Responsible Pharmacist GDP

Aanbod
 • dynamische en internationale werkomgeving;
 • doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie;
 • uitdagende werkzaamheden op gebied van proces ontwikkeling;
 • werken in een klein team waar verantwoordelijkheid en zelfstandigheid gewenst zijn;
 • uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Bedrijf

De organisatie is al meerdere jaren succesvol actief binnen de internationale markt en richt zich met name op de import, opslag, distributie, marketing en verkoop van een kwalitatief hoogwaardig assortiment geneesmiddelen, maar zijn daarnaast ook actief op het gebied van non farma. De organisatie kenmerkt zich al jarenlang door een flexibele, efficiënte en dienstverlenende benadering van de markt, waar kwaliteit een belangrijk onderdeel van is. Om binnen de dynamische markt succesvol te blijven acteren, is het beheer en onderhoud van het gedegen kwaliteitsmanagementsysteem essentieel. Om deze reden is de organisatie op zoek naar een initiatiefrijke, stressbestendige en zelfstartende Responsible Pharmacist, die het als een uitdaging ziet de QA activiteiten zelfstandig te bewaken en het huidige systeem naar een nog hoger plan weet te tillen.

Functie

In de functie van Responsible Pharmacist werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor het beheren en overzien van alle kwaliteitsprocessen binnen de organisatie. Daarbij kom je met voorstellen om het bestaande kwaliteitsproces te optimaliseren, zodat er op een effectieve en efficiënte manier gewerkt kan worden. Verder zorg je dat het kwaliteitsdenken ingebed is in de organisatie en zie je erop toe dat de werkzaamheden volgens de geldende richtlijnen (GMP/GDP) en procedures worden uitgevoerd. Je houdt je onder andere bezig met het verifiëren en certificeren van batches van uitgevoerde secundaire verpakkingsactiviteiten. De wet- en regelgeving breng je op pragmatische wijze in compliance met de diverse (internationale) klanteisen, waarbij je de vertaalslag weet te maken naar concrete processen, procedures en systeemwijzigingen. Je ziet erop toe dat de beoordeling en afhandeling van CAPA’s en overige werkzaamheden correct worden uitgevoerd, verder ben je verantwoordelijk voor de root cause analysis en “out of specs” voorbereidingen.

Tot slot wordt je als Responsible Pharmacist mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de distributie en de vrijgifte van de diverse producten. Kortom: dé ideale mix van kwaliteit, hands-on activiteiten/projecten, verbetermanagement en zowel persoonlijke als inhoudelijke ontwikkeling!

Profiel
 • afgeronde wo-opleiding richting (bio)farmacie of (bio)medische richting;
 • meerdere jaren werkervaring in een kwaliteitsfunctie;
 • ingeschreven als QP en/of RP;
 • werkervaring in de farmaceutische, voedingsmiddelen of medische industrie;
 • werkervaring bij een groothandel;
 • kennis van de GMP/GDP werkomgeving;
 • energiek, gedreven, enthousiast;
 • flexibel, gedreven, volhardend, pragmatisch, stressbestendig, inventief en mens- en servicegericht;
 • uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Engels en Nederlands.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/20-036-DD, naar Sandra van Putten, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Sandra van Putten via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

Hoofd Ziekenhuisapotheek

Aanbod

 • invloedrijke positie met breed pakket aan taken en verantwoordelijkheden;
 • uitdagende veranderopdracht naar een integrale ziekenhuisapotheek;
 • verantwoordelijk voor de aansturing van 250 fte;
 • maakt onderdeel uit van medische staf van top klinisch ziekenhuis;
 • competitieve arbeidsvoorwaarden.

Bedrijf

Het Albert Schweitzer ziekenhuis is een modern en vooruitstrevend ziekenhuis met locaties in Dordrecht, Zwijndrecht en Sliedrecht, en een buitenpolikliniek in Ridderkerk. De organisatie telt 250 medisch specialisten en een kleine 4.000 medewerkers en maakt deel uit van de Samenwerkende Topklinische opleidings Ziekenhuizen(STZ). Dat betekent dat er in het ziekenhuis en de apotheek talent opgeleid wordt en dat de organisatie zich onderscheidt met patiëntgericht wetenschappelijk onderzoek en hoogwaardige zorg. Het ASz werkt intensief samen met zorgverleners en ziekenhuizen in de regio, zoals het Amphiaziekenhuis, Bravis en Rivas.

