Halt

Business Analist

Aanbod
 • jongeren én de maatschappij helpen met jouw advies over de inzet van ICT en informatie;
 • boeiende ICT-projecten met veel impact op de organisatie;
 • organisatiebreed ontwikkelen van de informatievoorziening en deze optimaal laten werken;
 • werken binnen een hecht team in een inspirerende, betrokken organisatie;
 • arbeidsvoorwaardenpakket conform CAO Sociaal Werk, jaarsalaris maximaal €67.400,– met veel flexibiliteit (opleidingsmogelijkheden, balans werk-privé, hybride werken).
Functie

Je bent verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de informatievoorziening van Stichting Halt, inclusief alle applicaties waar de organisatie gebruik van maakt. Je werkt nauw samen met alle organisatieonderdelen en vervult een sleutelrol binnen de organisatie. Je vertaalt vraagstukken naar oplossingen, analyseert businessprocessen, weet deze te modelleren, adviseert over sturingsinformatie waardoor deze effectiever kan worden ingezet. In samenwerking met Functioneel Beheer ga je met verbeteringsprojecten aan de slag. Als projectleider leid je (tijdelijke) projectteams van interne en externe projectleden om ICT doelmatig te laten bijdragen aan de doelstellingen van Halt. Je adviseert over de inzet van middelen, tijd en geld om de juiste keuzes te maken met betrekking tot ICT en communicatie en hoe deze effectief kunnen bijdragen aan wat jij samen met jouw team wil bereiken.

Als Business Analist maak je onderdeel uit van het team ICT (vijf personen) en werk je nauw samen met collega’s binnen de afdeling Bedrijfsvoering. Je rapporteert aan de Informatiemanager en hebt een belangrijke adviserende rol richting management, de Directeur Bedrijfsvoering en de Directeur-Bestuurder. Met jouw inzet optimaliseer je de kwaliteit van ICT-dienstverlening, bedrijfsvoering én samenwerking, en draag je bij aan een kansrijke toekomst voor alle jongeren in Nederland.

Profiel
 • afgeronde hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld richting informatica of bedrijfskunde;
 • kennis van en inzicht in bedrijfsprocessen en informatiearchitectuur;
 • minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke rol;
 • ervaring met het optimaliseren en ontwerpen van informatieprocessen;
 • daadkrachtig, proactief, hands-on en ondernemend;
 • affiniteit met een organisatie met maatschappelijke impact.
Bedrijf

Halt is een middelgrote landelijke organisatie met maatschappelijke impact. In totaal werken er 250 medewerkers bij Halt. Vanuit de overtuiging dat jongeren een tweede kans verdienen richt Halt zich al 40 jaar op het voorkomen en onder begeleiding corrigeren van jeugdcriminaliteit. Rond de 16.000 jongeren krijgen jaarlijks te maken met één van de Halt-interventies, adequaat en op een pedagogisch verantwoorde manier. Naast individuele interventies geeft Halt ook voorlichtingen op scholen en sportverenigingen en werken zij met partners samen aan wijk gebonden projecten gericht op een veilige samenleving. Halt is een stichting met een ongedwongen cultuur en kent een grote betrokkenheid van de medewerkers. De organisatie kent korte lijnen en een grote resultaatverantwoordelijkheid onder de collega’s vanwege het maatschappelijk belang dat van hun bijdrage afhangt.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/22-029-DD, naar Alexander Willemse. Voor meer informatie kun je bellen met Alexander via 033 – 4728087. Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Halt

Proces en Auditmanager

Aanbod
 • verantwoordelijk voor het optimaliseren van alle processen binnen de organisatie;
 • bijdragen aan de belangrijke maatschappelijke opdracht van Halt;
 • werken bij een inspirerende, betrokken organisatie met doorgroeimogelijkheden;
 • werken aan boeiende projecten met veel impact op de organisatie;
 • arbeidsvoorwaardenpakket conform CAO Sociaal Werk, jaarsalaris maximaal €67.400,- per jaar met veel flexibiliteit (opleidingsmogelijkheden, balans werk-privé, hybride werken).
Functie

Als Proces en Auditmanager ben je verantwoordelijk voor het procesmatig verbeteren en bijsturen van alle processen binnen Halt. Je zorgt voor automatisering, innovatie, planning en bijsturing, voert audits uit en signaleert knelpunten in bedrijfsprocessen. Je actualiseert bedrijfsprocessen, richt je op de interne beheersing en optimalisatie van de bedrijfsvoering en draagt bij aan optimalisatie van bedrijfsprocessen. Je werkt nauw samen met alle organisatieonderdelen en vervult een sleutelrol binnen de organisatie. Je probeert structurele verbeterslagen te maken, bijvoorbeeld door het ontwikkelen van een auditprogramma of het strategisch of beleidsmatig initiëren van oplossingen of verbetertrajecten.

