Derks Vacature Medical Affairs

Medical Affairs Leader

Aanbod
 • vertegenwoordigen van het Medical Affairs Team van de Benelux;
 • verbinder tussen de Benelux en de EMEA-regio van deze organisatie;
 • belangrijke verantwoordelijkheden op het gebied van people management;
 • strategieopbouw en -uitvoering en verandermanagement op organisatieniveau;
 • hybride werken in een matrixomgeving.
Functie

Als Medical Affairs Leader (MAL) ben je als medisch leider in de Benelux verantwoordelijk voor de algehele leiding en het management van de Therapy Area Medical Affairs Teams. Dit is het gebied van solide tumoren, pulmonale hypertensie en infectieziekten/vaccins. In deze rol als MAL ben je de strategische medische partner binnen de commerciële organisatie die medische excellentie stimuleert en fungeert als brug tussen de Benelux en de EMEA binnen de Medical Affairs afdeling van deze organisatie. De belangrijkste focus van deze rol is het leiderschapsgedeelte, waarin je belangrijke verantwoordelijkheden op het gebied van people management zult hebben. Je geeft leiding aan een team van ongeveer twintig personen, waarvan vier direct reports. Je motiveert het team en ontwikkelt talent. Je brengt het team tot uitstekende prestaties en stimuleert medisch leiderschap bij klanten. Daarnaast geef je leiding aan strategievorming, en zorg je dat deze wordt geïmplementeerd. Ook ben je verantwoordelijk voor het verandermanagement op organisatieniveau. Hierbij denk je strategisch om medische/klinische inzichten van behandelparadigma’s te vertalen naar groeimogelijkheden, procesverbetering en concurrentievoordeel. Je moet creatief zijn om behandelparadigma’s vorm te geven en te optimaliseren. Je werkt samen met externe en interne stakeholders en hebt het vermogen om praktische, realistische, op feiten gebaseerde, doordachte en tijdige beslissingen te nemen. Bij het ontwikkelen van de strategieën stel je de behoeften van de patiënt altijd centraal om hierdoor de waarde, die zij aan klanten bieden, te differentiëren.

Kortom: een sterke leiderschapsrol gecombineerd met strategieopbouw en veel interactie met externe en interne stakeholders.

Profiel
 • master in Geneeskunde, Farmacie, Biomedische Wetenschappen of gelijkwaardig door ervaring;
 • minimaal 8-10 jaar relevante ervaring binnen Medical Affairs;
 • 10-15 jaar ervaring in people management en teamleiderschap binnen de farmaceutische industrie;
 • kennis van het therapeutische gebied Oncologie is een pre;
 • het hebben van een netwerk op het gebied van Oncologie is een pre;
 • sterke teamleider, analytisch, proactief, besluitvaardig, teamspeler, flexibel;
 • uitstekend in Engels, goed in Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.
Bedrijf

Onze opdrachtgever streeft er al meer dan 130 jaar naar om mensen op elke leeftijd en in elke levensfase gezond te houden. Vandaag de dag zijn zij de grootste en meest breed-georiënteerde organisatie binnen de gezondheidszorg. Ze streven ernaar om de toegang en betaalbaarheid van medicatie te verbeteren, gezondere gemeenschappen te creëren en een gezonde geest, lichaam en omgeving binnen het bereik van iedereen, overal te brengen. Ze creëren een toekomst waarin ziekte tot het verleden behoort en realiseren deze toekomst voor patiënten met de wetenschap, de toegang met vindingrijkheid te verbeteren en hopeloosheid met het hart te genezen. Ze richten zich op de volgende medische gebieden: Cardiovasculair & Metabolisme, Immunologie, Infectieziekten & Vaccins, Neurowetenschappen, Oncologie en Pulmonale Hypertensie. De organisatie streeft naar gelijke kansen voor iedere medewerker en waardeert diversiteit in de organisatie.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van WS/22-069-DD, naar Minke Gastreich, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Minke Gastreich via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Derks Vacature Sales Marketing

Commercial Lead

Aanbod

 • veelzijdige en dynamische rol binnen een groeiende organisatie;
 • veel verantwoordelijkheid en vrijheid;
 • sterke afwisseling tussen strategisch denken en hands-on uitvoering;
 • aanboren van nieuwe markten, klanten en producten.