Het Albert Schweitzer ziekenhuis heeft bij de oprichting een visie ontwikkeld die nog altijd richtinggevend is voor strategie en beleid: “Zorg met hoofd, hart en ziel”. In de ambities van het ziekenhuis wordt integraal gedacht en vormen de wensen en belangen van de patiënt altijd het uitgangspunt. De apotheek vormt een belangrijk onderdeel in de patiëntenzorg van het ASz en er is een substantieel deel van het ziekenhuisbudget mee gemoeid. De ziekenhuisapotheek bestaat uit de klinische ziekenhuisapotheek en de poliklinische apotheek. Daarbij heeft het ASz in samenwerking met het Amphia Ziekenhuis een succesvolle eigen productie apotheek A+ die ook andere zorgverleners bedient.

Besloten is om de ziekenhuis-en poli-apotheek te integreren tot één ziekenhuisapotheek die het totale pallet van farmaceutische zorg levert, onafhankelijk van waar de patiënt zich bevindt. Het gaat om een organisatie ‘in wording’. Een Farmaceutisch Integratie Team, bestaande uit ziekenhuis-en poliapothekers, denkt na over de gewenste toekomstige inrichting, de voordelen in kwaliteit en bedrijfsvoering en de uitdagingen voor integratie. De nieuwe integrale ziekenhuisapotheek wordt geleid door een duaal bestuur, bestaande uit een Hoofd Ziekenhuisapotheek en een Bedrijfskundig Manager.

Functie

Het Hoofd Ziekenhuisapotheek en de Bedrijfskundig Manager zijn als collegiaal bestuur verantwoordelijk voor de integrale ziekenhuisapotheek en haar taken en verantwoordelijkheden. Het Hoofd Ziekenhuisapotheek is eindverantwoordelijk op inhoud voor kwalitatief hoogwaardige farmaceutische zorg en een klantgerichte dienstverlening. Dit gaat om inkoop, bereiding, distributie, poliklinische apotheken, laboratorium en productie. Het Hoofd Ziekenhuisapotheek is direct leidinggevende van de apothekers en tevens meewerkend ziekenhuisapotheker. Hij/zij stuurt in beleid, uitvoering en management op kwaliteit, patiëntveiligheid en patiënttevredenheid. Intensieve samenwerking wordt gevraagd, zowel met de Bedrijfskundig Manager, als met de stakeholders binnen de eigen afdeling, in het ziekenhuis en in de zorgketen. Het Hoofd Ziekenhuisapotheek is samen met de Bedrijfskundig Manager verantwoordelijk voor een voorspoedige implementatie van de nieuwe organisatiestructuur, inclusief bijhorende processen en (samen)werk afspraken.

De unieke kwaliteiten van de poliklinische apotheek en de ziekenhuisapotheek worden hierbij benut en gedeeld. Respect en leren van elkaar staan hoog in het vaandel. Het Hoofd Ziekenhuisapotheek rapporteert direct aan de Raad van bestuur.

Profiel

 • brede ervaring en een hoog ambitieniveau op alle onderdelen van de ziekenhuisfarmacie;
 • geregistreerd ziekenhuisapotheker, minimaal 10 jaar ervaring als apotheker;
 • minimaal vijf jaar leidinggevende ervaring;
 • als leidinggevende stevig en verbindend;
 • v.k.-ervaring met inkoop, zorgverzekeraars en leveranciers;
 • v.k.-ervaring in een omgeving waar de klinische en poliklinische farmaceutische zorg geïntegreerd aangeboden wordt;
 • ervaring met afstemming, overleg, onderhandeling en stakeholdermanagement;
 • visie op de toekomst van de ziekenhuisfarmacie;
 • bedrijfsmatig inzicht (personeel, organisatie, financiën).