Een brede en uitdagende taak met een belangrijke interne en externe component! Je bent namelijk ook actief met de optimalisatie van procesmatige raakvlakken in de ketensamenwerking met politie en andere belangrijke stakeholders. Naast het verbeteren van processen, zorg jij ook voor een goede opvolging, wie staat waar in zijn kracht, wie doet wat en wanneer. Kortom, je optimaliseert, coördineert en motiveert en levert als Proces en Auditmanager een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van dienstverlening van de organisatie.

Je werkt nauw samen met jouw collega’s binnen de afdeling Bedrijfsvoering. Je stimuleert kennis en bewustzijn ten aanzien van procesafspraken en creëert draagvlak voor voorstellen, plannen en initiatieven. Je rapporteert aan de directeur bedrijfsvoering en hebt een belangrijke adviserende rol richting management en de directeur-bestuurder. Met jouw bijdrage optimaliseer je de kwaliteit van dienstverlening, bedrijfsvoering én samenwerking, en draag je bij aan een kansrijke toekomst voor alle jongeren.

Profiel
 • afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke positie;
 • ervaring met het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het uitvoeren van audits;
 • stevige persoonlijkheid, kritische blik, oplossingsgerichte aanpak en veranderingsgezind;
 • affiniteit met/ ervaring binnen een organisatie met maatschappelijke impact;
 • analytisch sterk en communicatief vaardig.
Bedrijf

Halt is een middelgrote landelijke organisatie met maatschappelijke impact. In totaal werken er 250 medewerkers bij Halt. Vanuit de overtuiging dat jongeren een tweede kans verdienen richt Halt zich al veertig jaar op het voorkomen en onder begeleiding corrigeren van jeugdcriminaliteit. Rond de 16.000 jongeren krijgen jaarlijks te maken met één van de Halt-interventies, adequaat en op een pedagogisch verantwoorde manier. Naast individuele interventies geeft Halt ook voorlichtingen op scholen en sportverenigingen en werken zij met partners samen aan wijk gebonden projecten gericht op een veilige samenleving. Halt is een stichting met een ongedwongen cultuur en kent een grote betrokkenheid van de medewerkers. De organisatie kent korte lijnen en een grote resultaatverantwoordelijkheid onder de collega’s vanwege het maatschappelijk belang dat van hun bijdrage afhangt.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/22-027-DD, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Alexander via 033-4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Derks Vacature Sales Marketing

Sales Manager Gastroenterology

Aanbod
 • uitdagende commerciële leiderschapsfunctie;
 • verantwoordelijk voor een team van 4 collega’s en twee nieuwe productintroducties;
 • werken bij een innovatief biofarmaceutisch bedrijf;
 • grote sociale impact op het leven van patiënten;
 • werken binnen een dynamische omgeving.
Functie

Als Sales Manager Gastroenterology ben je verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van twee nieuw te lanceren producten op de Nederlandse markt. Je stuurt en coacht een nieuw klein team van 4 collega’s met als doel de gestelde groeiplannen te realiseren. In deze rol draag jij de verantwoording over de lancering, resultaten en KPI’s van de nieuwe producten die bijdragen aan de gestelde groeiambities. Voor deze rol ben je een echte leider die het team motiveert en laat groeien, maar ben je ook strategisch goed onderlegd. Dit is nodig omdat beide producten bijna gelijktijdig op de markt worden gebracht. Samen met het brand team zorg je ervoor dat de prioriteiten, activiteiten en plannen in lijn zijn met de opgestelde merkstrategie, en aansluiten op de behoeftes en veranderingen in de markt. Hiernaast ben je proactief en bezig met het voldoen aan de vragen, verwachtingen en uitdagingen van key stakeholders met als doel een goede relatie op te bouwen en te onderhouden. Je werkt vanuit een crossfunctioneel team met ieder zijn eigen expertise en rapporteert direct aan de Business Unit Manager. Al met al een zeer uitdagende kans voor het bouwen van een nieuw commercieel team dat echt impact wil maken!

