E-Marketeer/Product Manager

Aanbod
 • werken met een professionele en resultaatgerichte groep mensen;
 • de mogelijkheid om jouw kennis en ervaring in te zetten voor de groei van de organisatie;
 • een dynamische en afwisselende functie op verschillende niveaus met productlancering;
 • het gezicht zijn in de markt voor de productgroepen;
 • jouw stempel drukken op de rol binnen de organisatie.
Bedrijf

De organisatie heeft de ambitie om een vertrouwde partner te worden in de Benelux. Ze richten zich erop om specialistische geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen toegankelijk te krijgen voor patiënten in de Benelux. Hierbij streven ze naar de hoogst beschikbare kwaliteit van producten en nemen ze geen genoegen met minder. Door hun filosofie, ambitie en werkwijze heeft de organisatie de afgelopen jaren een significante groei laten zien in een soms lastige markt. Ook in deze tijd is de organisatie bezig om een kwaliteitsslag te maken en zoeken ze voor hun professionalisering een E-Marketeer/ Product Manager die opereert in de marketing on- en offline en een sterke link heeft met sales.

Functie

Als E-Marketeer/Product Manager bekleed je een spin in `t web-functie. De functie is allesbehalve standaard en er wordt dan ook een breed appel gedaan op jouw kennis en ervaring. Je wordt verantwoordelijk voor het realiseren van de vooraf gestelde verkoopdoelstelling van een toegewezen productportfolio voor Fertiliteit/Gynaecologie. Je beheert de bestaande producten, maar lanceert ook nieuwe producten met als doel dat alle producten meer marktaandeel krijgen. Jouw focus zal vooral gericht zijn op de on- en offline mediakanalen vanuit marketing en communicatie. Deze marketingactiviteiten zijn niet alleen gericht op de producten, maar organisatiebreed. Je treedt op als een adviseur als het gaat om de andere producten. Je laat hierbij een daadkrachtige en ondernemende aanpak zien als het gaat om het plannen, faciliteren en integreren van activiteiten voor het productportfolio door middel van digitale kanalen. Uiteraard behoren taken als het analyseren van de relevante markten, het plannen van de marketingstrategie en het uitvoeren van de activiteiten hiervoor ook tot jouw takenpakket. Gezien de unieke positie binnen de organisatie werk je nauw samen met alle relevante interne en externe stakeholders en neem je zitting in het brandteam. Kortom: geen straight forward-functie, maar een functie met veel mogelijkheden en waarin vernieuwing welkom is.

Profiel
 • in ieder geval een afgeronde hbo opleiding;
 • minimaal twee jaar ervaring in een marketingfunctie als Product Manager;
 • minimaal twee jaar ervaring in de farmaceutische industrie;
 • een actief en recent netwerk in Fertiliteit en/of Gynaecologie;
 • ervaring in een salesfunctie;
 • kennis van “direct to consumer”-marketing;
 • brede praktische kennis en ervaring binnen farmamarketing (webinaers, SEO, CLM, Approved e-mail, e-Learning, etc., zowel technisch als content);
 • uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/20-045-DD, naar Sandra van Putten, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Sandra van Putten via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

vacature kwaliteit

QA Manager (Fulltime)

Aanbod
 • afwisselende functie met ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 • werken met een jong en inhoudelijk sterk team;
 • hands-on management rol.
Bedrijf

Onze relatie ontwikkelt en produceert een breed assortiment aan voedingssupplementen, cosmetica en farmaceutische producten. De producten zijn te koop bij drogisterij- en supermarktketens binnen en buiten Europa. Het assortiment omvat meer dan duizend producten, varierend van A-merken tot private label producten.

