Derks vacature research-development

Laboratorium Manager

Aanbod
 • Onderdeel zijn van een internationale organisatie gericht op klinische voeding;
 • bijdrage leveren aan interessante ontwikkelingen in de medische zorg;
 • uitdaging bij een bedrijf in opbouw in een nieuwe en frisse productielocatie;
 • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
 • dynamische organisatie met ambitieuze doelen.
Functie

In de functie van Laboratorium Manager ben je verantwoordelijk voor het laboratorium Raw Material Control binnen deze organisatie. Je overziet jouw laboratorium en je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en accuratesse van de resultaten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, evaluatie en afronding van de vrijgave van grondstoffen voor productie. Je voert hierbij onder andere wetenschappelijke evaluaties uit van afwijkingen binnen dit laboratorium. Ook bied je ondersteuning (voornamelijk in het Engels) voor analytische en kwaliteitsgerelateerde vraagstukken. Daarnaast schakel je met interne en externe stakeholders zoals inkoop, logistiek en leveranciers en je neemt deel in de audits van leveranciers. Je neemt actief deel in interdisciplinaire vergaderingen en kan goed schakelen met experts op jouw vakgebied. Je zal veel samenwerken met de Laboratorium Coördinator, die de dagelijkse werkzaamheden van jouw laboratorium overziet, terwijl jij bezig bent met overstijgende taken, zoals het werken volgens de geldende wet- en regelgeving en het toewerken naar de gestelde KPI’s. Naast dat je veel schakelt met de andere Laboratorium Managers, ben je ook verantwoordelijk voor het personeel in jouw laboratorium, ook als het gaat om training en veiligheidsvoorschriften. Je rapporteert aan de QC Manager.

Kortom: een veelzijdige functie in een ambitieuze en groeiende organisatie, waarin je zowel jouw inhoudelijk- als mensgerichte eigenschappen uitstekend in kan zetten.

Profiel
 • afgeronde universitaire opleiding in de richting van Chemie of vergelijkbaar;
 • ruime ervaring in food of de farmaceutische industrie;
 • leidinggevende ervaring;
 • kennis van fysieke en chemische analyse methoden;
 • kennis van EDP en ervaring met GMP;
 • goede schriftelijke en verbale vaardigheden in het Engels. Nederlands en Duits zijn een pre;
 • teamplayer, benaderbaar, analytisch, proactief en communicatief vaardig.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in klinische voeding, levensreddende geneesmiddelen en infusie- en transfusietechnologie. Met hun producten richten zij zich op zowel de therapie als op de zorg voor kritisch en chronisch zieke patiënten. Het productportfolio bestaat dan ook uit een uitgebreid assortiment geneesmiddelen voor injectie, infusievloeistoffen, klinische voeding en de hulpmiddelen om deze producten veilig en efficiënt toe te dienen. Met ongeveer 40.000 werknemers wereldwijd streeft onze opdrachtgever ernaar om levensreddende geneesmiddelen en technologieën beschikbaar te stellen, zodat de medewerkers in de gezondheidszorg hun patiënten optimaal kunnen helpen.

Door het verplaatsen van de productie naar de productielocatie in Nederland zoekt onze opdrachtgever een Laboratorium Manager op het gebied van Raw Material Control.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/22-057-DD, naar Minke Gastreich of Dennis Uleman, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Minke Gastreich of Dennis Uleman via 033 – 4728087.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Derks Vacature Sales Marketing

Commercial Lead

Aanbod

 • veelzijdige en dynamische rol binnen een groeiende organisatie;
 • veel verantwoordelijkheid en vrijheid;
 • sterke afwisseling tussen strategisch denken en hands-on uitvoering;
 • aanboren van nieuwe markten, klanten en producten.