Profiel
 • een afgeronde bacheloropleiding;
 • aantoonbare commerciële ervaring bij het lanceren van een farmaceutisch product in Nederland;
 • ervaring in het leiden van een commercieel team binnen de Life Sciences;
 • analytisch, resultaatgericht en strategisch goed onderlegd;
 • communicatief vaardig, proactief en in staat de leiding naar je toe te trekken;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in zowel woord als geschrift.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is een internationaal farmaceutisch bedrijf gespecialiseerd in moeilijk te behandelen ziekten. Zij richten zich op het helpen van mensen met complexe auto-immuunziekten door middel van innovatieve geneesmiddelen en bijbehorende zorgoplossingen. De organisatie ontwikkelt zich op klinisch gebied binnen de gastrologie. Hun expertise, toewijding en drive voor innovatie zorgen ervoor dat patiënten een betere toekomst krijgen. Bij onze opdrachtgever is dit een unieke uitdaging waarbij je aan de basis staat van een nieuw team dat verantwoordelijk is voor de lancering van nieuwe producten binnen verschillende indicatiegebieden in Nederland.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/22-021-DD, naar Tim van Loon of Dennis Uleman, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Tim van Loon of Dennis Uleman via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Business Manager New Locations

Aanbod
 • verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe vestigingen, zowel in vastgoed als in dienstverlening;
 • de forse groei van een succesvolle en kwalitatief hoogwaardige zorgorganisatie vormgeven;
 • werven van nieuwe behandelteams en begeleiden van de nieuwe Regiomanagers tijdens de introductiefase;
 • succesformule toelichten aan verwijzers;
 • flexibiliteit, collegiale werksfeer en goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Functie

Als Business Manager New Locations ben je verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe vestigingen en alles wat daarbij komt kijken, van het bezoeken van verwijzers en het afhandelen van het huurcontract tot het aannemen van de eerste medewerkers. Om die groei te verwezenlijken selecteer je locaties en vestigingen, werf en/of selecteer je en neem je nieuwe professionals aan (met name psychologen, regiebehandelaren, fysiotherapeuten en staf). Je stelt zelf de marktbewerkingsplannen (sales en marketing) op, die je deels zelf uitvoert. Uiteraard neem je ook de begeleiding en opleiding van de nieuwe Regiomanagers van de betreffende locaties op je. Een vestiging bestaat uit circa 30 medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Directie (CEO/COO). Een heel bijzondere vacature, waarin je een bewezen succesvol zorgconcept verder mag vormgeven en uitbreiden in het land.

Profiel
 • hbo/academisch werk- en denkniveau;
 • minimaal vijf jaar ervaring als ondernemende/commerciële manager in Life Sciences en/of de zorg;
 • aantoonbare ervaring met het opzetten van nieuwe dienstverlening in een vergelijkbare setting;
 • ervaring met acquisitie bij verwijzers (huisartsen, POH, bedrijfsartsen en medisch specialisten);
 • zelfstarter met drive, entrepreneur die van pionieren houdt;
 • oplossingsgericht, commercieel en communicatiefvaardig op alle niveaus.

Organisatie

Intergrin (hoofdvestiging in Geleen, circa 400 medewerkers, twaalf vestigingen) is een holding voor zeer gespecialiseerde tweedelijns zorgformules, die de beste behandelingen wil realiseren voor groepen patiënten met complexe, veelvoorkomende aandoeningen. Denk hierbij aan (chronische) rugklachten, maar ook aan psychosomatische stoornissen als angst, depressie en (lastig te duiden) psychosomatische klachten. Door geest én lichaam te betrekken in de problematiek, behaalt Intergrin indrukwekkende resultaten. De werkwijze van Intergrin is wetenschappelijk onderbouwd en wordt continu geïnnoveerd. Door multidisciplinair en innovatief bezig te zijn blijven zij zich ontwikkelen en waarde creëren voor hun cliënten. De bedrijfsactiviteiten worden nader toegelicht op www.intergrin.nl, www.phi-med.nl en www.hetrughuis.nl.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/21-098-DD, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Alexander via 033 – 4728087. Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Derks Vacature Kwaliteit