Functie

Als Commercial Lead ben je verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van onze opdrachtgever in Nederland. Je richt je daarbij voornamelijk op de Retail, dus groothandels, apotheekketens en zorgverzekeraars. Het doel van deze functie is het laten groeien van het marktaandeel alsook de omzet. Je zorgt voor een optimale aanwezigheid van de generieke geneesmiddelen via de verschillende distributiekanalen. Ook hou jij je bezig met het aanboren van nieuwe markten, nieuwe klanten en het lanceren van nieuwe producten. Uiteraard onderhoud je bestaande relaties en weet je door jouw netwerk precies wat er speelt in de markt. Verder ben je betrokken bij de diverse tenders en inkoopprocessen van de klanten. Kortom, jij bent het gezicht van onze opdrachtgever in de markt voor generieke geneesmiddelen en onderhoudt relaties met zowel interne- en externe stakeholders. Als Commercial Lead rapporteer je direct aan de Country Manager en ben je onderdeel van een klein commercieel team.

Profiel

 • afgeronde bacheloropleiding;
 • minimaal 2 jaar saleservaring in de farmaceutische industrie;
 • aantoonbare kennis van en ervaring met de financiering van geneesmiddelen, bij voorkeur bij een generiek farmaceutisch bedrijf of groothandel;
 • diepe marktkennis en ervaring in het opbouwen van een netwerk van relaties in Nederland;
 • resultaatgericht met uitstekende analytische, strategische, zakelijke planning, communicatie en besluitvormingsvaardigheden;
 • Nederlands als moedertaal en een uitstekende beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een groeiende organisatie voor generieke geneesmiddelen in Nederland. Zij worden door zowel ziekenhuizen als apotheken gerekend tot de top-10 bedrijven die actief zijn in de generieke sector. Het Nederlandse team werkt nauw samen met het Europese Hoofdkantoor in Groot-Brittannië. De organisatie beschikt over een uitgebreide logistieke keten zodat het garant kan staan voor een consistente levering van levensreddende geneesmiddelen voor patiënten, terwijl afnemers de mogelijkheid hebben om snel te reageren op dynamische marktcondities. Het is de missie van de organisatie om zich in te zetten voor een optimale levering van generieke geneesmiddelen. Deze multiculturele organisatie is sinds 2008 actief in Nederland en heeft zijn kantoor in Utrecht. De organisatie kenmerkt zich door een flexibele, efficiënte en servicegerichte benadering van de markt. Het is een ambitieus bedrijf, met een sterke groeistrategie voor de komende jaren. Om de commerciële slagkracht te vergroten zoeken zij een Commercial Lead ter uitbreiding van de organisatie.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/22-048-DD, naar Tim van Loon, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Tim van Loon via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Derks vacature regulatory-affairs

RA Product Manager

Offer
 • a challenging job within a large pharmaceutical company
 • a temporary assignment till 31 December 2023
 • contract of Derks & Derks Secondment & Interim
Position

You will be working in one of the RA Product Manager teams of Global Regulatory Affairs Biologicals. The RA Product Manager teams are responsible for the content of regulatory submissions.

You will become part of a project team involved in updating the product information for all biological products licensed within the European Union as required by the New Veterinary Regulation. The focus of your activities will be the content of the required regulatory submissions. In addition, you will provide support for the licensing activities of new products and the regulatory maintenance of existing biological products.

Global Regulatory Affairs – Biologicals provides you a challenging environment where you will get the opportunity to broaden your skills as a regulatory affairs professional or to develop into one.