Functie

Als QA Manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten die onze opdrachtgever produceert. Samen met je team van 4 fte draag je zorg dat de producten voldoen aan wettelijke richtlijnen, wensen en eisen van de klant en de kwaliteitseisen van de organisatie. Om dit te kunnen garanderen, houd je de ontwikkeling betreffende wetgeving en internationale richtlijnen over de productcategorieën nauwlettend in de gaten en ben je verantwoordelijk voor de incorporatie van deze ontwikkelingen in het kwaliteitssysteem van de organisatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van de productie- en analysedocumenten conform procedures en het identificeren van fouten of niet-conformiteitsproblemen.

Ben jij een betrouwbare en nauwkeurige kwaliteitsprofessional, die op een natuurlijke manier een coördinerende rol aanneemt? Vind jij het leuk om met diverse afdeling te communiceren en bruggen te slaan? Hou jij ervan je handen uit de mouwen te steken en met je voeten in de klei te staan? Dan is dit wellicht de ideale vervolgstap voor jou!

Profiel
 • minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • bewezen ervaring als QA Manager (of een aanstormend talent) binnen een vergelijkbare productieorganisatie (voeding, farmacie, cosmetica, medische hulpmiddelen);
 • kennis en ervaring met BRC;
 • kennis en ervaring met ISO 13485, ISO 22716 en EU-GMP vormt een pré;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • persoonskenmerken: planmatig sterk, leiderschapskwaliteiten, klantgericht, communicatief vaardig, kwaliteitsgericht, nauwkeurig, veranderingsgericht, besluitvaardig en resultaatgericht.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/20-063-DD, naar Anneke Aangeenbrug, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Anneke Aangeenbrug via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

vacature overig

Trainee Industrieapotheker

Aanbod
 • ideale kennismaking met de farmaceutische industrie;
 • concreet bijdragen aan verschillende farmaceutische processen;
 • een verantwoordelijke en zelfstandige positie met doorgroeimogelijkheden;
 • prachtige kans om jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Bedrijf

Onze opdrachtgever levert als onafhankelijke en groeiende onderneming farmaceutisch maatwerk voor specifieke patiëntenbehoeften waardoor er zorg wordt gedragen voor een doelmatige geneesmiddelenvoorziening. Zij zetten zich in om geneesmiddelen met een medische noodzaak beschikbaar te maken en beschikbaar te houden. Dit zijn in bepaalde gevallen geneesmiddelen die voor een specifieke patiëntengroep of indicatie onmisbaar zijn. Op locatie ontwikkelt, produceert en registreert onze opdrachtgever haar eigen producten. Ze zetten de producten met eigen merknamen zelfstandig in de markt. De geregistreerde geneesmiddelen worden via de farmaceutische groothandels aan apotheken, ziekenhuisapotheken en apotheekhoudende huisartsen in Nederland geleverd. De organisatie heeft afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Om verder vorm te geven aan deze groei zijn we op zoek naar een enthousiaste Trainee Industrieapotheker.

Functie

Als Trainee word je gedurende het eerste jaar van je loopbaan bij allerlei uitdagende en leerzame trajecten betrokken. Je bent verantwoordelijk voor diverse projecten en opdrachten voor verschillende afdelingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld projecten als productie apotheker, RA/QA, beoordelen van bereidingsprotocollen etc.. Verder een unieke kans om alle productieprocessen te leren kennen (vast, vloeibaar, steriel, aseptisch en verpakken). Hierdoor heb je de mogelijkheid om brede kennis en ervaringen op te doen als apotheker in de farmaceutische industrie en te ontdekken waar jouw talenten liggen. Er wordt van je verwacht dat je actief meewerkt aan verschillende processen binnen de organsiatie en daarbij een bijdrage levert aan het ontwikkelen van verschillende instrumenten. Na een jaar wordt er gekeken waar de sterkste match is met jouw persoonskarakteristieken en voorkeuren om de volgende stap te maken binnen de organisatie. Het is een een ongebruikelijk veelzijdige startersfunctie, waarin je alle kans krijgt je talenten op verschillende gebieden van farmaceutische productie te ontwikkelen en doorontwikkelen.