Interim Kwaliteitsspecialist Medical Devices

Aanbod
 • een uitdagende opdracht voor 8-12 uur in de week;
 • uitdagende en afwisselende functie in een bedrijf in medische hulpmiddelen;
 • mogelijkheid om de QA-omgeving verder te ontwikkelen en waarde toe te voegen binnen een ondernemende organisatie;
 • dynamische organisatie met korte communicatielijnen en een deskundig team van collega’s;
 • tijdelijke opdracht voor minimaal 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging.
Functie

Als Interim Kwaliteitsspecialist ondersteun je bij het implementeren van operationele- en systeemwijzigingen op zodanige wijze, dat de wettelijke voorschriften voor de sterilisatie en logistiek van medische hulpmiddelen gewaarborgd blijft. Je bent het aanspreekpunt voor de kwaliteit bij de klanten. Met jouw proactieve houding, vertaal je regelgeving, ISO 13485- en klanteisen naar processen, procedures en werkinstructies. Je ondersteunt de verschillende afdelingen bij het onderzoeken van problemen en implementeert verbetermaatregelen. De projecten zijn uitdagend en veelzijdig en bevatten o.a. het managen van het kwaliteitsmanagementsysteem, het trainen van de medewerkers, het begeleiden van klantaudits en CAPA’s. Je zal deels vanuit huis kunnen werken en je zal deels op locatie aan de slag gaan (als er bijvoorbeeld een audit is, of als er medewerkers worden getraind).

Kortom: een ideale mix van kwaliteitswaarborging, klantcontact en behartiging van klantwensen in een dynamische omgeving.

Profiel
 • minimaal afgeronde hbo-opleiding in een technische of Life Sciences discipline;
 • ervaring binnen Quality in een Medical Devices omgeving;
 • werkervaring met en kennis van ISO 13485 is een eis;
 • uitstekende administratieve vaardigheden (nauwkeurig en punctueel);
 • verder ben je analytisch sterk en kwaliteitsbewust.
Bedrijf

Onze relatie biedt diensten en maatwerkoplossingen voor de sterilisatie en logistiek van Medical Devices. De organisatie is de afgelopen jaren flink gegroeid en ze verwachten dat deze groei fors door zal zetten de komende jaren. In verband met de sterke groei van de organisatie en de fors toenemende vraag willen we graag kennismaken met een proactieve, initiatiefrijke, klantgerichte en enthousiaste Interim Kwaliteitsspecialist Medical Devices.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer DT/022-021-DD, naar Pieter van Gelderen, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Pieter van Gelderen via 033 – 4728087.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Manager Zorgtransformatie

Aanbod
 • je topteam (14fte) inspireren, coachen en begeleiden in hun uitstekende werk;
 • samen met de afdeling inkoop én het zorgveld concrete verbeteringen neerzetten en uitbouwen;
 • concreet bijdragen aan buzzwoorden “toekomstbestendig”, “toegankelijk” en “betaalbaar” houden van de zorg;
 • grote impact op het zorgaanbod van de zorgvraag van bijna 5 miljoen verzekerden met uitstraling naar het hele land;
 • werken bij de meest toonaangevende en agendabepalende zorgverzekeraar met slagkracht;
 • inspirerende collega’s en interessante netwerkcontacten;
 • innovatieve ideeën implementeren die bijdragen aan betere zorg;
 • uitstekende primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden.
Functie

In deze functie inspireer je jouw team van transformatiespecialisten en analisten (14 fte) tot het realiseren van indrukwekkende regionale transformatie en het versnellen van landelijke opschaling van best practices samen met collega’s van de afdeling Inkoop. Je begeleidt het team in het gestructureerd en doelgericht werken aan benodigde transformaties en in het multidisciplinair samenwerken met collega’s van zorginkoop en afdelingen daarbuiten. Samen met de Regiomanagers Inkoop richt je je op domein- en regio overstijgende zorgtransformaties in de kernregio’s van Zilveren Kruis en zorg je voor structurele inbedding. Deze rol vraagt een heldere visie en sterke drive om transformaties in de complexe zorgwereld in gang te zetten en samenwerking op de grensvlakken van verschillende zorgdomeinen te versnellen.

