vacature health-economics

Business Analist

Aanbod
 • uitdagende functie binnen een internationale farmaceutische zorgketen;
 • spin in het web;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
 • doorgroeimogelijkheden;
 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is een wereldspeler binnen de farmaceutische zorgketen, die actief is in meer dan 25 landen. In Nederland zijn meer dan 1.500 medewerkers actief. Door hun unieke positie zijn zij in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij de verbindende factor. Authenticiteit, initiatief en groei zijn de sleutelfactoren voor succes. Onderdeel van het dienstenpakket van onze opdrachtgever is de groothandelsfunctie voor ziekenhuizen en poliklinisch apotheken. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Business Analist.

Functie

Het doel van deze functie is het realiseren van managementinformatie, kansen, kostenbesparingen,  kostenvoordelen en een feitelijk beter gevalideerde onderhandelingspositie voor de organisatie door middel van het organiseren, analyseren en terugkoppelen van data. Deze data komt voort uit een data-analyse, beleidsanalyse en bedrijfseconomische analyse. Samen met je leidinggevende en directe collega maak je deel uit van het onderhandelingsteam waarbij de inhoudelijke input van jou als Business Analist de positie van de organisatie versterkt. Samen met de rest van het team wordt vervolgens de propositie aan zorgverzekeraars en andere stakeholders gerealiseerd.

Als Business Analist ben je niet alleen verantwoordelijk voor het analyseren van de data (intern en extern), maar zal je de verbanden die hieruit voortkomen ook signaleren en delen binnen het team. Verder is het van belang dat de je cijfermatige modellen kan ontwikkelen, implementeren en ook kan delen met de rest van het team (alsook extern). Wanneer data onvoldoende voorradig is, wordt van de jou verwacht dat je deze data zelf opvraagt bij relevante kanalen en instituten. Hierin wordt nauw samengewerkt met de Business Intelligence afdeling. De resultaten uit de analyses worden gebruikt om gefundeerd een beslissing te nemen over voorstellen van de organisatie naar zorgverzekeraars en van zorgverzekeraars aan de organisatie. De resultaten gaan echter verder, want zij bieden fundament voor verdere strategische besluitvorming van de organisatie.

Profiel
 •  wo-opleidingsniveau, bij voorkeur in een (bedrijfs)economische of data analytische richting. Te denken valt aan econometrie of wiskunde, waarbij de bedrijfseconomische benadering van data even relevant    wordt geacht als de analyse zelf;
 • minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke bedrijfseconomische-, data- en beleidsmatige analyse functie;
 • kennis van, affiniteit met en begrip van de apothekersmarkt in het bijzonder en de farmaceutische markt in bredere zin is een sterke pre;
 • kennis van, affiniteit met en begrip van zorgverzekeraars en de geneesmiddelenmarkt is een pre;
 • aantoonbare ervaring in het verkennen van kansen in de markt en het ontwikkelen van nieuwe concepten;
 • business sense, gevoel voor een goede deal;
 • aantoonbare ervaring in het samenwerken met een team om data en analyses te duiden en deze helder en overzichtelijk te duiden.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/19-040, naar Toon Fleminks, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Toon Fleminks via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

vacature overig

A&O Recruitment Consultant (0,8 – 1,0 fte)

Aanbod
 • werken in een succesvolle en groeiende dienstverlenende organisatie;
 • een enthousiast team van collega’s;
 • open cultuur en sfeer, waardoor je waarschijnlijk snel je plek zal vinden binnen het team;
 • breed takenpakket met grote mate van verantwoordelijkheid;
 • ruimte voor opleiding en ontwikkeling;
 • samen met collega’s verantwoordelijk zijn voor het resultaat;
 • op of uitbouwen van een netwerk binnen de life sciences en gezondheidszorg;
 • salaris dat past bij de ervaring en het eventuele netwerk dat je meebrengt.
Bedrijf

Derks & Derks brengt als strategisch partner in human talent, organisaties en hoger opgeleide talenten in Life Sciences en gezondheidszorg samen. Werving & Selectie, Detachering & Interim, Talent Development, HR Research en Opleiding & Training vormen de kern van onze dienstverlening. Persoonlijke aandacht, heldere afspraken, integriteit en strikte kwaliteitsnormen, vormen daarin altijd de basis. Met een breed netwerk en sterke vak- en branchekennis, zijn wij dé strategisch partner in human talent.