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/20-040-DD, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Alexander Willemse via 033 – 4728087 of 06-12795418

Voor de werving van deze positie werken wij nauw samen met Ebbinge. Een referentieonderzoek en assessment kunnen deel uitmaken van het selectieproces.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

vacature sales-marketing

Sr. Market Access Manager (Neuroscience)

Offer
 • challenging role in a biopharmaceutical organisation
 • combined role with Market Access, Stakeholder Management and Corporate Affairs
 • very attractive employment conditions package
Organization

Our client is a leading biotech organisation that discovers, develops and delivers therapies to improve the lives of patients. They offer therapies for neurological diseases, globally, through direct affiliate presence in 30 countries and a network of distribution partners in over 50 additional countries. The atmosphere is very open and accessible. This is also reflected in the mutual cooperation, along with their key focus on professionalism and a drive to accomplish the best results for the society. They are currently searching for a Sr. Market Access Manager because of the growing challenges and interesting pipeline of medicines.

Position

As Sr. Manager Market Access you will lead the payer related activities for the organizationals Neuroscience (Alzheimer and a larger scope within their neuroscience pipeline) products in the Netherlands. You will be working in close collaboration with the local medical team in addition to global Value & Access teams to develop and execute the local market access strategy. Your key responsibilities in this role encompass leading the preparation of the market to enable a successful launch of new products in the Netherlands by evolving the partnership with payers and other strategic stakeholders. You will manage the patient pathway in the Netherlands and ensure the funding pathway for diagnostic tools, treatment and that monitoring is in place and clearly specified. You are responsible for the preparation of the scientific and economic files for reimbursement. Together with the rest of the team you are responsible for the pricing within the Netherlands. Also you prepare the local player related materials needed for Market Access succes. In the role of Sr. Market Access Manager it is important to have experience within the file preparation regarding the external stakeholders (Zorginstituut, Ministry of Health etc.).

Profile
 • Sc. with a strong preference for the field of Health Economics or Pharmacy
 • +5 years or relevant experience required (in market access, governmental affairs management, public affairs)
 • experience in direct interaction with the external stakeholders (Zorginstituut etc.) and proven track record of access succession is a must have
 • experience in a cross-functional position
 • knowledge of NL healthcare legislation
 • used to travelling, working independently and planning of own time and schedule
 • native Dutch speaker with fluent English skills (verbal, reading and writing)
Response

Interested? Please send your resume and motivational letter by e-mail, with reference to WL/20-040-DD, to Toon Fleminks : info@derksenderks.nl.

For further information, please call Toon Fleminks at number +31 (0)33 472 80 87.

Our client has chosen Derks & Derks B.V. as recruitment agency for this assignment. We request therefore to send any application or other response to Derks & Derks.

vacature overig

A&O Recruitment Consultant (0,8 – 1,0 fte)

Aanbod
 • werken in een succesvolle en groeiende dienstverlenende organisatie;
 • een enthousiast team van collega’s;
 • open cultuur en sfeer, waardoor je waarschijnlijk snel je plek zal vinden binnen het team;
 • breed takenpakket met grote mate van verantwoordelijkheid;
 • ruimte voor opleiding en ontwikkeling;
 • samen met collega’s verantwoordelijk zijn voor het resultaat;
 • op of uitbouwen van een netwerk binnen de life sciences en gezondheidszorg;
 • salaris dat past bij de ervaring en het eventuele netwerk dat je meebrengt.
Bedrijf

Derks & Derks brengt als strategisch partner in human talent, organisaties en hoger opgeleide talenten in Life Sciences en gezondheidszorg samen. Werving & Selectie, Detachering & Interim, Talent Development, HR Research en Opleiding & Training vormen de kern van onze dienstverlening. Persoonlijke aandacht, heldere afspraken, integriteit en strikte kwaliteitsnormen, vormen daarin altijd de basis. Met een breed netwerk en sterke vak- en branchekennis, zijn wij dé strategisch partner in human talent.