Jouw team maakt onderdeel uit van de afdeling Strategie & Innovatie (S&I) binnen Zilveren Kruis. Deze is verantwoordelijk voor de (door-) ontwikkeling van visie, beleid en innovatie en om dit samen met de afdelingen Inkoop en Naleving & Controle te realiseren. De professionals binnen S&I krijgen veel verantwoordelijkheid om samen met collega’s en zorgpartijen resultaten te boeken. Transformatie realiseer je in samenwerking met de andere afdelingen binnen Zilveren Kruis en samen met het zorgveld. Je staat hiervoor in nauw contact met brancheorganisaties, zorgaanbieders en (andere) innovatieve spelers die actief zijn in de zorg. Je rapporteert aan de Senior Manager Strategie & Innovatie en bent lid van het Management Team waarin je een brede verantwoordelijkheid draagt voor de doorontwikkeling van de afdeling.

Profiel
 • wo werk- en denkniveau;
 • minimaal 8 jaar leidinggevende ervaring in verandertrajecten;
 • ervaring met de aansturing van een team gedreven en hoogopgeleide professionals;
 • conceptueel sterk en in staat strategie naar executie te brengen;
 • leider met oprechte aandacht voor mensen, coachend op gedrag en inhoud;
 • inspirerend, organisatiesensitief en drive om resultaten te behalen;
 • verbindend, op samenwerking gericht, brengt complexiteit naar eenvoud.
 • ervaring met Lean en/of Agile werken is een pré.
Organisatie

Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea, de grootste collectieve zorgverzekeraar in Nederland. Voor de bijna vijf miljoen klanten zet Zilveren Kruis veranderingen in gang om de zorg in ons land op hoog niveau te houden.

Zilveren Kruis bouwt aan de toekomst van de gezondheidszorg in Nederland en de collega’s van Strategie & Innovatie bij Zorginkoop werken bevlogen en vanuit overtuiging aan deze (regionale) zorgtransformatie. Als manager geef je deze verandering mede vorm. Om de zorg ook in de toekomst betaalbaar, goed en toegankelijk te houden en te voldoen aan de veranderende behoefte is een transformatie van het zorglandschap noodzakelijk. Als marktleider voelt Zilveren Kruis zich verantwoordelijkheid om samen met het zorgveld de transformatie van zorg te realiseren. Als Manager Zorgtransformatie geef jij vorm aan deze transformatie en heb jij samen met jouw team directe impact op de zorg van morgen.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/21-090-DD, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Alexander Willemse via 033 – 4728087

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

Zilveren Kruis heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Account & Contract Manager

Aanbod
 • werken bij een innovatief biofarmaceutisch bedrijf;
 • grote sociale impact op het leven van patiënten;
 • werken binnen een dynamische omgeving;
 • verantwoordelijke en zelfstandige positie in Noord Nederland.
Functie

Als Account & Contract Manager ben je verantwoordelijk voor zowel de lopende als nieuwe contracten met diverse ziekenhuizen in Noord Nederland. In deze functie ben je verantwoordelijk voor zowel de onderhandeling, als ook de implementatie en evaluatie van de diverse afspraken over het volledige portfolio. Dit doe je door vanuit de klantrelatie te kijken naar een win-win situatie voor alle partijen. Hierbij heb je een goed inzicht in de beschikbare middelen vanuit onze opdrachtgever, maar ook welke investeringen er benodigd zullen zijn. Ook zul je nieuwe producten introduceren om het portfolio verder uit te breiden. Je doelgroepen zijn de ziekenhuizen, inkooporganisaties en ziekenhuisapothekers in Noord Nederland. Het is van belang dat je het perspectief van de diverse klanten begrijpt en weet waar de behoeften en belangen liggen, zodat je hierop kan anticiperen. Je werkt nauw samen met de drie andere Account & Contract Managers en rapporteert direct aan de Manager Contract Strategy & Management.

Profiel
 • bachelor of masterdiploma in Business/Life Science of iets hieraan gerelateerd;
 • ten minste 5 jaar ervaring met accountmanagement, contractonderhandelingen en stakeholder management op een strategisch niveau met ziekenhuizen;
 • kennis van het Nederlandse zorglandschap inclusief de financieringsstromen;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in zowel woord als geschrift.
Bedrijf

