Inkoper

Aanbod

 • verantwoordelijke en zelfstandige rol bij een topklinisch ziekenhuis;
 • bij een ambitieuze apotheek en collegiaal team werken;
 • inkoop binnen de apotheken van het ziekenhuis optimaliseren en verder professionaliseren;
 • veel flexibiliteit waaronder een contract voor 32 tot 36 uur per week;
 • goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconform jaarsalaris.

 

Functie

Als (Farmaceutisch) Inkoper ben je verantwoordelijk voor de inkoop van geneesmiddelen, grondstoffen en aanverwante producten voor de apotheek van het ziekenhuis (klinisch en poliklinisch). Naast ondersteuning van het dagelijkse inkoopproces, ondersteun je bij het sluiten van leveranciersovereenkomsten, meerjarenprognoses en de strategiebepaling hoe in de nabije toekomst beter en efficiënter kan worden ingekocht. Je bent eerste aanspreekpunt voor de farmaceutische groothandel, farmaceutische industrie en grondstofleveranciers. Je werkt samen met de operationele inkopers, de ziekenhuisapothekers verantwoordelijk voor dure geneesmiddelen en assortimentsbeheer, poliklinisch apotheker en het management van de apotheek . Daarnaast werk je regionaal samen met andere inkopers binnen de Ziekenhuisapothekers Rijnmond Inkoopgroep. Binnen de domeinen inkoop, verkoop en logistiek ben jij het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de totstandkoming van de inkoopafspraken en mogelijke verbetermogelijkheden.

Als Inkoper ben je proactief, nauwkeurig en schakel je snel. Je kunt effectief communiceren en hebt gevoel voor urgentie wanneer er problemen met de levering van medicijnen dreigen te ontstaan. Je gaat creatief en open-minded te werk en vanuit jouw expertise draag je bij aan de professionele zorg voor de patiënten van het ziekenhuis.

 

Profiel

 • je beschikt over hbo werk- en denkniveau en relevante opleiding zoals NEVI;
 • ervaring met inkoop binnen een zorgomgeving (bij voorkeur met inkoop van medicijnen);
 • financieel sterk en ervaring met leveranciers-en contractmanagement;
 • goede onderhandelvaardigheden, overtuigingskracht en organisatiesensitiviteit;
 • groot oplossend vermogen, stressbestendig en daadkrachtig;
 • proactief, communicatief sterk en verbindend;
 • affiniteit met geautomatiseerde systemen als ZAGIS, Pharma-Insights en HIX zijn een pre.

 

Organisatie

Het Albert Schweitzer Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis (lid van vereniging STZ) met drie locaties en een buitenpolikliniek. Het Albert Schweitzer Ziekenhuis biedt een interessante combinatie tussen klinische zorg van topniveau én (basis)zorg dicht bij mensen. Er werken in totaal zo’n 3.500 medewerkers met hoofd, hart en ziel voor alle patiënten. In totaal zijn zo’n 250 medisch specialisten en 250 vrijwilligers voor het ziekenhuis actief.

De apotheek van het Albert Schweitzer ziekenhuis bestaat uit een klinische en een poliklinische tak en levert farmaceutische zorg aan patiënten in de regio, zowel binnen als buiten het ziekenhuis. De apotheek heeft een hoog ambitieniveau en is nauw betrokken bij de dagelijkse behandelprocessen van alle patiënten. De bereidinsgafdeling produceert onder de naam ‘A+ Apotheek’ als ‘grootbereider’ geneesmiddelen voor de eigen patiënten van het ziekenhuis, maar ook voor andere apotheken en ziekenhuizen in Nederland. De A+ Apotheek is een samenwerkingsverband met het Amphia ziekenhuis in Breda.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-112, naar Karin Hultink: info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Karin via 06-51103975. Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!