Om onze rol als specialist in Life Sciences steeds breder in te vullen en in te spelen op marktontwikkelingen, hebben we de afgelopen jaren diverse innovatieve projecten in deze markt gelanceerd:

Onze kernwaarden zijn: samen het beste resultaat, team van experts, betrouwbare partner en kwaliteit verzekerd. De cultuur is hands-on, klantgericht, informeel en betrokken. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Om ons team van experts uit te breiden zijn we op zoek naar een gedreven, professionele en enthousiaste Consultant, die graag bijdraagt aan de gezamenlijke doelstellingen van de afdeling.

Functie

In de functie van Recruitment Consultant ben je gesprekspartner voor onze opdrachtgevers en professionals op zoek naar een nieuwe uitdaging. Aan jou de taak om vanuit een grondige analyse te zorgen voor de juiste match tussen onze klanten en kandidaten.

Je helpt de professional met het vinden van de juiste baan en eventuele vervolgstappen in zijn/haar carrière binnen de branche. Tevens ben je strategisch partner voor de opdrachtgevers waarvoor je werkt. Je adviseert, waar mogelijk bij HR gerelateerde vraagstukken, of informeert over de andere ondersteunende diensten en opleidingen van Derks & Derks. Je moet snel kunnen schakelen en meerdere ballen in de lucht kunnen houden. Je takenpakket bestaat onder andere uit het op- en uitbouwen van nieuwe en bestaande relaties, opstellen van plan van aanpak, coördineren van opdrachten, schrijven van wervende vacatureteksten, searchen en interviewen.

Profiel
 • een afgeronde wo opleiding in (Arbeids- en Organisatie)psychologie;
 • bij voorkeur ervaring in vergelijkbare functie, kennis van recruitment (branchekennis is niet vereist);
 • representatief, proactief, daadkrachtig, mensgericht en betrokken;
 • commerciële instelling;
 • verbinder, weet de juiste match te maken;
 • goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
 • gezonde dosis humor.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/17-131 naar Pieter van Gelderen, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter of Sandra via 033 – 4728087. Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

Interimmanager Healthcare

Uitdagende veranderopdrachten binnen Healthcare die vragen om een ervaren interimmanager met een persoonlijke benadering, een toekomstgerichte visie en een bedrijfsmatige blik.

Aanbod

 • posities op management- en directieniveau binnen Healthcare;
 • opdrachtgevers als ziekenhuizen, instellingen en ZBC’s;
 • verantwoordelijkheid voor de aansturing van een team of afdeling;
 • afwisselende functies met vaak een directe invloed op strategisch niveau;
 • interim ervaring binnen Healthcare is vereist;

Bedrijf

Wij zijn continu op zoek naar ervaren interimmanagers die een expertise hebben opgebouwd in veranderopdrachten binnen Healthcare. Onze opdrachtgevers zijn ziekenhuizen, ZBC’s en overige zorginstellingen waarmee wij samenwerken. Deze interim vacatures komen enerzijds beschikbaar vanwege het binnen korte termijn vacant komen van een management- of directiepositie, anderzijds doordat er binnen de organisatie een veranderopdracht geformuleerd wordt. Om snel aan de vragen van onze opdrachtgevers te kunnen beantwoorden komen wij graag in contact met ervaren interimmanagers die beschikken over een persoonlijke benadering, een toekomstgerichte visie en een bedrijfsmatige blik.

Derks & Derks is gespecialiseerd in de bemiddeling en ontwikkeling van professionals die actief zijn binnen de Healthcare sector. Vanuit onze kennis en expertise ondersteunen we opdrachtgevers uit het hele spectrum van de zorg. Door verder te kijken dan alleen de zorginstellingen zelf, maar daar ook ziektekostenverzekeraars, leveranciers en overheidsorganisaties bij te betrekken overzien wij de markt en denken we in ons advies breed met je mee. Actuele thema’s en ontwikkelingen binnen Healthcare komen uitgebreid aan de orde in de Masterclass NieuweZorg die wij jaarlijks organiseren voor op innovatie gerichte en gedreven professionals actief op management- en directieniveau in de zorg.

