Derks Vacature Sales Marketing

Relatiemanager Apotheken

Aanbod
 • uitdagende en verantwoordelijke commerciële rol;
 • sterk strategisch component voor het nog beter in de markt zetten van de dienstverlening;
 • veel vrijheid voor creatieve input;
 • veel ruimte voor het indelen van je eigen agenda;
 • veelzijdige en zelfstandige functie.

 

Functie

Als Relatiemanager Apotheken ben jij het gezicht voor de klanten in de regio Noord-Nederland. Je bent verantwoordelijk voor het behouden en uitbreiden van bestaande relaties, maar ook het acquireren van nieuwe klanten. Jij bent het aanspreekpunt en een betrokken gesprekspartner voor (potentiële) klanten omtrent de geboden producten, dienstverlening en implementaties. Hierbij hoor je de ervaringen en wensen van de klant en koppelt dit intern terug. Verder ben je verantwoordelijk voor het vormen van een strategie en salesplan. Als Relatiemanager Apotheken doe je proactief verbetervoorstellen voor andere knelpunten en verbetermogelijkheden die je signaleert. Je participeert in projecten, draagt bij aan jaarplannen en fungeert als deskundige binnen het vakgebied voor interne en externe klanten, leveranciers en netwerkpartners. Ook ben jij samen met de inkoper en de apotheker verantwoordelijk voor de uitvoering van het assortimentsbeleid.

Kortom, een commerciële rol, waarin je de klantenkring zowel onderhoudt als uitbouwt en waarbij je wensen en kansen signaleert en dit kan omzetten in verbetervoorstellen.

 

Profiel
 • hbo werk- en denkniveau;
 • aantoonbare ervaring in een commerciële rol binnen de farmaceutische industrie;
 • aantoonbaar netwerk van openbare of poliklinische apotheken;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal;
 • strategisch, verantwoordelijk en communicatief vaardig;
 • proactief, ondernemend en klantgericht.

 

Bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van ingepakte geneesmiddelen aan apotheken, ziekenhuizen en (zorg)instellingen. Zij hebben als doel apotheken beter te ondersteunen bij het distribueren van patiënt-specifieke geneesmiddelen. Door geneesmiddelen per innamemoment te verpakken, wordt de therapietrouw bevorderd voor de patiënt. Onze opdrachtgever is steeds op zoek naar oplossingen om de kwaliteit van de dienstverlening verder af te stemmen op de technologische ontwikkelingen in de farmaceutische markt en natuurlijk op de behoefte van de patiënt. Voor deze functie zijn zij op zoek naar een proactieve, initiatiefrijke, klantgerichte en enthousiaste Relatiemanager Apotheken.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-062–DD, naar Dennis Uleman, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Dennis Uleman op nummer +31 6 82 72 71 33.

 

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

 

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Klik hier voor andere interessante vacatures!

Derks Vacature Sales Marketing

International Accountmanager

Aanbod
 • uitdagende en verantwoordelijke commerciële rol;
 • veel vrijheid en mogelijkheid tot hybride werken;
 • regelmatig reizen binnen Nederland en Europa;
 • onderdeel van een hecht en informeel team.
Functie

Als International Accountmanager voor actieve farmaceutische ingrediënten (API’s) ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van bestaande klantrelaties en het uitbreiden van het klantenbestand in Nederland en verschillende Europese landen, waaronder Duitsland, Engeland en Spanje. Je onderhoudt nauwe contacten met belangrijke stakeholders bij bestaande en potentiële klanten, waarbij je belangrijke marktinformatie deelt en hen helpt om zich aan te passen aan marktontwikkelingen. Zo help je de producenten van geneesmiddelen om op het juiste moment en onder de juiste voorwaarden grondstoffen in te kopen. Deze internationale commerciële rol biedt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director en werkt nauw samen met o.a. Customer Service en Logistiek.

Profiel
 • minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal 2 jaar ervaring in een internationale handelsomgeving;
 • aantoonbare ervaring in een internationale commerciële functie;
 • affiniteit met de farmaceutische industrie is een pre;
 • commercieel gedreven, communicatief zeer vaardig en overtuigend;
 • relationeel sterk en klantgericht;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord en geschrift.
Bedrijf

Ofichem Group produceert, ontwikkelt en distribueert API’s voor zowel mens als dier. Deze actieve substanties worden wereldwijd gedistribueerd naar farmaceutische producenten. De productie en distributie van API’s gebeurt volgens de GMP- en GDP-richtlijnen. Binnen de Ofichem Group verzorgt Ofichem B.V. API’s voornamelijk voor diergeneesmiddelen. Op verzoek van fabrikanten wereldwijd koopt Ofichem deze grondstoffen in, houdt ze eventueel op voorraad en levert ze op tijd bij de klant. Het stabiele en hechte team staat klaar om uit te breiden met een nieuwe commerciële collega. Bij Ofichem Group heerst een informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen. Medewerkers maken deel uit van een dynamische en stimulerende werkomgeving waar initiatief wordt aangemoedigd.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-057, naar Tim van Loon, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Tim van Loon op nummer +31 (0)6 20 79 77 21.

