Derks Vacature Kwaliteit

QA Systems Manager

Aanbod
 • een organisatie die vooral gefocust is op kwaliteit;
 • tijdelijk contract van Derks & Derks Detachering;
 • contractperiode van 6 maanden met de kans op verlenging.
Functie

Als QA Systems Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van de kwaliteitssysteemstrategie, het beleid en de processen om ervoor te zorgen dat de organisatie voldoet aan wettelijke en GMP-eisen. Hiermee wordt inspectiegereedheid van de locatie gegarandeerd. Je initieert verbeterprojecten waar mogelijk, keurt QS-documentatie en identificeert de trainingsbehoeften van medewerkers.

Het gaat hier om een tijdelijke aanstelling die op basis van interim of detachering wordt ingevuld.

Profiel
 • afgeronde bachelors of master’s opleiding;
 • minimaal vijf jaar ervaring in Quality bij een farmaceut;
 • kennis van regelgeving en cGMP;
 • oog voor detail, goede planningsvaardigheden en innovatief;
 • goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

 

Bedrijf

De organisatie is al jaren internationaal actief als farmaceutisch bedrijf. Ze zijn actief in meer dan 40 landen binnen Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Het merendeel van de teams heeft een internationale focus en is onderdeel van een global team. De organisatie heeft door haar lange historie veel zaken in eigen beheer, zoals onderzoek, ontwikkeling, productie, logistiek maar ook sales en marketing. Zij hopen de wereld van morgen te veranderen door het leven van alle individuen, mannen, vrouwen en kinderen, te verbeteren door geneesmiddelen te produceren die helpen bij het behandelen van ziektebeelden waar nu nog geen behandeling voor is. Ze zijn hierbij gericht op geneesmiddelen die voldoen aan hun eigen hoge kwaliteitseisen zodat ze hun doel hopen te behalen. Op dit moment zoeken ze een nieuwe enthousiaste medewerker voor een tijdelijke functie als QA Systems Manager op de locatie in Baarle-Nassau.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/23-320, naar Ladan Khoshbou, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Ladan Khoshbou op nummer +31 6 51981613

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!

Derks Vacature HRM

Administrator LMS (50%)

Aanbod
 • uitdagende baan binnen een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
 • tijdelijk contract van Derks en Derks Detachering;
 • periode van de opdracht duurt tot 2-12-2023.
Functie

Als Administrator LMS kom je te werken binnen het HR-team op de Learning & Development-afdeling. Je houdt je bezig met het uitvoeren van admninistratieve werkzaamheden op het gebied van trainingen, digitalisering en rapportages. Ook ben je verantwoordelijk voor het verwerken van data in het LMS, beantwoord je vragen van collega’s, richt je datadashboards is en maak je overzichten voor de afdeling. Verder registreer je opleidingscertificaten en -formulieren en zorg je voor de planning van verschillende trainingen.

Het gaat hier om een tijdelijke aanstelling die op basis van interim of detachering wordt ingevuld.

Profiel
 • mbo+/hbo werk- en denkniveau;
 • affiniteit met trainen en opleiden, digitalisering en learning managementsystemen;
 • kennis van LMS Succesfactor en/of Power BI is een pre;
 • nauwkeurig, discreet, analytisch en oog voor detail;
 • goede communicatieve vaardigheden in het Nederland en Engels.

 

Bedrijf

Onze relatie is trots op haar historie met een duidelijke missie en een duidelijk doel. Ze richten op de productie van hoogwaardige, effectieve en betaalbare medicijnen die beschikbaar zijn voor een breed publiek. Ze bieden een uitgebreid portfolio aan producten, zowel specialité als generiek, voor een breed spectrum aan diverse acute en chronische indicaties. In Nederland hebben ze twee locaties, één is meer gericht op het vervaardigen van geneesmiddelen en grondstoffen en de andere op het verkopen van geneesmiddelen voor therapeutische gebieden. De twee vestigingen werken samen, maar toch ook zelfstandig. Er wordt altijd gezocht naar nieuwe mogelijkheden om verder te groeien of te verbeteren en naar mensen die daaraan willen bijdragen. Op dit moment zijn ze op zoek naar een nieuwe Administrator LMS voor de locatie in Oss.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/23-269, naar Marinda van Kalleveen, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, smsen of Whatsappen met Marinda via +31 (0)6 8281 4595.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

