, waaronder tien Beherend Apothekers. Daarnaast werk je nauw samen met met de Algemeen Directeur en met de Directeur Apotheken, aan wie je ook rapporteert. Een unieke kans om van een groeiend, innovatief organisatieonderdeel een (nog groter) succes te maken en een in het oog springende landelijk opererende organisatie neer te zetten.

Profiel
 • diploma farmacie en ervaring als Beherend Apotheker is een eis;
 • unieke mix van ondernemerslust, vakkennis, energie, project-talent en verbeterambities;
 • aantoonbare ervaring met het aansturen van innovatieve (groei) projecten;
 • ervaring met het optimaliseren van (logistieke) processen;
 • conceptueel sterke verbinder met coachende vaardigheden;
 • boegbeeld, teamplayer en ondernemend.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/20-052-DD, naar Alexander Willemse, via info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Alexander Willemse via 033 – 4728087.

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

APPO logo

Directeur Apotheken / MT-lid

Aanbod
 • verantwoordelijk voor de aansturing van een vooruitstrevende organisatie waar de patiënt en kwaliteit voorop staan;
 • leidinggeven aan een uitdagend integratietraject met een stevige groeiambitie in de nabije toekomst;
 • afwisselende rol met een breed takenpakket, en (grote) vrijheidsgraden en verantwoordelijkheden;
 • inspirerende collega’s en interessante netwerkcontacten;
 • bijdragen aan de toegankelijkheid, betaalbaarheid en kwaliteit van de zorg;
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.
Bedrijf

APPO Groep is de nieuwe naam waarin al het goede van vier gekende marktpartijen samenkomt: ADD Apotheek, Napohoed, Sofa en De Nationale Apotheek. APPO Groep is de apotheek van nu! Met een sterk team van 160 medewerkers bij acht apotheken, en met een eigen cleanroom waar hoogwaardige productie plaatsvindt, bedient de organisatie in samenwerking met ziekenhuizen, huisartsen en zakelijke klanten inmiddels meer dan honderdduizend patiënten. De organisatie bereidt in Roosendaal, heeft haar eigen apotheken en uitgiftepunten in het land en realiseert met de Nationale Apotheek de meest klantvriendelijke, kwaliteitsgerichte en snelle levering binnen twee uur. Kenmerkend aan APPO is de ‘frisse’ cultuur: er wordt écht samengewerkt, de bedrijfsdoelen komen nadrukkelijk voor de individuele, men ondersteunt elkaar en heeft zin in de toekomst.

APPO heeft de wind nadrukkelijk in de rug omdat ze aansluit bij de zorg van de toekomst. Ze werkt al samen met meer dan vijftig ziekenhuizen, is met de Nationale Apotheek voorkeursleverancier van Achmea/Zilveren Kruis,  werkt met haar succesvolle programma’s nauw samen met de andere zorgverzekeraars en is zich aan het opmaken om alle asielzoekerscentra in Nederland te gaan beleveren. De toegevoegde waarde van APPO wordt met al deze initiatieven en successen bevestigd en de organisatie breidt dan ook fors uit. Om deze groei farmaceutisch, logistiek en procesmatig verder uit te bouwen wil APPO graag kennismaken met een verbindende, zelfstartende, analytisch en communicatief sterke directeur.

Functie

In de groei van APPO ben je primair verantwoordelijk voor het optimaliseren van de samenwerking en efficiency binnen en tussen de genoemde bedrijfsonderdelen. Je speelt een essentiële rol in het verder optimaliseren van bedrijfsprocessen, resulterend in kwalitatief goede en efficiënte farmaceutische en operationele processen. Hierbij wordt de kracht van het lokale met de meerwaarde van de algemene organisatie gecombineerd. De grote mogelijkheden van APPO in efficiency worden door jou in kaart gebracht en samen met betrokkenen uitgevoerd. Met jouw ervaring en expertise help je de organisatie de juiste keuzes te maken, werk je nauw samen met de Beherend Apothekers, de Stafmanagers binnen de organisatie en je collega MT-leden. Je rapporteert aan de Algemeen Directeur.

Profiel
 • wo werk- en denkniveau;
 • sterke voorkeur voor een afgeronde opleiding farmacie;
 • minimaal drie jaar ervaring met het succesvol implementeren van operationele verbeteringen;
 • minimaal drie jaar ervaring met het coachen van professionals;
 • aantoonbare ervaring met het leiden van operationele (logistieke) optimaliseringsprocessen;
 • conceptueel sterke verbinder met coachende vaardigheden;
 • boegbeeld, ondernemend, teamplayer en no no-nonsense mentaliteit.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/20-053-DD, naar Alexander Willemse, via info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Alexander Willemse via 033 – 4728087.

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.