Functie

Als Commercial Lead ben je verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van onze opdrachtgever in Nederland. Je richt je daarbij voornamelijk op de Retail, dus groothandels, apotheekketens en zorgverzekeraars. Het doel van deze functie is het laten groeien van het marktaandeel alsook de omzet. Je zorgt voor een optimale aanwezigheid van de generieke geneesmiddelen via de verschillende distributiekanalen. Ook hou jij je bezig met het aanboren van nieuwe markten, nieuwe klanten en het lanceren van nieuwe producten. Uiteraard onderhoud je bestaande relaties en weet je door jouw netwerk precies wat er speelt in de markt. Verder ben je betrokken bij de diverse tenders en inkoopprocessen van de klanten. Kortom, jij bent het gezicht van onze opdrachtgever in de markt voor generieke geneesmiddelen en onderhoudt relaties met zowel interne- en externe stakeholders. Als Commercial Lead rapporteer je direct aan de Country Manager en ben je onderdeel van een klein commercieel team.

Profiel

 • afgeronde bacheloropleiding;
 • minimaal 2 jaar saleservaring in de farmaceutische industrie;
 • aantoonbare kennis van en ervaring met de financiering van geneesmiddelen, bij voorkeur bij een generiek farmaceutisch bedrijf of groothandel;
 • diepe marktkennis en ervaring in het opbouwen van een netwerk van relaties in Nederland;
 • resultaatgericht met uitstekende analytische, strategische, zakelijke planning, communicatie en besluitvormingsvaardigheden;
 • Nederlands als moedertaal en een uitstekende beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een groeiende organisatie voor generieke geneesmiddelen in Nederland. Zij worden door zowel ziekenhuizen als apotheken gerekend tot de top-10 bedrijven die actief zijn in de generieke sector. Het Nederlandse team werkt nauw samen met het Europese Hoofdkantoor in Groot-Brittannië. De organisatie beschikt over een uitgebreide logistieke keten zodat het garant kan staan voor een consistente levering van levensreddende geneesmiddelen voor patiënten, terwijl afnemers de mogelijkheid hebben om snel te reageren op dynamische marktcondities. Het is de missie van de organisatie om zich in te zetten voor een optimale levering van generieke geneesmiddelen. Deze multiculturele organisatie is sinds 2008 actief in Nederland en heeft zijn kantoor in Utrecht. De organisatie kenmerkt zich door een flexibele, efficiënte en servicegerichte benadering van de markt. Het is een ambitieus bedrijf, met een sterke groeistrategie voor de komende jaren. Om de commerciële slagkracht te vergroten zoeken zij een Commercial Lead ter uitbreiding van de organisatie.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/22-048-DD, naar Tim van Loon, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Tim van Loon via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Derks Vacature Sales Marketing

Account Specialist Benelux

Aanbod
 • commerciële Benelux-functie;
 • werken bij een internationale organisatie welke sterk in ontwikkeling is;
 • uitdagende, sociale en zelfstandige rol;
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Functie

In de rol van Account Specialist Benelux ben je verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten in België en Nederland. De nadruk in deze rol zal vooral liggen op het creëren van new business op het gebied van Aestethics. Hierbij zal je je vooral richten op specialisten, dermatologen en plastisch chirurgen binnen België en Nederland. Je bent voornamelijk actief in het veld, waarin jij verantwoordelijk bent voor de commerciële activiteiten van de medical devices in jouw portfolio. Je weet met jouw communicatievaardigheden potentiële klanten te overtuigen en aan je te binden. Je sluit contracten af en blijft de relatie met jouw klanten actief en op een lange termijn beheren. Hiernaast neem jij de klant mee in het gebruik van de producten en blijf je deze hierin ondersteunen. Je houdt de updates van klanten bij in het CRM-systeem, evenals de gemaakte onkosten en bent verantwoordelijk voor het opstellen en volgen van jouw kwartaalplannen. Daarnaast ben jij als gezicht van het bedrijf in de Benelux aanwezig bij trainingen, workshops en beurzen in jouw regio.