HSE & BCM Manager

Aanbod
 • een uitdagende functie waar jouw kennis en vaardigheden tot hun recht komen;
 • een organisatie die vooral gefocust is op kwaliteit;
 • werken in een internationale omgeving;
 • tijdelijk contract van Derks & Derks Detachering;
 • contractperiode van 12 maanden met de kans op verlenging.
Functie

Als HSE Manager van het HSE-team ondersteun je de creatie van een letselvrije werkomgeving die werknemers beschermt tegen gevaren (waaronder blootstelling aan straling) met behulp van een sterke hiërarchie van controles. Je helpt bij het uitvoeren en formaliseren van de verplichte risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E). Ook adviseer, overleg en werk je samen met de bedrijfsarts en de ondernemingsraad op het gebied van arbeidsomstandigheden. Daarnaast ontwikkel je gezondheids- en veiligheidsplannen, creëer en herzie je gezondheids- en veiligheidsprocedures en ondersteun je trainingen. Je zorgt voor de preventie en/of onderzoek van gezondheids- en veiligheidsincidenten. En als laatste ben je het rolmodel op het gebied van HSE en zorg je voor afstemming tussen het mondiale HSE-beleid en de lokale behoeften.

Profiel
 •  hbo/wo-opleiding in Industriële Hygiëne, Gezondheid en Veiligheid, Techniek, of een gerelateerd vakgebied/gelijkwaardige relevante ervaring;
 • 7+ jaar ervaring in een HSE-rol, bij voorkeur in een industriële internationale werkomgeving;
 • ervaring met HSE-systemen in een cGMP of gereguleerde omgeving (achtergrond in radiofarmaceutica, steriele operaties of zeer krachtige materialen is een voordeel);
 • ervaring bij een toonaangevend farmaceutisch bedrijf op geneesmiddelenniveau;
 • ervaring met het succesvol implementeren van HSE-programma’s binnen multinationale organisaties;
 • goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in zowel de Engelse als de Nederlandse taal.

 

Bedrijf

De organisatie is al jaren internationaal actief als farmaceutisch bedrijf. Ze zijn actief in meer dan 40 landen binnen Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Het merendeel van de teams heeft een internationale focus en is onderdeel van een global team. De organisatie heeft door haar lange historie veel zaken in eigen beheer, zoals onderzoek, ontwikkeling, productie, logistiek maar ook sales en marketing. Zij hopen de wereld van morgen te veranderen door het leven van alle individuen, mannen, vrouwen en kinderen, te verbeteren door geneesmiddelen te produceren die helpen bij het behandelen van ziektebeelden waar nu nog geen behandeling voor is. Ze zijn hierbij gericht op geneesmiddelen die voldoen aan hun eigen hoge kwaliteitseisen zodat ze hun doel hopen te behalen. Op dit moment zoeken ze een nieuwe enthousiaste medewerker voor een tijdelijke functie als HSE & BCM Manager op de locatie in Leiden.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je cv en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/23-315, naar Ladan Koshbou , info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of Whatsappen met Ladan Koshbou via +31 (0)6 51981613.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Klik hier voor andere interessante vacatures!

Derks Vacature Sales Marketing

Strategisch Inkoper (0,8 fte)

Aanbod
 • de kans om vorm te geven aan de inkoopstrategie en bedrijfsgroei van een internationaal bedrijf;
 • een dynamische werkomgeving met ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • competitief salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • flexibiliteit en prettige informele werksfeer.
Functie

Als Strategisch Inkoper ben je verantwoordelijk voor de inkoop van benodigde producten en diensten die vitaal zijn voor de bedrijfsvoering. Dankzij je goede commercieel inzicht en communicatieve vaardigheden ben je in staat om de beste leveranciers te vinden en de beste deals te sluiten. Hierdoor speel je een sleutelrol bij het realiseren van kostenbesparingen en het waarborgen van de kwaliteit van de projecten. Daarnaast is het cruciaal dat je in staat bent om een inkoopbeleid te ontwikkelen, waarbij je gedetailleerd vaststelt welke items, op welk moment, en in welke hoeveelheden moeten worden aangekocht.