Profiel
 • afgeronde MSc opleiding farmacie;
 • maximaal drie jaar werkervaring binnen de farmaceutische sector;
 • sterke communicatieve vaaridgheden en uistekend kunnen samenwerken;
 • hebben van een ‘can-do mentaliteit’;
 • pragmatisch, flexibel, out-of-the-box denken, probleemoplossen, zelfstarter, aanpakker;
 • ambitieus, leergierig, openstaan voor nieuwe ervaringen.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/20-078-DD, naar Minke Gastreich, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Minke Gastreich via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

vacature inkoop-logistiek

Supply Chain Fulfilment Coordinator

Offer
 • A challenging job within a large pharmaceutical company.
 • A temporary assignment till June 30th, 2021.
 • Contract of Derks & Derks Detachering.
Organization

Our client is a world leader in the healthcare industry. They aim for a healthy world.

Through their medicines, vaccines, biological therapies, and support services they offer health solutions for people and animals in over 140 countries. They also demonstrate their commitment to an increasing access to healthcare through far-reaching programs that donate and deliver their products to the people who need them. The organization has three main locations with approximately 4.500 employees. This position is located in Haarlem.

Position

As a Supply Chain Fulfilment Coordinator you are responsible for maintaining and building relationships with the assigned customers, the relevant supply sites and other stakeholders (End to End (E2E) Planners, Global Logistics, Finance and Quality). The Supply Chain Fulfilment Coordinator acts as primary contact for the customer; receives, analyses and processes their forecasts and orders; manages their inventory and deliveries and supports new product introductions.  This is all done with the objective to reach maximum customer satisfaction, at consummate cost, ensuring optimal supply chain performance in compliance with established guidelines and procedures. In this role you will be reporting to the Manager Demand Management and Supply Chain Fulfilment.

Profile
 • Bachelor or proven equivalent with experience in a related business (Supply Chain, Project Management, Logistics, Planning, Procurement, Business Planning or equivalent).
 • Two years of experience in a Customer Service environment.
 • Fluent in English both spoken and written.
 • Knowledge of and experience in MRP-systems.
 • Customer-focused, analytical, accurate, able to meet deadlines and a team player.
 • Basic understanding of working in a GMP and/or GDP environment and basic knowledge of Lean 6 sigma is a an advantage.
Reaction

Interested? Please send your curriculum vitae and motivation to Ms. Anneke Aangeenbrug, under reference number DT/20-084-DD, to: info@derksenderks.nl.  For further information, please call Ms. Anneke Aangeenbrug or Sandra van Putten on: 033-4728087. A capacity test may be part of the selection method.

Our client has chosen Derks and Derks for the selection of the candidates. We therefore ask you to send your application to Derks and Derks.

Central Filling Apotheker

Aanbod
 • een lopend project waar jij jouw stempel op kunt drukken;
 • vernieuwing van processen en procedures;
 • samenwerken met alle onderdelen van de organisatie;
 • een omgeving vol enthousiaste, hard werkende mensen met gevoel voor humor;
 • tijdelijke functie in verband met een eenmalig project.
Bedrijf

De organisatie is een full-service dienstverlener voor zelfstandig openbare apotheken, poliklinische apotheken en apotheken van ziekenhuizen. De organisatie laat zich kenmerken als informeel, waar hard werken hand in hand gaat met plezier en een persoonlijke benadering. Momenteel is de organisatie een professionaliseringsslag aan het maken door bestaande processen verder te automatiseren. Door het vertrek van hun huidige Central Filling Apotheker zijn ze op zoek naar een nieuwe medewerker dit het project kan trekken. Ze komen daarom graag in contact met een ervaring apotheker die gericht is op procesinrichting.