Kortom, een verantwoordelijke, zelfstandige en dynamische functie waarin je veel kunt betekenen.

Profiel
 • hbo of wo werk- en denkniveau;
 • minimaal twee jaar ervaring in Aestethics (op het gebied van Fillers of Energy Based Devices);
 • aantoonbare commerciële ervaring;
 • in staat om veel zelfstandig te kunnen werken;
 • uitmuntende onderhandelingsvaardigheden;
 • sterke en transparante communicatieve vaardigheden;
 • autonoom, denken in kansen en mogelijkheden, betrouwbaar, sociaal;
 • goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Franse taal in woord en geschrift.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is een global leader in de medische Aestethics markt. Al meer dan 10 jaar ontwikkelen zij innovatieve behandelingstechnologieën om effectieve aestethische zorg te bieden aan consumenten en specialisten. Onze opdrachtgever biedt verfijnde technologieën aan die simpel zijn in gebruik en aestethische en therapeutische voordelen bieden. Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf met kantoren in onder andere de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Nederland. In de rol van Account Specialist Benelux rapporteer je aan de Business Unit Manager van Frankrijk-Benelux. Een keer per kwartaal zul je op locatie samenkomen met het volledige team.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/22-056-DD, naar Minke Gastreich of Dennis Uleman, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Minke Gastreich of Dennis Uleman via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Derks vacature hrm

HR Systems and MI Specialist

Offer
 • a quality-orientated organisation in the pharmaceutical industry
 • working remotely
 • a temporary contract or an independent contract from Derks & Derks Secondment & Interim
 • a contract for until the end of October
Position

As an HR Systems and MI Specialist you are going to provide, create and update reports and analytics for global business leaders, HR Business Partners, Line Managers and the broader HR function to support decision making. You will report to the HR Data Analytics Lead and will work closely with the HR Data Governance, Reporting & Analytics team, and other HR Operations teams. Moreover, you support compliance reporting for HR Operations, create metric dashboards and promote data quality.

Profile
 • bachelor’s degree
 • several years of HR System experience
 • experience with SAP preferably also with Stories in People Analytics
 • responsible, able to work independently
 • great communication skills in English, Dutch is a plus

 

Organisation

The organisation is an international pharmaceutical organisation that has been operating in at least forty countries across Europe, the Middle East and Africa. They operate on a global level and most teams have a global focus. They have everything in house like research, development, manufacturing, warehousing, but also sales and marketing. It is their hope to change tomorrow and to improve the lives of individuals by providing innovative medicines in areas of health where there is an urgent need for better treatments. The organisation is clearly focused on bringing high-quality medicines to the market to reach their goals. At this moment they are open to meet an enthusiastic candidate for a temporary position as HR Systems and MI Specialist.

 

Response

Interested? Please send your resume and motivational letter by e-mail, with reference to MSP/22-039-DD, to Marinda van Kalleveen: info@derksenderks.nl. For further information, please call Marinda at number +31 (0)33 472 80 87.

An individual assessment may be part of the selection procedure.

Our client has chosen Derks & Derks Secondment & Interim as recruitment agency for this assignment. We request therefore to send any application or other response to Derks & Derks.

Sr. Recruitment Consultant Life Sciences (0,8 – 1,0 fte)

Aanbod

 • werken in een succesvolle en groeiende dienstverlenende organisatie;
 • bijdragen aan het succes van een aansprekende Life Sciences organisatie in Nederland;
 • open cultuur en sfeer, en de vrijheid om mee te bouwen aan een succesvol team van collega’s;
 • brede verantwoordelijkheid en veel kansen om zelf projecten op te zetten.