Profile
 • academic education followed preferably by PhD
 • knowledge of or several years of experience in the (veterinary) pharmaceutical industry in the development and/or maintenance of products, and in regulatory affairs, preferably in the field of biologicals is an asset
 • excellent oral and written command of the English language; excellent writing skills
 • effective communicator and negotiator
 • flexible and persistent personality, service and compliance minded
 • good team player skills
 • ability to work under high pressure and to meet deadlines
 • ability to work in a matrix and multi-cultural environment
 • attention for details
 • basic knowledge of project management

 

Organisation

Our client is a world leader in the healthcare industry. Through their medicines, vaccines, biological therapies, and support services they offer health solutions for people and animals in more than 140 countries. They also demonstrate their commitment to an increasing access to healthcare through far-reaching programs that donate and deliver their products to the people who need them. The organisation has three main locations with approximately 4,500 employees. This position is located in Boxmeer. The location has approximately 45 employees who are responsible for marketing, sales, distribution and support of the products.

 

Response

Interested? Please send your resume and motivational letter by e-mail, with reference to MSP/22-059-, to Renato Marques: info@derksenderks.nl.

For further information, please call Renato Marques at number +31 (0)33 472 80 87.

An individual assessment may be part of the selection procedure.

Our client has chosen Derks & Derks Secondment & Interim as recruitment agency for this assignment. We request therefore to send any application or other response to Derks & Derks.

Derks Vacature Productie

Plantmanager

Aanbod
 • brede verantwoordelijkheid voor zowel productie, innovaties als verbeteringen;
 • werken met kwalitatieve geneesmiddelen en geneesmiddelenbereidingen;
 • aantrekkelijke functie binnen een dynamische en professionele organisatie;
 • team van enthousiaste en gemotiveerde collega’s.
Functie

Als Plantmanager ben jij verantwoordelijk voor het inrichten, organiseren, controleren en beheren van een vlekkeloze productie van geneesmiddelen en geneesmiddelenbereidingen. Dit doe je zowel op basis van ad-hoc aanvragen als voor het aanvullen van de bestaande voorraad. Onder jouw verantwoordelijk valt het gehele productieproces, schoonmaak en efficiënt gebruik van de productielijnen en productiemiddelen. Door het verder verbeteren van het kwalitatief hoogstaand, productief en efficiënte proces, zorg jij samen met jouw collega’s voor producten van hoge kwaliteit. Ook zorg je ervoor dat de producten op tijd, volledig en binnen het vooraf gestelde budget geproduceerd worden. Daarnaast ben je continue op zoek naar nieuwe innovaties en vernieuwingen voor het productieproces als ook de onderlinge samenwerking. Verder werk je nauw samen met de afdeling Kwaliteit en Logistiek en rapporteer je direct aan de COO.

Profiel
 • afgeronde BSc-opleiding, bij voorkeur in een Life Sciences gerelateerde richting;
 • minimaal 5 jaar ervaring binnen een farmaceutische productieomgeving;
 • aantoonbare ervaring met het aansturen van een team in een GMP-productieomgeving en/of omgeving in de farmaceutische industrie;
 • actuele kennis van apparatuur dat gebruikt wordt in de farmaceutische industrie;
 • Nederlandse en Engelse taal machtig in woord en geschrift.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote moderne bereidingsapotheek in Nederland. De organisatie levert kwalitatief hoogwaardige producten voor verschillende apotheekketens, zelfstandige apotheken en ziekenhuisapotheken. Deze gekende en gerenommeerde bereidingsapotheek springt in op de behoefte(n) van de klant, zonder de kwaliteitsnormen uit het oog te verliezen, en bereidt medicijnen zelfs voor individuele patiënten. Daarnaast heeft de organisatie een uitstekend en groeiend assortiment, dat snel uit voorraad leverbaar is. De organisatie is groeiende en zoekt ter ondersteuning van de activiteiten een enthousiaste en communicatief vaardige Gevestigde Apotheker/Plantmanager.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/22-042 -DD, naar Tim van Loon, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen of Whatsappen met Tim van Loon via +31 (0)6 20 79 77 21.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Derks Vacature Productie

