Responsible Pharmacist GDP

Aanbod
 • dynamische en internationale werkomgeving;
 • doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie;
 • uitdagende werkzaamheden op gebied van proces ontwikkeling;
 • werken in een klein team waar verantwoordelijkheid en zelfstandigheid gewenst zijn;
 • uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Bedrijf

De organisatie is al meerdere jaren succesvol actief binnen de internationale markt en richt zich met name op de import, opslag, distributie, marketing en verkoop van een kwalitatief hoogwaardig assortiment geneesmiddelen, maar zijn daarnaast ook actief op het gebied van non farma. De organisatie kenmerkt zich al jarenlang door een flexibele, efficiënte en dienstverlenende benadering van de markt, waar kwaliteit een belangrijk onderdeel van is. Om binnen de dynamische markt succesvol te blijven acteren, is het beheer en onderhoud van het gedegen kwaliteitsmanagementsysteem essentieel. Om deze reden is de organisatie op zoek naar een initiatiefrijke, stressbestendige en zelfstartende Responsible Pharmacist, die het als een uitdaging ziet de QA activiteiten zelfstandig te bewaken en het huidige systeem naar een nog hoger plan weet te tillen.

Functie

In de functie van Responsible Pharmacist werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor het beheren en overzien van alle kwaliteitsprocessen binnen de organisatie. Daarbij kom je met voorstellen om het bestaande kwaliteitsproces te optimaliseren, zodat er op een effectieve en efficiënte manier gewerkt kan worden. Verder zorg je dat het kwaliteitsdenken ingebed is in de organisatie en zie je erop toe dat de werkzaamheden volgens de geldende richtlijnen (GMP/GDP) en procedures worden uitgevoerd. Je houdt je onder andere bezig met het verifiëren en certificeren van batches van uitgevoerde secundaire verpakkingsactiviteiten. De wet- en regelgeving breng je op pragmatische wijze in compliance met de diverse (internationale) klanteisen, waarbij je de vertaalslag weet te maken naar concrete processen, procedures en systeemwijzigingen. Je ziet erop toe dat de beoordeling en afhandeling van CAPA’s en overige werkzaamheden correct worden uitgevoerd, verder ben je verantwoordelijk voor de root cause analysis en “out of specs” voorbereidingen.

Tot slot wordt je als Responsible Pharmacist mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de distributie en de vrijgifte van de diverse producten. Kortom: dé ideale mix van kwaliteit, hands-on activiteiten/projecten, verbetermanagement en zowel persoonlijke als inhoudelijke ontwikkeling!

Profiel
 • afgeronde wo-opleiding richting (bio)farmacie of (bio)medische richting;
 • meerdere jaren werkervaring in een kwaliteitsfunctie;
 • ingeschreven als QP en/of RP;
 • werkervaring in de farmaceutische, voedingsmiddelen of medische industrie;
 • werkervaring bij een groothandel;
 • kennis van de GMP/GDP werkomgeving;
 • energiek, gedreven, enthousiast;
 • flexibel, gedreven, volhardend, pragmatisch, stressbestendig, inventief en mens- en servicegericht;
 • uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Engels en Nederlands.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/20-036-DD, naar Sandra van Putten, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Sandra van Putten via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

Manager Visie & Innovatie Zorginkoop

Aanbod
 • uitdagende baan met veel impact en eigen regie;
 • werken bij een toonaangevende zorgverzekeraar met slagkracht;
 • afwisselende positie met breed pakket aan taken en (grote) verantwoordelijkheden;
 • inspirerende collega’s en interessante netwerkcontacten;
 • innovatieve ideeën implementeren die bijdragen aan betere zorg;
 • uitstekende primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden;
Organisatie

Zilveren Kruis bouwt aan de toekomst van de gezondheidszorg in Nederland. Zij zetten veranderingen in gang om de zorg in ons land op hoog niveau te houden. De collega’s van Visie & Innovatie bij Zorginkoop werken bevlogen en vanuit overtuiging aan deze (regionale) zorgtransformatie. Als manager geef je deze verandering mede vorm. De uitdagingen om zorg betaalbaar en kwalitatief te houden zijn groot. We worden met z’n allen steeds ouder waardoor de zorgvraag stijgt. Tegelijk is er een blijvend personeelstekort. Het team ontwikkelt visie en strategie voor thema’s in de zorg die bestaande (financierings)structuren en indelingen overstijgen.