Functie

Denk jij in mogelijkheden en houd je eenvoudig het overzicht over verschillende projecten? Ben je communicatief vaardig en commercieel ingesteld? Dan komen deze vaardigheden goed van pas in de rol van Sr. Recruitment Consultant bij Derks & Derks. In deze functie werk je voor meerdere opdrachtgevers tegelijk. Je bent dé gesprekspartner voor ons netwerk. Je helpt professionals met het vinden van de juiste baan en eventuele vervolgstappen in hun carrière binnen de branche. Binnen de Life Sciences kan je nieuwe en bestaande relaties op- en uitbouwen, je coördineert werving- en selectie opdrachten, stelt marktanalyses op, vindt, benadert en interviewt relevante kandidaten en houdt regie over het hele proces. Je bent strategisch partner voor onze opdrachtgevers en adviseert over HR-gerelateerde vraagstukken.

Ons Life Sciences team is succesvol en groeiend. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden om nieuwe projecten te starten, kansen te pakken of met een eigen idee of businesscase aan de slag te gaan. Je gaat bouwen aan je eigen business unit en weet hier de komende jaren een afdeling neer te zetten. Je wordt hierbij ondersteund door de Business Unit Manager Life Sciences.

Profiel

 • een afgeronde bachelor- of masteropleiding;
 • ervaring in een vergelijkbare functie;
 • commercieel, proactief, daadkrachtig, mensgericht en betrokken, met een gezonde dosis humor;
 • verbindend, samenwerkingsgericht en aantoonbare affiniteit met de Life Sciences industrie;
 • in staat meerdere projecten tegelijk te managen;
 • goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.

Bedrijf

Derks & Derks is al meer dan twintig jaar betrouwbare partner in Werving & Selectie, Detachering & Interim, Talent Development, HR Research en Executive Education. Met ons full service HR-bureau zijn we de grootste speler in de markt. Écht kijken en luisteren, dat is waar wij goed in zijn bij Derks & Derks. Persoonlijke aandacht, heldere afspraken, integriteit, strikte kwaliteitsnormen en wensen en behoeftes van opdrachtgever en kandidaat vormen daarin altijd de basis. We vinden talenten, we zorgen dat ze zich ontwikkelen en dat ze blijven. Als expert in ons vakgebied en als specialist in de markten waarin we opereren, zoeken we continu naar mogelijkheden om onze kennis te delen en professionals bij elkaar te brengen.

Het Life Sciences team richt zich op de (vaste en tijdelijke) bemiddeling en ontwikkeling van professionals in de farmaceutische industrie, medical devices en biotech.

De cultuur bij Derks & Derks is hands-on, open en informeel. We zijn betrokken en dragen samen verantwoordelijkheid voor het resultaat. In de praktijk betekent dit dat we werken aan een gezamenlijke doelstelling, zonder harde individuele KPI’s. Er is altijd ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Wat je nog meer kunt verwachten als je bij Derks & Derks werkt zijn de nodige borrels, de gezamenlijke lunch, het kerstdiner in stijl, het jaarlijkse beachvolleybal event en de vrijheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/22-043-DD naar Pieter van Gelderen, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter via 033 – 4728087.

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

Derks vacature inkoop-logistiek

Logistics Specialist

Offer
 • a challenging job within a large pharmaceutical company
 • a temporary assignment till the end of 2023
 • contract of Derks & Derks Secondment & Interim
Position

As a Logistics Specialist you will be involved in mainly two activities to provide operational support across the entire team’s different functionalities: Freight Bill and Auditing, and Ocean Consolidation.

You are expected to understand the air, ocean and road rates book structure and have the experience of billing, and/or invoices management. You will also be responsible for driving continuous improvement to further streamline the existing process, as well as to help design and maintain the KPI index. In this position you will also be required to support ocean consolidation operations using the Transportation Management System. As a Logistics Specialist you will report to the Project Manager, EMEA Logistics Services.

The EMEA Logistics Services team manages many logistics activities within the EMEA region on different levels. It is a very diverse team.