Gevestigd Apotheker

Aanbod
 • brede verantwoordelijkheid voor zowel productie, innovaties als vrijgiftes;
 • werken met kwalitatieve geneesmiddelen en geneesmiddelenbereidingen;
 • aantrekkelijke functie binnen een dynamische en professionele organisatie;
 • team van enthousiaste en gemotiveerde collega’s.
Functie

Als Gevestigd Apotheker ben jij verantwoordelijk voor het inrichten, organiseren, controleren en beheren van een vlekkeloze productie van geneesmiddelen en geneesmiddelenbereidingen. Dit doe je zowel op basis van ad-hoc aanvragen als voor het aanvullen van de bestaande voorraad. Je zorgt voor een secure naleving van alle geldende wet- en regelgeving. Samen met het productieteam ben je verantwoordelijk voor het productieproces, inclusief de vrijgifte van de geneesmiddelen. Door het verder verbeteren van het kwalitatief hoogstaand, productief en efficiënt proces, zorg jij samen met jouw collega’s voor producten van hoge kwaliteit. Ook zorg je ervoor dat de producten op tijd, volledig en binnen het vooraf gestelde budget geproduceerd worden. Verder ben jij het aanspreekpunt voor controlerende instanties en werk je nauw samen met de afdelingen Kwaliteit en Logistiek. In deze functie rapporteer je direct aan de COO.

Profiel
 • afgeronde MSc-opleiding Farmacie, bij voorkeur specialisatie Openbaar Apotheker of Ziekenhuisapotheker;
 • minimaal 3 jaar ervaring in het opstellen, valideren en onderhouden van productdossiers en het inrichten van productieprotocollen;
 • relevante ervaring met het aansturen van een team in een GMP-productieomgeving en/of omgeving in de farmaceutische industrie;
 • actuele kennis van apparatuur dat gebruikt wordt in de farmaceutische industrie;
 • Nederlandse en Engelse taal machtig in woord en geschrift.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote moderne bereidingsapotheek in Nederland. De organisatie levert kwalitatief hoogwaardige producten voor verschillende apotheekketens, zelfstandige apotheken en ziekenhuisapotheken. Deze gekende en gerenommeerde bereidingsapotheek springt in op de behoefte(n) van de klant, zonder de kwaliteitsnormen uit het oog te verliezen, en bereidt medicijnen zelfs voor individuele patiënten. Daarnaast heeft de organisatie een uitstekend en groeiend assortiment, dat snel uit voorraad leverbaar is. De organisatie is groeiende en zoekt ter ondersteuning van de activiteiten een enthousiaste en communicatief vaardige Gevestigde Apotheker/Plantmanager.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/22-042 -DD, naar Tim van Loon, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen of Whatsappen met Tim van Loon via +31 (0)6 20 79 77 21.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Sr. Recruitment Consultant Life Sciences (0,8 – 1,0 fte)

Aanbod

 • werken in een succesvolle en groeiende dienstverlenende organisatie;
 • bijdragen aan het succes van een aansprekende Life Sciences organisatie in Nederland;
 • open cultuur en sfeer, en de vrijheid om mee te bouwen aan een succesvol team van collega’s;
 • brede verantwoordelijkheid en veel kansen om zelf projecten op te zetten.

Functie

Denk jij in mogelijkheden en houd je eenvoudig het overzicht over verschillende projecten? Ben je communicatief vaardig en commercieel ingesteld? Dan komen deze vaardigheden goed van pas in de rol van Sr. Recruitment Consultant bij Derks & Derks. In deze functie werk je voor meerdere opdrachtgevers tegelijk. Je bent dé gesprekspartner voor ons netwerk. Je helpt professionals met het vinden van de juiste baan en eventuele vervolgstappen in hun carrière binnen de branche. Binnen de Life Sciences kan je nieuwe en bestaande relaties op- en uitbouwen, je coördineert werving- en selectie opdrachten, stelt marktanalyses op, vindt, benadert en interviewt relevante kandidaten en houdt regie over het hele proces. Je bent strategisch partner voor onze opdrachtgevers en adviseert over HR-gerelateerde vraagstukken.