 

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Klik hier voor andere interessante vacatures!

Derks vacature inkoop-logistiek

Strategisch Inkoper

Aanbod
 • strategische en dynamische rol binnen farmaceutische inkoop;
 • relaties opzetten met diverse leveranciers;
 • samenwerken binnen een jong en leergierig team;
 • informele sfeer met veel vrijheid voor eigen input;
 • ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
Functie

Als Strategisch Inkoper ben jij verantwoordelijk voor de inkoop van een breed assortiment medicijnen. Door middel van jouw goede contactuele vaardigheden weet je langdurige relaties met leveranciers, interne klanten en andere zakelijke relaties op te bouwen en te onderhouden. In deze functie draag jij samen met je team zorg voor de continuïteit van de voorraad. Ook adviseer jij andere werkmaatschappijen op jouw vakgebied. Door jouw kennis van de markt ben je in staat om snel in te spelen op veranderingen of eventuele tekorten. In deze rol zoek jij actief de samenwerking op, zowel intern als extern, om naadloos aan te kunnen sluiten bij de marktvraag. In deze functie werk je nauw samen met twee collega’s op de inkoopafdeling en rapporteer je aan de CFO.

Kortom, een rol met veel verantwoordelijkheden waar jij relaties opbouwt, zorgt dat de voorraad optimaal is en waar jij kansen weet te signaleren in de markt waar je op in kan springen.

Profiel
 • hbo werk- en denkniveau;
 • relevante ervaring in een inkoop functie;
 • aantoonbare kennis en ervaring met het inkopen van schaarse middelen;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal;
 • communicatief en relationeel sterk;
 • analytisch sterk, proactief en daadkrachtig.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van ingepakte geneesmiddelen aan apotheken, ziekenhuizen en (zorg)instellingen. Zij hebben als doel apotheken beter te ondersteunen bij het distribueren van patiënt-specifieke geneesmiddelen. Door geneesmiddelen per innamemoment te verpakken, wordt de therapietrouw bevorderd voor de patiënt. Onze opdrachtgever is steeds op zoek naar oplossingen om de kwaliteit van de dienstverlening verder af te stemmen op de technologische ontwikkelingen in de farmaceutische markt en natuurlijk op de behoefte van de patiënt. Voor deze functie zijn zij op zoek naar een proactieve, analytisch sterke en enthousiaste Strategisch Inkoper.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-121-DD, naar Dennis Uleman, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Dennis Uleman op nummer +31 6 82 72 71 33.

 

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

 

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

 

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!

COO/Operationeel Directeur

Aanbod

 • als COO lid van het Directieteam in Eindhoven;
 • vormgeven aan forse groei van kwalitatief hoogwaardige online apotheek:
 • bijdragen aan positionering en strategie, verantwoordelijk voor de operatie en aansturing 64 FTE;
 • onderdeel van hecht collegiaal team met sterke winnaarsmentaliteit;
 • internationaal samenwerken aan innovatieve farmaceutische dienstverlening;
 • salarisindicatie €120.000,– in jaar 1, veel doorgroei mogelijk.

Functie

Als COO ben je organisatorisch, financieel en HR-technisch verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van MedApp naar een ‘next level’. Jouw sterke operationele focus en strakke organisatiemanagement maken dat de organisatie de juiste beweging naar de toekomst maakt. Je zit dus aan alle knoppen: van strategievorming en teamuitbreiding tot het neerzetten, wijzigen en verbeteren van processen en structuren. Je geeft leiding aan de interne organisatie, bestaande uit 64 FTE en vertaalt de visie van het Directieteam naar de operatie. De ontwikkeling van de organisatie gaat vanwege successen erg snel, waardoor complex medicatiegebruik in Nederland steeds makkelijker en toegankelijker wordt. Tegelijkertijd staat MedApp aan het begin van haar nieuwe leven en wordt naar marktleiderschap gestreefd.

Natuurlijk ben je verantwoordelijk voor het behalen van de groeidoelstellingen op een zo gestructureerd mogelijke manier. Je werkt met een fris energiek team, brengt structuur aan, helpt prioriteren, realiseert teamuitbreiding, signaleert procesoptimalisatie en zorgt dat processen lean worden ingericht, schakelt met stakeholders, draagt bij aan de positionering en stelt op alle niveaus kritische vragen die mensen aan het denken en in beweging zetten.

Kortom, een cruciale strategische ‘aandrijf’-rol binnen een supersnel groeiende, online georiënteerde organisatie vol ambitie waarin je bijdraagt aan de kwaliteit van de gezondheidszorg in Nederland (en Europa) en tegelijkertijd successen viert en commerciële doelstellingen nastreeft.