AbbVie is een jong en ambitieus biofarmaceutisch bedrijf. Het is hun missie om mensen met complexe aandoeningen te helpen met innovatieve geneesmiddelen. Dat doen zij binnen de ziektegebieden immunologie, neurologie, virologie en oncologie. Van ontdekken, produceren en toegankelijk maken voor patiënten tot zorgdragen voor levering van de diverse geneesmiddelen op het juiste moment en de juiste plek. Binnen AbbVie besteedt men veel aandacht aan het bedanken en ontwikkelen van zijn medewerkers. In de visie van AbbVie gaat persoonlijke ontwikkeling verder dan een carrière binnen de organisatie. Zij kijken dan ook breder naar je inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. Ook hecht AbbVie veel waarde aan het delen en vieren van successen, wat leidt tot een sterk teamgevoel.
Als Account & Contract Manager ben je onderdeel van Market Access en werk je crossfunctioneel aan het bereiken van de diverse doelen. Je team bestaat uit nog 3 andere Account & Contractmanagers die worden aangevoerd door de Manager Contract Strategy & Management.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/22-021-DD, naar Tim van Loon of Dennis Uleman, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Tim van Loon of Dennis Uleman via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Regiomanager Rijnmond

Aanbod
 • eindverantwoordelijk voor een kwalitatief hoogwaardige tweedelijns zorglocatie;
 • aansturen van een team van gedreven zorgprofessionals;
 • uitbouwen van de commerciële mogelijkheden in de regio;
 • succesformule toelichten aan verwijzers in de regio;
 • flexibiliteit, collegiale werksfeer en een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Functie

Je bent eindverantwoordelijk voor de realisatie van de bedrijfsmatige doelstellingen van de vestiging. Je zorgt voor de juiste profilering van Het Rughuis en zorgt voor de juiste aansturing, begeleiding en coaching van een team professionele zorgprofessionals, waaronder Regiebehandelaren, Psychologen, Fysiotherapeuten en Cliënt Service Medewerkers (in totaal 25 FTE). Je stelt hen in de gelegenheid om de allerbeste zorg te verlenen door hen op allerlei fronten te faciliteren en te ondersteunen. Je voelt goed aan welke ruimte je de zorgprofessionals kan geven en weet altijd wat er speelt bij het team. Daarnaast verricht je zowel koude als warme acquisitie om zodoende het netwerk aan zorgverleners te vergroten. Cliënten van Het Rughuis komen via een doorverwijzing van huisartsen en andere zorgverleners bij de organisatie terecht, waarna er een zorgvuldig behandeltraject wordt gestart. Door de organisatie op de juiste wijze bij doorverwijzende instanties te profileren, komt zij eerder én beter in het vizier om klachten van cliënten te behandelen. Als Regiomanager sta je open om op termijn ook de aansturing van een eventueel nieuw te openen vestiging in de regio over te nemen.

Profiel
 • hbo/wo werk- en denkniveau;
 • minimaal vijf jaar ervaring als ondernemende/commerciële manager in Life Sciences, ZBC en/of de zorg;
 • ervaring met de aansturing van zorgprofessionals in een vergelijkbare setting;
 • ervaring met acquisitie bij verwijzers (huisartsen, POH, bedrijfsartsen en medisch specialisten);
 • zelfstarter met drive, empathisch sterk en netwerkgericht;
 • flexibel, commercieel en communicatief vaardig op alle niveaus.

Organisatie

Het Rughuis is een een uiterst succesvolle en groeiende ambulante, gespecialiseerde GGZ-instelling die zich focust op de behandeling van cliënten die lijden aan chronische rug-, bekken- en/of nekpijn. De onderscheidende zorgorganisatie biedt een bewezen effectieve en innovatieve totaalaanpak, gestoeld op het biopsychosociaal model met de focus op het behalen van een duurzaam behandelresultaat.

Het Rughuis is onderdeel van Intergrin. Intergrin is een holding voor zeer gespecialiseerde tweedelijns zorgformules (hoofdvestiging in Geleen, circa 400 medewerkers, momenteel twaalf vestigingen met de intentie het aantal Rughuis- en Phi-vestigingen in Nederland verder te gaan uitbreiden). Intergrin wil de beste behandelingen realiseren voor patiënten met complexe, veelvoorkomende aandoeningen. Denk hierbij aan (chronische) rugklachten, maar ook aan psychosomatische stoornissen als angst, depressie en (lastig te duiden) psychosomatische klachten. Door geest én lichaam te betrekken in de problematiek, behaalt Intergrin indrukwekkende resultaten. De werkwijze van Intergrin is wetenschappelijk onderbouwd en wordt continu geïnnoveerd. Door multidisciplinair en innovatief bezig te zijn, blijven zij zich ontwikkelen en waarde creëren voor hun cliënten. De bedrijfsactiviteiten worden nader toegelicht op www.intergrin.nl, www.phi-med.nl en www.hetrughuis.nl.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/21-106-DD, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Alexander via 033 – 4728087. Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