Ons Life Sciences team is succesvol en groeiend. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden om nieuwe projecten te starten, kansen te pakken of met een eigen idee of businesscase aan de slag te gaan. Je gaat bouwen aan je eigen business unit en weet hier de komende jaren een afdeling neer te zetten. Je wordt hierbij ondersteund door de Business Unit Manager Life Sciences.

Profiel

 • een afgeronde bachelor- of masteropleiding;
 • ervaring in een vergelijkbare functie;
 • commercieel, proactief, daadkrachtig, mensgericht en betrokken, met een gezonde dosis humor;
 • verbindend, samenwerkingsgericht en aantoonbare affiniteit met de Life Sciences industrie;
 • in staat meerdere projecten tegelijk te managen;
 • goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.

Bedrijf

Derks & Derks is al meer dan twintig jaar betrouwbare partner in Werving & Selectie, Detachering & Interim, Talent Development, HR Research en Executive Education. Met ons full service HR-bureau zijn we de grootste speler in de markt. Écht kijken en luisteren, dat is waar wij goed in zijn bij Derks & Derks. Persoonlijke aandacht, heldere afspraken, integriteit, strikte kwaliteitsnormen en wensen en behoeftes van opdrachtgever en kandidaat vormen daarin altijd de basis. We vinden talenten, we zorgen dat ze zich ontwikkelen en dat ze blijven. Als expert in ons vakgebied en als specialist in de markten waarin we opereren, zoeken we continu naar mogelijkheden om onze kennis te delen en professionals bij elkaar te brengen.

Het Life Sciences team richt zich op de (vaste en tijdelijke) bemiddeling en ontwikkeling van professionals in de farmaceutische industrie, medical devices en biotech.

De cultuur bij Derks & Derks is hands-on, open en informeel. We zijn betrokken en dragen samen verantwoordelijkheid voor het resultaat. In de praktijk betekent dit dat we werken aan een gezamenlijke doelstelling, zonder harde individuele KPI’s. Er is altijd ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Wat je nog meer kunt verwachten als je bij Derks & Derks werkt zijn de nodige borrels, de gezamenlijke lunch, het kerstdiner in stijl, het jaarlijkse beachvolleybal event en de vrijheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/22-043-DD naar Pieter van Gelderen, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter via 033 – 4728087.

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

Derks Vacature Techniek

Project Manager Engineering

Aanbod

 • uitdagende baan binnen een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
 • tijdelijk contract van Derks en Derks Detachering;
 • periode van de opdracht duurt tot 12 maanden.
Functie

In de functie van Project Manager Engineering ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de uitvoeringsplanning voor investerings- en vervangingsprojecten. Het betreft projecten op faciliteiten, in de fabrieken en tevens apparatuur, waarbij de productie op het maximale niveau draait. Je beoordeelt of de projectscope de effectieve bedrijfsoplossing is. Tevens doe je ontwerpbeheer, ontwikkeling en implementatie van geschikte inkoopstrategieën, budgettering en controle van projectkosten. Verder ben je verantwoordelijk voor het beheren van de ontwikkeling van de projectscope, front-end planning en het conceptuele ontwerp van faciliteiten en apparatuur binnen projecten. Je werkt samen met externe architecten en ingenieurspartijen, aannemers, leveranciers en andere teamleden bij de uitvoering van het werk. Je maakt correct gebruik van technische knowhow van farmaceutische/ API-productiefaciliteiten en Engineering Standards. Je treedt op als adviseur om de meest geschikte projectaanpak te selecteren en zorgt tevens voor het opzetten van een multidisciplinair projectteam. Je maakt onderdeel uit van een team van ongeveer 18 mensen en werkt cross functioneel samen met anderen. Verder rapporteer je aan de Director Project Engineering.