Om onze rol als specialist in Life Sciences steeds breder in te vullen en in te spelen op marktontwikkelingen, hebben we de afgelopen jaren diverse innovatieve projecten in deze markt gelanceerd:

Onze kernwaarden zijn: samen het beste resultaat, team van experts, betrouwbare partner en kwaliteit verzekerd. De cultuur is hands-on, klantgericht, informeel en betrokken. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Om ons team van experts uit te breiden zijn we op zoek naar een gedreven, professionele en enthousiaste Consultant, die graag bijdraagt aan de gezamenlijke doelstellingen van de afdeling.

Functie

In de functie van Recruitment Consultant ben je gesprekspartner voor onze opdrachtgevers en professionals op zoek naar een nieuwe uitdaging. Aan jou de taak om vanuit een grondige analyse te zorgen voor de juiste match tussen onze klanten en kandidaten.

Je helpt de professional met het vinden van de juiste baan en eventuele vervolgstappen in zijn/haar carrière binnen de branche. Tevens ben je strategisch partner voor de opdrachtgevers waarvoor je werkt. Je adviseert, waar mogelijk bij HR gerelateerde vraagstukken, of informeert over de andere ondersteunende diensten en opleidingen van Derks & Derks. Je moet snel kunnen schakelen en meerdere ballen in de lucht kunnen houden. Je takenpakket bestaat onder andere uit het op- en uitbouwen van nieuwe en bestaande relaties, opstellen van plan van aanpak, coördineren van opdrachten, schrijven van wervende vacatureteksten, searchen en interviewen.

Profiel
 • een afgeronde wo opleiding in (Arbeids- en Organisatie)psychologie;
 • bij voorkeur ervaring in vergelijkbare functie, kennis van recruitment (branchekennis is niet vereist);
 • representatief, proactief, daadkrachtig, mensgericht en betrokken;
 • commerciële instelling;
 • verbinder, weet de juiste match te maken;
 • goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
 • gezonde dosis humor.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/17-131 naar Pieter van Gelderen, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter of Sandra via 033 – 4728087. Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

vacature kwaliteit

QA Specialist (RP)

Aanbod
 • uitdagende functie binnen een internationale farmaceutische zorgketen;
 • spin in het web;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is een wereldspeler binnen de farmaceutische zorgketen, die actief is in meer dan 25 landen. In Nederland zijn meer dan 1.500 medewerkers actief. Door hun unieke positie zijn zij in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij de verbindende factor. Authenticiteit, initiatief en groei zijn de sleutelfactoren voor succes. Onderdeel van het dienstenpakket van onze opdrachtgever is de groothandelsfunctie voor ziekenhuizen en poliklinisch apotheken. Momenteel is de organisatie op zoek naar een QA Specialist.

Functie

Het doel van deze functie is het ontwikkelen, in stand houden, verbeteren en beheren van een beheersbaar geïntegreerd en volgens geldende normen gecertificeerd kwaliteit-systeem. Alle kwaliteitssystemen (ISO 9001 en GDP onder andere) van de organisatie worden momenteel en in de nabije toekomst samengevoegd in een alles omvattend systeem. In deze positie neemt de QA Specialist het integreren van het Kwaliteit-systeem in dit alles omvattende systeem voor zijn/haar rekening. Hiermee levert de QA Specialist een bijdrage aan een optimale bedrijfsvoering en draagt hij/zij er zorg voor dat voldaan wordt aan de eisen die voortvloeien uit interne policies en wet- en regelgeving welke voor de onderneming van toepassing zijn.

De QA Specialist houdt kantoor op de verschillende locaties van de organisatie (in Brabant). Ook zal de QA Specialist regelmatig contact hebben met externe partijen, waaronder de klanten. Communicatieve vaardigheden zijn daarom van belang. De QA Specialist draagt een bredere verantwoordelijkheid en is in staat om het kwaliteitsbeleid van de organisatie toe te lichten bij vragen vanuit de klanten. De QA Specialist zal tevens fungeren als Responsible Person en daarmee het verlengde zijn van de Responsible Person van de klant, welke alle verantwoordelijkheden draagt. Als QA Specialist werk je nauw samen met de andere specialisten, die wel een andere focus hebben. Daarnaast vertegenwoordigt de QA Specialist QA in het MT, waarin je gevraagd en ongevraagd jouw mening geeft. Ook heeft de QA Specialist een indirecte rapportagelijn naar de Managing Director.

