Derks Vacature Klinisch onderzoek Clinical research

Onderzoeker Circulaire Economie

Aanbod
 • opdracht vanaf 1 april voor 20 tot 36 uur per week uur per week voor een periode van 6 maanden;
 • complexe omgeving met erkenning voor expertises;
 • reageren kan tot en met 12 maart;
 • mogelijkheid om hybride te werken.
Functie

Als Onderzoeker Circulaire Economie werk je mee aan het project Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgeven en Inkopen (MVOI), zie voor een indruk: Maatschappelijk Verantwoord Inkopen. Je verzamelt en selecteert data, bijvoorbeeld door contact te leggen met inkopers, interpreteert de resultaten en bediscussieert met collega’s de validiteit en betekenis van resultaten. Je levert uiteraard een bijdrage aan de rapportage. Het werk doe je in teamverband. Circulaire economie en duurzaamheid zijn thema’s waar meerdere afdelingen van onze relatie en andere instituten aan werken. Daarom is het voor deze functie belangrijk dat je proactief de samenwerking zoekt met collega’s en andere instituten. Je bent verantwoordelijk voor de dataverzameling door contact te leggen met inkopers en opdrachtgevers en door deskstudie, het verwerken van de resultaten in rekenmodellen waarmee de impact van MVOI kan worden vastgesteld, en het verwerken van de uitkomsten in de rapportage ten behoeve van MVOI. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van de methode door het verzamelen van informatie rond veranderende wet- en regelgeving op het gebied van milieuvoetafdrukken en duurzaam inkopen (door bijvoorbeeld experts te bevragen en bijeenkomsten bij te wonen). En uiteraard woon je bijeenkomsten bij over het verbeteren van meten en monitoren van de thema’s, bijvoorbeeld over het meten van diversiteit en inclusie en circulariteit. Kortom: een geweldige kans om als starter bij te dragen aan een circulaire economie.

Profiel
 • afgeronde BSc- of MSc-opleiding Natuurwetenschappen (bijv. Milieukunde, Industriële Ecologie, Biologie, of vergelijkbaar);
 • kennis van of ervaring met milieukunde, levenscyclus analyse;
 • een gezonde dosis aan drive, enthousiasme en proactiviteit;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is een agentschap van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Het bevordert door onderzoek, uitvoering en ondersteuning de publieke gezondheid en een schoon en veilig leefmilieu. Tot de kerntaken van dit instituut behoort beleidsondersteuning voor de overheid. Deze diensten worden in zowel nationale als internationale context uitgevoerd. De organisatie bestaat uit een dertigtal onderdelen, meestal laboratoria, teams of centra met een specifieke onderzoekstaak. Vanuit het centrum Duurzaamheid, Milieu en Gezondheid werken ze onder andere aan de transitie naar een circulaire economie. Ze ontwikkelen expertise en methoden voor de milieu- en klimaatvoetafdrukken die nodig zijn voor de circulaire economie en de energietransitie en passen deze toe. Met die kennis kunnen ze passende adviezen geven aan beleidsmakers en andere belanghebbenden. Bijvoorbeeld over hoe hoogwaardige grondstoffen behouden blijven. Of waar de grootste effecten op, en juist kansen voor, gezondheid en milieu zijn. Actuele voorbeelden zijn milieuvoetafdruk van de zorg en de Monitor maatschappelijke verantwoord opdrachtgeven en inkopen.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/24-103-DD, naar Björn Baarveld, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Björn Baarveld via 033-4728087 of Whatsappen via +31 (0)6 51 98 16 13.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

 

Manager Healthcontracting

Aanbod
 • strategische positie bij toonaangevende organisatie;
 • impact op landelijke hoorzorg zorgcontractering;
 • werken bij een internationale en ambitieuze organisatie;
 • samenwerken met gedreven collega’s;
 • goede balans tussen werk en privé;
 • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Functie

Zorgcontractering heeft een belangrijke strategische positie binnen Amplifon en als Manager Healthcontracting ben je verantwoordelijk voor de juiste vertaling van de financiële en zorginhoudelijke doelstellingen naar toekomstgerichte afspraken met zorgverzekeraars. Vanuit jouw visie en expertise coördineer je het gehele zorgverkooptraject. Je draagt bij aan het realiseren van een onderscheidende marktpropositie, voert onderhandelingen en bevordert en onderhoudt alle relaties met zorgverzekeraars. Dit weet je vakkundig en kwalitatief in een gestroomlijnd proces te doen, anticiperend op actuele interne en externe ontwikkelingen.