Profiel
 • afgeronde hbo-opleiding in een relevante technische discipline;
 • tenminste 3 jaar ervaring als Project Manager Engineering in een (bio) farmaceutisch, fijn chemie of voedingsmiddelenbedrijf;
 • minimaal 3 jaar ervaring in kleine tot middelgrote functionele projecten;
 • GMP-kennis is een pre;
 • uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden;
 • Nederlandse en Engelse communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift.
Bedrijf

Onze relatie is trots op haar historie met een duidelijke missie en een duidelijk doel. Ze richten zich op de productie van hoogwaardige, effectieve en betaalbare medicijnen die beschikbaar zijn voor een breed publiek. Ze bieden een uitgebreid portfolio aan producten, zowel specialité als generiek, voor een breed spectrum aan diverse acute en chronische indicaties. In Nederland hebben ze twee locaties, één is meer gericht op het vervaardigen van geneesmiddelen en grondstoffen en de andere op het verkopen van geneesmiddelen voor therapeutische gebieden. De twee vestigingen werken samen, maar toch ook zelfstandig. Er wordt altijd gezocht naar nieuwe mogelijkheden om verder te groeien of te verbeteren en naar mensen die daaraan willen bijdragen.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/22-057-DD naar Renato Marques, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Renato via 033 – 4728087.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

Fixed Assets Administrator

Aanbod
 • uitdagende baan binnen een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
 • tijdelijk contract van Derks en Derks Detachering;
 • periode van de opdracht duurt tot het einde van het jaar.
Functie

Als Fixed Assets Administrator kom je te werken in het General Ledger team binnen Accounting. Je werkt direct samen met vier andere collega’s waarmee je verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van de Fixed Assets administratie en registratie. Verder ga je aan de slag met verschillende transsectionele financiële activiteiten, stem je af met de sub administratie en onderhoud je diverse verbeterprojecten.

Profiel
 • hbo werk- en denkniveau;
 • kennis van Financial Accounting;
 • ervaring met IFRS en de applicatie SAP;
 • proactief, accuraat, resultaatgericht, flexibel en een verbeteraar;
 • goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

 

Bedrijf

Onze relatie is trots op haar historie met een duidelijke missie en een duidelijk doel. Ze richten zich op de productie van hoogwaardige, effectieve en betaalbare medicijnen die beschikbaar zijn voor een breed publiek. Ze bieden een uitgebreid portfolio aan producten, zowel specialité als generiek, voor een breed spectrum aan diverse acute en chronische indicaties. In Nederland hebben ze twee locaties, één is meer gericht op het vervaardigen van geneesmiddelen en grondstoffen en de ander op het verkopen van geneesmiddelen voor therapeutische gebieden. De twee vestigingen werken samen, maar toch ook zelfstandig. Er wordt altijd gezocht naar nieuwe mogelijkheden om verder te groeien of te verbeteren en naar mensen die daaraan willen bijdragen.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/22-054-DD, naar Marinda van Kalleveen, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Marinda via 033 – 4728087. Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

Derks vacature medical-affairs

Medical Advisor

Aanbod
 • werken binnen ’s werelds grootste en meest brede organisatie binnen de gezondheidszorg;
 • inhoudelijk breed en wetenschappelijk georiënteerde positie;
 • werken in een uitdagende omgeving met veel verantwoordelijkheid en hoge verwachtingen;
 • meebouwen aan een toekomst waarin ziektes verleden tijd zijn.
Functie

