Derks Vacature Kwaliteit

Quality Officer met groeiperspectief

Aanbod
 • de mogelijkheid om te groeien en je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen;
 • meebouwen aan het verder professionaliseren van de organisatie;
 • mogelijkheid om leidinggevende kwaliteiten te ontwikkelen;
 • een grote verantwoordelijkheid.
Functie

Als Quality Officer binnen deze organisatie ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit van de verpakkings- en productieprocessen. Je draagt hierbij zorg voor de juiste operationele toepassing, uitvoering en ontwikkeling van de (inter)nationale wet- en regelgeving en de interne procedures. Je bent klantgericht en levert een belangrijke bijdrage bij het integreren van nieuwe klanten. Ook adviseer je over kwaliteitsissues aan zowel interne als externe belanghebbenden. Bovendien speel je een grote rol in het ontwikkelen, onderhouden en borgen van kwaliteitsmanagementsystemen ter bevordering van de verdere professionalisering van de afdeling.

Kortom: een zeer uitdagende mix van kwaliteit leveren en adviseren in een ondernemende en dynamische omgeving.

Profiel
 • afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau;
 • ervaring in QA binnen Life Sciences;
 • kennis van en ervaring met ISO, GMP of GDP en het opzetten van kwaliteitssystemen;
 • kandidaten met leidinggevende ambities nodigen we ook van harte uit om te solliciteren;
 • zeer goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • zelf-startend, gedreven, stressbestendig, diplomatiek, organisatiebewustzijn, planmatig en enthousiast.
Bedrijf

Onze relatie is een gerenommeerde contract packaging organisatie en leverancier van hoogwaardige verpakkingsoplossingen voor de farmaceutische en medische industrie. Er zijn twee productievestigingen in Europa, namelijk in Nederland en Polen, die voldoen aan ISO 13485, GMP-licentie en FDA-registratie.

De diensten bestaan uit assemblage en verpakking van farmaceutische producten en medical devices, evenals etikettering, serialisatie, logistiek en opslag. Het bedrijf is goed uitgerust met diverse productie- en testapparatuur. Het gekwalificeerde personeel werkt volgens de hoogste normen (ISO- en GMP-vereisten). Men werkt nauw samen met elke klant om de efficiëntie van het verpakkingsproces te verhogen en te voldoen aan de meest geavanceerde kwaliteitsnormen en wettelijke vereisten voor de gezondheid en veiligheid van de producten en diensten. In verband met ambities van de organisatie en de toenemende vraag en verdere professionalisering willen we graag kennismaken met een proactieve, initiatiefrijke, klantgerichte en enthousiaste Quality Officer.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/21-033-DD, naar Minke Gastreich, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Minke Gastreich via 033 – 4728087.

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Derks Vacature Kwaliteit

Teamlead Quality Assurance (Inbound / Outbound)

Aanbod
 • werken voor een maatschappelijk betrokken organisatie;
 • samenwerken met een internationaal netwerk van leveranciers en klanten;
 • helpen bij het leveren van essentiële geneesmiddelen en voorraden aan VN-organisaties en NGO’s, vaak voor noodsituaties;
 • het beoordelen van documentatie en bewijs van certificering van leveranciers en fabrikanten van geneesmiddelen, laboratoria en/of producten;
 • organisatie met een positieve sfeer, waarin het mogelijk is om je te ontwikkelen tot Responsible Person of Qualified Person.
Functie

In de positie als Teamlead Quality Assurance houd je je voornamelijk bezig met het opvolgen van de GDP/GMP-regelgeving. Denk hierbij aan het beoordelen van documentatie en bewijs van certificering van leveranciers en fabrikanten van geneesmiddelen, laboratoria en/of producten, waarbij tevens de registratie van goedgekeurde leveranciers worden bijgehouden. Ook het screenen van productdossiers en artwork hoort bij je verantwoordelijkheden, deze leg je vervolgens voor definitieve goedkeuring voor.

Je registreert, onderzoekt en handelt alle Out of Specifications (OOS) af en coördineert een eventuele terugroepactie en documenteert deze met ondersteuning van de QA Officer.

Daarnaast beoordeel en keur je klantendossiers goed voordat farma producten kunnen worden geleverd. Hierbij ben je verantwoordelijk voor up-to-date QA-overeenkomsten voor opslaglocaties.