Profile
 • minimum HBO in Engineering, Business Administration, Logistics Management, Operations Management or Supply Chain Management
 • at least 5 – 10 years’ working experience in Logistics
 • solid experience with the air, ocean and road rates book structure and had the experience of billing, or invoices management
 • experience in ocean consolidation processes
 • incoterm knowledge
 • advanced excel: pivot, data query, data visualization e.g. pivot charts, PowerBI, Tableau experiences ;
 • experience using TMS experiences (BlueYonder/JDA highly preferred)
 • solid verbal and written communication skills in English

 

Organisation

Our client is a world leader in the healthcare industry. Through their medicines, vaccines, biological therapies, and support services, they offer health solutions for people and animals in more than 140 countries. They also demonstrate their commitment to an increasing access to healthcare through far-reaching programs that donate and deliver their products to the people who need them. The organisation has three main locations with approximately 4,500 employees. This position is located in Haarlem.

 

Response

Interested? Please send your resume and motivational letter by e-mail, with reference to MSP/22-058-DD, to Renato Marques: info@derksenderks.nl.

For further information, please call Renato Marques at number +31 (0)33 472 80 87.

An individual assessment may be part of the selection procedure.

Derks Vacature Sales Marketing

International Sales Representative

Aanbod
 • uitdagende en verantwoordelijke commerciële rol;
 • wereldwijde klantbediening binnen de Life Sciences industrie;
 • regelmatig reizen binnen en buiten Europa;
 • informele en gedreven organisatie.
Functie

Als International Sales Representative ben jij verantwoordelijk voor het contracteren, beheren en opzetten van nieuwe projecten voor zowel huidige als nieuwe klanten over de hele wereld. Je legt het eerste contact met een opdrachtgever, onderhandelt over de projectvoorwaarden en begeleidt het project tot de uiteindelijke oplevering. Naast de verkoop van de productlijn ben je dus ook betrokken bij de oplevering, implementatie en de service. Binnen jouw verantwoordelijkheid vallen meerdere bestaande, maar ook nieuwe klanten. In deze rol weet je de balans tussen toegevoegde waarde voor zowel de eigen organisatie als de klant goed te bewaken. Daarnaast vertegenwoordig je de organisatie op beurzen en evenementen in binnen- en buitenland. In deze functie ben je regelmatig in het buitenland om het bedrijf te vertegenwoordigen en klanten te bezoeken. Je reist zowel richting de Verenigde Staten als ook binnen Europa. Al met al een zeer uitdagende, internationale en commerciële rol waarin je veel van de wereld gaat zien.

Profiel
 • minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • minimaal 2 jaar werkervaring binnen de Life Sciences, bij voorkeur in een commerciële rol;
 • aantoonbare affiniteit met laboratoriumautomatisering;
 • kennis van en ervaring met capital investments is een pre;
 • grote mate van zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid;
 • bereidheid tot regelmatig en internationaal reizen;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord en geschrift. Frans en Duits is een pre.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het integreren en ontwikkelen van innovatieve systemen om gestandaardiseerde processen in laboratoria te automatiseren. Hiervoor ontwikkelen en gebruiken zij hun eigen software die kan worden aangepast aan de behoefte van elke klant. Deze organisatie levert de tools om het dagelijkse werk makkelijker, flexibeler en gebruiksvriendelijker te maken, waarbij hoge kwaliteit, accuratesse en service hoog in het vaandel staan. De opdrachtgever draagt met geautomatiseerde platformen bij aan een betere kwaliteit van werken. Ze hebben het vermogen om echt het verschil te maken. De organisatie kenmerkt zich door teamwork en korte communicatielijnen. Mensen die samen het beste nastreven voor hun klanten en eigen organisatie, maar ook een sterke maatschappelijke betrokkenheid hebben. Voor de functie van International Sales Representative zijn zij op zoek naar enthousiaste kandidaten die willen bijdragen aan het verder uitbouwen van hun huidige marktpositie in een hightech, maar informele omgeving.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/022-063-DD, naar Tim van Loon, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Tim van Loon op nummer +31 (0)6 20 79 77 21.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Derks Vacature Techniek

