Sales Representative Orthobiologics

Aanbod
 • zelfstandige en verantwoordelijke commerciële rol;
 • veel vrijheid en mogelijkheid tot remote werken;
 • ambitieuze en groeiende Medical Device organisatie;
 • zeer innovatief en uniek productportfolio;
 • onderdeel van een hecht en informeel team.
Functie

Als Sales Representative ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande klantrelaties alsook het uitbouwen van nieuwe klantrelaties. Je werkt in een klein commercieel team met als doel het verbeteren van de marktpositie van de organisatie. Je bent zeer goed ingevoerd in de Nederlandse ziekenhuiswereld en hebt een sterk netwerk binnen de Traumatologie en/of Orthopedie. Doordat jij de markt goed kent, ben je een volwaardige gesprekspartner en weet jij het product en de organisatie op goede wijze te vertegenwoordigen. Samen met de Sales Director en een collega werk je aan het verder uitbouwen van het klantenbestand en ontwikkelen van het marktaandeel. Je werkt zelfstandig of vanuit huis of je bent onderweg naar bestaande of nieuwe klanten. Je exacte werkgebied is afhankelijk van jouw woonplaats en zal in overleg met de andere collega’s worden bepaald!

Profiel
 • afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur in Fysiotherapie of Verpleegkunde;
 • minimaal 3 jaar commerciële ervaring binnen de ziekenhuiswereld;
 • aantoonbare ervaring binnen de Traumatologie of Orthopedie;
 • verantwoordelijk, resultaatgericht en gestructureerd;
 • commercieel gedreven, communicatief zeer vaardig en overtuigend;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord en geschrift.
Bedrijf

Onze opdrachtgever Bonesupport AB is een Zweeds orthobiologisch bedrijf dat CERAMENT® ontwikkelt en op de markt brengt. De organisatie heeft als missie om het herstel en de levenskwaliteit van patiënten met botaandoeningen te verbeteren. De producten zijn effectief voor de behandeling van patiënten met fracturen en botholtes veroorzaakt door trauma, infectie, ziekte of operaties.

De producten van Bonesupport AB zijn zeer innovatief en uniek in de markt. De organisatie groeit dan ook al meerdere jaren zowel in Nederland als wereldwijd. Om deze groei verder vorm te geven is men op zoek naar uitbreiding voor het commerciële team in Nederland.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-096, naar Djamila Hagemans, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of Whatsappen met Djamila op nummer +31 (0)6 13 59 01 92.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Derks vacature kwaliteit

Quality Specialist (0.6 tot 0.8 FTE)

Aanbod
 • een uitdagende kwaliteitspositie binnen een groeiend en innovatief bedrijf;
 • een dynamische werkomgeving in een gloednieuw kantoor in Den Haag, inclusief toegang tot een zwembad, fitness- en wellnessfaciliteiten.
 • uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei, in de vorm van coaching en een opleidingsbudget;
 • een klein en gezellig team van (internationale) collega’s waar plezier en teambuilding voorop staat;
 • een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Functie

Als Quality Specialist ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem. In lijn met de aanhoudende groei en voortdurende ontwikkelingen binnen de organisatie, wil onze klant hun huidige ISO 9001 QMS omzetten naar ISO 13485. Dit biedt jou de kans om een sleutelrol te spelen in het uitbreiden en vernieuwen van het bestaande systeem, zodat de ISO 13485-certificering wordt behaald en de regionale standaarden (MDR) worden nageleefd. Je beheert Corrective and Preventive Action (CAPA)-processen, voert root cause analyses uit en implementeert de vereiste wijzigingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van audits, zowel op locatie als remote, bij uiteenlopende partners zoals octrooibureaus, leveranciers, magazijnen en laboratoria, zowel in Nederland als internationaal. Je zorgt voor een professionele en naadloze communicatie met diverse belanghebbenden en zoekt continu naar verbeteringen. Wanneer er wijzigingen in producten of productieprocessen plaatsvinden, registreer jij deze en communiceer je de details zowel intern als naar alle relevante partijen, vaak in samenwerking met de sales- en business development managers. Ook ben je het aanspreekpunt met betrekking tot klachtenafhandeling, zowel naar leveranciers als naar klanten. Binnen de organisatie promoot je kwaliteit en werk je aan het vergroten van het bewustzijn hierover. Kortom, een uitdagende rol waarin je de organisatie naar een hoger (kwaliteits-)niveau kunt tillen.