Senior Adviseur Zorgverkoop

Aanbod
 • uitdagende positie met impact op de strategie van een modern en toegankelijk ziekenhuis in Gouda;
 • verbindende rol richting zorgverzekeraars, partners en stakeholders;
 • ruimte voor jouw visie en ondernemerschap en impact als eerste aanspreekpunt in onderhandelingen;
 • arbeidscontract van 28-32 uur per week met mogelijkheid tot hybride werken;
 • goed arbeidsvoorwaardenpakket conform FWG 65 CAO Ziekenhuizen.
Functie

Als Senior Adviseur Zorgverkoop ben je verantwoordelijk voor het maken van de juiste afspraken tussen het Groene Hart Ziekenhuis en zorgverzekeraars en draag je bij aan toekomstbestendige inrichting van zorg in de regio en een financieel gezond ziekenhuis. Je bent relatiemanager en onderhandelaar in één. Dit betekent dat jij het Groene Hart Ziekenhuis goed weet te vertegenwoordigen en tegelijkertijd duurzame relaties onderhoudt en uitbouwt.

Binnen een complex speelveld ontwikkel je verkoopstrategieën, vertaalt je interne ambities naar een extern verkoopplan en pak je de lead in de onderhandelingen met zorgverzekeraars. Je fungeert als eerste aanspreekpunt, waarbij je zorg draagt voor contract- en relatiebeheer met zorgverzekeraars. Je stemt veelvuldig af met interne stakeholders en houdt toezicht op de uitvoering van de afspraken in de vorm van naleving en monitoring. Daarnaast volg je trends en ontwikkelingen op de markt en vertaal je deze signalen naar analyses. Op basis hiervan adviseer je de organisatie over commerciële kansen en strategische ontwikkelingen. Als Senior Adviseur Zorgverkoop rapporteer je aan de Manager Zorgverkoop en werk je nauw samen met de Business Analist Zorgverkoop die jou ondersteunt bij het organiseren van het gehele zorgverkoopproces. Gezamenlijk zorgen jullie dat de afspraken tussen ziekenhuis en zorgverzekeraars bijdragen aan een financieel gezonde organisatie en aan een toekomstbestendige inrichting van de zorg in de regio.

Profiel
 • afgeronde wo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van bedrijfskunde of economie;
 • minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare zorgverkoop/-inkoop rol;
 • kennis van zorgcontractering, de financiering van zorg en relevante wet- en regelgeving;
 • goede onderhandelingsvaardigheden en gewend binnen een complex speelveld te werken;
 • relatiegericht met uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • analytisch, proactief en zelfstandig.
Bedrijf

Het Groene Hart Ziekenhuis is gelegen in de regio Gouda in het Groene Hart van Nederland. Het ziekenhuis staat bekend om zijn toewijding aan hoogwaardige zorg en service aan patiënten en vervult een toonaangevende rol in de regio. Het GHZ levert brede basiszorg (waaronder o.a. oncologische zorg, acute zorg en verloskundige zorg) op verschillende medische terreinen. Groot genoeg voor brede zorg, maar kleinschalig genoeg voor een toegankelijke en hartelijke cultuur met korte lijnen.

Naast de medische zorgverlening streeft het Groene Hart Ziekenhuis ernaar om een gastvrije en ondersteunende omgeving te bieden voor patiënten en hun families. Het ziekenhuis investeert in moderne faciliteiten, technologie en medische expertise om aan de behoeften van de regio te voldoen. Daarnaast werkt het nauw samen met andere zorgverleners en instellingen in de regio om een geïntegreerd zorgnetwerk te bieden dat de continuïteit van zorg bevordert. Met een focus op kwaliteit, veiligheid en patiëntgerichtheid, heeft het Groene Hart Ziekenhuis een no-nonsense houding en oog voor elkaar.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-093-DD, naar Lysanne Lakerink: info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Lysanne via 06 45 32 89 54. Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

 

 

Derks Vacature Kwaliteit

Senior Validation Expert

Offer

 • a challenging job within a global pharmaceutical company
 • an operational role in an international environment
 • a temporary contract till 11-08-2025

 

Position

As a Senior Validation Expert you will play a pivotal role in upholding the highest standards of quality and regulatory compliance within the pharmaceutical industry.

Your expertise in equipment/system validation and re-qualification, coupled with your in-depth knowledge of steam sterilizers/autoclaves, lyophilizers, depyrogenation tunnels, smoke studies/air flow visualization studies, and validation practices, will be instrumental in ensuring the consistent production of safe and effective medicines.