Met je team, bestaande uit 2 tot 3 personen, assisteer je bij het up to date houden van SOP’s en werkinstructies. Ook neem je deel in het periodiek uitvoeren van risicoanalyses en het opstellen van een plan van aanpak om geconstateerde risico’s te beheersen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een optimale, kwalitatieve en kwantitatieve bezetting van de QA-afdeling. Je daagt deze medewerkers uit tot optimale resultaten binnen hun functie en coacht en begeleidt hen in hun ontwikkeling.

Kortom: een veelzijdige functie in een hectische en dynamische omgeving, waarin zowel jouw inhoudelijke kennis als soft-skills goed naar voren kunnen komen

Profiel
 • een afgeronde masteropleiding in Farmacie, of vergelijkbaar door ervaring;
 • meer dan 2 jaar ervaring in de farmaceutische industrie;
 • kennis van GDP wet- en regelgeving, bij voorkeur ook GMP;
 • besluitvaardig, proactief, zelfredzaam en kwaliteitsgericht;
 • uitstekend ontwikkelde communicatieve vaardigheden;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord en geschift.
Bedrijf

MEG is ruim 40 jaar actief als internationale groothandel in o.a. medische kits, medische verbruiksartikelen, disposables, geneesmiddelen en ziekenhuisapparatuur. Deze leveren zij aan ontwikkelingsorganisaties, ontwikkelingslanden en rampgebieden. Ze hebben toonaangevende samenwerkingsrelaties met onder andere de VN, WHO en Unicef en helpen deze organisaties bij het realiseren van een betere lokale gezondheidszorg in de wereld. Hun visie is: “wij geloven dat gezondheidszorg een fundamenteel recht is voor iedereen, waar ook ter wereld” en hebben een duidelijke missie: ‘Together for Global Health’! Daarom zetten hun circa 110 medewerkers dagelijks hun kennis, ervaring en netwerk in om zo de complexe supply chain te verzorgen van wereldwijde gezondheidszorg in de minder begaanbare regio’s van de wereld. Om zo mensen te helpen die deze hulp het hardst nodig hebben. Door hun brede ervaring zijn ze doelgericht en maken ze waar wat ze de klant beloven. Ze staan voor de kwaliteit van hun diensten en producten en werken continu aan verbeteringen om elke dag beter te worden. Ter uitbreiding van het team zoeken zij een Teamlead Quality Assurance.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/22-101-DD, naar Minke Gastreich, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Minke Gastreich via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!

Logo PivotPark

Business Development Manager Science Park

Aanbod
 • vertegenwoordigen van een van de snelst groeiende Life Sciences-campussen van Nederland;
 • diverse klantengroepen met afwisselende vraagstukken;
 • brede verantwoordelijkheid en ruimte om te netwerken en ondernemen;
 • veel vrijheid in het indelen van je werkzaamheden en agenda;
 • een gedreven en enthousiast team op een innovatieve campus.
Functie

Als Business Development Manager ben jij hét gezicht van het Pivot Park zowel binnen als buiten de campus. Je treedt op als ambassadeur van het park en vertegenwoordigt de toegevoegde waarde van de organisatie en de bijbehorende dienstverlening. In deze rol richt je je op het aantrekken van zowel startende als groeiende Life Sciences-organisaties, als ook op het ondersteunen en faciliteren van de bestaande organisaties op het Pivot Park. Je bent verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van het externe netwerk binnen de Life Sciences-sector.

Verder ben je als Business Development Manager verantwoordelijk voor het contact met de bestaande huurders en het voeren van onderhandelingen die leiden tot huur- of samenwerkingsovereenkomsten. Je werkt aan de hand van een zelf opgesteld strategisch plan. Ook zal je de diverse organisaties op de campus ondersteunen en faciliteren in diverse expertisegebieden, zodanig dat deze organisaties verder kunnen groeien. Dit doe je o.a. door het leggen van het juiste contact met organisaties buiten de campus die gespecialiseerd zijn in o.a. Vastgoed, Open Acces Infrastructuur, Projectmanagement, HR, Public Private Partnerships en Finance.

Al met al een zeer veelzijdige en brede functie bij een van de snelst groeiende Life Sciences-parken van Nederland waarbij je direct rapporteer aan de CEO.