Profiel
 • afgeronde hbo-opleiding Inkoop of een vergelijkbare opleiding;
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • positief, analytisch en oplossingsgericht;
 • commercieel sterk, proactief en zelfstandig;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het integreren en ontwikkelen van innovatieve systemen om gestandaardiseerde processen in laboratoria te automatiseren. Hiervoor ontwikkelen en gebruiken zij hun eigen software die kan worden aangepast aan de behoefte van elke klant. Deze organisatie kenmerkt zich door teamwork en korte communicatielijnen. Mensen die samen het beste nastreven voor hun klanten en eigen organisatie, maar ook een sterke maatschappelijke betrokkenheid hebben.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/23-317-DD, naar Anna Helsen, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Anna Helsen via +31 (0)6 45 41 29 24.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Klik hier voor andere interessante vacatures!

Derks Vacature Techniek

Service Engineer

Aanbod
 • kans om te werken met de nieuwste technologieën en innovatieve projecten;
 • wereldwijde klantbediening binnen de Life Sciences-industrie;
 • een dynamische werkomgeving met ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • competitief salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • flexibiliteit en prettige informele werksfeer.
Functie

Als Service Engineer vervul je een veelzijdige en uitdagende rol waarbij je verantwoordelijk bent voor Service & Support op de wereldwijde laboratorium automatiseringsprojecten met behulp van robots. Je wordt de ambassadeur van het bedrijf terwijl je vanuit het kantoor in Breda productielijnen en projecten van binnen en buiten leert kennen. Vervolgens ben je in staat om wereldwijd onderhoud uit te voeren, reparaties uit te voeren en verbeteringen aan te brengen. In deze rol rapporteer je aan de Service Manager en werk je zowel zelfstandig als in teamverband.

Profiel
 • afgeronde hbo-opleiding op het gebied van mechatronica, elektronica of field service;
 • positief, klantgericht en flexibel;
 • leergierig, proactief en zelfstandig;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het integreren en ontwikkelen van innovatieve systemen om gestandaardiseerde processen in laboratoria te automatiseren. Hiervoor ontwikkelen en gebruiken zij hun eigen software die kan worden aangepast aan de behoefte van elke klant. Deze organisatie kenmerkt zich door teamwork en korte communicatielijnen. Mensen die samen het beste nastreven voor hun klanten en eigen organisatie, maar ook een sterke maatschappelijke betrokkenheid hebben.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/23-318-DD, naar Anna Helsen, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Anna Helsen via +31 (0)6 45 41 29 24.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Klik hier voor andere interessante vacatures!

Derks vacature kwaliteit

Qualified Person

Aanbod
 • uitdagende baan bij een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
 • tijdelijk contract van Derks en Derks Detachering;
 • periode van de opdracht duurt tot 31-12-2023.
Functie

Als QP houdt je je bezig met leveranciersmanagement en ben je betrokken bij Root Cause-onderzoeken, probleemoplossingsactiviteiten en bij daaropvolgende vervolgacties. Je biedt ondersteuning bij nieuwe product-/materiaalactiviteiten en verbetering van bestaande producten/materialen. Verder kan je denken aan audits en inspecties, deviaties en CAPAs en klachtenafhandeling als jouw taken.

Het gaat hier om een tijdelijke aanstelling die op basis van interim of detachering wordt ingevuld.

Profiel
 • afgeronde bacheloropleiding richting Life Sciences;
 • enkele jaren ervaring als QP;
 • kennis van SAP, GMP, FMEA;
 • kwaliteitsgericht, planmatig sterk, zelfstandig en oog voor detail;
 • goede communicatieve vaardigheden in het Nederland en Engels.

 

Bedrijf

Onze relatie wordt vandaag de dag gezien als een wereldleider op het gebied van gezondheidszorg. Met hun ontwikkelde geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten bieden ze innovatieve behandelingen aan voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. Ze zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen ze met uitgebreide programma’s en samenwerkingsverbanden. Bij de organisatie in Nederland werken ongeveer 4.500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties. Deze functie is op de locatie in Oss.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/23-295, naar Ladan Khoshbou, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Ladan Khoshbou op nummer +31 6 51981613

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!