Deze functie heeft een grote strategische impact binnen de organisatie, waarbij het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met zorgverzekeraars van essentieel belang is voor het bereiken van optimale overeenkomsten in het belang van zowel de klanten van Amplifon als het bedrijf zelf. Rekening houdend met vraag en aanbod en in samenwerking met alle stakeholders evalueer je de huidige zorgovereenkomsten en bereid je de verkennende gesprekken voor. Je maakt analyses, toetst speerpunten in het contract, herijkt budgetten en gebruikt je strategische vaardigheden om een zo goed mogelijk startpunt in de onderhandeling te creëren. Verzekerde zorg is voor Amplifon van groot belang en in deze functie bepaal je de propositie van het zorgaanbod door het inkoopbeleid van zorgverzekeraars te analyseren, administratieve vereisten te onderzoeken en aanvullende voorwaarden te evalueren. Je benut je kennis van de organisatie en stelt de juiste vragen om cruciale informatie te verkrijgen. Vervolgens ontwikkel je een doordacht onderhandelingsplan, waarbij je mogelijkheden en kansen onderzoekt en streeft naar verbeteringen in de contracten, met betrokkenheid van de gehele organisatie. Samen met een team van specialisten beoordeel je overeenkomsten en leg je optimale voorwaarden vast voor het bedrijf. Je rapporteert aan de Directeur Strategie & Allianties en werkt nauw samen met de Implementatie- en Performancemanager Zorgverzekeraars. Gedurende het jaar zorg je voor voldoende monitoring en stuur je bij waar nodig.

Kortom, een cruciale strategische rol binnen een toonaangevende organisatie waarin je bijdraagt aan de kwaliteit van de gezondheidszorg en tegelijkertijd strategisch samenwerkingen mag aangaan om met Amplifon succesvol te zijn.

Profiel
 • afgeronde relevante opleiding op hbo of wo niveau;
 • minimaal 4 jaar ervaring met zorgcontractering in een vergelijkbare setting;
 • stevige onderhandelaar en doelgericht;
 • ervaring in een dynamische en resultaatgerichte omgeving;
 • organisatie sensitief en goed in stakeholdermanagement (in- en extern);
 • kritische blik, analytisch sterk en oplossingsgericht;
 • communicatief vaardig, zowel in de Nederlandse als Engelse taal.
Bedrijf

Amplifon is de wereldleider in de hoorzorg retail industrie en heeft sinds 1950 de levens van miljoenen klanten over de hele wereld veranderd. Amplifon opereert wereldwijd, groeit continu en is trots op de standaard die zij voor de branche neerzetten. De global organisatie Amplifon telt ruim 19.000 professionals, verspreid over ruim 9.000 verkooppunten, servicecentra en partners.

Samen brengen ze het plezier en de emoties van geluid terug voor miljoenen mensen. Binnen Nederland opereert Amplifon onder het merk Beter Horen met ongeveer 200 verkooppunten en meer dan 700 toegewijde professionals. Mensen vormen de kern van het succes van Amplifon. Dankzij de toegewijde audiciens, verkoopmedewerkers en teams op het hoofdkantoor, biedt de organisatie elke dag mensen de kans om de volledige emoties van geluid te (her)ontdekken. Sinds februari 2022 is Amplifon Nederland gevestigd in een modern, inspirerend kantoor in Utrecht met een prachtig uitzicht over de stad vanaf de 17e en 18e verdieping.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/23-282-DD, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of Whatsappen met Alexander via +31 (0)6 12795418.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Accountmanager Zorgverkoop (28-32 uur)

Accountmanager Zorgverkoop (28-32 uur)

Vanuit zorgverkoop impact maken op de kwaliteit van zorg

Aanbod

 • veelzijdige functie waar je professioneel handelen en je christelijke geloof met elkaar mag verbinden;
 • belangrijke rol in de ontwikkeling en uitvoer van het strategisch zorgverkoopbeleid;
 • ruimte voor jouw visie, strategiebepaling en ondernemerschap;
 • de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en te groeien in je functie;
 • contract voor 28-32 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg schaal 60, bruto maandsalaris tot €5.648, o.b.v. een fulltime dienstverband.