Profiel
 • afgeronde master-opleiding bij voorkeur richting Life Sciences of Biotechnologie;
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de Life Sciences;
 • aantoonbare kennis van biologie, chemie en farmaceutische ontwikkelingsprocessen;
 • ervaring met het vormen en afsluiten van contracten en samenwerkingsovereenkomsten;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en vloeiend in Engels;
 • in staat verwachtingen te managen, ondernemend, communicatief, proactief en klantgericht.
Bedrijf

Het Pivot Park is een Life Sciences-campus, met een speciale focus op (bio)farmaceutische innovatie. De campus biedt laboratorium- en kantoorruimte van elke omvang met toegang tot hoogwaardige farmaceutische R&D-faciliteiten, -infrastructuur en expertise. Dit biedt bedrijven de kans om te versnellen, te groeien en uit te blinken op het gebied van de ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen. Bij het Pivot Park werken gepassioneerde mensen die elke dag nieuwe producten en diensten ontwikkelen ten behoeve van hun klanten. Gelukkige werknemers maken gelukkige klanten. Het is een toekomst- en klantgericht bedrijf. Vanwege de verdere professionalisering van de organisatie, zijn we op zoek naar een ondernemende Business Development Manager die in staat is in te spelen op de wensen van de klanten en organisaties.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/21-053-DD naar Tim van Loon, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Tim van Loon via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Derks Vacature Sales Marketing

International Sales Representative

Aanbod
 • uitdagende en verantwoordelijke commerciële rol;
 • wereldwijde klantbediening binnen de Life Sciences industrie;
 • regelmatig reizen binnen en buiten Europa;
 • informele en gedreven organisatie.
Functie

Als International Sales Representative ben jij verantwoordelijk voor het contracteren, beheren en opzetten van nieuwe projecten voor zowel huidige als nieuwe klanten over de hele wereld. Je legt het eerste contact met een opdrachtgever, onderhandelt over de projectvoorwaarden en begeleidt het project tot de uiteindelijke oplevering. Naast de verkoop van de productlijn ben je dus ook betrokken bij de oplevering, implementatie en de service. Binnen jouw verantwoordelijkheid vallen meerdere bestaande, maar ook nieuwe klanten. In deze rol weet je de balans tussen toegevoegde waarde voor zowel de eigen organisatie als de klant goed te bewaken. Daarnaast vertegenwoordig je de organisatie op beurzen en evenementen in binnen- en buitenland. In deze functie ben je regelmatig in het buitenland om het bedrijf te vertegenwoordigen en klanten te bezoeken. Je reist zowel richting de Verenigde Staten als ook binnen Europa. Al met al een zeer uitdagende, internationale en commerciële rol waarin je veel van de wereld gaat zien.

Profiel
 • minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • minimaal 2 jaar werkervaring binnen de Life Sciences, bij voorkeur in een commerciële rol;
 • aantoonbare affiniteit met laboratoriumautomatisering;
 • kennis van en ervaring met capital investments is een pre;
 • grote mate van zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid;
 • bereidheid tot regelmatig en internationaal reizen;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord en geschrift. Frans en Duits is een pre.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het integreren en ontwikkelen van innovatieve systemen om gestandaardiseerde processen in laboratoria te automatiseren. Hiervoor ontwikkelen en gebruiken zij hun eigen software die kan worden aangepast aan de behoefte van elke klant. Deze organisatie levert de tools om het dagelijkse werk makkelijker, flexibeler en gebruiksvriendelijker te maken, waarbij hoge kwaliteit, accuratesse en service hoog in het vaandel staan. De opdrachtgever draagt met geautomatiseerde platformen bij aan een betere kwaliteit van werken. Ze hebben het vermogen om echt het verschil te maken. De organisatie kenmerkt zich door teamwork en korte communicatielijnen. Mensen die samen het beste nastreven voor hun klanten en eigen organisatie, maar ook een sterke maatschappelijke betrokkenheid hebben. Voor de functie van International Sales Representative zijn zij op zoek naar enthousiaste kandidaten die willen bijdragen aan het verder uitbouwen van hun huidige marktpositie in een hightech, maar informele omgeving.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/022-063-DD, naar Tim van Loon, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Tim van Loon op nummer +31 (0)6 20 79 77 21.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Derks Vacature Sales Marketing

Lead Market Access Manager

Offer
 • responsible and strategic role within a growing biopharmaceutical company
 • organisation with a great pipeline of new products
 • responsible for market access strategies for the new cell therapy portfolio
 • working together with a proactive and driven cross-functional team
 • direct influence on the local market access strategy
Position

As Lead Market Access Manager you will be responsible for the development and execution of pricing & reimbursement strategies for the cell therapy portfolio. Also, you will be responsible for early engagement to prepare for the cell therapy pipeline and developing compelling value & economic propositions. Furthermore, you will be interacting with key external stakeholders and working in close alignment with several cross functional teams to further develop the cell therapy business. Your focus will be on leading the execution for gaining national reimbursement and local access for the cell therapy portfolio in the Netherlands. This position is a key member of the cross functional team in providing strategic input for the development and support of the brand value story and external affairs strategy. Also, you will act as the pricing lead for cell therapy, in alignment with local procedures and consistent with the global pricing strategy.

