Derks Vacature Kwaliteit

QA Systems Manager

Aanbod
 • een organisatie die vooral gefocust is op kwaliteit;
 • tijdelijk contract van Derks & Derks Detachering;
 • contractperiode van 6 maanden met de kans op verlenging.
Functie

Als QA Systems Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van de kwaliteitssysteemstrategie, het beleid en de processen om ervoor te zorgen dat de organisatie voldoet aan wettelijke en GMP-eisen. Hiermee wordt inspectiegereedheid van de locatie gegarandeerd. Je initieert verbeterprojecten waar mogelijk, keurt QS-documentatie en identificeert de trainingsbehoeften van medewerkers.

Het gaat hier om een tijdelijke aanstelling die op basis van interim of detachering wordt ingevuld.

Profiel
 • afgeronde bachelors of master’s opleiding;
 • minimaal vijf jaar ervaring in Quality bij een farmaceut;
 • kennis van regelgeving en cGMP;
 • oog voor detail, goede planningsvaardigheden en innovatief;
 • goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

 

Bedrijf

De organisatie is al jaren internationaal actief als farmaceutisch bedrijf. Ze zijn actief in meer dan 40 landen binnen Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Het merendeel van de teams heeft een internationale focus en is onderdeel van een global team. De organisatie heeft door haar lange historie veel zaken in eigen beheer, zoals onderzoek, ontwikkeling, productie, logistiek maar ook sales en marketing. Zij hopen de wereld van morgen te veranderen door het leven van alle individuen, mannen, vrouwen en kinderen, te verbeteren door geneesmiddelen te produceren die helpen bij het behandelen van ziektebeelden waar nu nog geen behandeling voor is. Ze zijn hierbij gericht op geneesmiddelen die voldoen aan hun eigen hoge kwaliteitseisen zodat ze hun doel hopen te behalen. Op dit moment zoeken ze een nieuwe enthousiaste medewerker voor een tijdelijke functie als QA Systems Manager op de locatie in Baarle-Nassau.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/23-320, naar Ladan Khoshbou, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Ladan Khoshbou op nummer +31 6 51981613

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!

Derks Vacature HRM

Administrator LMS (50%)

Aanbod
 • uitdagende baan binnen een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
 • tijdelijk contract van Derks en Derks Detachering;
 • periode van de opdracht duurt tot 2-12-2023.
Functie

Als Administrator LMS kom je te werken binnen het HR-team op de Learning & Development-afdeling. Je houdt je bezig met het uitvoeren van admninistratieve werkzaamheden op het gebied van trainingen, digitalisering en rapportages. Ook ben je verantwoordelijk voor het verwerken van data in het LMS, beantwoord je vragen van collega’s, richt je datadashboards is en maak je overzichten voor de afdeling. Verder registreer je opleidingscertificaten en -formulieren en zorg je voor de planning van verschillende trainingen.

Het gaat hier om een tijdelijke aanstelling die op basis van interim of detachering wordt ingevuld.

Profiel
 • mbo+/hbo werk- en denkniveau;
 • affiniteit met trainen en opleiden, digitalisering en learning managementsystemen;
 • kennis van LMS Succesfactor en/of Power BI is een pre;
 • nauwkeurig, discreet, analytisch en oog voor detail;
 • goede communicatieve vaardigheden in het Nederland en Engels.

 

Bedrijf

Onze relatie is trots op haar historie met een duidelijke missie en een duidelijk doel. Ze richten op de productie van hoogwaardige, effectieve en betaalbare medicijnen die beschikbaar zijn voor een breed publiek. Ze bieden een uitgebreid portfolio aan producten, zowel specialité als generiek, voor een breed spectrum aan diverse acute en chronische indicaties. In Nederland hebben ze twee locaties, één is meer gericht op het vervaardigen van geneesmiddelen en grondstoffen en de andere op het verkopen van geneesmiddelen voor therapeutische gebieden. De twee vestigingen werken samen, maar toch ook zelfstandig. Er wordt altijd gezocht naar nieuwe mogelijkheden om verder te groeien of te verbeteren en naar mensen die daaraan willen bijdragen. Op dit moment zijn ze op zoek naar een nieuwe Administrator LMS voor de locatie in Oss.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/23-269, naar Marinda van Kalleveen, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, smsen of Whatsappen met Marinda via +31 (0)6 8281 4595.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

HSE & BCM Manager

Aanbod
 • een uitdagende functie waar jouw kennis en vaardigheden tot hun recht komen;
 • een organisatie die vooral gefocust is op kwaliteit;
 • werken in een internationale omgeving;
 • tijdelijk contract van Derks & Derks Detachering;
 • contractperiode van 12 maanden met de kans op verlenging.
Functie