Functie

Als Central Filling apotheker ben je verantwoordelijk voor het goed begeleiden van het automatiseringsproject “Central Filling”. De kracht van dit project is gelegen in het grootschalig automatiseren van receptverwerking. Dit gebeurd door hoogwaardige robots en een volledig computergestuurde en geconditioneerde ruimte, waar geneesmiddelen verzameld worden voor patiënten. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van het project, zodat het op tijd en volgens de juiste criteria wordt opgeleverd. Je zorgt ervoor dat het bestaande proces wordt verbeterd en blijft voldoen aan de geldende wet en regelgeving. Als Apotheker manage je op klantniveau het kwaliteitsproces en ben je betrokken bij de logistieke operatie. Je werkt samen met direct en indirecte collega’s binnen de organisatie.

Profiel
 • afgeronde opleiding farmacie;
 • je hebt een ondernemersmentaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • je kunt goed proces -en projectmatig te werk gaan;
 • je bent klant- en resultaatgericht;
 • je bent een kei in het optimaliseren, innoveren en automatiseren van verschillende processen;
 • je hebt affiniteit met logistieke- en productieprocessen;
 • je hebt ervaring in de farmaceutische industrie;
 • je bent bekend met Central Filling/baxtering (als klant of als apotheker).
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/20-073-DD, naar Sandra van Putten, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Sandra van Putten via 033 – 4728087.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je/uw reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je/u zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

Senior Regulatory Affairs Manager

Offer
 • A challenging and diversified job.
 • Working in a multicultural and international environment.
 • Working partly remotely (during COVID-19, completely).
 • A permanent position for 40 hours a week.
Organisation

Our client is a multinational pharmaceutical company with EMEA headquarters based in London and affiliates throughout Europe. The client is engaged in Research and Development (R&D), Manufacturing and Sales and Marketing. The EMEA region is important and growing because they have key strengths in the various therapy areas. In the organisation they believe that nurturing a good relationship with employees delivers good business results. They are aiming to become recognized as an Employer of Choice. This means ensuring they are a highly effective organization, that applies best-in-class people management, creating a positive working environment and having an inspirational company culture. Because of the growth in the EMEA region they are looking for a motivated and specialized Regulatory Affairs Manager in CMC for Biological Products.

Position

A suitable candidate will be responsible for developing submission plans for assigned projects and provides input for RA strategy. You identify and collect data required for registration packages, often including initial IND submissions for later stage development products. You will take responsibility for the development and implementation of Regulatory processes within the department. As a Regulatory Manager you are responsible for independently managing complex technical documents. You prepare, review, and submit to global Regulatory agencies. Therefor you prepare INDs & NDAs, amendments, and supplements, as well as responses to questions from Regulatory agencies. Also, you prepare and/or review summary tables of data from research and manufacturing reports, without direct supervision. You develop strategies for new assignments while having less-defined Regulatory frameworks. You also execute Regulatory strategies with management guidance. Regularly you interact with senior management within areas of responsibility. You establish reports with FDA review staff and interacts regularly including negotiations in new areas. You also participate in FDA meetings and you will manage the planning process. Furthermore, you advise global and local teams on Regulatory requirements, and interpret and ensure compliance with applicable FDA/ICH regulations. Finally, you interact with international marketing staff to define the most appropriate Regulatory strategies to utilize in international product registrations, both in original submissions and to support existing registrations.

Profile
 • At least a Bachelor’s degree in a scientific or related discipline.
 • At least 7 years of industry experience combined with 4 years in RA.
 • Expert level of scientific knowledge in chemistry, general biological/physical science, and ability to apply that knowledge to Regulatory issues and product development.
 • Recognized as skilled in an aspect of pharmaceutical drug development, with RA skills.
 • Full knowledge of FDA and ICH regulations and guidelines, and the ability to provide interpretations of that information to others.
 • Strong organizational skills with the ability to manage large projects and provide Regulatory guidance/training to others in the department.
 • Proven ability to prioritize and multi-task with minimal supervision based on interactions with project team members.
 • Excellent written and oral communication skills, with writing ability to meet Regulatory.
 • Solid experience in gene or cell therapy.
Response

Interested? Please send your resume and motivational letter by e-mail, with reference to WL/20-071-DD, to Sandra van Putten: info@derksenderks.nl.