Profiel
 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de Life Sciences;
 • een aantal jaar ervaring binnen een kwaliteitsrol;
 • affiniteit met medical devices is een sterke pre;
 • bekend met de MDR, EMA en FDA regelgeving, en ISO13845 is een sterke pre;
 • kennis van de ontwikkeling van geneesmiddelen of klinische studies is een pre;
 • kennis van GMP en GLP zijn een sterke pre;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
 • gedreven, resultaatgericht en in staat om zelfstandig te werken;
 • bereidheid om te reizen binnen Nederland en daarbuiten voor o.a. leverancier audits.
Bedrijf

Bij onze klant staan kwaliteit en efficiëntie centraal. Hun kernactiviteit is de ontwikkeling van injectiespuiten en ondersteunende hulpmiddelen. De focus ligt vooral op oogheelkundig gebruik en de ondersteuning van (ziekenhuis)apotheken bij het gebruik van de producten. Daarnaast is er volop contact met farmaceuten, die in toenemende mate interesse tonen in de producten. Door feedback van (oog)artsen, apothekers, farmaceuten en patiënten te combineren, creëren ze producten die zijn afgestemd op de behoeften van hun klanten. Met het oog op de groeiambities van de organisatie, ligt de focus voor deze rol met name op het uitbreiden en bijhouden van het QMS en het onderhouden van contact met klanten die de producten gebruiken.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-201-DD, naar Djamila Hagemans, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Djamila Hagemans via 033 – 4728087.

 

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

 

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!

Derks Vacature Sales Marketing

Communicatiespecialist Life Sciences

Aanbod
 • uitdagende communicatierol met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • werkzaam voor een stichting met een sterk maatschappelijke missie;
 • gedreven, ervaren en professioneel team;
 • unieke kans om jouw expertise in te zetten bij belangrijke innovatieve projecten.
Functie

Als Communicatiespecialist bij RegMed XB weet je als geen ander hoe je complexe materie kan vertalen naar heldere content. Je ontwikkelt een doelgerichte communicatiestrategie, zowel online als offline en weet de juiste middelen en kanalen in te zetten. Je put informatie uit diverse bronnen, waaronder mediapartners, stakeholders, collega’s, wetenschappers en staat bekend als een uitstekende netwerker en verbinder. Je bent een betrouwbare sparringpartner en de communicatie expert binnen de organisatie en voor verschillende stakeholders. Jij ontwikkelt de pr-campagnes en content en coördineert de uitrol ervan. Ook analyseer je de impact ervan met behulp van onder andere Google Analytics. In deze functie ben jij de ervaren en vooral zelfsturende communicatieprofessional die zowel operationeel als strategisch te werk zal gaan.

Profiel
 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in Communicatie of Journalistiek;
 • meer dan 3 jaar ervaring in een communicatiefunctie;
 • affiniteit met bètawetenschap en/of zorgorganisaties;
 • hands-on, creatief en resultaatgericht;
 • uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.
Bedrijf

RegMed XB is in 2017 opgericht als een virtueel instituut met Nederlandse en Belgische publieke (overheden en universiteiten) en private (gezondheidsfondsen en bedrijven) partners. RegMed XB heeft als doel betaalbare regeneratieve geneeskundeoplossingen te bieden aan patiënten met chronische aandoeningen. RegMed XB gelooft dat wanneer onderzoekers, patiëntenorganisaties en ondernemers zij aan zij werken, ze de grootste impact kunnen hebben op patiënten en de samenleving als geheel. Momenteel zijn er vier “Moonshots” gericht op het genezen van patiënten met eindstadium nierfalen, diabetes type 1, osteoartritis en hart- en vaatziekten. RegMed XB is niet alleen gericht op wetenschappelijke doelen, maar neemt ook deel aan publiek-private samenwerkingsverbanden om onderzoek en valorisatie te integreren. Dit verkort de tijd tot de patiënt en maakt het mogelijk onderzoeksresultaten om te zetten in nieuwe bedrijven.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-178-DD, naar Anna Helsen, anna@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Anna Helsen via 06 45 41 29 24.