Derks Vacature Kwaliteit

Quality Auditor

Aanbod
 • uitdagende baan binnen een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
 • tijdelijk contract van Derks en Derks Detachering;
 • periode van de opdracht duurt tot 30-8-2024.
Functie

Ter vervanging van iemand die tijdelijk een andere afdeling gaat ondersteunen, is onze opdrachtgever op zoek naar een Quality Auditor om de Productie te ondersteunen. Het team bestaat uit twee seniors en drie juniors. Je werkt veel samen met Packaging en Shipping en je wordt daarom minimaal 80% op de werkvloer verwacht. Je houdt je bezig met audits om compliance met SOPs, GMPs en regelgeving te garanderen. Ook beoordeel en keur je de productie- en analytische documentatie goed bij API-vrijgave, veiligheidsbeoordelingen of klinische leveringspartijen. Het gaat hier om een tijdelijke aanstelling die op basis van interim of detachering wordt ingevuld.

Profiel
 • hbo/wo werk- en denkniveau;
 • zo’n twee jaar werkervaring in een GMP-omgeving of Quality-rol;
 • kwaliteits- en oplossingsgericht, leergierig;
 • goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

 

Bedrijf

Onze relatie wordt vandaag de dag gezien als een wereldleider op het gebied van gezondheidszorg. Met hun ontwikkelde geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten, bieden ze innovatieve behandelingen aan voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. Ze zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen ze met uitgebreide programma’s en samenwerkingsverbanden. Bij de organisatie in Nederland werken ongeveer 4.500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties. Deze functie is op de locatie in Boxmeer. De locatie is met ongeveer 45 medewerkers verantwoordelijk voor de marketing, verkoop, distributie en ondersteuning van de producten.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/23-316, naar Marlies Dingemans, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of Whatsappen met Marlies Dingemans via +31 (0)6 45316342.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!

Brocacef a Phoenix Company

Responsible Person

Aanbod
• veelzijdige positie met uitdagende projecten;
• prettige en collegiale werksfeer;
• onderdeel zijn van een groeiende organisatie;
• werken bij een organisatie met ruimte voor talent en persoonlijke groei.

Functie
Als Responsible Person ben je eindverantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid van het distributiecentrum. Je ontwikkelt en onderhoudt dit beleid op basis van de geldende wet- en regelgeving. Je zorgt dus voor voortdurende controle en actualisatie van het kwaliteitsbeleid en -proces conform de geldende GDP richtlijnen. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie, coördinatie en continuïteit van het kwaliteitssysteem, waaronder o.a. klachtafhandeling, CAPA’s, verbeterplannen, leveranciersaudits en recalls. Daarnaast ben je bezig met procesvalidatie, ongediertebestrijding, leverancier beoordelingen en monitor je de status van trainingen op de werkvloer. Verder zijn er uiteenlopende (kwaliteits)projecten die kunnen worden geïnitieerd en kun je je project coördinerende vaardigheden de vrije loop laten. Periodiek lever je input voor de directiebeoordeling. Daarnaast onderhoud je contact met auditerende instanties zoals IGJ en certificeringsinstanties en voer je zelfstandig audits uit binnen alle business units. Uiteindelijk zijn jouw belangrijkste taken het overbrengen van de vragen van het management naar de werkvloer en de werkvloer vertegenwoordigen tegenover het management. Als Responsible Person draag je bij aan het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen en speel je een essentiële rol in het succes van de organisatie.

Profiel
• hbo/wo werk- en denkniveau;
• minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare positie binnen de farmaceutische industrie;
• kennis van GDP/GMP, ISO9001, ISO27001 / NEN7510;
• vooruitstrevend, mensgericht, verantwoordelijk, overtuigingskracht, analytisch, probleemoplossend, resultaatgericht, teamgericht en kwaliteitsbewust;
• uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.