For further information, please call Sandra van Putten at number +31 (0)33 472 80 87.

An individual assessment may be part of the selection procedure.

Interimmanager Healthcare

Uitdagende veranderopdrachten binnen Healthcare die vragen om een ervaren interimmanager met een persoonlijke benadering, een toekomstgerichte visie en een bedrijfsmatige blik.

Aanbod

 • posities op management- en directieniveau binnen Healthcare;
 • opdrachtgevers als ziekenhuizen, instellingen en ZBC’s;
 • verantwoordelijkheid voor de aansturing van een team of afdeling;
 • afwisselende functies met vaak een directe invloed op strategisch niveau;
 • interim ervaring binnen Healthcare is vereist;

Bedrijf

Wij zijn continu op zoek naar ervaren interimmanagers die een expertise hebben opgebouwd in veranderopdrachten binnen Healthcare. Onze opdrachtgevers zijn ziekenhuizen, ZBC’s en overige zorginstellingen waarmee wij samenwerken. Deze interim vacatures komen enerzijds beschikbaar vanwege het binnen korte termijn vacant komen van een management- of directiepositie, anderzijds doordat er binnen de organisatie een veranderopdracht geformuleerd wordt. Om snel aan de vragen van onze opdrachtgevers te kunnen beantwoorden komen wij graag in contact met ervaren interimmanagers die beschikken over een persoonlijke benadering, een toekomstgerichte visie en een bedrijfsmatige blik.

Derks & Derks is gespecialiseerd in de bemiddeling en ontwikkeling van professionals die actief zijn binnen de Healthcare sector. Vanuit onze kennis en expertise ondersteunen we opdrachtgevers uit het hele spectrum van de zorg. Door verder te kijken dan alleen de zorginstellingen zelf, maar daar ook ziektekostenverzekeraars, leveranciers en overheidsorganisaties bij te betrekken overzien wij de markt en denken we in ons advies breed met je mee. Actuele thema’s en ontwikkelingen binnen Healthcare komen uitgebreid aan de orde in de Masterclass NieuweZorg die wij jaarlijks organiseren voor op innovatie gerichte en gedreven professionals actief op management- en directieniveau in de zorg.

Functie

Als Interimmanager heb je een verantwoordelijke en afwisselende functie. De zwaarte van de managementrol en scope van de aansturing zijn afhankelijk van de organisatie (ziekenhuis dan wel instelling) en het managementniveau (operationeel dan wel directie). Bij aanvang van de opdracht wordt in samenspraak met de opdrachtgever een heldere opdracht omschrijving geformuleerd aan de hand waarvan de uitvoering plaatsvindt. Belangrijk hierbij is of het een veranderopdracht betreft of een tijdelijke vervanging waarvoor een interimmanager wordt ingezet. Per individuele opdracht zullen wij daarover aanvullende informatie verstrekken. Om in aanmerking te komen vragen wij om op deze algemene vacature te solliciteren, zodat wij over uw contactgegevens beschikken, u op de hoogte kunnen houden over relevante opdrachten en vacatures en eventueel alvast uit kunnen nodigen voor een (online) kennismakingsgesprek.

Profiel

 • relevante opleiding op HBO of WO-niveau;
 • aantoonbare relevante interim ervaring;
 • meerdere jaren werkervaring in een management positie;
 • sterke affiniteit met de zorg is een vereiste;
 • uitstekende organisatorische, communicatieve en bedrijfsmatige vaardigheden;
 • stevige persoonlijkheid;
 • innovatief en omgevingsbewust;
 • analytisch sterk, gedreven en overtuigend.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer DD/20-053-DD naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Alexander Willemse via 06–12795418.

Voor een specifieke opdracht kan een assessment deel uitmaken van de selectiemethode.