 

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Lead Consultant GMP

Aanbod
 • groeiende, ambitieuze, unieke en internationaal georiënteerde organisatie;
 • ondernemende en kwaliteitsgerichte functie;
 • ruimte om mee te groeien met de organisatie;
 • vrijheid om je werkzaamheden en tijden flexibel in te

 

Functie

Als Lead GMP Consultant ligt jouw focus op de strategische vraagstukken zowel intern, bij klanten (consultancy) als voor de GMP- en GDP-trainingen. Ook ben je samen met het Trainings- en Consultancyteam verantwoordelijk voor de implementatie daarvan bij zowel kleine als grote farmaceutische organisaties. Vanuit jouw rol ontwikkel jij een strategisch plan en visie op de toekomst van zowel Training als Consultancy binnen de organisatie. Verder draag je zorg voor de inhoudelijke kwaliteit van trainingen en consultancy opdrachten. Dit stem je af met de inhoudelijke experts. Je zult een deel van de trainingen ook zelf gaan organiseren, waardoor je jouw inhoudelijke kennis naar anderen kunt overbrengen. Je analyseert behoeftes van klanten en trainers, maar ook veranderingen in wet- en regelgeving en de farmaceutische industrie. Deze veranderingen weet je slim te implementeren in het plan. Je werkt nauw samen met een team van drie andere Consultants, waarin jouw rol met name gericht is op visie, ondernemerschap en sturen. Daarnaast werk je met andere teams van klanten tijdens opdrachten en schakel je met andere teams binnen PCS.

Circa 25% van je tijd zal bestaan uit het bezoeken van klanten. Je vindt het leuk om internationaal actief te zijn en bent flexibel met een ondernemersmentaliteit. Omdat je zelfstandig bent en overzicht weet aan te brengen, vind je het geen probleem om in een soms wat chaotische organisatie te werken. Je werkt in een klein team en krijgt veel ruimte om te groeien.

 

Al met al een uitdagende, maar ook hands-on rol in een groeiende, internationaal georiënteerde organisatie.

Profiel
 • afgeronde -opleiding (bijvoorbeeld in de richting van Farmacie, Bio-engineering of Proces-engineering);
 • minstens 3 jaar ervaring op het gebied van QA in een GMP-omgeving is een must;
 • ambitie om te groeien, zowel in vaardigheden als in farmaceutische kennis;
 • hands-on, flexibel, ondernemend, strategisch, analytisch, zelfstandig, verantwoordelijk en communicatief vaardig;
 • bereidheid om te reizen, zowel binnen als buiten Europa;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als

 

Bedrijf

Pharmaceutical Consultancy Services (PCS) is een internationaal farmaceutisch consultancy- en trainingsbureau. Ze ondersteunen wereldwijd farmaceutische organisaties, door middel van consultancy services, trainingen en audits. Ze adviseren, inspecteren en trainen producenten en groothandels wereldwijd, met als doel patiëntgerichte, praktische kwaliteitssystemen. Ook bieden ze een gevalideerd GMP-softwaresysteem aan, bedoeld voor het effectiever maken van kwaliteitssystemen. Zo zorgen ze ervoor dat zowel kleine als grote organisaties voldoen aan de GMP, GDP, FDA, of WHO regulatory compliance. Naast Nederland zijn ze onder andere ook actief in de VS, UK, Canada, Europa en India. De organisatie is een jong, vrij informeel bedrijf met korte lijnen en de sfeer onderling is ontspannen. Ze hebben aandacht voor de werknemers en hun ontwikkeling. Vanwege groei en uitbreiding zijn ze op zoek naar een Lead GMP Consultant.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-180, naar Bjorn Schouten, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of Whatsappen met Bjorn Schouten op nummer +31 6 516 491 61.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

Derks Vacature Sales Marketing

Senior Project Manager

Offer
 • connecting role with a lot of freedom and impact on the organisation
 • a foundation with a strong social mission
 • driven, eager to learn and ambitious team
 • become part of an organisation dedicated to cure chronic diseases
Position

As Senior Project Manager, you will be in charge of keeping everything running smoothly. From coordinating different reporting cycles (from science to finance) to managing both internal and external projects. Your main goal is to make sure everything gets done on time. You will also be the one reaching out to partners and stakeholders and exploring new commercial partnerships. Communication is key here, whether it is engaging partners, visiting sites, or spreading the word externally. Additionally, you will be diving into grant applications (on scientific, governmental, and European level) and keeping an eye out for exciting business opportunities in the fast-paced international environment.

As Senior Project Manager you can make an immediate impact on their small team. The right candidate has excellent communication skills and demonstrable experience in stakeholder management.