Bedrijf
Brocacef is dé logistieke serviceprovider voor zorgleveranciers. Als gespecialiseerde farmaceutische supply chain expert zorgt Brocacef ervoor dat de juiste medicijnen en medische hulpmiddelen op tijd beschikbaar zijn, of dat nu thuis, in zorginstellingen of in ziekenhuizen is. Ze leveren deze producten aan groothandels, apotheken, zorginstellingen, drogisterijen en ziekenhuizen.
Binnen Brocacef speelt de centrale Quality Assurance (QA) Afdeling een essentiële rol. Deze afdeling, bestaande uit ongeveer 20 FTE, werkt nauw samen met de business en geeft vorm aan het kwaliteitsbeleid van Brocacef. Binnen de QA-afdeling zijn er vier teams, waaronder het GxP-team waarin jij samen met acht andere collega’s zal samenwerken. Gezamenlijk streven jullie ernaar om in overeenstemming met wet- en regelgeving te handelen, kwaliteit te waarborgen bij het leveren van hoogwaardige zorg en verbeterkansen te signaleren. Ter versterking van dit team is Brocacef op zoek naar een enthousiaste, mensgerichte en kwaliteitsbewuste collega.

Reactie
Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/23-230, naar Minke Gastreich of Bjorn Schouten naar info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Minke Gastreich of Bjorn Schouten via 033 – 4728087.
Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.
Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Business Development Manager Healthcare

Aanbod
 • een uitdagende en creatieve functie waar je jouw expertise uit de zorgwereld toepast;
 • werken binnen een ambitieuze organisatie met de drive te groeien en te ontwikkelen;
 • businesspartner voor zowel klanten als het managementteam op het hoogste niveau;
 • strategisch betrokken met jouw unieke kennis uit de zorgsector;
 • groeimogelijkheden binnen zowel je eigen businessunit als de overkoepelende organisatie.
Functie

Als Business Development Manager Healthcare ben je met jouw expertise de kenner van de markt en de trends voor één van de nieuwste business units van dit bedrijf. Niet alleen weet je op strategische en tactische wijze nieuwe klanten te genereren (die direct leveren aan de patiënt), ook help je door middel van jouw kennis en ervaring het team verder te professionaliseren. Midden Nederland en de Randstad zullen jouw doelgebied zijn waar jij klantrelaties gaat opbouwen en nieuwe klanten gaat genereren. Waar jij kansen ziet, sla je toe, en neem je het bedrijf daarin mee. Verder maak je de vertaalslag voor de strategische doelen naar concrete diensten. Jouw voornaamste taak wordt het onderzoeken van de behoeften van potentiële klanten. Je ontvangt hierbij ondersteuning van een gedreven en enthousiast team van 6 commerciële collega’s die de ins en outs van het bedrijf kennen. Tijdens het uitbouwen van de healthcare business evalueer je ook de ontwikkeling hiervan en verbeter je deze continu. Op deze wijze zorgen jij en het bedrijf ervoor dat hulpbehoevenden snellere en betere zorg kunnen ontvangen in hun thuisomgeving door op slimme wijze de wereld van de logistiek, after sales en de zorg te combineren.

Kortom; een uitdagende en creatieve rol waarbij jouw unieke kennis het bedrijf tot een hoger niveau gaat brengen.

Profiel
 • minimaal hbo werk- en denkniveau in een zorggerelateerd veld of bedrijfseconomie;
 • minimaal 3 jaar ervaring als Business Development Manager in healthcare;
 • kennis van medische hulpmiddelen en medical devices is een must;
 • een uitgebreid en relevant netwerk binnen de healthcare-sector is een absolute must;
 • ervaring met verzekering-/vergoedingenstructuur is een pre;
 • affiniteit met logistiek en/of repartiediensten is een pre;
 • bereid om te reizen naar verschillende locaties in Nederland en België;
 • communicatief sterk, een gesprekspartner op diverse niveaus en beschikt over goede netwerkvaardigheden;
 • proactief, toont initiatief en bent creatief in het bereiken van nieuwe doelen.
Bedrijf

Dynagroup B.V. is een gerenommeerde en innovatieve Supply Chain Specialist. Het bedrijf bestaat uit zes business units waarvan de nieuwste, DynaHealth, zich richt op de logistiek (incl. uitleg en installatie) van medische hulpmiddelen en het onderhoud en reparatie van medische apparatuur. De doelstelling van DynaHealth is het ontzorgen van de zorg, zowel ontzorging van patiënt als de opdrachtgever. In een steeds meer digitaliserende wereld bewaart deze organisatie een menselijke component in hun dienstverlening. Hun passie is het ondersteunen bij de realisatie van gepersonaliseerde oplossingen. Door deze unieke formule is het bedrijf succesvol geworden en breidt het zich inmiddels in rap tempo uit over de gehele Benelux.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/23-263- naar Bjorn Schouten, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Bjorn Schouten via 033 – 4728087.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!