Functie

Als Interimmanager heb je een verantwoordelijke en afwisselende functie. De zwaarte van de managementrol en scope van de aansturing zijn afhankelijk van de organisatie (ziekenhuis dan wel instelling) en het managementniveau (operationeel dan wel directie). Bij aanvang van de opdracht wordt in samenspraak met de opdrachtgever een heldere opdracht omschrijving geformuleerd aan de hand waarvan de uitvoering plaatsvindt. Belangrijk hierbij is of het een veranderopdracht betreft of een tijdelijke vervanging waarvoor een interimmanager wordt ingezet. Per individuele opdracht zullen wij daarover aanvullende informatie verstrekken. Om in aanmerking te komen vragen wij om op deze algemene vacature te solliciteren, zodat wij over uw contactgegevens beschikken, u op de hoogte kunnen houden over relevante opdrachten en vacatures en eventueel alvast uit kunnen nodigen voor een (online) kennismakingsgesprek.

Profiel

 • relevante opleiding op HBO of WO-niveau;
 • aantoonbare relevante interim ervaring;
 • meerdere jaren werkervaring in een management positie;
 • sterke affiniteit met de zorg is een vereiste;
 • uitstekende organisatorische, communicatieve en bedrijfsmatige vaardigheden;
 • stevige persoonlijkheid;
 • innovatief en omgevingsbewust;
 • analytisch sterk, gedreven en overtuigend.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer DD/20-053-DD naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Alexander Willemse via 06–12795418.

Voor een specifieke opdracht kan een assessment deel uitmaken van de selectiemethode.

vacature sales-marketing

Global Business Development Director

Offer
 • challenging international business management position
 • ability to explore the market and seize the opportunities
 • international traveling required
 • member of the Management Team of the organization
Organisation

Our client, Pivot Park Screening Centre, is an organization specialized in the scientific research. They provide highly regarded screening assessments and research programs. Their long-standing experience in an early drug discovery and state-of-art High Troughput Screening infrastructure provides their partners with the best confirmed leads. The High Troughput Screening (HTS) is a widely applied approach to find starting points for the development of new medicines. The organization are continuously expending their knowledge and experiences, which benefits both in the scientific community and their partners. The organization is growing fast and to reach their future goals, they are searching for someone who can utilize the international opportunities within Asia and the United States.

Position

The purpose of this position is to develop and implement an international growth strategy for the organization. Based on facts, data and analyses, you formulate a strategic plan in which you are not only responsible for the drafting, but also for implementation. The Global Business Development Director will also segment the market and focus in particular on the opportunities offered by Asia (Japan) and United States. The Global Business Development Director is responsible for managing and developing European relations.

Furthermore, the Global Business Development Director is responsible for sales and marketing and will also conduct a competitive analysis to identify the (EU, Asia and U.S.) market and therefore the opportunities. The Global Business Development Director will focus on the growth markets, where the Business Development Manager will focus on Europe. The aim is to add and acquire new customers who will use the services of Pivot Park Screening Centre.

The Global Business Development Director is expected to be mostly abroad to engage in a dialogue with the target group (40% -60% traveling). The ideal candidate enjoys and is experienced in entering into and developing relationships abroad and is experienced. The Global Business Development Director is a commercial sparring partner for the client and its own organization and also strong in terms of content. Keeping in touch with the Pivot Park Screening Centre and involving its project managers in his / her plans and results is crucial. Together they come to a planning, objectives are formulated, and a budget plan is drawn up.

Profile
 • university degree or higher with a preference for a Phd, Pharmacy, biology or chemical background
 • a minimum of 7 years of experience within an international sales position
 • knowledge of, affinity with and understanding of the pharmaceutical R&D field
 • a network in the Asian or American pharmaceutical market is recommended
 • demonstratable acquisition results, excellent negotiation skills, data-driven and market-oriented
 • strong conceptual capacity to translate organizational developments into commercial results
 • business economic knowledge and experience with managing results
 • living in the Netherlands and willingness to travel (40%-60%)
Response

Interested? Please send your resume and motivational letter by e-mail, with reference to WS/20-031-DD, to Toon Fleminks : info@derksenderks.nl.

For further information, please call Toon Fleminks at number +31 (0)33 472 80 87.

An individual assessment is part of the selection procedure.