This important position will play a central role in the Market Access Team, that engages and leverages insights from an external network of national payers and relevant stakeholders. You will report to the Director Market Access and Reimbursement and will be primarily office based at the Amsterdam office.

Profile
 • a Master of Science or PhD degree preferably in Economics, Health Economics, Business Studies, Medicine, Pharmacy, or another relevant field
 • at least 5 years of market access experience with a proven record of gaining access for new medication in the Netherlands
 • solid understanding of market access processes and payer needs and strategies at national and local level in the Netherlands
 • driven and proactive with strong analytical skills to lead access initiatives
 • strategic thinking and ability to influence affiliate leadership and above country level management to adopt ideas and strategies
 • excellent interpersonal skills, proactive and a team player
 • excellent command of written and spoken Dutch and English
Organisation

Our client is a research-based biopharmaceutical company with multiple marketed products, a pipeline of late-stage drug candidates and patient access programs to ensure medications are available to those who could otherwise not afford them. Their worldwide staff of more than 10,000 people is a close community where you can see the tangible results of your contributions, where every individual matters, and everyone has a chance to enhance their skills through on-going development Their product portfolio consists of products for HIV, Hepatitis, Oncology and Anti-fungal. You will be part of a team that is changing the world and helping millions of people live healthier, more fulfilling lives. By joining this client, you will become part of their mission to address unmet medical needs and improve life by advancing the care of patients with life-threatening diseases. With approximately 60 colleagues based in Amsterdam, the organisation has significantly grown in the past few years. Due to their strong pipeline in combination with an existing portfolio, the Lead Market Access Manager position is of strategic importance to secure further access and future business growth in the Netherlands. Are you up for this challenge?

Response

Interested? Please send your resume and motivational letter by e-mail, with reference to WL/022-049-DD, to Tim van Loon: info@derksenderks.nl.

For further information, please call, text or WhatsApp to Tim van Loon at number  +31 (0)6 20 79 77 21.

An individual assessment may be part of the selection procedure.

Our client has chosen Derks & Derks B.V. as recruitment agency for this assignment. We request therefore to send any application or other response to Derks & Derks.

Not quite the position you are looking for? Please check our website https://www.derksenderks.nl/vacatures/ for other interesting positions!

Derks vacature kwaliteit

Quality Assurance Officer

Aanbod
 • uitdagende baan binnen een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
 • tijdelijk contract van Derks en Derks Detachering (interim of detachering);
 • periode van de opdracht duurt tot 1-1-2024.
Functie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een nieuwe tijdelijke Quality Assurance Officer op het inbound kwaliteitsteam. Je bent verantwoordelijke voor het adviseren, ondersteunen en goedkeuren van apparatuur-installatie, -kwalificatie en -validatie. Ook ondersteun je bij root cause onderzoek en de goedkeuring van gedocumenteerd onderzoek bij afwijkingen. Verder zorg je voor de beoordeling en keuring van productiedocumentatie en -protocollen. Al met al een afwisselende functie als Quality Assurance Officer.

Profiel
 • afgeronde bachelor- of masteropeleiding;
 • QA- of productie-ervaring in de farma of medische apparatuur;
 • ervaring met change control, validaties, audits en/of GMP;
 • klant- en taakgericht, organisatorisch, pragmatisch;
 • goede communicatieve vaardigheden in het Engels en Nederlands.

 

Bedrijf

Onze relatie wordt vandaag de dag gezien als een wereldleider op het gebied van gezondheidszorg. Met hun ontwikkelde geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten, bieden ze innovatieve behandelingen aan voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. Ze zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen ze met uitgebreide programma’s en samenwerkingsverbanden. Bij de organisatie in Nederland werken ongeveer 4.500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties. Deze functie is op de locatie in Boxmeer. De locatie is met ongeveer 45 medewerkers verantwoordelijk voor de marketing, verkoop, distributie en ondersteuning van de producten.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP22-118-DD, naar Marinda van Kalleveen, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, smsen of Whatsappen met Marinda via +31 (0)6 8281 4595.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!