Profiel
 • hbo+ / wo-opleidingsniveau in een farmaceutische/ logistieke richting
 • minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke logistieke kwaliteitsfunctie;
 • bij voorkeur geregistreerd staan als Responsible Person bij een logistieke onderneming, indien dat niet het geval is actief meewerken om op korte termijn als zodanig geregistreerd te worden;
 • kennis van, affiniteit met en begrip van de farmaceutische (logistieke) branche;
 • kennis van, affiniteit met en begrip van (inter)nationale wet- en regelgeving (ISO 9001 en GDP);
 • ervaring met het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van kwaliteitssystemen;
 • ervaring met interne en externe audits;
 • aantoonbare ervaring in het samenwerken met een team om data en analyses te duiden en deze helder en overzichtelijk te duiden.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/19-050, naar Toon Fleminks, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Toon Fleminks via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

vacature techniek

Packaging Engineer

Aanbod
 • uitdagende baan binnen een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
 • tijdelijk contract van Derks en Derks Detachering;
 • periode van de opdracht duurt tot minimaal september 2020.
Bedrijf

Onze relatie wordt vandaag de dag gezien als een wereldleider op het gebied van gezondheidszorg. Met de ontwikkelde geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten bieden ze innovatieve behandelingen aan voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. Ze zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen ze met uitgebreide programma’s en samenwerkingsverbanden. Bij de organisatie in Nederland werken ongeveer 4.500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties. Deze functie is op de locatie in Oss bij de technische afdeling. Deze houdt zich bezig met technologisch hoogwaardige productie, verpakking en distributie van geneesmiddelen voor o.a. anticonceptie, bevordering van vruchtbaarheid en anesthesie in een sterk gereguleerde GMP-omgeving. Naast tabletten (solids) en injectievloeistoffen (steriles) worden hier ook speciale producten gemaakt, zoals anticonceptiestaafjes en ringen op basis van polymeertechnologie (polymerics).

 Functie

Als Packaging Engineer ben je verantwoordelijk voor het definiëren, specificeren en het aanschaffen van nieuwe verpakkings-, print-, inspectie- en serialisatie apparatuur. Dit doe je samen met de interne klant en andere belanghebbenden. Daarnaast houd je je bezig met het opzetten en uitvoeren van kwalificaties aan deze apparatuur. Andere taken zijn het ontwikkelen van artworktemplates en het configureren van print-, inspectie- en serialisatie systemen voor nieuwe markten op het gebied van serialisatie. Ook het opzetten, uitvoeren, rapporteren en/of coördineren van onderzoeken en wijzigingen ten behoeve van de verbetering van bestaande serialisatie systemen zullen tot je verantwoordelijkheden horen.

Profiel
 • afgeronde technische opleiding op minimaal hbo-niveau (bijvoorbeeld Verpakkingstechniek, Werktuigbouwkunde of Technische Natuurkunde);
 • sterke affiniteit met fijnmechanische verpakking-, producthandling-, serialisatie- of soortgelijke processen;
 • affiniteit met geautomatiseerde systemen;
 • gedrevenheid om multidisciplinaire projecten door een complexe organisatie te trekken;
 • in staat om op verschillende niveaus te communiceren binnen een complexe organisatie en hierbij een verbindende rol te spelen;
 • sterk analytisch werk- en denkvermogen, waarbij je problemen vanuit verschillende invalshoeken weet te analyseren en daarop weet te sturen (scientific problem solving);
 • uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift en bij voorkeur ook Nederlands sprekend;
 • minimaal 2 jaar werkervaring in de farmaceutische industrie, of vergelijkbare sterk gereguleerde omgeving is een pre.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer DT/19-140-DD, naar Djamila Hagemans, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Djamila Hagemans via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

vacature sales-marketing

Business Development Manager

Offer
 • a challenging job within a Dutch Life Science consultancy
 • contribute to the development of pharmaceuticals and diagnostics
 • good secondary benefits
Organisation

Our client is a Dutch Life Sciences consultancy and operational support firm, located in Tilburg and Oss. The company is dedicated to the development of pharmaceuticals and diagnostics. Their clients are leading pharma companies as well as innovative biotech start-ups. This position is located in Tilburg or Oss.