Our Client has chosen Derks & Derks B.V. as recruitment agency for this assignment. We request therefore to send any application or other response to Derks & Derks.

Interim Responsible Person (RP) (40-60%)

Aanbod
 • uitdagende opdracht op het snijvlak van logistiek en zorg;
 • cultuur van gedreven professionals waarbij kwaliteit en aandacht centraal staan;
 • tijdelijk contract van Derks en Derks Detachering;
 • periode van de opdracht is 3 tot 6 maanden.
Bedrijf

De organisatie biedt een totaalpakket aan hoogwaardige specialistisch-farmaceutische product- en dienstverlening voor diverse afnemers in de regio. Onze klant levert aan verschillende ziekenhuisapotheken. De organisatie heeft een volwaardige productieafdeling, een laboratorium, een groothandel en een grote moderne bereidingsunit. Voor de groothandel/afdeling Logistiek zijn wij op zoek naar een Interim Responsible Person.

Functie

Als Responsible Person (RP) wordt van je verwacht dat je de werkzaamheden zo uitvoert dat gewaarborgd is dat de groothandel kan aantonen dat de GDP wordt nageleefd en verplichtingen worden nagekomen. Je waarborgt de volledige, correcte en tijdige levering van geneesmiddelen. Ook zorg je ervoor dat leveranciers en klanten erkend zijn en dat eventuele klachten van klanten effectief worden behandeld.  Je waarborgt het toezicht op de kwaliteit van producten die worden gedistribueerd binnen diverse ziekenhuizen, samen met implementatie en onderhoud van het kwaliteitssysteem. Je zorgt voor een doeltreffend beheer van systemen en activiteiten die cruciaal zijn of een directe impact hebben op de kwaliteit van de geneesmiddelen en de naleving van regelgeving. De focus ligt op kwaliteitsstrategie, kwaliteitssysteemoptimalisatie en op risicobeheer. Daarnaast houd je je bezig met het productaanbod, de afhandeling van productklachten en het uitvoeren van zelfinspecties. Je bent contactpersoon voor de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGJ) in geval van kwaliteitsvragen etc. Ook draag je vanuit jouw farmaceutische kennis bij aan het oplossen van leveringsproblemen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het implementeren van Nationale en Europese wetgeving. Je hebt een heldere visie op kwaliteit en je werkt nauw samen met de verschillende afdelingen om het kwaliteitsniveau te waarborgen.

Profiel
 • afgeronde opleiding Farmacie;
 • kennis op het gebied van kwaliteit/GDP/GMP en productie van geneesmiddelen;
 • minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol in de industrie en/of ziekenhuisfarmacie;
 • ervaring met het optimaliseren van het kwaliteitsmanagementsysteem;
 • ervaring met ERP software voor de logistieke en bestelfunctie.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer DT/20-042-DD, naar Alexander Willemsen, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Alexander Willemsen via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

vacature health-economics

Zorginkoper Medisch Specialistische Zorg

Aanbod

 • uitdagende rol met breed pakket aan taken en verantwoordelijkheden;
 • groeiende, succesvolle organisatie met hart voor de medewerker;
 • strategische rol met veel invloed op eigen succes;
 • werken en groeien binnen een professionele afdeling:
 • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • bijdragen aan kwalitatieve, toegankelijke en betaalbare zorg in Nederland.

Bedrijf

Onze opdrachtgever verzorgt de zorginkoop voor de ruim 300.000 verzekerden vanuit meerdere locaties in Nederland (regio midden en zuidwest Nederland). Het betreft een informele organisatie, waarin je de vrijheid hebt om mee te denken en ideeën aan te dragen. Met een gedreven en professioneel team zorgt onze opdrachtgever voor kwalitatieve, toegankelijke en betaalbare zorg. Om deze ambitie ook in de toekomst te kunnen blijven verwezenlijken zijn zij op zoek naar een medior Inkoper Medisch Specialistische Zorg en een senior (strategisch) Inkoper Medisch Specialistische Zorg.