Derks vacature techniek

Sr. Specialist Environment and Permits (36 uur)

Aanbod
 • uitdagende baan binnen een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
 • tijdelijk contract van Derks & Derks Detachering;
 • periode van de opdracht duurt t/m 30-6-2023.
Functie

Ter vervanging van de vorige Sr. Specialist Environment and Permits is onze opdrachtgever op zoek naar een nieuwe EHS professional. Je gaat ondersteunen op het gebied van (bio)chemische productie, de technische- en laboratoriumorganisatie om zo actieve farmaceutische ingrediënten binnen de wettelijke kaders te produceren. Het is jouw taak om te zorgen dat de organisatie voldoet aan de eisen die vanuit de (Wabo-)
vergunningen, Afvalstoffenwetgeving, (Energie-) convenanten en meerjarenafspraken op haar activiteiten van toepassing zijn. Dit doe je door wetgeving in de gaten te houden en te informeren bij stakeholders. Verder ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van milieudata, het uitvoeren van audits en de veiligheid zo optimaal mogelijk te houden.

Het gaat hier om een tijdelijke aanstelling die op basis van interim of detachering wordt ingevuld.

Profiel
 • (technische) hbo of wo-opleiding;
 • ervaring binnen een industriële omgeving zoals farma of chemie;
 • ervaring op het gebied van implementatie van milieu- en Brzo regelgeving en projectmanagement;
 • teamplayer, prioriterend, zelfstandig, diplomatiek en informeel sturend;
 • goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels.

 

Bedrijf

Onze relatie is trots op haar historie met een duidelijke missie en een duidelijk doel. Ze richten op de productie van hoogwaardige, effectieve en betaalbare medicijnen die beschikbaar zijn voor een breed publiek. Ze bieden een uitgebreid portfolio aan producten, zowel specialité als generiek, voor een breed spectrum aan diverse acute en chronische indicaties. In Nederland hebben ze twee locaties, één is meer gericht op het vervaardigen van geneesmiddelen en grondstoffen en de ander op het verkopen van geneesmiddelen voor therapeutische gebieden. De twee vestigingen werken samen, maar toch ook zelfstandig. Er wordt altijd gezocht naar nieuwe mogelijkheden om verder te groeien of te verbeteren en naar mensen die daaraan willen bijdragen. Op dit moment zijn ze op zoek naar een nieuwe Sr. Specialist Environment and Permits voor de locatie in Oss.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/22-109-DD, naar Marinda van Kalleveen, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, smsen of Whatsappen met Marinda via +31 (0)6 8281 4595.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.
Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Klik hier voor andere interessante vacatures!

Derks Vacature HRM

HR Business Partner

Aanbod
 • uitdagende baan binnen een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
 • tijdelijk contract van Derks & Derks Detachering;
 • periode van de opdracht duurt tot 30-11-2023.
Functie

Als ervaren HR Business Partner weet je wat de taken en verantwoordelijkheden zijn. In de basis kan de functie opgedeeld worden in vier deel gebieden: het zelfstandig begeleiden van complexe (HR) projecten, het ontwikkelen van HR-beleid, sparringpartner voor het management/ SLT (tactisch en strategisch niveau) en het begeleiden van de operationele HR-aangelegenheden zoals, ziekteverzuim, recruitment, personeelsplanning en beoordelingscyclus. Dit laatste gedeelte vertegenwoordigd ongeveer 40% van het totale takenpakket. Als HR Business Partner maak je deel uit van een team van HR Business Partners en ben je voor toegewezen organisatieonderdelen lid van het MT.

Profiel
 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding richting Human Resources of gelijkwaardige opleiding;
 • minimal 5 jaar werkervaring als HR Business Partner in een industriële- en/of productieomgeving is een vereiste;
 • communicatief sterk in het Nederlands en Engels, in woord en geschrift.
Bedrijf

Onze relatie is trots op haar historie met een duidelijke missie en een duidelijk doel. Ze richten op de productie van hoogwaardige, effectieve en betaalbare medicijnen die beschikbaar zijn voor een breed publiek. Ze bieden een uitgebreid portfolio aan producten, zowel specialité als generiek, voor een breed spectrum aan diverse acute en chronische indicaties. In Nederland hebben ze twee locaties; één is meer gericht op het vervaardigen van geneesmiddelen en grondstoffen en de andere op het verkopen van geneesmiddelen voor therapeutische gebieden. De twee vestigingen werken samen, maar toch ook zelfstandig. Er wordt altijd gezocht naar nieuwe mogelijkheden om verder te groeien of te verbeteren en naar mensen die daaraan willen bijdragen.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/22-051-DD, naar Marinda van Kalleveen, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Marinda van Kalleveen op nummer +31 (0)682814595.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je/uw reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die u zoekt? Klik dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures om direct terug te gaan naar het actuele vacature overzicht.