KADANS Science Partner

Business Development Manager Life Science

Aanbod
 • veelzijdige, zelfstandige en uitdagende business development positie;
 • flexibel werken vanuit verschillende locaties in Nederland;
 • vrijheid in en verantwoordelijk voor de invulling van je functie;
 • onderdeel van een jonge, ambitieuze en groeiende organisatie.
Functie

Als Business Development Manager Life Science ben jij de spil in de Life Science community van onze opdrachtgever. Je stimuleert kennisdeling, samenwerking en innovatie tussen het grote aantal innovatieve bedrijven en de diverse kennis- en onderzoeksinstituten binnen het netwerk. Je doet dit overigens niet alleen binnen de Life Science community, maar ook met huurders en partners uit andere sectoren zoals de agri en food, hightech en renewable energy. Dit doe je binnen een groot internationaal netwerk van huurders, partners en serviceorganisaties. Ook vertegenwoordig je de organisatie in bestaande of nieuwe innovatieprogramma’s en projecten binnen de Life Science. Dit doe je door het stimuleren van samenwerking en kennisdeling binnen de Life Science community, het opzetten van samenwerkingen met Business Development Managers van diverse stakeholders, en bijdragen aan diverse netwerkbijeenkomsten. Verder verzorg ben je actief voor een inhoudelijk sterk online platform, en vertegenwoordig je de organisatie bij externe bijeenkomsten en congressen. Dit alles met als doel het verder laten groeien van de Life Science community en het opzetten van nieuwe partnerships. In deze veelzijdige en uitdagende positie werk je of vanuit het hoofdkantoor, of vanuit huis, of op een van de campussen in Nederland. Je rapporteert direct aan de Senior Ecosystem Manager en werkt samen met een gedreven team van (junior) Business Development Managers.

Profiel
 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
 • minimaal 3 jaar business development ervaring, bij voorkeur in een soortgelijke functie;
 • kennis over en ervaring met Life Science is een must;
 • affiniteit met scienceparken en -campussen;
 • nieuwsgierig, relationeel sterk, proactief en assertief;
 • een sterke netwerker die kansen ziet partijen proactief met elkaar te verbinden;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.
Bedrijf

Kadans Science Partner ontwikkelt en belegt in commercieel vastgoed op meer dan twintig scienceparken en -campussen in Europa zoals kantoren, laboratoria en clean rooms. Verspreid over deze locaties bevinden zich ongeveer 300 kennisintensieve organisaties die actief zijn in onder andere de Life Science, hightech, renewable energy en agri en food. Kadans onderscheidt zich door huurders toegang te bieden tot een innovatief ecosysteem en actief bij te dragen aan het succes van partners. De organisatie biedt zijn huurders en de scienceparken en -campussen toegang tot een omvangrijk internationaal netwerk (ecosysteem). In dit netwerk hebben zij de beschikking over een groot aantal additionele diensten (ecosysteem services) die men boven op de moderne huisvesting en bijbehorende facilitaire en technische diensten aanbiedt. De basis van dit ecosysteem management begint bij het continu stimuleren van verbindingen, ontmoetingen, samenwerking en innovatie tussen zowel huurders onderling als met anderen binnen het internationale netwerk. Om dit ecosysteem management verder te professionaliseren en de groeiambities te realiseren zijn zij op zoek naar een Business Development Manager Life Science.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/21-111–DD, naar Tim van Loon, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Tim van Loon via 033 – 4728087.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Recruitment Consultant Healthcare

Aanbod

 • werken in een groeiende dienstverlenende organisatie;
 • bijdragen aan het succes van aansprekende zorgorganisaties in Nederland;
 • open cultuur en sfeer, en de vrijheid om mee te bouwen aan een succesvol team van collega’s;
 • brede verantwoordelijkheid en veel kansen om zelf projecten op te zetten;
 • doorgroeimogelijkheden met veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling;
 • verder uitbouwen van het netwerk binnen de gezondheidszorg;
 • flexibiliteit om werkzaamheden zelf in te delen.

