Derks Vacature Health Economics

Junior Financieel Medewerker

Aanbod
 • een veelzijdige baan in een groeiende organisatie;
 • informele en prettige werksfeer;
 • een functie voor 24 tot 28 uur per week.
Functie

Ben jij analytisch sterk en vind je het leuk om complexe financiële vraagstukken uit te zoeken én op te lossen? Dan is de rol van Junior Financieel Medewerker jou op het lijf geschreven! Je wordt in deze rol verantwoordelijk voor het debiteuren- en crediteurenbeheer en houdt je daarnaast bezig met het uitvoeren van diverse controles en het signaleren van afwijkingen. Denk bijvoorbeeld aan afwijkingen in de ingaande en uitgaande geldstromen of in het verwerken van bankmutaties. Je werkt nauw samen met de andere Financieel Medewerker en met de Manager Financiële Administratie en krijgt de ruimte en begeleiding om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen in een succesvolle organisatie die volop in ontwikkeling is.

Kortom: een mooie kans om jouw kennis toe te passen in een complexe omgeving en tegelijkertijd jezelf verder te ontwikkelen binnen de financiële administratie.

Profiel
 • een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding;
 • 1 jaar ervaring met financiële administratie is een pre;
 • analytisch, proactief, nauwkeurig, stressbestendig en in bezit van cijfermatig inzicht;
 • dienstverlenend, klantvriendelijk en integer;
 • goede communicatieve vaardigheden in Nederlands.
Bedrijf

De opdrachtgever is onderdeel van een gerenommeerde totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie. Samen leveren zij diensten aan ruim 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. De opdrachtgever biedt IT-applicaties waarmee apothekers in staat zijn de beste zorg aan zorgconsumenten te leveren. Samen elke dag beter: dat is de belofte waaraan je met een team van ruim veertig collega’s zult werken. Het team Finance bestaat uit twee collega’s. In verband met het vertrek van en medewerker in dit team zijn zij op zoek naar een Junior Financieel Medewerker.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/23-074-DD, naar Lindsey de Ruiter, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Lindsey de Ruiter op nummer +31 6 51 04 16 78.

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Klik hier voor andere interessante vacatures!

Business Development Manager

Aanbod
 • ondernemende rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • werkzaam voor een stichting met een sterk maatschappelijke missie;
 • onder professionele begeleiding een eigen Life Science-onderneming laten groeien;
 • gedreven, ervaren en professioneel team;
 • mogelijkheid tot remote of hybride werken.
Functie

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van een sterk relatienetwerk voor de organisatie en zijn partners. Je onderzoekt veelbelovende concepten en probeert deze om te zetten in investeringsactiviteiten. Om dit te doen heb je nauw contact met onderzoekers, Technology Transfer offices, bedrijven en gezondheidsorganisaties. In jouw rol vorm je eerst een duidelijk beeld van het onderzoek en de commerciële levensvatbaarheid. Je ontwikkelt business cases en plannen om bewijs te genereren van technische haalbaarheid en de klinische effectiviteit.

Dit alles doe je met behulp van ervaren ondernemers die helpen bij het ontwikkelen van de plannen voor de onderneming. Ook helpen zij jou als Life Science-ondernemer je vaardigheden ontwikkelen. In deze rol ben je onderdeel van een team van Business Developers en is er nauw contact met de investeringsmanager van een investeringsfonds.

Deze rol biedt jou de unieke kans om als oprichter of teamlid deel te nemen aan de onderneming waar jij voor werkt als het bedrijf een commerciële investering aantrekt!

Profiel
 • minimaal een afgeronde master, bij voorkeur in Life Sciences of Biotechnologie;
 • minimaal 2 jaar relevante commerciële werkervaring binnen de Life Sciences;
 • ervaring binnen een Life Sciences-startup is vereist;
 • ervaring met publiek-private samenwerkingsprojecten bij voorkeur binnen de Life Sciences;
 • aantoonbaar netwerk binnen de Life Sciences;
 • ondernemend, gedreven en proactief;
 • pragmatisch, communicatief en vindingrijk;
 • uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
Bedrijf

Stichting RegMed XB is opgericht in 2017 en bestaat uit zowel publieke en private partners. RegMed XB heeft als doel betaalbare regeneratieve geneeskundeoplossingen te bieden aan patiënten met chronische aandoeningen. Zij streven naar een concurrerende, duurzame regeneratieve geneeskunde-industrie in Nederland. Dit doen zij door bedrijven, wetenschappelijke instituten, gezondheidsfondsen en overheden zij aan zij te laten werken om de meeste impact te hebben op patiënten en de samenleving als geheel. Samen met de Dutch Cardiovasculair Alliance (DCVA) financieren zij onderzoek die om deze oplossingen mogelijk te maken en samen hebben ze een initiatief opgezet om veelbelovende concepten uit het onderzoeksveld te scouten en deze concepten te versnellen tot investeerbare ondernemingen. Door deze unieke samenwerking zijn er de onderzoekers die nodig zijn, het geld wat nodig is en actieven en toegewijde partners om succesvolle oplossingen naar de markt te brengen.

Op dit moment werken er zo’n tien betrokken en bevlogen medewerkers. Dit doen zij veelal vanuit hun thuiskantoor en ontmoeten elkaar tweewekelijks op een vergaderlocatie of op de kantoorlocatie in Maastricht. Vanwege de vele nieuwe initiatieven en kansen binnen de Universiteiten wil men het team graag uitbreiden met een Business Development Manager.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/23-021-DD, naar Tim van Loon, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Tim van Loon op nummer +31 (0)6 20 79 77 21.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Klik hier voor andere interessante vacatures!