Project Manager Engineering

Aanbod

 • uitdagende baan binnen een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
 • tijdelijk contract van Derks en Derks Detachering;
 • periode van de opdracht duurt tot 12 maanden.
Functie

In de functie van Project Manager Engineering ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de uitvoeringsplanning voor investerings- en vervangingsprojecten. Het betreft projecten op faciliteiten, in de fabrieken en tevens apparatuur, waarbij de productie op het maximale niveau draait. Je beoordeelt of de projectscope de effectieve bedrijfsoplossing is. Tevens doe je ontwerpbeheer, ontwikkeling en implementatie van geschikte inkoopstrategieën, budgettering en controle van projectkosten. Verder ben je verantwoordelijk voor het beheren van de ontwikkeling van de projectscope, front-end planning en het conceptuele ontwerp van faciliteiten en apparatuur binnen projecten. Je werkt samen met externe architecten en ingenieurspartijen, aannemers, leveranciers en andere teamleden bij de uitvoering van het werk. Je maakt correct gebruik van technische knowhow van farmaceutische/ API-productiefaciliteiten en Engineering Standards. Je treedt op als adviseur om de meest geschikte projectaanpak te selecteren en zorgt tevens voor het opzetten van een multidisciplinair projectteam. Je maakt onderdeel uit van een team van ongeveer 18 mensen en werkt cross functioneel samen met anderen. Verder rapporteer je aan de Director Project Engineering.

Profiel
 • afgeronde hbo-opleiding in een relevante technische discipline;
 • tenminste 3 jaar ervaring als Project Manager Engineering in een (bio) farmaceutisch, fijn chemie of voedingsmiddelenbedrijf;
 • minimaal 3 jaar ervaring in kleine tot middelgrote functionele projecten;
 • GMP-kennis is een pre;
 • uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden;
 • Nederlandse en Engelse communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift.
Bedrijf

Onze relatie is trots op haar historie met een duidelijke missie en een duidelijk doel. Ze richten zich op de productie van hoogwaardige, effectieve en betaalbare medicijnen die beschikbaar zijn voor een breed publiek. Ze bieden een uitgebreid portfolio aan producten, zowel specialité als generiek, voor een breed spectrum aan diverse acute en chronische indicaties. In Nederland hebben ze twee locaties, één is meer gericht op het vervaardigen van geneesmiddelen en grondstoffen en de andere op het verkopen van geneesmiddelen voor therapeutische gebieden. De twee vestigingen werken samen, maar toch ook zelfstandig. Er wordt altijd gezocht naar nieuwe mogelijkheden om verder te groeien of te verbeteren en naar mensen die daaraan willen bijdragen.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/22-057-DD naar Renato Marques, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Renato via 033 – 4728087.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

Derks Vacature Kwaliteit

Senior Pharmaceutical Specialist

Aanbod
 • uitdagende baan bij een grote farmaceutische organisatie;
 • senior functie in QA;
 • support leveren aan het oplossen van complexe vraagstukken;
 • tijdelijk contract van Derks en Derks Detachering;
 • periode van de opdracht duurt tot het einde van het jaar.
Functie

Als Senior Pharmaceutical Specialist ben je actief betrokken op de afdeling Quality Release. Je draagt zorg voor de initiëring en uitvoering van kwaliteitsverbeteringen. Daarnaast adviseer je over farmaceutisch technische issues en over kwaliteit- en compliance gerelateerde issues, alsook het implementeren van oplossingen. Namens Quality neem je deel aan een complex high impact project: SAP Athena. Je bent of wordt een expert in de Quality Assurance inrichting van het softwaresysteem SAP. Je bent betrokken bij de creatie van diverse materialen (in SAP) en de introductie van nieuwe geneesmiddelen om te verpakken. Verder evalueer je de gevolgen van externe richtlijnen; initieer en ontwikkel je policies en procedures; zorg je voor de goedkeuring van (incidentele) afwijkingen van goedgekeurde policies en procedures; treed je op als Subject Matter Expert tijdens GMP-inspecties en klanten audits. Als Senior Pharmaceutical Specialist rapporteer je aan de Associate Director Quality Release Blister.