Profile
 • Master’s degree in Life Sciences or a related field
 • at least 3 years of proven experience in project management within the Life Sciences industry
 • knowledge of regenerative medicine is desirable
 • strong organizational skills
 • proactive, flexible and hands-on
 • excellent communication skills in English and Dutch, both written and spoken
Organisation

RegMed XB was founded in 2017 as a virtual institute of Dutch and Belgian public (governments and universities) and private (health foundations and companies) partners that are working together to develop regenerative medicine solutions to cure chronic diseases. RegMed XB believes that when researchers, patient organizations and entrepreneurs work side by side, they stand the best chance to bring the most impact to patients and society at large. There are currently four “Moonshots” to cure patients with end-stage kidney failure, type 1 diabetes, osteoarthritis, and cardiovascular disease. Beyond its scientific objectives, RegMed XB is also active in public-private partnerships to integrate research and valorisation to shorten the time-to-patient and translate research results into new businesses. RegMed XB is looking for a Senior Project Manager to support their partners. This position is best suited for someone who likes a fast-paced start-up environment and solving new challenges.

Response

Interested? Please send your resume and motivational letter by e-mail, with reference to WS/24-097, to Tim van Loon: info@derksenderks.nl.

 

For further information, please call Tim van Loon at number +31 (0)6 20 79 77 21.

 

Our client has chosen Derks & Derks B.V. as recruitment agency for this assignment. We request therefore to send any application or other response to Derks & Derks.

Not quite the position you are looking for? Click here for other interesting positions!

Derks vacature inkoop-logistiek

Strategisch Inkoper

Aanbod
 • strategische en dynamische rol binnen farmaceutische inkoop;
 • relaties opzetten met diverse leveranciers;
 • samenwerken binnen een jong en leergierig team;
 • informele sfeer met veel vrijheid voor eigen input;
 • ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
Functie

Als Strategisch Inkoper ben jij verantwoordelijk voor de inkoop van een breed assortiment medicijnen. Door middel van jouw goede contactuele vaardigheden weet je langdurige relaties met leveranciers, interne klanten en andere zakelijke relaties op te bouwen en te onderhouden. In deze functie draag jij samen met je team zorg voor de continuïteit van de voorraad. Ook adviseer jij andere werkmaatschappijen op jouw vakgebied. Door jouw kennis van de markt ben je in staat om snel in te spelen op veranderingen of eventuele tekorten. In deze rol zoek jij actief de samenwerking op, zowel intern als extern, om naadloos aan te kunnen sluiten bij de marktvraag. In deze functie werk je nauw samen met twee collega’s op de inkoopafdeling en rapporteer je aan de CFO.

Kortom, een rol met veel verantwoordelijkheden waar jij relaties opbouwt, zorgt dat de voorraad optimaal is en waar jij kansen weet te signaleren in de markt waar je op in kan springen.

Profiel
 • hbo werk- en denkniveau;
 • relevante ervaring in een inkoop functie;
 • aantoonbare kennis en ervaring met het inkopen van schaarse middelen;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal;
 • communicatief en relationeel sterk;
 • analytisch sterk, proactief en daadkrachtig.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van ingepakte geneesmiddelen aan apotheken, ziekenhuizen en (zorg)instellingen. Zij hebben als doel apotheken beter te ondersteunen bij het distribueren van patiënt-specifieke geneesmiddelen. Door geneesmiddelen per innamemoment te verpakken, wordt de therapietrouw bevorderd voor de patiënt. Onze opdrachtgever is steeds op zoek naar oplossingen om de kwaliteit van de dienstverlening verder af te stemmen op de technologische ontwikkelingen in de farmaceutische markt en natuurlijk op de behoefte van de patiënt. Voor deze functie zijn zij op zoek naar een proactieve, analytisch sterke en enthousiaste Strategisch Inkoper.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-121-DD, naar Dennis Uleman, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Dennis Uleman op nummer +31 6 82 72 71 33.

 

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

 

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

 

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!

Pharmaceutical Process Engineer

Aanbod

 • uitdagende baan bij een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
 • tijdelijk contract van Derks & Derks Detachering;
 • periode van de opdracht duurt tot 31 december 2024, met kans op verlenging.