In de rol van Medical Advisor ben je dé wetenschappelijke expert op het gebied van psychiatrie binnen deze organisatie in Nederland. Dankzij jouw kennis vorm je een betrouwbare partner voor interne stakeholders. Je plant, coördineert en leidt adviesraden, waarmee je voor tijdige communicatie van belangrijke medische inzichten met interne belanghebbenden zorgt. Door middel van kennisdeling en trainingen ondersteun je verschillende interne afdelingen als medisch expert. Hierbij is het zaak je kennis up-to-date te houden. Dit doe je onder andere door middel van onderzoek, het bezoeken van en het onderhouden van de relatie met Key Opinion Leaders (KOL’s) of het bijwonen van congressen. Je bent proactief in het benaderen van KOL’s en weet hierbij de juiste technieken in te zetten om deze langdurig aan de organisatie te binden. Daarnaast ondersteun je de Medical Therapeutic Area Lead in het opbouwen en vertalen van de Medical Affairs-strategie naar land specifieke tactieken en implementeer je deze samen met de Medical Science Liaisons uit het team. Je werkt samen met het cross-functionele team (bestaande uit o.a. sales, marketing en market access) door duidelijke, begrijpbare informatie te delen met betrekking tot trends en nieuwe inzichten, om zo de strategie binnen dit team vorm te geven. Als Medical Advisor werk je in een hecht team verdeeld over Nederland en België. Je werkt nauw samen met de MSL’s in Nederland en steunt en coacht hen waar nodig. Je rapporteert aan de Medical Therapeutic Area Lead (MTAL) Neuroscience.

Kortom; een dynamische, centrale en strategische functie met veel verschillende aspecten waarbij je als medisch expert op het gebied van psychiatrie alle afdelingen binnen de organisatie ondersteunt.

Profiel
 • afgeronde master in Wetenschappen;
 • minimaal 2 jaar ervaring als Medical Advisor;
 • brede medische/klinische kennis en ervaring in de psychiatrie is een pre;
 • ervaring met aansturen en/of coaching is een pre;
 • vermogen om snel diepgaand begrip en kennis op te bouwen over het gebruik van geneesmiddelen binnen de goedgekeurde indicatie;
 • sterke communicatieve vaardigheden, goed in samenwerken en een teamspeler mentaliteit;
 • hands-on, beïnvloedend, proactief en een strategische en positieve instelling;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord en geschrift.
Bedrijf

Onze opdrachtgever streeft er al meer dan 130 jaar naar om mensen op elke leeftijd en in elke levensfase gezond te houden. Vandaag de dag zijn zij de grootste en meest breed-georiënteerde organisatie binnen de gezondheidszorg. Ze streven ernaar om de toegang en betaalbaarheid van medicatie te verbeteren, gezondere gemeenschappen te creëren en een gezonde geest, lichaam en omgeving binnen het bereik van iedereen, overal te brengen. Ze creëren een toekomst waarin ziekte tot het verleden behoort en realiseren deze toekomst voor patiënten met de wetenschap, de toegang met vindingrijkheid te verbeteren en hopeloosheid met het hart te genezen. Ze richten zich op de volgende medische gebieden: Cardiovasculair & Metabolisme, Immunologie, Infectieziekten & Vaccins, Neurowetenschappen, Oncologie en Pulmonale Hypertensie. De organisatie streeft naar gelijke kansen voor iedere medewerker en waardeert diversiteit in de organisatie. In verband met het vertrek van de Medical Advisor voor dit therapeutische gebied in Nederland, zijn wij voor de organisatie op zoek naar een Medical Advisor die het Medical Mood team zal gaan versterken.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/22-066-DD naar Minke Gastreich of Lindsey de Ruiter, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Minke Gastreich of Lindsey de Ruiter via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Apotheker Product Ontwikkeling

Aanbod
 • werken bij een topklinisch ziekenhuis in een dynamische apotheek met ambitie;
 • afwisselende positie met breed pakket aan taken en verantwoordelijkheden;
 • uitdagende voortrekkersrol in een nieuw op te zetten productieteam;
 • werken binnen een collegiaal team van 20 apothekers;
 • uitstekende primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden.
Functie