Functie

Denk jij in mogelijkheden en houd je eenvoudig het overzicht over verschillende projecten? Ben je communicatief vaardig en commercieel ingesteld? Dan komen deze vaardigheden goed van pas in de rol van Recruitment Consultant bij Derks & Derks. In deze functie werk je voor meerdere opdrachtgevers tegelijk. Je bent dé gesprekspartner voor ons netwerk. Je helpt professionals met het vinden van de juiste baan en eventuele vervolgstappen in hun carrière binnen de branche. Je bouwt nieuwe en bestaande relaties op en uit, coördineert werving- en selectie opdrachten, stelt marktanalyses op, vindt, benadert en interviewt relevante kandidaten en houdt regie over het hele proces. Je bent strategisch partner voor onze opdrachtgevers, adviseert over HR-gerelateerde vraagstukken en ondersteunt door het inzetten van andere diensten van Derks & Derks, zoals Talent Development, wetenschappelijk onderzoek en onze opleidingen.

Ons Healthcare team is succesvol en groeiend. Hierdoor zijn er veel kansen om nieuwe projecten te starten, kansen te pakken of met een eigen idee of businesscase aan de slag te gaan als dat bijdraagt aan onze doelstellingen. Derks & Derks adviseert breder dan recruitment en heeft zelf senior arbeids- en organisatiepsychologen ‘in huis’ die organisaties ondersteunen. Samen met hen organiseren we interviewclinics, adviseren we op dieper niveau over individuele- en team-talenten en helpen we zorgorganisaties, teams en individuele professionals zo optimaal mogelijk te presteren. Met onze opleiding www.masterclassnieuwezorg.nl bieden we een uniek programma voor professionals in de zorg en verbreden we hun blik. Als Recruitment Consultant Healthcare ben je nauw bij de Masterclass NieuweZorg betrokken en mag je eventueel als deelnemer participeren.

Profiel

 • een afgeronde bachelor- of masteropleiding;
 • ervaring in een vergelijkbare functie is een pre, maar geen must;
 • commercieel, proactief, daadkrachtig, mensgericht en betrokken, met een gezonde dosis humor;
 • verbindend, samenwerkingsgericht en aantoonbare affiniteit met de gezondheidszorg;
 • in staat meerdere projecten tegelijk te managen;
 • goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.

Bedrijf

Derks & Derks is al twintig jaar betrouwbare partner in Werving & Selectie, Detachering & Interim, Talent Development, HR Research en Executive Education. Met ons full service HR-bureau zijn we de grootste speler in de markt. Écht kijken en luisteren, dat is waar wij goed in zijn bij Derks & Derks. Persoonlijke aandacht, heldere afspraken, integriteit, strikte kwaliteitsnormen en wensen en behoeftes van opdrachtgever en kandidaat vormen daarin altijd de basis. We vinden talenten, we zorgen dat ze zich ontwikkelen en dat ze blijven.

Als expert in ons vakgebied en als specialist in de markten waarin we opereren, zoeken we continu naar mogelijkheden om onze kennis te delen en professionals bij elkaar te brengen. Dat doen we op allerlei manieren: korte, kleinschalige (maatwerk-)trainingen, bijvoorbeeld over succesvol solliciteren en feedback geven en clinics over interviewtechnieken, maar ook internationaal proberen we altijd meerwaarde te bieden en hebben wij diverse initiatieven opgezet, zoals het International Network of Recruitment Agencies in Life Sciences (INRALS).

Daarnaast blijven we met onze opleidingen van alle actuele ontwikkelingen op de hoogte.

Het Healthcare team richt zich op de (vaste en tijdelijke) bemiddeling en ontwikkeling van professionals binnen de zorg. Daarbij werken wij branche breed voor de volgende sectoren; ziekenhuizen, ZBC´s, zorgverzekeraars, apotheken, zorgaanbieders in de GGZ, JZ, VVT en VG en overheid.

De cultuur bij Derks & Derks is hands-on, open en informeel. We zijn betrokken en dragen samen verantwoordelijkheid voor het resultaat. In de praktijk betekent dit dat we werken aan een gezamenlijke doelstelling, zonder harde individuele KPI’s. Er is altijd ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Wat je nog meer kunt verwachten als je bij Derks & Derks werkt zijn de nodige borrels, de gezamenlijke lunch, het kerstdiner in stijl, het jaarlijkse beachvolleybal event en de vrijheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/21-081 naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alexander via 033 – 4728087. Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.