Position

As a Business Development Manager you are able to drive the business forward to achieve our clients ambitious goals. The ideal candidate is energetic, a team player and a self-starter. You will be a first contact person for (new) clients and you will coordinate and interact with various team members. This position will require significant field activity, as you will lead the business development activities. You will do this via acquisition of projects in different stages of drug development. This includes following up with leads, coming up with value propositions, writing proposals, negotiation and closing with all kinds of clients, ranging from SME’s to worldwide multinationals. Other tasks may include developing and implementing strategic and operational plans to achieve revenue objectives. You are responsible for go to market strategy and execution for expansion within Europe and Asia. Besides this you will contribute to appropriate processes to provide timely and accurate management information related to forecasts, market intelligence and industry trends. To do so you will build and maintain a strong network within pharmaceutical and biotech companies. As a Business Development Manager you will also identify and attend relevant conferences. Within this position you report directly to the management team.

Profile
 • relevant master degree (life sciences preferred)
 • a minimum of 5 years commercial work experience in pharmaceutical and/or life science industry
 • excellent communication, relationships management and sales skills
 • knowledge on the way integrated drug development programs are designed and executed
 • fluent in English, German is a plus
 • brings a significant network in the innovative life sciences sector
 • willingness to travel
 • enthusiastic and easy connector with excellent negotiation skills
 • result-driven and customer focus
 • multi-tasking and prioritization capability
Response

Interested? Please send your resume and motivational letter by e-mail, with reference to WL/19-050-DD, to Djamila Hagemans: info@derksenderks.nl.

For further information, please call Djamila Hagemans at number +31 (0)33 472 80 87.

An individual assessment may be part of the selection procedure.

Our Client has chosen Derks & Derks B.V. as recruitment agency for this assignment. We request therefore to send any application or other response to Derks & Derks.

vacature kwaliteit

QA Manager & Responsible Person

Aanbod
 • dynamische functie binnen een groeiende en energieke organisatie;
 • verantwoordelijke rol binnen een platte organisatie;
 • quality verantwoordelijke voor A-merken binnen de zelfzorgmarkt;
 • uitstekende primaire en secundaire voorwaarden.
Bedrijf

De organisatie is één van de grootste organisaties in de zelfzorg en personal care industrie wereldwijd. Het bedrijf beschikt over een breed en snel groeiend portfolio zelfzorgproducten, bestaande uit geneesmiddelen, medische hulpmiddelen, biociden, voedingssupplementen en cosmetica. Er werken op dit moment circa 60 enthousiaste professionals aan het succesvol op de markt brengen van de producten en het uitbreiden van het portfolio. De organisatie werkt sterk datagedreven en is continu op zoek naar kansen om te vernieuwen. Met ondersteuning van het Management Team, wordt de beslissingsbevoegheid zoveel mogelijk laag in de organisatie gelegd. Medewerkers krijgen de vrijheid om hun eigen ideeën en plannen waar te maken. De organisatie is georiënteerd op de Nederlandse producten en merken, maar is daarnaast ook onderdeel van het Benelux cluster en actief betrokken in het Europese netwerk van de organisatie. Momenteel zijn wij op zoek naar een QA Manager & Responsible Person.

Functie

Als QA Manager & Responsible Person ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het voldoen aan de wettelijke QA-eisen in het binnen- en buitenland. Dit houdt in het houden van toezicht op de juiste wijze van opslag, transport en distributie. Aanvullend geef je medewerkers training en advies ten aanzien van de wet- en regelgeving en QA-systemen. Je ziet erop toe dat de QA-systemen juist zijn opgezet, onderhoudt deze, voert zelfinspecties en externe inspecties uit bij toeleveranciers en je zorgt dat groothandels- en HACCP vergunningen worden nageleefd. In deze positie rapporteer je aan het Hoofd RA & QA Benelux en de General Manager.