Ondernemend, verbindend, analytisch en pragmatisch! Inclusief de potentie om je eigen team op te zetten. In deze functie van Apotheker Product Ontwikkeling heb je dit allemaal nodig. Je wordt verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuw product-ontwikkelteam. Je ontwikkelt nieuwe toedieningsvormen van bestaande geneesmiddelen die aansluiten bij de behoefte in de klinische praktijk en bent betrokken bij het klinisch geneesmiddelonderzoek waarin je, met je technische kennis, onderzoekers ondersteunt. Aangezien het om kleinschalige en specifieke geneesmiddelen gaat, ben je verantwoordelijk voor het formuleren van de geneesmiddelen, maar ook voor het opstellen van de chargebereidings- en validatieprotocollen. Deze protocollen stel je op aan de hand van GMP en geldende bedrijfsprocessen. Je zorgt voor een valide proces en bundelt alle informatie in het productdossier. Je werkt hierin nauw samen met de QC- en QA-apothekers. Naast de inhoudelijke werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het behalen van de ontwikkel doelstellingen, je geeft richting en stuurt tijdig bij als dat nodig is. Je draagt zorg voor een soepele overdracht van ontwikkelfase naar productiefase en werkt daarbij intensief samen met de productieafdeling en het QC- laboratorium. Tijdens dit proces zal je te maken krijgen met allerlei verschillende uitdagingen. Het is aan jou om deze uitdagingen te adresseren, maar ook met pragmatische weldoordachte oplossingen te komen. Kortom: werken binnen een startup-omgeving, maar onderdeel uitmakend van een hoog aangeschreven topklinisch ziekenhuis. Een uitdagende functie bovendien met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, maar waarin je ook veel samenwerkt en resources deelt met andere afdelingen. Hoe dynamisch wil je het hebben?! Interesse in deze unieke positie en omgeving? Reageer dan direct en ga met ons in gesprek over alle mogelijkheden.

Profiel
 • afgeronde masteropleiding (Bio)Farmacie;
 • 3 tot 5 jaar recente ervaring in de farmaceutische industrie of bereidingsapotheek;
 • gewend te werken met deadlines binnen een productieomgeving;
 • uitstekende ontwikkelde communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal;
 • verbindend, analytisch sterk, maar ook pragmatisch, hands-on en oplossingsgericht;
 • ambitie om je managementvaardigheden verder te ontwikkelen.
Bedrijf

Het Catharina Ziekenhuis is een ambitieus, topklinisch opleidingsziekenhuis en staat bekend als een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. Met 3500 zorgprofessionals is het Catharina Ziekenhuis vooruitstrevend en altijd op zoek naar nieuwe wegen om zorg nog beter en veiliger te maken. Innovatie speelt binnen de organisatie een belangrijke rol en op tal van terreinen wordt met geavanceerde techniek en apparatuur diagnostiek en behandeling bedreven. Het ziekenhuis is lid van Santeon Groep, een samenwerkingsverband van zeven topklinische ziekenhuizen gericht op kwaliteitsverbetering en innovatie en er wordt met landelijk veel organisaties samengewerkt, waaronder het UMC Maastricht TU/e Eindhoven.

De ziekenhuisapotheek van het Catharina Ziekenhuis is verantwoordelijk voor een veilige en doelmatige bereiding en verstrekking van geneesmiddelen aan patiënten. Met een enthousiast en vooruitstrevend apotheekteam (ongeveer 220 medewerkers) worden alle taken van de ziekenhuisfarmacie uitgeoefend ten behoeve van het ziekenhuis en diverse externe instellingen (verpleeghuiszorg en gehandicaptenzorg). Om ook in de toekomst alle patiënten in Nederland te blijven voorzien van kwalitatief hoogwaardige en doelmatige geneesmiddelen heeft de organisatie een aantal ambities gesteld en het bereidingencentrum uitgebreid. Daar zijn onder andere 3 cleanrooms en een nieuw laboratorium van 200 m2 bijgekomen. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in een nieuw team, dat zich op productontwikkeling zal gaan richten. Om die reden zijn wij in opdracht van het Catharina Ziekenhuis op zoek naar een Apotheker Product Ontwikkeling, die een voortrekkersrol mag gaan vervullen en met zijn of haar team de ambities op de productieafdeling mag gaan realiseren.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/22-028-DD, naar Sandra van Putten, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Alexander of Sandra via 033 – 4728087.

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.