You will collaborate with cross-functional teams to develop and implement comprehensive validation plans, ensuring adherence to regulatory requirements and industry standards. You will also play a key role in managing project work, changes, CAPAs, and deviations, ensuring timely resolution and maintaining operational efficiency.

You will also have the opportunity to mentor and train junior validation team members, sharing your knowledge and experience to foster a culture of excellence within the organization.

 

Profile

 • Bachelor’s or higher degree in a relevant scientific or engineering discipline
 • Experience in validation/CQV within the pharmaceutical industry
 • Knowledge in GMP including V-Model & SDLC methodologies
 • Strong analytical, problem-solving, organizational and project management skills
 • Team player with attention to detail and strong can-do mentality
 • Excellent written and verbal communication skills, including the ability to effectively collaborate with multidisciplinary teams

 

Organisation

Our client is a global pharmaceutical leader and the world’s largest generic medicines producer, committed to improving health and increasing access to quality health solutions worldwide. Their employees are at the core of their success, with colleagues in over 80 countries, delivering the world’s largest medicine cabinet to 200 million people every day. They offer a unique, diverse portfolio of products and solutions for patients and they have built a promising pipeline centred around their core therapeutic areas. They are continually developing patient-centric solutions and significantly growing both their generic and specialty medicines business through investment in research and development, marketing, business development and innovation. This is how they improve health and enable people to live better, healthier lives.

 

Response

Interested? Please send your resume and motivational letter by e-mail, with reference to MSP/24-254-DD, to Annerien Peters: info@derksenderks.nl. For more information, please call, text or Whatsapp Annerien via +31 (0)6 45403933.

Our client has chosen Derks & Derks Secondment & Interim as recruitment agency for this assignment. We request therefore to send any application or other response to Derks & Derks.

Not quite the position you are looking for? Click here for other interesting positions!

Derks Vacature Kwaliteit

Associate Quality Specialist

Aanbod

 • uitdagende baan bij een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
 • tijdelijk contract van Derks en Derks Detachering, freelance niet mogelijk;
 • 32-40 uur in de week;
 • ploegendiensttoeslag, ca. 3 dagdelen in 6 weken;
 • hybride mogelijk voor 1 dag in de week, afhankelijk van de werkzaamheden en in overleg met team;
 • periode van de opdracht duurt tot 31 mei 2025 met de mogelijkheid tot overname na een jaar.

 

Functie

Als Associate Specialist Quality binnen de groep In Vivo Pharmacologie ben je verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren en verwerken van in vivo experimenten onder GMP-condities. Naast je primaire taken, wordt verwacht dat je neventaken uitvoert op het gebied van safety en microbiologie, deelneemt aan projectteams en verbetermogelijkheden signaleert, uitwerkt en implementeert.

Het gaat hier om een tijdelijke aanstelling die op basis van interim of detachering wordt ingevuld.

 

Profiel

 • afgeronde hbo-opleiding Life Sciences of gelijkwaardig met aantekening artikel 13f2 (artikel 12) volgens de Wet Op Dieren (WOD);
 • inhoudelijke kennis van in vivo testen;
 • ervaring met algemene injectietechnieken, orgaansectie, verzorging en huisvesting van knaagdieren;
 • ervaring hebt met GMP, GDP en LIMS is een pre;
 • resultaatgericht, accuraat, kwaliteits- en servicegericht en een hands-on mentaliteit/flexibiliteit;
 • zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren en stressbestendig;
 • sterke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels in spreken, lezen en schrijven;
 • bereid om in het weekend te werken, ca. 3 dagdelen in 6 weken.

 

Bedrijf

Onze relatie wordt vandaag de dag gezien als een wereldleider op het gebied van gezondheidszorg. Met hun ontwikkelde geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten bieden ze innovatieve behandelingen aan voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. Ze zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen ze met uitgebreide programma’s en samenwerkingsverbanden. Bij de organisatie in Nederland werken ongeveer 4.500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties. Deze functie is op de locatie in Oss.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/24-194-DD, naar Annerien Peters, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of Whatsappen met Annerien via +31 (0)6 45403933.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Klik hier voor andere interessante vacatures!