Functie

Als lid van het strategisch beleidsteam mag je je netwerk- en coördinatievaardigheden gebruiken om je accounts uit te bouwen. Je houdt je bezig met de zorgverkoop in de regio Rotterdam en je bouwt nieuwe relaties op, doet mee aan initiatieven om de zorg te verbeteren en hebt goed contact met clustermanagers.

Binnen een steeds meer regionaal wordend zorglandschap ben jij een belangrijke schakel tussen de organisatie, gemeenten, inkoopbureaus en samenwerkende zorgaanbieders. Je coördineert aanbestedingsprocessen en bouwt een sterk netwerk op, ook intern. Als aanjager in jouw regio bekijk je de markt, beheer je accounts, en zoek je slimme oplossingen voor vragen van klanten. Je volgt wat er landelijk en lokaal gebeurt en maakt de vertaalslag naar de interne organisatie. Dit alles doe je binnen een gemotiveerd team, waar ruimte is voor jouw persoonlijke groei.

Profiel

 • minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • kennis van het sociale domein;
 • ervaring binnen zorgverkoop is een pre;
 • een echte teamspeler die tevens zelfstandig kan werken;
 • leergierig, punctueel en proactief;
 • communicatief sterk en oog voor de organisatiedynamiek.

Bedrijf

Profila Zorggroep biedt al meer dan 50 jaar met liefde en lef professionele zorg aan mensen met een verstandelijke beperking of psychosociale problemen. Ze baseren hun aanpak op hun christelijke geloofsovertuiging, waarbij de nadruk ligt op onderlinge liefde en aandacht voor elkaar. De organisatie staat klaar om met cliënten te kijken naar mogelijkheden en hen te helpen hun leven zo goed mogelijk vorm te geven. Ze opereren in de regio’s Zuid-Holland, Utrecht, de Veluwe en Noord-Nederland, en bieden diverse vormen van zorg, waaronder ambulante ondersteuning, woonzorg, (dag)behandeling en werk. Voor deze functie zoeken we een accountmanager voor de regio Zuid, veelal omgeving Rotterdam.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je cv en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/23-391-DD, naar Karin Hultink, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Karin via 06-51103975.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!

 

 

 

COO/Operationeel Directeur

Aanbod

 • als COO lid van het Directieteam in Eindhoven;
 • vormgeven aan forse groei van kwalitatief hoogwaardige online apotheek:
 • bijdragen aan positionering en strategie, verantwoordelijk voor de operatie en aansturing 64 FTE;
 • onderdeel van hecht collegiaal team met sterke winnaarsmentaliteit;
 • internationaal samenwerken aan innovatieve farmaceutische dienstverlening;
 • uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Functie

Als COO ben je organisatorisch, financieel en HR-technisch verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van MedApp naar een ‘next level’. Jouw sterke operationele focus en strakke organisatiemanagement maken dat de organisatie de juiste beweging naar de toekomst maakt. Je zit dus aan alle knoppen: van strategievorming en teamuitbreiding tot het neerzetten, wijzigen en verbeteren van processen en structuren. Je geeft leiding aan de interne organisatie, bestaande uit 64 FTE en vertaalt de visie van het Directieteam naar de operatie. De ontwikkeling van de organisatie gaat vanwege successen erg snel, waardoor complex medicatiegebruik in Nederland steeds makkelijker en toegankelijker wordt. Tegelijkertijd staat MedApp aan het begin van haar nieuwe leven en wordt naar marktleiderschap gestreefd.