Derks Vacature HRM

Talent Attraction Business Partner

Aanbod
 • uitdagende baan bij een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
 • tijdelijk contract van Derks en Derks Detachering;
 • periode van de opdracht duurt tot en met december 2023.
Functie

Het team waar je komt te werken heeft dit jaar een grote verandering ondergaan. Hierdoor is er een grote achterstand aan te verwerken aanvragen komen te ontstaan en is er extra ondersteuning nodig. Je gaat onder andere het wervingsproces leiden voor verschillende Europese landen (Franrijk, Spanje, Italië, Portugal), je begeleid de Hiring Managers in hun keuze en processen, stuurt ze updates over sollicitanten en adviseert over talent- en bedrijfsrisico’s van specifieke kandidaten. Ook zorg je ervoor dat time-to-fill en kosten optimaal worden en de kwaliteit hoog blijft. Kortom, een afwisselende functie!

Profiel
 • hbo+ werk- en denkniveau;
 • meer dan 3 jaar ervaring in een internationale matrixomgeving (RPO of bureau);
 • ervaring met het volgen van sollicitaties, ook via sociale media en Workday;
 • adviserend, samenwerkend, netwerker, proactief en nieuwsgierig;
 • goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, Frans is een pre.

 

Bedrijf

Onze relatie wordt vandaag de dag gezien als een wereldleider op het gebied van gezondheidszorg. Met hun ontwikkelde geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten bieden ze innovatieve behandelingen aan voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. Ze zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen ze met uitgebreide programma’s en samenwerkingsverbanden. Bij de organisatie in Nederland werken ongeveer 4.500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties. Deze functie is op de locatie in Oss.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/22-117-DD, naar Marinda van Kalleveen, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of Whatsappen met Marinda via +31 (0)6 8281 4595.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.
Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Klik hier voor andere interessante vacatures!

Derks Vacature Regulatory Affairs

Regulatory Affairs Manager

Offer
 • joining a team of experts in Regulatory Affairs
 • a challenging position with various responsibilities
 • a social, but fast-growing and dynamic organisation
 • serving an international client base
 • permanent position, starting with a temporary contract
Position

As Regulatory Affairs Manager you will be responsible for the overall regulatory compliance and submission of your products. You prepare and review all deviations and migrated data and make sure that they are compliant before submitting them to global agencies. Also, you will provide comprehensive data validation of dossiers prior to submission. You will also manage the access authorizations and ensure users’ training and update the work instructions. Furthermore, you will be responsible for general communication with the database supplier and keep track of developments in the submission field. Lastly, you will ensure the development and improvements to the systems (drugTrack and docuBridge).

Profile
 • Bachelor’s degree or equivalent experience
 • experience within Regulatory Affairs
 • good knowledge of database management
 • experience with medical product registration procedures (globally)
 • good communication skills in English, both oral and written
Organisation

Our client is a high-level pharmaceutical services organisation. They are specialized in the development and registration of high-quality pharmaceutical medicines/registration dossiers and are operating on a global level. They are highly motivated in their jobs. Their company culture characteristics are: informal, accessible and open minded. With different teams of highly skilled people they are a partner to all major generic players and innovative pharma industry for development and/or regulatory affairs/supply. It is their plan to expand over de coming year and hope to do so by building up their future team. Therefore, they are looking for an extra Regulatory Affairs Manager.

Response

Interested? Please send your resume and motivational letter by e-mail, with reference to WL/22-052-DD to Sandra van Putten or Dennis Uleman: info@derksenderks.nl.

For further information, please call, text or WhatsApp to Dennis Uleman at number +31 (0)6 82 72 71 33

An individual assessment may be part of the selection procedure.

Our client has chosen Derks & Derks B.V. as recruitment agency for this assignment. We request therefore to send any application or other response to Derks & Derks.

Not quite the position you are looking for? Click here for other interesting positions!