Als HSE Manager van het HSE-team ondersteun je de creatie van een letselvrije werkomgeving die werknemers beschermt tegen gevaren (waaronder blootstelling aan straling) met behulp van een sterke hiërarchie van controles. Je helpt bij het uitvoeren en formaliseren van de verplichte risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E). Ook adviseer, overleg en werk je samen met de bedrijfsarts en de ondernemingsraad op het gebied van arbeidsomstandigheden. Daarnaast ontwikkel je gezondheids- en veiligheidsplannen, creëer en herzie je gezondheids- en veiligheidsprocedures en ondersteun je trainingen. Je zorgt voor de preventie en/of onderzoek van gezondheids- en veiligheidsincidenten. En als laatste ben je het rolmodel op het gebied van HSE en zorg je voor afstemming tussen het mondiale HSE-beleid en de lokale behoeften.

Profiel
 •  hbo/wo-opleiding in Industriële Hygiëne, Gezondheid en Veiligheid, Techniek, of een gerelateerd vakgebied/gelijkwaardige relevante ervaring;
 • 7+ jaar ervaring in een HSE-rol, bij voorkeur in een industriële internationale werkomgeving;
 • ervaring met HSE-systemen in een cGMP of gereguleerde omgeving (achtergrond in radiofarmaceutica, steriele operaties of zeer krachtige materialen is een voordeel);
 • ervaring bij een toonaangevend farmaceutisch bedrijf op geneesmiddelenniveau;
 • ervaring met het succesvol implementeren van HSE-programma’s binnen multinationale organisaties;
 • goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in zowel de Engelse als de Nederlandse taal.

 

Bedrijf

De organisatie is al jaren internationaal actief als farmaceutisch bedrijf. Ze zijn actief in meer dan 40 landen binnen Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Het merendeel van de teams heeft een internationale focus en is onderdeel van een global team. De organisatie heeft door haar lange historie veel zaken in eigen beheer, zoals onderzoek, ontwikkeling, productie, logistiek maar ook sales en marketing. Zij hopen de wereld van morgen te veranderen door het leven van alle individuen, mannen, vrouwen en kinderen, te verbeteren door geneesmiddelen te produceren die helpen bij het behandelen van ziektebeelden waar nu nog geen behandeling voor is. Ze zijn hierbij gericht op geneesmiddelen die voldoen aan hun eigen hoge kwaliteitseisen zodat ze hun doel hopen te behalen. Op dit moment zoeken ze een nieuwe enthousiaste medewerker voor een tijdelijke functie als HSE & BCM Manager op de locatie in Leiden.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je cv en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/23-315, naar Ladan Koshbou , info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of Whatsappen met Ladan Koshbou via +31 (0)6 51981613.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Klik hier voor andere interessante vacatures!

Derks vacature kwaliteit

Qualified Person

Aanbod
 • uitdagende baan bij een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
 • tijdelijk contract van Derks en Derks Detachering;
 • periode van de opdracht duurt tot 31-12-2023.
Functie

Als QP houdt je je bezig met leveranciersmanagement en ben je betrokken bij Root Cause-onderzoeken, probleemoplossingsactiviteiten en bij daaropvolgende vervolgacties. Je biedt ondersteuning bij nieuwe product-/materiaalactiviteiten en verbetering van bestaande producten/materialen. Verder kan je denken aan audits en inspecties, deviaties en CAPAs en klachtenafhandeling als jouw taken.

Het gaat hier om een tijdelijke aanstelling die op basis van interim of detachering wordt ingevuld.

Profiel
 • afgeronde bacheloropleiding richting Life Sciences;
 • enkele jaren ervaring als QP;
 • kennis van SAP, GMP, FMEA;
 • kwaliteitsgericht, planmatig sterk, zelfstandig en oog voor detail;
 • goede communicatieve vaardigheden in het Nederland en Engels.

 

Bedrijf

Onze relatie wordt vandaag de dag gezien als een wereldleider op het gebied van gezondheidszorg. Met hun ontwikkelde geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten bieden ze innovatieve behandelingen aan voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. Ze zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen ze met uitgebreide programma’s en samenwerkingsverbanden. Bij de organisatie in Nederland werken ongeveer 4.500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties. Deze functie is op de locatie in Oss.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/23-295, naar Ladan Khoshbou, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Ladan Khoshbou op nummer +31 6 51981613

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!