Natuurlijk ben je verantwoordelijk voor het behalen van de groeidoelstellingen op een zo gestructureerd mogelijke manier. Je werkt met een fris energiek team, brengt structuur aan, helpt prioriteren, realiseert teamuitbreiding, signaleert procesoptimalisatie en zorgt dat processen lean worden ingericht, schakelt met stakeholders, draagt bij aan de positionering en stelt op alle niveaus kritische vragen die mensen aan het denken en in beweging zetten.

Kortom, een cruciale strategische ‘aandrijf’-rol binnen een supersnel groeiende, online georiënteerde organisatie vol ambitie waarin je bijdraagt aan de kwaliteit van de gezondheidszorg in Nederland (en Europa) en tegelijkertijd successen viert en commerciële doelstellingen nastreeft.

Profiel

 • afgeronde relevante opleiding op minimaal hbo-niveau;
 • minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
 • commerciële instelling en procesmatig ijzersterk;
 • aantoonbare ervaring met het opschalen van een startup of organisatie;
 • ondernemend, analytisch en doelgericht;
 • sterke affiniteit met digitale platformen en/of producten;
 • ervaring in een dynamische en bij voorkeur farmaceutische omgeving;
 • communicatief vaardig, zowel in de Nederlandse als Engelse taal;

Bedrijf

MedApp is in 2015 opgericht. Met een geweldige applicatie die consumenten begeleidt bij hun medicijngebruik, maakt de organisatie complex medicatiegebruik makkelijker en toegankelijker. In een tijd waarin beheersing van zorgkosten steeds uitdagender is, draagt MedApp bij aan zowel de gezondheid bij complex medicatiegebruik als aan de beheersing van zorgkosten. Sinds 2019 wordt MedApp steeds meer omarmd door de grote spelers in het zorglandschap. Daarmee staat de komende periode in het teken van explosieve groei. Groei van gebruikers, van functionaliteiten en van het team. MedApp is onderdeel van het beursgenoteerde Redcare Pharmacy en daarmee maakt zij deel uit van een succesvolle Europese Online Apotheek die heel hard groeit. De afgelopen jaren groeit MedApp zelf ook explosief door met groeipercentages variërend van jaarlijks 70% tot 400%. Met meer dan 3 miljoen Nederlanders die chronisch meerdere geneesmiddelen per dag gebruiken, is de doelgroep groot en groeiend. MedApps doel voor dit jaar is de grens van één miljoen gebruikers behalen. Op langere termijn biedt het platform kansen om allerlei nieuwe e-healthproposities te ontwikkelen. Wil jij als COO verder vormgeven aan dit succesverhaal en toetreden tot het leiderschapsteam in Eindhoven? Neem dan contact met Derks & Derks en we vertellen je graag meer over deze uitdagende positie.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-041, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of Whatsappen met Alexander via +31 (0)6 12795418.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Hoofd Zorgverkoop & Marketing

Aanbod
 • geef richting aan zorgtransformatie, contractering en strategische samenwerking;
 • verantwoordelijk voor de aansturing team Zorgverkoop en Marketing (5 FTE);
 • samenwerken met gedreven collega’s bij topklinisch ziekenhuis;
 • impact op de financiële en zorginhoudelijke doelstellingen van het ziekenhuis;
 • schakelen met verschillende afdelingen en interne en externe stakeholders;
 • impact op de regionale zorgtransformatie in de regio Nijmegen;
 • uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket conform FWG 70 cao Ziekenhuizen.
Functie

Als Hoofd Zorgverkoop en Marketing geef je leiding aan de teams Zorgverkoop, Marketing om gezamenlijk resultaten te behalen en zorgcontractering te koppelen aan de strategische agenda van het ziekenhuis. Je zet de koers uit, toont lef en ondernemerschap. Met jouw vakinhoudelijke kennis draag je samen met je teams bij aan de doelstellingen van de afdelingen op het gebied van zorgverkoop, transformatie van zorg en marketing en daarmee van heel CWZ.