Functie

Als Inkoper MSZ ben je verantwoordelijk voor de inkoop van Medisch Specialistische Zorg voor de verzekerden van onze opdrachtgever. Hieronder vallen zorg en geneesmiddelen bij ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra. Jouw rol is breed: van het verkennen en analyseren van de markt, het opstellen van het inkoopbeleid tot het voeren van gesprekken en onderhandelingen. Je bent verantwoordelijk voor het inkoopproces van A tot Z. Als Zorginkoper ben je voortdurend op zoek naar de manier waarop je zorg goed in kunt kopen. Waar kun je het verschil maken? Je bent voldoende op de hoogte van alle ins en outs van jouw vakgebied om de inkoop zelfstandig uit te voeren. Natuurlijk doe je het niet helemaal alleen, maar in een team van 20 collega’s. Hard werken en gezelligheid gaan binnen dit team hand in hand. Kortom een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een aantrekkelijke resultaatgerichte omgeving.

Profiel

 • afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • minimaal 3 jaar kennis van en ervaring met Medisch Specialistische Zorg;
 • cijfermatig inzicht en een strategische denkwijze;
 • stressbestendig en doortastend;
 • resultaatgericht, ondernemend en weet van aanpakken;
 • zin om uitdagende gesprekken te voeren en sterk in onderhandelen.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/20-032-DD, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Alexander Willemse via 033 – 4728087.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Manager Quality Assurance

Aanbod
 • gevarieerd takenpakket en veel verantwoordelijkheid;
 • ruimte voor jouw input en visie in kwaliteit;
 • een professionele omgeving waar iedereen zich inzet voor de beste (indirecte) zorg voor de patiënt.
Bedrijf

De organisatie, onze klant, biedt een totaalpakket aan hoogwaardige specialistisch-farmaceutische product- en dienstverlening voor diverse afnemers in de regio. Onze klant levert aan verschillende ziekenhuisapotheken. De organisatie heeft een volwaardige GMP-gecertificeerde productieafdeling, een GMP- en ISO15189-geaccrediteerd laboratorium, een GDP-gecertificeerde groothandel en een grote moderne bereidingsunit. De afdeling Quality Assurance houdt zich bezig met het inrichten, borgen en verbeteren van de dienstverlening, zodat de productie en de verspreiding van de geneesmiddelen efficiënt en kwalitatief goed wordt uitgevoerd. Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar een Manager Quality Assurance.

Functie

Als Manager Quality Assurance geef je leiding aan de afdeling QA en draag je verantwoordelijkheid voor het functioneren van het kwaliteitssysteem van de organisatie. Je ontwikkelt en borgt het kwaliteitsbeleid en kwaliteitssysteem. Je signaleert, beoordeelt en neemt actie op problemen, waarbij je management en bestuur aangesloten houdt. Daarbij adviseer je en bepaal je samen met andere afdelingshoofden welke strategie en welk beleid binnen de organisatie passen. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het auditprogramma en de zelfinspecties, waarbij je de communicatie naar de IGJ onderhoudt en bewaakt. Je verzorgt de periodieke managementrapportages en bewaakt de voortgang van de afhandeling van Changes, CAPA’s, Deviatons en klachten. Daarnaast ben je vraagbaak voor GMP/GDP gerelateerde vragen en weet je anderen te motiveren en met je mee te krijgen door jouw proactieve houding ten aanzien van het vergroten van het kwaliteitsbewustzijn. Je rapporteert aan de Plant Manager en je geeft leiding aan twee Quality Assurance Officers en een Qualified Person.

Profiel
 • een academische opleiding in relevante studierichting (het hebben van het diploma apotheker is een sterke pre);
 • brede kennis op het gebied van kwaliteit (GMP/GDP) en productie van geneesmiddelen;
 • +5 jaar ervaring in een soortgelijke rol in de industrie en/of ziekenhuisfarmacie en leidinggevende ervaring;
 • ervaring met het optimaliseren van het kwaliteitsmanagementsysteem;
 • ervaring met opstellen en implementeren van veranderplannen;
 • proactief, sterke communicator, oplossingsgericht, positieve instelling, weet anderen te motiveren en een heldere visie op kwaliteit.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/19-059-DD, naar Alexander Willemsen, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Alexander Willemsen via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!