Profiel
 • minimaal een afgeronde bacheloropleiding, bij voorkeur in de richting Farmacie, Chemie, Life Sciences of aanverwant;
 • tenminste 5 jaar relevante werkervaring binnen QA / QR of een in kwaliteitsproductieomgeving;
 • de intrinsieke motivatie om langdurig binnen de rol door te groeien tot expert die anderen kan adviseren en ondersteunen bij complexe vraagstukken. Een doorzetter in de zoektocht naar oplossingen en een hart voor continue verbetering van jezelf en het kwaliteitssysteem;
 • kennis van en ervaring met farmaceutisch-technische aspecten, GMP, registratie van geneesmiddelen is noodzakelijk. Ervaring met verpakkingstechnologie is een pre;
 • handig met software en computers, zoals ervaring met SAP;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en resultaatgericht;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Bedrijf

Onze relatie wordt vandaag de dag gezien als een wereldleider op het gebied van gezondheidszorg. Met de ontwikkelde geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten bieden ze innovatieve behandelingen aan voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. Ze zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen ze met uitgebreide programma’s en samenwerkingsverbanden. Bij de organisatie in Nederland werken ongeveer 4.500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties. Deze functie is op de locatie in Haarlem.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/22-056-DD, naar Renato Marques, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Renato Marques via 033 – 4728087.Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

Derks & Derks Detachering logo

Facility Manager

Aanbod
 • een uitdagende functie waar jouw kennis en vaardigheden tot hun recht komen;
 • een organisatie die vooral gefocust is op kwaliteit;
 • werken in een internationale omgeving;
 • tijdelijk contract van Derks & Derks Detachering;
 • contractperiode van 12 maanden met de kans op verlenging.
Functie

Als Facility Manager kom je te werken op het backoffice. Je wordt verantwoordelijk voor de communicatie over de verschillende lagen van de organisatie. Je schakelt snel tussen de verschillende taken en voert zelf ook de bijbehorende administratie uit. Je zet vragen vanuit de klanten om naar taken voor de uitvoerende collega’s en houdt hierbij de prioriteiten goed in de gaten. De positie is voor ongeveer twee dagen per week vanuit huis in te vullen en gemiddeld drie dagen per week op locatie.

Profiel
 • mbo+ of beginnend hbo-er richting Facilitair, Zakelijke Dienstverlening of een bouwkundige opleiding;
 • enkele jaren werkervaring binnen Facility;
 • VOL-VCA, of bereid dit te halen;
 • flexibel, gestructureerd, administratief onderlegd en leergierig;
 • goede communicatieve vaardigheden in Nederlands.

 

Bedrijf

De organisatie is al jaren internationaal actief als farmaceutisch bedrijf. Ze zijn actief in meer dan 40 landen binnen Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Het merendeel van de teams heeft een internationale focus en is onderdeel van een global team. De organisatie heeft door haar lange historie veel zaken in eigen beheer, zoals onderzoek, ontwikkeling, productie, logistiek maar ook sales en marketing. Zij hopen de wereld van morgen te veranderen door het leven van alle individuen, mannen, vrouwen en kinderen, te verbeteren door geneesmiddelen te produceren die helpen bij het behandelen van ziektebeelden waar nu nog geen behandeling voor is. Ze zijn hierbij gericht op geneesmiddelen die voldoen aan hun eigen hoge kwaliteitseisen zodat ze hun doel hopen te behalen. Op dit moment zoeken ze een nieuwe enthousiaste medewerker voor een tijdelijke functie als Facility Manager op de locatie van Meppel.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/22-055-DD, naar Renato Marques, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Renato via 033 – 4728087.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!