Jouw rol staat in het teken van analyseren, aansturen, verbinden, innoveren, versnellen, en onderhandelen. Je werkt gestructureerd, houdt goed overzicht in een dynamische, soms hectische omgeving, weet de juiste prioriteiten te stellen en helpt collega’s met de inhoudelijke en strategische keuzes die voorliggen. Je werkt samen met vakgroepen, artsen en afdelingen binnen het ziekenhuis en met verschillende interne en externe stakeholders, zoals de Santeon-samenwerking van zeven topklinische ziekenhuizen. Vanuit jouw expertise en conceptuele blik vertaal je de financiële en zorginhoudelijke doelstellingen van het ziekenhuis naar toekomstgerichte afspraken met zorgverzekeraars met wie je een constructieve lange termijn samenwerking opbouwt. Tot slot houd je je bezig met het voortdurend ontwikkelen, vertalen en bewaken van de afdeling. Met drive, een krachtige coachende aanpak en enthousiasme, initieer en implementeer je innovaties en verbeteringen, in samenwerking met andere afdelingen zowel binnen als buiten de organisatie.

Profiel
 • afgeronde relevante opleiding op hbo- of wo-niveau;
 • minimaal 5 jaar ervaring met zorgcontractering en zorgtransformatie;
 • ambitieus en gedreven, leidinggevende ervaring is een pre;
 • ervaren in het maken van contractafspraken met zorgverzekeraars op financieel en strategisch vlak;
 • affiniteit met het ontwikkelen van marketing en communicatieactiviteiten;
 • relationeel sterk, organisatie sensitief en goed in stakeholdermanagement (in- en extern);
 • stevige onderhandelaar, verbindend en doelgericht;
 • conceptueel sterk, oplossingsgericht en analytisch;
Bedrijf

CWZ is hét ziekenhuis voor de regio Nijmegen met 28 medische specialismen, 8 paramedische afdelingen en 5 afdelingen als spoedeisende hulp en IC. Ook is CWZ één van de 27 topklinische ziekenhuizen van Nederland. Dit betekent dat CWZ topklinische expertise heeft in diverse specialistische zorggebieden, waarmee zij deel uitmaken van de vereniging Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen (STZ). Daarnaast werkt CWZ veel samen met diverse zorgpartners binnen en buiten de regio, waaronder huisartsen, Radboudumc en Santeon, een samenwerkingsverband tussen zeven ambitieuze topklinische ziekenhuizen.

De teams Zorgverkoop en Marketing maken onderdeel uit van het cluster Klant & Strategie en richten zich op samenwerking en het maken van afspraken met interne en externe stakeholders (medewerker, patiënt, huisarts, zorgverzekeraar en overige samenwerkingspartners). De teams Zorgverkoop en Marketing tellen in totaal ca 5 FTE. Fondsenwerving & Subsidies maakt ook onderdeel uit van het team. Zorgverkoop is verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van het volledige zorgverkoopproces en verantwoordt de nakoming van de gemaakte afspraken. Dit doen zij voor zowel het MSZ- als PAAZ-gedeelte. Het team werkt nauw samen met het cluster Financiën & Control, Marketing, MSB’s, managers bedrijfsvoering en Raad van Bestuur. Marketing houdt zich onder andere bezig met patiëntparticipatie, innovatie & digitalisering, het schrijven van strategische proposities, het uitvoeren van marktanalyses en het maken van (online) marketingplannen. Fondsenwerving & Subsidies is verantwoordelijk voor alle activiteiten die binnen dit vakgebied worden ondernomen. Het team Zorgverkoop en Marketing werkt veel integraal samen met de collega’s van het team Communicatie binnen het cluster Klant & Strategie.

Als Hoofd Zorgverkoop en Marketing kom je te werken in een professioneel en gedreven team waarin goede samenwerking met elkaar van cruciaal belang is. Je rapporteert in deze positie direct aan de Raad van Bestuur.