Ziekenhuisapotheker

Aanbod
• Ziekenhuisapotheker bij hecht en toegankelijk ziekenhuis;
• verantwoordelijk voor de totale farmaceutische patiëntenzorg;
• lid medische staf en MT lid van de apotheek;
• korte lijnen met professionele informele werksfeer;
• meebouwen aan compleet nieuwe apotheek en nieuw ziekenhuis;
• parttime-, fulltime- en thuiswerken mogelijk;
• goed arbeidsvoorwaardenpakket met jaarsalaris tot € 143.300,– (conform FWG 80 cao ziekenhuizen).

Functie
Als Ziekenhuisapotheker bij St. Jans Gasthuis ben je verantwoordelijk voor kwalitatief hoogwaardige farmaceutische patiëntenzorg en een klantgerichte dienstverlening van een ziekenhuisapotheek in ontwikkeling. De ziekenhuisapotheek van St. Jans Gasthuis bestaat uit een hecht team (40 medewerkers) en verzorgt de farmaceutische dienstverlening voor zowel ambulante als opgenomen patiënten. Als Ziekenhuisapotheker maak je deel uit van de medische staf en ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor één van de vakgebieden, in afstemming met de vakgroep en afhankelijk van jouw expertise en voorkeur. Je hebt passie voor je vak en werkt graag samen met andere zorgverleners. Je hebt dagelijks contact met het team en werkt in nauwe samenwerking met 4 Ziekenhuisapothekers en 2 Poliklinisch Apothekers. Binnen dit kleine team vormen jullie een hechte vakgroep. Je rapporteer direct aan de Hoofd Apotheker en de Manager Apotheek & Lab. De cultuur is toegankelijk en informeel, de lijnen kort en samenwerking geschiet op basis van gelijkwaardigheid.

Er wordt in Weert een compleet nieuw ziekenhuis gerealiseerd waarbij ook de ziekenhuisapotheek volledig nieuw zal worden neergezet op een zichtbare toegankelijke plek binnen het huis. De ziekenhuisapotheek en de poliklinische apotheek van het ziekenhuis zijn volop in ontwikkeling om in de nieuwe setting intensiever samen te gaan werken en één vakgroep te gaan vormen. Als Ziekenhuis Apotheker en MT lid heb je impact op dit gehele proces en alle ruimte om proactief over de nieuwe organisatie, samenwerking en werkprocessen mee te denken.

Sta jij als patiëntgerichte Ziekenhuis Apotheker open voor wat nieuws en past een uitdagende rol met korte lijnen, informele contacten, een hecht collegiaal team, een goed afgestemde werk-privé balans en een unieke kans om mee te bouwen aan de realisatie van een nieuwe ziekenhuisapotheek en gehele ziekenhuisorganisatie? Neem dan direct contact op met Derks & Derks om te kijken of dit aansluit op jouw persoonlijke wensen en ambitie!

Profiel
• afgeronde opleiding tot Ziekenhuisapotheker en BIG-geregistreerd;
• gedegen kennis van de Geneesmiddelenwet en bekend met geldende regelgeving;
• teamplayer die goed kan samenwerken met diverse disciplines en zorgverleners;
• affiniteit met optimaliseren van werkprocessen en motiveren van collega’s;
• communicatief sterk en schakelend op alle niveaus binnen een ziekenhuisorganisatie;
• op zoek naar een kleinschalige werkomgeving met korte lijnen en brede verantwoordelijkheid;
• positief, verandergericht, fris en onbevangen.

Bedrijf
St. Jans Gasthuis is een intiem ziekenhuis gelegen in Weert, met een rijke geschiedenis en een goede reputatie in de regio. Al anderhalve eeuw lang bieden ze zorg vanuit het hart, midden in de regio, geholpen door moderne middelen en inzichten. Het ziekenhuis heeft een informele sfeer en een hecht team van zorgprofessionals die gezamenlijk streven naar uitmuntendheid in de farmaceutische zorg.

Reactie
Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/23-239-DD, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Alexander via 06 – 12795418.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.