Derks Vacature Sales Marketing

Accountmanager Medical Devices

Aanbod
  • uitdagende en zelfstandige commerciële rol in de Medical Devices;
  • verkoop van medische apparaten en technologieën;
  • nauwe samenwerking met diverse zorgprofessionals en organisaties;
  • onderdeel van een hecht en dynamisch team.
Functie

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van pompen en infuussystemen voor vasculaire zorg, diabetes en critical care. Je werkt nauw samen met inkopers, groothandels, thuiszorgorganisaties, anesthesiologen, trauma artsen, IC-personeel, ziekenhuisapothekers en preventiemedewerkers in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Naast de verkoop biedt je diverse soorten service en ondersteuning om klantrelaties te versterken en nieuwe groeikansen te ontdekken. Je hebt speciale aandacht voor de specifieke behoeften van eindgebruikers en zorgt ook voor nauwkeurige en tijdige rapportages van contact- en klantenlijsten. Ook stel je, samen met de National Sales Manager, accountplannen op en verzorg je regelmatige sales updates en forecasts. Door bestaande klanten te ondersteunen bij het optimaliseren van producten en diensten en door actief nieuwe klanten te werven, draag je bij aan de groei en het succes van het bedrijf.

Profiel
  • minimaal een afgeronde bacheloropleiding;
  • minimaal 3 jaar commerciële ervaring binnen de Medical Devices industrie;
  • kennis van CADD pompen en diverse infuussystemen is een pre;
  • proactief, ondernemend en energiek;
  • commercieel gedreven, communicatief vaardig en overtuigend;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord en geschrift.
Bedrijf

Het bedrijf is een toonaangevende producent en distributeur van medische hulpmiddelen. Hun producten zijn ontworpen om de zorgkwaliteit te verbeteren en patiëntveiligheid te waarborgen. Met een breed assortiment aan pompen, infuussystemen en gerelateerde producten bedient het bedrijf ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties en andere zorginstellingen wereldwijd. Ze staan bekend om hun betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en klantgerichte benadering, wat hen tot een gewaardeerde partner maakt in de gezondheidszorgsector. Het sales team bestaat uit twee Accountmanagers, een Sales Assistent en een Sales Analist. Momenteel zijn ze op zoek naar een derde Accountmanager om hun team te versterken voor de regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/24-231-DD, naar Anna Helsen, anna@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Anna Helsen via 06 45 41 29 24.

 

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Klik hier voor andere interessante vacatures!