Benieuwd naar het CWZ-verhaal, de strategie, missie, ambities, speerpunten en waarden? Solliciteer dan of neem contact op met Derks & Derks voor aanvullende informatie.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/23-380-DD, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of Whatsappen met Alexander via +31 (0)6 12795418.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Apotheker Productie

Aanbod
 • verantwoordelijke positie binnen de bereidingsapotheek van een ambitieus ziekenhuis;
 • focus op productinnovatie en het verbeteren van productieprocessen binnen de ziekenhuisapotheek;
 • resultaatgerichte omgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • collegiaal team met expertise, o.a. in circulaire grootbereidingen;
 • goed arbeidsvoorwaardenpakket met een jaarsalaris conform schaal FWG 70 (max € 105.000,-).
Functie

Als Apotheker Productie ben je kwaliteitsgericht en verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden in de productieapotheek. Je biedt advies en ondersteuning en bent nauw betrokken bij de coördinatie van de werkzaamheden. Je levert een actieve bijdrage aan verbeter- en implementatieprojecten op het gebied van productieprocessen, apparatuur, bereidingsmethoden en kwaliteit. Je controleert en ontwerpt productiedocumentatie, zoals chargebereidingsvoorschriften en implementeert effectieve (correctieve en preventieve) acties in samenspraak met de afdeling Kwaliteit. Je werkt nauw samen met collega-apothekers binnen de bereidingsapotheek. Binnen de A+ Apotheek zijn een aantal optimalisatieprojecten van kracht om in de toekomst nog beter en succesvoller te kunnen werken. Als Apotheker Productie krijg je veel ruimte om met deze belangrijke verbeterprocessen aan de slag te gaan en gezamenlijk te kijken hoe er effectiever en efficiënter gewerkt kan worden. Als je het leuk vindt om je als Apotheker hierop te richten, reageer dan direct of stel jouw vragen daarover aan Derks & Derks.

Profiel
 • apotheker met BIG-registratie en affiniteit met geneesmiddelbereiding;
 • kennis van en ervaring met de productie van geneesmiddelen;
 • resultaat- en oplossingsgericht;
 • kritisch, daadkrachtig en analytisch sterk;
 • houdt overzicht, motiveert en beweegt anderen;
 • zelfstandige teamplayer, oog voor verhoudingen.
Organisatie

Het Albert Schweitzer Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis (lid van vereniging STZ) met drie locaties en een buitenpolikliniek. Het Albert Schweitzer Ziekenhuis biedt een interessante combinatie tussen klinische zorg van topniveau én (basis)zorg dicht bij mensen. Er werken in totaal zo’n 250 medisch specialisten, 250 vrijwilligers en 3.500 medewerkers met hoofd, hart en ziel voor alle patiënten. Het ziekenhuis is goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Gorinchem en Breda.

Als Apotheker Productie ga je werken voor de A+ Apotheek, de bereidingsapotheek van het Albert Schweitzer Ziekenhuis en het Amphia Ziekenhuis. De A+ Apotheek bestaat sinds 2016 en is GMP-gekwalificeerd. Daarnaast is de A+ Apotheek als één van de weinige apotheken gekwalificeerd voor de circulaire grootbereidingen. In 2022 is er een nieuw beleidsplan opgesteld met daarin de doelen voor de komende jaren.

De A+ Apotheek is gelokaliseerd op de locatie Dordwijk in Dordrecht en heeft de ambitie om te innoveren en verder uit te breiden. De kernwaarden van de apotheek zijn servicegericht, kwaliteit, bevlogen en samenwerken. Een team van circa 45 medewerkers met daarin o.a. (ziekenhuis)apothekers, analisten, apothekersassistenten, farmaceutisch vakmannen, in- en verkoop medewerkers en farmaceutisch medewerkers staat garant voor een volledig assortiment voorraadbereidingen. Om dit mogelijk te maken wordt er intensief samengewerkt tussen alle betrokken afdelingen.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je cv en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/23-376, naar Karin Hultink, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Karin via 033-4728087. Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode. Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Medisch Adviseur MSZ

Aanbod

 • zorginhoudelijke positie met impact op de betaalbaarheid van de gezondheidszorg in Nederland;
 • jouw kennis als arts op macroniveau inzetten;
 • werken bij dé toonaangevende zorgverzekeraar met slagkracht;
 • hecht team (22 fte) met daarbinnen een collegiale samenwerking tussen 8 artsen;
 • meedenken over de visie van Zilveren Kruis 2025;
 • uitstekende primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden.

