Derks Vacature Sales Marketing

Marketing Specialist Health & Circular

Aanbod
 • verantwoordelijkheid voor de marketing van de nieuwste business unit Health binnen het bedrijf;
 • opzetten en begeleiden van marktstudie en marktsegmentatie binnen het domein ‘Circular’;
 • werken binnen een ambitieuze organisatie met de drive te groeien en ontwikkelen;
 • eigen invulling geven aan de rol;
 • een competitief salaris op basis van kennis & ervaring tussen €3180 & €5144;
 • samenwerken met een team van gedreven en gemotiveerde commerciële professionals.
Functie

Als Marketing Specialist Health & Circular ben je met jouw expertise de toegewezen marketeer om de twee nieuwste business units te ondersteunen die zich gaan richten op de zorgketen enerzijds en op circulaire supply chain oplossingen anderzijds. Jij weet als expert op het gebied van Healthcare hoe je de bestaande diensten van dit bedrijf overbrengt naar de zorgsector. Hierbij breng je kernprincipes, zoals het ontzorgen van cliënten, duurzaamheid en affiniteit met circulaire supply chain oplossingen, mee in de branding van het bedrijf. Daarnaast voer je een marktstudie en marktsegmentatie uit op het vlak van Circular, om daarmee de groei voor de verdere toekomst te onderzoeken. Jouw voornaamste taak wordt het professionaliseren van de marketing en communicatie van het bedrijf met speciale aandacht voor verdere groei in de vorm van leadgeneratie. Dit doe je in een groeiend team van vier Business Developers, Accountmanagers, een Solutions Developer en een marketing collega die zich specifiek gaat richten op de e-commerce. Je rapporteert direct aan de CCO. Hierbij krijg jij ook de kans om jouw eigen visie toe te passen op de uitvoering van de marketing en communicatie. Uiteraard adviseer en informeer je ook de collega’s in je team met betrekking tot de omzet groei gedreven targets.

Kortom; een uitdagende rol waar jouw kennis uit de sector de nieuwe businessunit tot een succesvolle onderneming zal maken.

Profiel
 • minimaal een afgeronde bachelor opleiding o.a. op het gebied van Marketing & Communicatie;
 • minstens 2 jaar ervaring in de zorg of Medical Devices;
 • kennis van marktsegmentatie, leadgeneratie in een B2B context;
 • ervaring met B2C marketing is een pre;
 • affiniteit met duurzaamheid/circular supply chain;
 • bereid om te reizen naar verschillende locaties in Nederland en België;
 • creatief in het bereiken van nieuwe doelen, ondernemend en initiatiefrijk;
 • bereid om af en toe naar Nuth te reizen.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde en innovatieve supply chain specialist. Het bedrijf bestaat uit zes business units waarvan de nieuwste zich richt op de bezorging en installatie van medische hulpmiddelen, alsook de reparatie en onderhoud van medische apparatuur. In de afgelopen 25 jaar is het logistieke- en repairbedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in diverse sectoren. In een steeds meer digitaliserende wereld bewaart deze organisatie een menselijke component in hun dienstverlening. Door naast het bezorgen ook te ondersteunen bij het installeren of repareren van de producten, worden klanten gerustgesteld en goed ingelicht over hun product. Door deze unieke formule is het bedrijf succesvol geworden en verspreidt het zich inmiddels over de gehele Benelux. Om die groei naar de toekomst toe verder te versnellen is naast de Health focus de verbreding naar Circular diensten een mogelijkheid die actief onderzocht gaat worden.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/23-080-DD naar Bjorn Schouten, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Bjorn Schouten via 033 – 4728087.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!