Profiel
 • universitaire opleiding in een relevante richting zoals farmacie; farmaceutische, voedingskundige, chemische of biomedische wetenschappen of equivalent door ervaring;
 • kennis van en ervaring met GDP, GMP en bij voorkeur ook HACCP;
 • ervaring binnen een consumer healthcare organisatie met medische hulpmiddelen en/of cosmetica en kennis van Quality Assurance;
 • communicatief vaardig, zelfstandig, oplossingsgericht, flexibel, bouwer, daadkrachtig, een positieve instelling en ownership;
 • goede Nederlandse en Engelse taalvaardigheid;
 • op zoek naar een baan voor 4 dagen per week of fulltime.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/19-056-DD, naar Sophie van Baalen, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Sophie van Baalen via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

 

vacatures research-development

Toxicologist

Offer
 • working for a consultancy company
 • an opportunity to gain experience within multiple companies
 • interesting secondary benefits
Organisation

Our client is a Dutch Life Sciences consultancy and operational support firm, located in Tilburg and Oss. The company is dedicated to the development of pharmaceuticals and diagnostics. Their clients are leading pharma companies as well as innovative biotech start-ups within The Netherlands and Belgium. For your first project you will be situated at one of their clients in Belgium.

Position

As a Toxicologist you will be responsible for the nonclinical safety activities related to drug substance and drug product projects, eventually leading to a successful submission of the registration dossier to authorities. This entails safety evaluations for the use of novel excipients and alternative routes of administration. You will also be responsible for qualification of impurities and supervision of outsourcing activities. You are expected to be up-to-date on technological developments and regulatory expectations. Furthermore, you are also responsible for nonclinical overviews and for answering questions from regulatory authorities and other sources about products. In this role you will work as a consultant for our client. This means you will be based at their clients to perform tasks as a Toxicologist.

Profile
 • PhD in Toxicology
 • at least 5 years of experience within a similar position
 • experience within a project team is a plus
 • excellent communication skills in both Dutch and English
Response

Interested? Please send your resume and motivational letter by e-mail, with reference to WL/19-067-DD , to Djamila Hagemans : info@derksenderks.nl.

For further information, please call Djamila Hagemans at number +31 (0)33 472 80 87.

An individual assessment may be part of the selection procedure.

Our Client has chosen Derks & Derks B.V. as recruitment agency for this assignment. We request therefore to send any application or other response to Derks & Derks.

vacature productie

Lab Chemist

Aanbod
 • fulltime dienverstband met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • sociaal en collegiaal team;
 • ruimte om te ontwikkelen.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is een wereldwijd opererend concern dat onder andere API’s (Active Pharmaceutical Ingredients) en fijn-chemicalien produceert. Deze API’s worden gebruikt voor geneesmiddelen. De productiesite in Veenendaal telt momenteel 70 werknemers. De organisatie kenmerkt zich door grote loyaliteit onder medewerkers, en het verloop is laag. Momenteel zoeken ze op het lab een gedreven en sportieve Lab Chemist.

Functie

Als Lab Chemist ben je verantwoordelijk voor het besturen en bewaken van het productieproces. Hierbij moet je denken aan nauwkeurig werken met dure grondstoffen, compliance met voorschriften, GMP en EHS-richtlijnen, maar ook aan het doen van verbetervoorstellen. Productie bestaat uit reacties, extracties, opzuivering middels kolomchromatografie, kristallisatie, filtratie en drogen.

Je werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van productierondes (bijvoorbeeld het bestellen van grondstoffen en materialen en controleren of werkinstructies en batch-records aanwezig zijn) en het daadwerkelijk uitvoeren van het productieproces. Bij storingen stel je diagnoses, los je ze op en neem je voorzorgsmaatregelen om storingen in de toekomst te voorkomen (CAPA’s). Ook ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van eerstelijnsonderhoud en neem je procesmonsters voor de Quality Control afdeling. Ook het schoonmaken van de productieruimte en invoeren van gegevens in SAP, logboeken en batchformulieren behoren tot je takenpakket. Waar nodig neem je initiatief voor verbetervoorstellen.

Samengevat bestaat je werk voor 80% uit laboratoriumtaken en voor 20% uit administratieve taken. Het team bestaat momenteel uit 6 mensen.

Profiel
 • afgeronde mlo-opleiding;
 • minimaal twee jaar ervaring in een gelijksoortige functie;
 • kennis van gevaarlijke stoffen;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • kwaliteitsgericht, nauwkeurig, proactief, initiatiefrijk, flexibel, stressbestendig, gedreven en in staat om snel te schakelen.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/19-068-DD, naar Anneke den Hartog, info@derksenderks.nl.