Functie

In deze functie beoordeel je machtigingsaanvragen van verzekerden voor medisch specialistische zorg, revalidatiezorg en geriatrische revalidatiezorg. Je beoordeelt of de verzekerde recht heeft op een vergoeding binnen (vooral) de medisch specialistische zorg, zoals behandelingen in het buitenland of plastische chirurgie. Hiervoor raadpleeg je, in sommige gevallen, wetenschappelijk onderzoek om een gegronde argumentatie tot stand te brengen. Je bent betrokken bij het hele proces van spiegelen, naleving- en materiële controles. Je voert hiervoor gesprekken met zorgaanbieders, je beoordeelt aangeleverde inhoudelijke informatie en onderzoekt, als dat nodig is, patiëntendossiers op locatie van de zorgaanbieders. Je neemt duidelijke standpunten in over de rechtmatigheid, doelmatigheid en gepast gebruik van gedeclareerde zorg en beargumenteert beslissingen zowel richting collega’s als zorgaanbieders. Het begrip ‘de Stand van de Wetenschap en Praktijk’ staat hierbij centraal. Je geeft advies en bent betrokken bij rechtszaken met zorgaanbieders of verzekerden, die vaak gaan over rechtmatige zorg.

Daarnaast ben je als Medisch Adviseur MSZ verantwoordelijk voor het op peil brengen en houden van de zorginhoudelijke kennis binnen Zilveren Kruis. Je deelt je kennis actief en bent een zorginhoudelijke vraagbaak voor je collega’s. Je draagt zorg dat de medewerkers in jouw functionele eenheid zorgvuldig omgaan met medische informatie van onze verzekerden. Je faciliteert dat medewerkers die zorginhoudelijke gegevens beoordelen en interpreteren dit op een juiste wijze doen. Bij het uitvoeren van al deze taken ben je je steeds bewust van de belangen van de klanten (de verzekerden) op de korte en lange termijn, op individueel en collectief niveau en weeg je deze af.

Profiel

 • BIG-geregistreerd arts;
 • academisch werk- en denkniveau;
 • kennis van medisch specialistische zorg of huisartsengeneeskunde;
 • affiniteit met wetenschappelijk onderzoek;
 • verbindt theorie en praktijk en kijkt overstijgend naar vraagstukken;
 • besluitvaardig, analytisch en met overtuigingskracht;
 • drive om zaken te veranderen.

Bedrijf

Zilveren Kruis maakt onderdeel uit van Achmea, de grootste collectieve zorgverzekeraar in Nederland. Voor haar ruim vier miljoen klanten zet Zilveren Kruis veranderingen in gang om de zorg in ons land op hoog niveau te houden. Als Medisch Adviseur MSZ maak je onderdeel uit van het Controleteam MSZ/GGZ binnen de afdeling Naleving & Controle. Het team Naleving & Controle is onderdeel van de afdeling Zorginkoop en is verantwoordelijk voor het controleren van declaraties op rechtmatigheid en doelmatigheid, het beoordelen van (complexe) machtigingsaanvragen, het spiegelen van aanbieders op hun declaratiepatronen en het zorgdragen dat contractafspraken met aanbieders worden nageleefd.