#LI-TV1

Senior Business Development Manager

Aanbod
 • verbindende rol met veel vrijheid en impact op de organisatie;
 • een stichting met een sterk maatschappelijke missie;
 • gedreven, ervaren en professioneel team;
 • mogelijkheid tot remote of hybride werken.
Functie

Als Senior Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van alle commerciële activiteiten van de organisatie en partners binnen het ecosysteem. Je identificeert nieuwe mogelijkheden voor de verschillende productiepartners en hebt als doel om het netwerk van potentiële klanten verder uit te breiden. Als spin in het web tussen alle consortium partners en potentiële nieuwe klanten creëer je nieuwe klantrelaties en samenwerkingen. Ook ondersteun je bij de identificatie van klantbehoeften en ben je betrokken bij de diverse oplossingen die vanuit de partners geboden kunnen worden. Verder ben je vanuit deze rol betrokken bij verschillende projecten en is stakeholdermanagement binnen en buiten de grenzen van deze projecten een belangrijke verantwoordelijkheid. Daar waar nodig help, coach of ondersteun je collega Business Developers binnen de eigen organisatie of bij een van de partners. Ook bied je ondersteuning aan de marketing- en communicatiestrategie.

Al met al een veelzijdige en strategische rol met veel impact binnen een organisatie met een maatschappelijke missie!

Profiel
 • minimaal een afgeronde master bij voorkeur in Life Sciences of Biotechnologie;
 • minimaal 5 jaar relevante commerciële werkervaring binnen de Life Sciences;
 • ervaring in het managen van publiek-private samenwerkingsprojecten bij voorkeur binnen de Life Sciences;
 • breed en aantoonbaar netwerk binnen de Life Sciences;
 • zelfstandig, proactief, vindingrijk en flexibel;
 • communicatief, pragmatisch en transparant;
 • uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
Bedrijf

Stichting RegMed XB is opgericht in 2017 en bestaat uit zowel publieke en private partners. RegMed XB heeft als doel betaalbare regeneratieve geneeskundeoplossingen te bieden aan patiënten met chronische aandoeningen. Zij streven naar een concurrerende, duurzame regeneratieve geneeskunde-industrie in Nederland. Dit doen zij door bedrijven, wetenschappelijke instituten, gezondheidsfondsen en overheden zij aan zij te laten werken om de meeste impact te hebben op patiënten en de samenleving als geheel. Om de ontwikkeling van regeneratieve geneeskunde nog meer te stimuleren heeft de organisatie een pilot fabriek opgericht bestaande uit verschillende pilot-faciliteiten om regeneratieve producten te produceren. Deze pilot faciliteiten zijn gevestigd in Leiden, Utrecht, Brabant en Limburg. Er wordt gebouwd aan een ecosysteem voor regeneratieve geneeskunde om oplossingen voor patiënten op de markt te brengen. Naast zijn wetenschappelijke en productiedoelstellingen, is de organisatie actief in publiek private partnerschappen om onderzoek en valorisatie te integreren met als doel de time-to-patiënt te verkorten en onderzoeksresultaten te vertalen naar economische activiteiten.

Op dit moment werken er zo’n tien betrokken en bevlogen medewerkers. Dit doen zij veelal vanuit hun thuiskantoor en ontmoeten elkaar tweewekelijks op een vergaderlocatie of op de kantoorlocatie in Maastricht. Vanwege het ontstaan van de pilot fabriek en de vele ontwikkelingen op het gebied van regeneratieve geneeskunde wil men het team graag uitbreiden met een ervaren Business Development Manager.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/23-024-DD, naar Tim van Loon, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Tim van Loon op nummer +31 (0)6 20 79 77 21.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Klik hier voor andere interessante vacatures!

#LI-TV1

Derks Vacature Kwaliteit

Director QA GLP

Offer
 • responsible for all QA GLP activities
 • growing innovative biotech organization
 • become part of a specialized, driven, and multicultural environment
 • leading a small team of QA GLP Specialists
Position

As Director QA GLP you will be a member of the global QA team. You will ensure quality oversight of all GLP activities through continued development and improvement of the GLP Quality Management Systems. Next to this you will lead the QA GLP team on a day-to-day basis by ensuring clear prioritizations and adequate resources to deliver the sufficient level of quality according to expected deliverables. This small team with two direct reports works under your supervision to conduct applicable QA activities in accordance with regulatory requirements and authority expectations. As Director QA GLP you will develop and set the strategic direction for the GLP QA team and obtain endorsement from the VP Head of Global QA. Also, you will become part of a relatively new Global QA Team and have an active contribution to the team meetings, to align activities across the different QA teams. In this role you will have to travel internationally for 20% of your time.

Concluding, we offer a very challenging, responsible and substantive quality position within a growing, enterprising and innovative organization.

Profile
 • at least a completed master’s degree in Science or a related area
 • minimum of 8 years of experience in Biotech or a related industry
 • extended experience within QA GLP at a research laboratory
 • experience with facility testing and audits
 • experience with managing small teams and working in a cross functional organization
Organisation

Our client is focused on the creation and development of innovative products, with the aim of improving the lives of cancer patients. They are very proud of their unique, highly specialized, informal, driven and multicultural environment. Teamwork and respect are central pillars of this organizations culture and they ensure an inclusive, open, and supportive professional work environment across all international locations. All colleagues work with determination, challenge the status quo and cultivate a growth mindset in everything they do.

Response

Interested? Please send your resume and motivational letter by e-mail, with reference to WS/23-021-DD, to Tim van Loon: info@derksenderks.nl.

For further information you can call, text or WhatsApp with Tim van Loon on number +31 (0)6 20 79 77 21

An individual assessment is part of the selection procedure.

Our client has chosen Derks & Derks B.V. as recruitment agency for this assignment. We request therefore to send any application or other response to Derks & Derks.

#LI-TV1