Profiel

 • afgeronde relevante opleiding op minimaal hbo-niveau;
 • minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
 • commerciële instelling en procesmatig ijzersterk;
 • aantoonbare ervaring met het opschalen van een startup of organisatie;
 • ondernemend, analytisch en doelgericht;
 • sterke affiniteit met digitale platformen en/of producten;
 • ervaring in een dynamische en bij voorkeur farmaceutische omgeving;
 • communicatief vaardig, zowel in de Nederlandse als Engelse taal;

Bedrijf

MedApp is in 2015 opgericht. Met een geweldige applicatie die consumenten begeleidt bij hun medicijngebruik, maakt de organisatie complex medicatiegebruik makkelijker en toegankelijker. In een tijd waarin beheersing van zorgkosten steeds uitdagender is, draagt MedApp bij aan zowel de gezondheid bij complex medicatiegebruik als aan de beheersing van zorgkosten. Sinds 2019 wordt MedApp steeds meer omarmd door de grote spelers in het zorglandschap. Daarmee staat de komende periode in het teken van explosieve groei. Groei van gebruikers, van functionaliteiten en van het team. MedApp is onderdeel van het beursgenoteerde Redcare Pharmacy en daarmee maakt zij deel uit van een succesvolle Europese Online Apotheek die heel hard groeit. De afgelopen jaren groeit MedApp zelf ook explosief door met groeipercentages variërend van jaarlijks 70% tot 400%. Met meer dan 3 miljoen Nederlanders die chronisch meerdere geneesmiddelen per dag gebruiken, is de doelgroep groot en groeiend. MedApps doel voor dit jaar is de grens van één miljoen gebruikers behalen. Op langere termijn biedt het platform kansen om allerlei nieuwe e-healthproposities te ontwikkelen. Wil jij als COO verder vormgeven aan dit succesverhaal en toetreden tot het leiderschapsteam in Eindhoven? Neem dan contact met Derks & Derks en we vertellen je graag meer over deze uitdagende positie.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-041, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of Whatsappen met Alexander via +31 (0)6 12795418.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Derks Vacature Techniek

Sr. Maintenance Engineer Pharma

Offer
 • a challenging job within a global pharmaceutical company
 • a versatile role with broad responsibilities
 • a temporary contract for at least 12 months, and the possibility of a permanent employment directly at our client

 

Position

As a Sr Maintenance Engineer, you will be working in the Utilities Team of our client, where you and 7 colleagues are responsible for the Utilities (installations) on the pharmaceutical site of our client.

Within the right conditions, these utilities, such as Clean Steam, Purified Water, Water for Injection and HVAC, are essential to produce medicines to which you directly contribute. You will work in the day shift, where you are responsible for the optimal technical performance and availability of the Utilities, together with the Technicians, fellow Maintenance Engineer, Automation Engineer, and Team Manager. You will be responsible for optimizing the availability of installations, systems, and buildings. You will do this by setting up, preparing, and analyzing corrective and preventive maintenance of the various installations, systems, and buildings according to GMP (pharmaceutical guidelines) and safety guidelines. Of course, you will be optimizing the existing preventive long-term maintenance plan by analyzing maintenance and breakdowns. You perform root-cause analyzes in case of (complex) malfunctions, GMP reporting and ensuring adequate follow-up of the defined measurement. And you will ensure proper recording and documentation of maintenance activities according to GMP standards. Of course, you will guide and train colleagues in the use of the installations, systems and internal work processes.

 

Profile
 • working and thinking level, and preferably a BSc. course in Mechanical Engineering, Electrical Engineering, Chemical Technology, Physics or Technical Business Administration
 • analytical skills and knowledge of maintenance
 • good command of English, both orally and in writing
 • positive basic attitude and appearance and a hands-on mentality
 • work experience in a similar position is plus
 • pharmaceutical experience is a plus

 

Organisation

Our client is a global pharmaceutical leader and the world’s largest generic medicines producer, committed to improving health and increasing access to quality health solutions worldwide. Their employees are at the core of their success, with colleagues in over 80 countries, delivering the world’s largest medicine cabinet to 200 million people every day. They offer a unique, diverse portfolio of products and solutions for patients and they have built a promising pipeline centred around their core therapeutic areas. They are continually developing patient-centric solutions and significantly growing both their generic and specialty medicines business through investment in research and development, marketing, business development and innovation. This is how they improve health and enable people to live better, healthier lives.

 

 

 

Response

Interested? Please send your resume and motivational letter by e-mail, with reference to MSP/24-091-DD, to Björn Baarveld: info@derksenderks.nl. For more information, please call, text or Whatsapp Björn via +31 (0)6 51 98 16 13.

 

Our client has chosen Derks & Derks Secondment & Interim as recruitment agency for this assignment. We request therefore to send any application or other response to Derks & Derks.

 

Is this not quite the position you are looking for? Please check our website for other interesting positions!