Responsible Person

Offer
 • a position where your expertise has great value
 • responsible for setting up the QMS while following the EU guidelines
 • reporting directly to the CEO
 • temporary contract position for 16 to 32 hours per week
 • independent role with ranging responsibilities
Organisation

Through our INRALS-network we received this opportunity in the Netherlands. The client is a UK-based company which is a specialized Pharma company developing products for the life-long treatment of chronic endocrine conditions. It is their mission to meet major clinical and patient needs in hormone replacement, initially by developing and marketing products for the rare orphan diseases. The organisation is currently looking to expand their business to the Netherlands and is therefore looking to meet an enthusiastic and all-round Responsible Person to set up the local quality system.

Position

In the position of Responsible Person you audit and report on the activities of all sites mentioned on the Wholesale Distribution Authorisation (WDA) and ensure compliance with the EU Directive. Specifically, this means that you are called the primary Responsible Person for appropriate sites in the Netherlands. You have a direct reporting line to the CEO but you also collaborate with other RPs.

Other responsibilities include, but are not limited to, ensuring that the provisions of the licences are observed as well as all local regulations and guidelines on GDP are complied. You will also ensure QMS is implemented and maintained. Also, operations need to be aware that there is no compromising in the quality of medicines. Therefor you train all personnel involved in GDP/distribution activities. You make sure that all suppliers and customers are qualified as well as that complaints are dealt with effectively. In conjunction with the recall committee (where applicable) decide on the final disposition of returned, rejected , recalled or falsified products. Therefore you need to be aware of the requirements for falsified medicinal products ensuring adequately procedures to manage any actual or potential falsified medicinal products that are identified in the supply chain. From time to time you provide backup support in case the primary UK’s Responsible Person is not available.

Profile
 • prior experience (minimum of five years) working in accordance as an RP for GDP including all WDA and QMS oversight responsibilities, regulatory inspection experience etc
 • knowledge and experience in Quality Management; familiar with regulatory GDP-procedures
 • highly-organised, often taking initiative, with excellent attention to detail, able to produce high-quality work to agreed deadlines and prioritise.
 • experienced in computer applications and business software including Excel
 • excellent written and verbal communication skills in English and Dutch (both mandatory)
 • self-motivated, able to work independently and innovative.
Response

Interested? Please send your resume and motivational letter by e-mail, with reference to DT/20-081-DD, to Sandra van Putten: info@derksenderks.nl. For further information, please call Sandra van Putten at number +31 (0)33 472 80 87.

Our client has chosen Derks & Derks Secondment & Interim as recruitment agency for this assignment. We request therefore to send any application or other response to Derks & Derks.

PV Process Configuration Manager

Offer
 • an amazing opportunity to use your skills and experience by helping out this client
 • a quality orientated organisation in the pharmaceutical industry
 • working in an international environment
 • a temporary contract or an independent contract from Derks & Derks Secondment & Interim
 • a contract for 12 months with the possibility to extent
Organisation

The organisation is an international pharmaceutical organisation that is operational in at least 40 countries across Europe, the Middle East and Africa. The operate on a global level and most of the teams have a global focus. They have everything in house like research, development, manufacturing, warehousing, but also sales and marketing. It is their hope to change tomorrow and to improve the lives of individuals like men, women and children, by providing innovative medicines in areas of health where there is urgent need for better treatments. The organisation is clearly focused on bringing high quality medicines to the market to reach their goals. Wouldn`t it be lovely to join them in their journey? At this moment they are open to meet an enthusiastic candidate for a temporary position as PV Process Configuration Manager at their office in Leiden.

Position

As a PV Process Configuration Manager you will be responsible for aspects of excellence in Regional PV Process Distribution & Submissions. You will work together with a small team in the Netherlands and report to the Lead Regional. It is an international role where you work extensively with PV Information Management within the region to ensure the quality of outputs as well as system configuration to strengthen the correct functioning of PV Systems, supporting the ongoing assurance of the safety profile. You will also act as a liaison between the teams to translate business requirements into system configuration. You will be working on the compilation and technical implementation of all regulatory requirements and guidelines from the region. You maintain up-to-date oversight and knowledge of all regulatory reporting requirements to Competent Authorities in the region (EMEA: over 100 countries; JP/Asia: appr. 10-20 countries; America: appr. 10 countries). Furthermore, you liaises with Global PV Process and line management to explore and identify the possible impact of any new or revised regulations.

