Business Development Manager Healthcare

Aanbod
 • een uitdagende en creatieve functie waarin je jouw expertise uit de zorgwereld toepast;
 • werken binnen een ambitieuze organisatie met de drive te groeien en te ontwikkelen;
 • businesspartner voor zowel klanten als het managementteam op het hoogste niveau;
 • strategisch betrokken met jouw unieke kennis uit de zorgsector;
 • groeimogelijkheden binnen zowel je eigen businessunit als de overkoepelende organisatie.
Functie

Als Business Development Manager Healthcare ben je met jouw expertise de kenner van de markt en de trends voor één van de nieuwste business units van dit bedrijf. Niet alleen weet je op strategische en tactische wijze nieuwe klanten te genereren, ook help je door middel van jouw kennis en ervaring het team mee te nemen binnen deze markt en het bedrijf verder te professionaliseren. Midden-Nederland en de Randstad zullen jouw doelgebied zijn, waar jij klantrelaties gaat opbouwen en nieuwe klanten gaat genereren. Waar jij kansen ziet, sla je toe en neem je het bedrijf daarin mee. Verder maak je de vertaalslag voor de strategische doelen naar concrete diensten. Jouw voornaamste taak wordt het onderzoeken van de behoeften van potentiële klanten. Je ontvangt hierbij ondersteuning van een gedreven en enthousiast team van zes commerciële collega’s die de ins en outs van het bedrijf kennen. Tijdens het uitbouwen van de Healthcare business evalueer je ook de ontwikkeling hiervan en verbeter je deze continu. Op deze wijze zorgen jij en het bedrijf ervoor dat hulpbehoevenden snellere en betere zorg kunnen ontvangen in hun thuisomgeving door op slimme wijze de wereld van de logistiek, aftersales en de zorg te combineren.

Kortom: een uitdagende en creatieve rol waarbij jouw unieke kennis het bedrijf tot een hoger niveau gaat brengen.

 

Profiel
 • minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal 5 jaar commerciële ervaring gericht op new business binnen Healthcare;
 • kennis van hulpmiddelen en Medical Devices is een must;
 • een uitgebreid en relevant netwerk is een must;
 • ervaring in een eindverantwoordelijke of leidinggevende positie is een pre;
 • kennis van en ervaring met GDP en Temperature controlled B2C pharma is een pre;
 • affiniteit met logistiek en/of reparatiediensten;
 • bereid om te reizen naar verschillende locaties in Nederland en België;
 • communicatief sterk, een gesprekspartner op diverse niveaus en beschikking over goede netwerkvaardigheden;
 • proactief, initiatief tonend en creatief in het bereiken van nieuwe doelen.

 

 

Bedrijf

Dynagroup B.V. is een gerenommeerde en innovatieve Supply Chain Specialist. Het bedrijf bestaat uit zes business units waarvan de nieuwste, DynaHealth, zich richt op de logistiek (incl. uitleg en installatie) van medische hulpmiddelen en het onderhoud en reparatie van medische apparatuur. De doelstelling van DynaHealth is het ontzorgen van de zorg, zowel ontzorging van patiënt als de opdrachtgever. In een steeds meer digitaliserende wereld bewaart deze organisatie een menselijke component in hun dienstverlening. Hun passie is het ondersteunen bij de realisatie van gepersonaliseerde oplossingen. Door deze unieke formule is het bedrijf succesvol geworden en breidt het zich inmiddels in rap tempo uit over de gehele Benelux.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/23-395-DD naar Bjorn Schouten, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Bjorn Schouten via 033 – 4728087.

 

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

 

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!