 

Functie

Als Pharmaceutical Process Engineer leid je projecten of neem je deel aan diverse initiatieven binnen het bedrijf. Je zet expertise in binnen een dynamische en innovatieve omgeving, omdat je gaat samenwerken met diverse stakeholders en je technische en technologische kennis hiervoor kunt inzetten. Het is essentieel dat je effectief kunt samenwerken in een complexe, zowel lokaal als wereldwijd georiënteerde, omgeving.

Als Pharmaceutical Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het definiëren, specificeren en aanschaffen van nieuwe productieapparatuur, evenals het opzetten, uitvoeren en rapporteren van kwalificaties van deze apparatuur. Je introduceert nieuwe producten, materialen of componenten naar de productieafdelingen, zet proces- en schoonmaakvalidaties op, voert deze uit en rapporteert hierover. Daarnaast coördineer en/of voer je onderzoeken en wijzigingen uit ter verbetering van bestaande installaties en productieprocessen. Tot slot geef je leiding aan of draag je bij aan onderzoek naar de root cause van afwijkingen in het productieproces.

 

Profiel

 • bachelor-/masterdiploma;
 • ervaring/affiniteit met equipment en equipmentkwalificatie zijn een must (minimaal 5 jaar);
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • relevante kennis van de farmaceutische markt;
 • ervaring met schoonmaakvalidatie is een pre;
 • flexibiliteit vereist (thuiswerken is eventueel een dag per week mogelijk, maar sommige weken 100% on-site nodig);
 • freelance is niet mogelijk.

Bedrijf

Onze relatie wordt vandaag de dag gezien als een wereldleider op het gebied van gezondheidszorg. Met de ontwikkelde geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten bieden ze innovatieve behandelingen aan voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. Ze zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen ze met uitgebreide programma’s en samenwerkingsverbanden. Bij de organisatie in Nederland werken ongeveer 4.500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties. Deze functie is op de locatie in Oss.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/24-192, naar Björn Baarveld, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of Whatsappen met Björn via +31 (0)6 51981613.
Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.
Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Klik hier voor andere interessante vacatures!

Derks Vacature Sales Marketing

International Accountmanager

Aanbod
 • uitdagende en verantwoordelijke commerciële rol in de farmaceutische industrie;
 • veel vrijheid en mogelijkheid tot hybride werken;
 • regelmatig reizen binnen Nederland en Europa;
 • onderdeel van een hecht en informeel team.
Functie

Als International Accountmanager voor actieve farmaceutische ingrediënten (API’s) ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van bestaande klantrelaties en het uitbreiden van het klantenbestand in Nederland en verschillende Europese landen, waaronder Duitsland, Engeland en Spanje. Je onderhoudt nauwe contacten met belangrijke stakeholders bij bestaande en potentiële klanten, waarbij je belangrijke marktinformatie deelt en hen helpt om zich aan te passen aan marktontwikkelingen. Zo help je de producenten van geneesmiddelen om op het juiste moment en onder de juiste voorwaarden grondstoffen in te kopen. Deze internationale commerciële rol biedt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director en werkt nauw samen met o.a. Customer Service en Logistiek.

Profiel
 • minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal 2 jaar ervaring in een internationale farmaceutische handelsomgeving;
 • aantoonbare ervaring in een internationale commerciële functie;
 • aantoonbare affiniteit met API’s;
 • commercieel gedreven, communicatief zeer vaardig en overtuigend;
 • relationeel sterk en klantgericht;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord en geschrift.
Bedrijf

Ofichem Group produceert, ontwikkelt en distribueert API’s voor zowel mens als dier. Deze actieve substanties worden wereldwijd gedistribueerd naar farmaceutische producenten. De productie en distributie van API’s gebeurt volgens de GMP- en GDP-richtlijnen. Binnen de Ofichem Group verzorgt Ofichem B.V. API’s voornamelijk voor diergeneesmiddelen. Op verzoek van fabrikanten wereldwijd koopt Ofichem deze grondstoffen in, houdt ze eventueel op voorraad en levert ze op tijd bij de klant. Het stabiele en hechte team staat klaar om uit te breiden met een nieuwe commerciële collega. Bij Ofichem Group heerst een informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen. Medewerkers maken deel uit van een dynamische en stimulerende werkomgeving waar initiatief wordt aangemoedigd.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-057, naar Anna Helsen, anna@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Anna Helsen op nummer +31 (0)6 45 41 29 24.

 

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Klik hier voor andere interessante vacatures!