Het Controleteam MSZ/GGZ bestaat uit ruim 20 personen (zorginhoudelijk adviseurs, controlespecialisten en –medewerkers) en houdt zich bezig met het meedenken over en implementeren van nieuw beleid, het uitvoeren van (materiële) controles en de naleving van gemaakte inkoopafspraken. Hierdoor is er een breed scala aan expertise en vaardigheden aanwezig. Binnen het team werk je vooral intensief samen met circa zeven andere medisch adviseurs MSZ in een grotendeels zelfsturend team. Het team maakt onderdeel uit van de afdeling Naleving & Controle, die op zijn beurt onderdeel is van Zorginkoop.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/23-281-DD, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Alexander Willemse via 033 – 4728087

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

Interim Apotheker

Aanbod
 • onderdeel van een sterk team en direct als aan de slag;
 • leidinggeven aan een enthousiast bereidingsteam van medewerkers, assistenten en apothekers;
 • ruimte voor jouw kennis en kundigheid in het vormen van de opdracht;
 • korte lijnen met een professionele en informele werksfeer;
 • tijdelijke opdracht voor de duur van 6 maanden;
 • marktconform tarief.

 

Functie

Vanwege een zwangerschapsverlof zijn wij voor een ziekenhuisapotheek met productiefaciliteiten op zoek naar een Apotheker met affiniteit met bereidingen. Ziekenhuiservaring is hiervoor niet noodzakelijk. Je staat stevig in je schoenen, werkt graag samen met een hecht en ondernemend team en je bent patiënt- en resultaatgericht. Je werkzaamheden bestaan uit verschillende project- en kwaliteitswerkzaamheden zoals de ontwikkeling van producten, implementatie van nieuwe apparatuur, verbetering van processen en medicatieveiligheid. Je bent als beoordelaar verantwoordelijk voor de bereidingen tijdens de dagdiensten en voert de administratieve taken uit die nodig zijn. Ben jij Apotheker, op korte termijn beschikbaar en sta je open voor een uitdagende rol voor zo’n zes maanden? Neem dan contact op en overleg met ons over de opdracht, inhoudelijke mogelijkheden en het beschikbare tarief.

 

Profiel
 • BIG-geregistreerd Apotheker, ervaring met bereidingen (binnen ziekenhuis of industrie);
 • teamplayer die goed kan samenwerken met diverse disciplines en zorgverleners;
 • kennis van geldende richtlijnen en GMP;
 • beschikbaar voor dagdiensten;
 • positief, collegiaal en gestructureerd.

 

Bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de regio Amsterdam e.o.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie, onder vermelding van referentienummer DT/24-076-DD, naar Karin Hultink, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Karin via 06-51103975.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Interim Ziekenhuisapotheker

Direct aan de slag in een hechte vakgroep met brede verantwoordelijkheid!

 

Aanbod

 • onderdeel van medische staf en direct als aan de slag;
 • verantwoordelijk voor de totale farmaceutische patiëntenzorg;
 • korte lijnen met professionele informele werksfeer;
 • opdracht mogelijk vanaf 2 dagen per week;
 • marktconform tarief.

 

Opdracht

Als Ziekenhuis Apotheker ondersteun je op interim basis het apothekers team en ben je verantwoordelijk voor kwalitatief hoogwaardige farmaceutische patiëntenzorg en een klantgerichte dienstverlening. Met een hecht team verzorg je de farmaceutische dienstverlening voor zowel ambulante als opgenomen patiënten en maak je deel uit van de medische staf. Je hebt passie voor je vak en werkt graag samen met andere zorgverleners. Je hebt dagelijks contact met het team en werkt in nauwe samenwerking met Ziekenhuis Apothekers en Poliklinisch Apothekers. Bovendien ben je in staat meteen positie te pakken en er te staan.

 

Ben jij als Ziekenhuis Apotheker op korte termijn beschikbaar of ben je als ervaren interimmer op zoek naar een uitdagende rol? Bel dan met Derks & Derks en overleg over de mogelijkheden, de duur van de opdracht en het beschikbare tarief!

 

Profiel

 • afgeronde opleiding tot Ziekenhuis Apotheker en BIG-geregistreerd;
 • teamplayer die goed kan samenwerken met diverse disciplines en zorgverleners;
 • communicatief vaardig en schakelend op alle niveaus binnen de organisatie;
 • ervaring met HIX en beschikbaar voor dagdiensten;
 • positief, fris en onbevangen.

 

Bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de regio Noord-Brabant.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je CV  onder vermelding van referentienummer DT/24-071-DD, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Alexander via 06 – 12795418.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.