Voor meer kun je bellen met Anneke den Hartog via 033 – 4728087.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

vacature kwaliteit

Commissioning and Qualification Engineer

Offer
 • A challenging job within a large pharmaceutical company.
 • A temporary assignment till at least February 2020.
 • Contract of Derks & Derks Detachering.
Organisation

Our client is a world leader in the healthcare industry. Through their medicines, vaccines, biological therapies, and support services they offer health solutions for people and animals in more than 140 countries. They also demonstrate their commitment to an increasing access to healthcare through far-reaching programs that donate and deliver their products to the people who need them. The organisation has three main locations with approximately 4,500 employees. This position is located in Oss.

 Position

As a Commissioning and Qualifications Engineer you will have the primary responsibility to commission and Qualify (C&Q) various process equipment, such as parts washer, autoclave and clean utilities or gas supply. You will assure commissioning and qualification meets regulatory and validation requirements. Other tasks may include preparing, reviewing and approving technical and qualification documents, procedures, deviations, metrics, etc. You will play an important role in the Factory Acceptance Tests (FAT) to suppliers, to test if the (new) equipment is ready for transportations to MSD. In this role you will work with moderate work direction.

Profile
 • degree in Mechanical or Chemical Engineering
 • pharmaceutical/biotech experience
 • C&Q experience
 • experience in qualification of washers and autoclaves
 • eye for details and hands-on mentality, result-driven (on time, in full)
 • team player
 • experienced in GDP and cGMP
 • good command of Dutch and English
 Response

Interested? Please send your resume and motivational letter by e-mail, with reference to DT/19-130-DD, to Djamila Hagemans: info@derksenderks.nl.

For further information, please call Djamila Hagemans at number +31 (0)33 472 80 87.

An individual assessment may be part of the selection procedure.

Our Client has chosen Derks & Derks Secondment & Interim as recruitment agency for this assignment. We request therefore to send any application or other response to Derks & Derks.

If this is not quite the position you are seeking, please check https://www.derksenderks.nl/vacatures for other interesting jobs!

che

vacature sales-marketing

Product Manager Gastro-Enterologie Benelux

Aanbod
 • diverse en uitdagende taken en verantwoordelijkheden;
 • stabiele, open, vooruitstrevende en creatieve organisatiecultuur;
 • de kans om mee te werken aan het succes van een nieuw weesmedicijn.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is een onafhankelijk familiebedrijf, die innovatieve geneesmiddelen voor darm- en leverziekten ontwikkelt, produceert en verkoopt. Deze receptgeneesmiddelen zijn in meer dan 65 landen verkrijgbaar en ieder jaar komen daar landen bij. Onze relatie beschouwt het als haar verantwoordelijkheid om zowel artsen als patiënten te voorzien van neutrale up-to-date informatie. Momenteel zijn zij op zoek naar een gedreven, creatieve en proactieve Product Manager om het team te versterken.

Functie

In deze rol ben je op marketing vlak verantwoordelijk voor de toegewezen producten en productgroep(en). Je houdt je onder andere bezig met het opstellen van een strategisch plan en het opstellen van een tactisch/operationeel marketing (jaar)plan. Het uitwerken van bijbehorende budgetten en de implementatie van diverse activiteiten horen hier ook bij. Aanvullend horen life cycle manangement en het realiseren van doelstellingen of beleidsvoornemens bij je takenpakket. Ten slotte woon je enkele malen per jaar Europese symposia bij met betrekking tot de doelgroep, de MDL-artsen.

Om succesvol te zijn in deze positie zoeken wij iemand met een visie, iemand die het als een uitdaging ziet marketing verder te integreren in de organisatie en op deze manier bijdraagt aan de professionalisering van de afdeling. Iemand die creatief en proactief is, het leuk vindt om niet alleen op kantoor te zitten, maar ook met artsen om de tafel te gaan. Kortom, een veelzijdige en dynamische marketingrol, waar jij je energie en drive in kwijt kan!

Profiel
 • afgeronde hbo- / wo-opleiding (richting Marketing);
 • minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de farmaceutische industrie;
 • ervaring in de gastro-enterologie is een pre;
 • in het bezit van Marketing Nima A;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, kennis van Franse en Duitse taal is een pre;
 • woonachtig in regio Breda of op maximaal 1 uur reistijd;
 • proactief, zelfstartend, ondernemend, analytisch en creatief (out-of-the-box).
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/19-060-DD, naar Anneke den Hartog, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Anneke den Hartog via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.