Profile
 • minimum BA/BS, preferably with an advanced professional degree
 • minimum of 5 years relevant experience in the pharmacovigilance or combined PV/RA/QA, and/or clinical development
 • in-depth knowledge and understanding of PV Process regulatory reporting requirements and guidelines inassigned region
 • in-depth understanding of PV, data management and adverse event reporting
 • experience in managing multiple projects in a heavily matrixed and/or cross-functional environment
 • a quality mindset and attention to detail to execute QC measures ensuring case submission and compliance are maintained at highest standards at all times
 • strong interpersonal skills; able to negotiate and build consensus and able to develop effective relationships through collaboration
 • demonstrated ability to think strategically and tactically and generate solutions to complex problems. Able to generate insights and leverage learnings at the individual, team and functional level
 • able to lead meetings, present orally and interact with internal stakeholders
 • strong working knowledge of and experience with the management of complex global IT systems
Response

Interested? Please send your resume and motivational letter by e-mail, with reference to DT/20-076-DD, to Sandra van Putten: info@derksenderks.nl. For further information, please call Sandra van Putten at number +31 (0)33 472 80 87.

ICSR Management Liaison Manager

Offer
 • an amazing opportunity to use your skills and experience by helping out this client
 • a quality orientated organisation in the pharmaceutical industry
 • working in an international environment
 • a temporary contract or an independent contract from Derks & Derks Secondment & Interim
 • a contract for 12 months with the possibility to extent
Organisation

The organisation is an international pharmaceutical organisation that is operational in at least 40 countries across Europe, the Middle East and Africa. The operate on a global level and most of the teams have a global focus. They have everything in house like research, development, manufacturing, warehousing, but also sales and marketing. It is their hope to change tomorrow and to improve the lives of individuals like men, women and children, by providing innovative medicines in areas of health where there is urgent need for better treatments. The organisation is clearly focused on bringing high quality medicines to the market to reach their goals. Wouldn`t it be lovely to join them in their journey? At this moment they are open to meet an enthusiastic candidate for a temporary position as ICSR Management Liaison Manager at their office in Leiden.

Position

As a ICSR Management Liaison Manager you will be responsible to ensure PV requirements are incorporated in protocol design for interventional as well as non-interventional studies and Market Research Programs and/or Safety Management Plans for clinical studies or organized data collection programs conducted in (assigned) region. You will build and maintain close relationships with DSOs, Regulatory Affairs, Clinical and Medical Affairs functions in the assigned region. Also you will be responsible for the product quality complaint management for operational execution of Product Quality Complaint processing and evaluation in the assigned region (triage, forwarding, investigation, reconciliation and reporting). You will representing Regional PV Process in inspections, PV audits and non-PV audits (GCP) as requested. But also you will oversee regulatory compliance and QC of outsourced activities and implement business regulatory compliance and inspection readiness requirements in cooperation with regional PV Process assigned license partners. In this role you will report to the manager of the department and working with you coworkers around the world.

Profile
 • minimum BA/BS in Life Sciences
 • minimum of 5 years relevant experience in the pharmacovigilance or combined PV/RA/QA, and/or clinical development
 • in-depth understanding of safety regulations for both marketed and investigational products, and excellent knowledge of global health authority requirements including ICH, CFR 21, FDAAA, EU GVP module, JP regulations
 • in-depth knowledge and understanding of PV Process regulatory requirements and guidelines in the assigned region
 • proven experience with (GxP) Qualities Management System.
 • in-depth understanding of PV, data management and adverse event reporting and processing.
Response

Interested? Please send your resume and motivational letter by e-mail, with reference to DT/20-078-DD, to Sandra van Putten: info@derksenderks.nl. For further information, please call Sandra van Putten at number +31 (0)33 472 80 87.