Derks Vacature Kwaliteit

Quality Auditor

Aanbod
 • uitdagende baan binnen een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
 • tijdelijk contract van Derks en Derks Detachering;
 • periode van de opdracht duurt tot 30-8-2024.
Functie

Ter vervanging van iemand die tijdelijk een andere afdeling gaat ondersteunen, is onze opdrachtgever op zoek naar een Quality Auditor om de Productie te ondersteunen. Het team bestaat uit twee seniors en drie juniors. Je werkt veel samen met Packaging en Shipping en je wordt daarom minimaal 80% op de werkvloer verwacht. Je houdt je bezig met audits om compliance met SOPs, GMPs en regelgeving te garanderen. Ook beoordeel en keur je de productie- en analytische documentatie goed bij API-vrijgave, veiligheidsbeoordelingen of klinische leveringspartijen. Het gaat hier om een tijdelijke aanstelling die op basis van interim of detachering wordt ingevuld.

Profiel
 • hbo/wo werk- en denkniveau;
 • zo’n twee jaar werkervaring in een GMP-omgeving of Quality-rol;
 • kwaliteits- en oplossingsgericht, leergierig;
 • goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

 

Bedrijf

Onze relatie wordt vandaag de dag gezien als een wereldleider op het gebied van gezondheidszorg. Met hun ontwikkelde geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten, bieden ze innovatieve behandelingen aan voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. Ze zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen ze met uitgebreide programma’s en samenwerkingsverbanden. Bij de organisatie in Nederland werken ongeveer 4.500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties. Deze functie is op de locatie in Boxmeer. De locatie is met ongeveer 45 medewerkers verantwoordelijk voor de marketing, verkoop, distributie en ondersteuning van de producten.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/23-316, naar Marlies Dingemans, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of Whatsappen met Marlies Dingemans via +31 (0)6 45316342.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!

Derks Vacature Overig

Projectmanager Quality & Corrections

Offer
 • a challenging job at a global Healthcare company
 • an operational role in a international environment
 • a temporary contract until at least February 2024
Position

As a Projectmanager Quality & Corrections you are responsible for supporting the execution of post-market risk assessment and drive the preparation of Health Hazard Evaluation in cooperation with product technical experts and Medical Affairs. You will work in multifunctional teams contributing with knowledge and experience to ensure proper preparation and execution of Corrections and Removals (C&R), Risk Assessments, etc. often leading a cooperative effort among members of those teams. Besides this you will drive the C&R strategy ensuring reportability decisions per country and execution of activities according to the C&R strategy. Creating all C&R related Customer Notifications and C&R Regulatory Submission reports (e.g. FSCA, 21CFR806) will also be part of your responsibilities. Other tasks may include managing the C&R file documentation and C&R file completion and ensuring that C&R records meet Good Documentation Practices. As Projectmanager Quality & Corrections you will also support the preparation of responses to Regulatory agencies inquiries and provide follow up and continuously track C&R execution and provide ongoing information to IGT Systems C&R management and teams as required. Besides this you will act as a Quality and Regulatory expert for the C&R process.

Profile
 • Bachelor in a Technical Discipline preferably in Healthcare, Engineering or Science
 • 6+ years of related experience in a medical device or regulated industry preferably in Correction and Removal processes, regulatory submission, Risk Management;
 • Project Management skills. 2+ years in project management is an advantage;
 • in-depth knowledge of Quality Management Systems and deep understanding of related regulation (e.g. 21 CFR Parts 803, 806, and 820, EU MDR – Regulation (EU) 2017/745, ISO 13485, ISO 14971, Canadian Medical Devices Regulation (SOR/98-282), and Japanese MHLW Ordinance 169).
 • good analytical skills and process improvement capabilities
 • strong written and oral communications skills in English and demonstrated ability to effectively communicate technical content to a variety of internal and external audiences (e.g. Authorities, customers)
 • ability to successfully balance and prioritize multiple ongoing projects/tasks
 • strong attention to detail and accuracy
 • high degree of initiative, engagement, self-motivation and flexibility

 Organisation

Our customer is international active in the healthcare industry. They sell their products to the international market. They are always looking for new innovative medical device products by investing in research and development. With these investments they hope to stay on top of the market. They design the product through the eyes of the end user, combined with an appealing design. The organisation is always looking for improvement of their processes. Therefore, they would like to get in touch with a Projectmanager Quality & Corrections.

 Response

Interested? Please send your resume and motivational letter by e-mail, with reference to MSP/23-285, to Marlies Dingemans: info@derksenderks.nl. For more information, please call, text or WhatsApp Marlies via +31 (0)6 45316342.

Our client has chosen Derks & Derks Secondment & Interim as recruitment agency for this assignment. We request therefore to send any application or other response to Derks & Derks.

Not quite the position you are looking for? Click here for other interesting positions!