Functie

In deze functie geef je leiding aan een team van 16 medisch en zorginhoudelijk adviseurs, innovatie adviseurs, analisten en beleidsadviseurs. Het team ontwikkelt visie en strategie voor uiteenlopende onderwerpen. Onderwerpen die breder zijn dan een zorgsoort of die nieuw zijn. Zoals een landelijke strategie voor het strategisch thema Zorg Veilig Thuis. Een speerpunt waarmee Zilveren Kruis en haar klanten online zorg en telemonitoring opschalen. Ook ontwikkelt het team inkoopstrategieën voor verschillende zorgsoorten met innovatieve inkoopmethodieken. Je stuurt het team aan op het identificeren van kansrijke innovaties en het omzetten naar (opschaling van) innovatieve zorg. In deze uitdagende baan werk je samen met het zorgveld, partners, leveranciers en collega’s binnen Zorginkoop en Zilveren Kruis. Je brengt met je team de laatste trends en innovaties in de organisatie en zoekt met collega’s van andere teams naar manieren om deze innovaties te realiseren. Je bent een aanjager om te zorgen dat Zilveren Kruis blijft vernieuwen en de best mogelijke zorg blijft bieden voor hun klanten. Het is belangrijk dat je het team begeleidt bij multidisciplinair werken met andere afdelingen binnen en buiten Zorginkoop. Daarnaast vraagt de zorg om versnelde vernieuwing. De coronacrisis heeft momenteel grote impact. Daardoor ontstaan ook kansen om innovatieve oplossingen te bespoedigen. Deze managementrol vraagt een heldere visie en sterke drive om in de complexe zorgwereld een beweging in gang te zetten.

Profiel
 • wo werk- en denkniveau ;
 • minimaal 8 jaar managementervaring;
 • conceptueel sterke verbinder met coachende vaardigheden;
 • ervaring met het succesvol aansturen van veranderprocessen;
 • ervaring met innovatieve projecten op het vlak van E-health en digitalisering;
 • ervaring met Lean en/of Agile werken.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/20-077-DD, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Alexander Willemse via 033 – 4728087

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

Interim Productie Apotheker

Aanbod
 • werken in een topklinisch ziekenhuis;
 • aanspreekpunt voor alle kwaliteitszaken;
 • werken in een nieuwe productie omgeving;
 • jouw kennis en ervaring gebruiken om de processen nog beter te maken;
 • tijdelijke baan voor een periode van 3 maanden.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is een modern, gastvrij en topklinisch opleidingsziekenhuis in de hightech stad Eindhoven. Landelijk staan ze bekend om hooggespecialiseerde zorg bij kanker en hartziekten. Werken in deze organisatie  is boeiend, leerzaam en uitdagend. Zij bieden een professionele werkomgeving om elke dag het beste uit jezelf te halen. In totaal werken ruim 3.600 gedreven professionals met één doel: elke dag de beste zorg -direct of indirect- bieden aan de patiënten. Ze investeren in de ontwikkeling, opleiding en duurzame inzetbaarheid van mensen omdat ze samen het beste voor elkaar en voor de patiënt willen. Om de service in de zorg stabiel te houden zijn ze op zoek naar een Interim Productie Apotheker. Deze functie is ontstaan vanwege het vertrek van een medewerker. De functie is tijdelijk, omdat er gezocht wordt naar een permanente invulling.

Functie

Als Interim Productie Apotheker neem je tijdelijk waar op de afdeling Bereidingen, een dynamische en ambitieuze afdeling en landelijke leverancier van voorraadproducten. De afdeling produceert voorraadbereidingen, zowel niet-steriel als steriel, voor het eigen ziekenhuis en externe klanten (andere ziekenhuizen). Verder worden er individuele bereidingen uitgevoerd. Als productieapotheker werk je samen in een team van twintig (ziekenhuis)apothekers en ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Je levert een actieve bijdrage aan lopende projecten (bijvoorbeeld installatie en kwalificatie van nieuwe apparatuur) en hebt een belangrijke bijdrage aan de bereidingendagdienst. Hier ben je samen met de collega’s van het bereidingencentrum voor verantwoordelijk en werk je nauw samen met de afdeling Quality Assurance en het QC apotheek-laboratorium.

Profiel
 • afgeronde Master opleiding Farmacie heeft de voorkeur;
 • meerdere jaren werkervaring als productie apotheker;
 • bij voorkeur eerder gewerkt in een ziekenhuisomgeving;
 • kennis van kwaliteitsmanagement processen;
 • uitstekende ontwikkelde communicatieve vaardigheden;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer DT/20-082-DD, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kunt u bellen met Sandra van Putten of Alexander Willemse via 033 – 4728087.

Interimmanager Healthcare

Uitdagende veranderopdrachten binnen Healthcare die vragen om een ervaren interimmanager met een persoonlijke benadering, een toekomstgerichte visie en een bedrijfsmatige blik.

Aanbod

 • posities op management- en directieniveau binnen Healthcare;
 • opdrachtgevers als ziekenhuizen, instellingen en ZBC’s;
 • verantwoordelijkheid voor de aansturing van een team of afdeling;
 • afwisselende functies met vaak een directe invloed op strategisch niveau;
 • interim ervaring binnen Healthcare is vereist;

Bedrijf

Wij zijn continu op zoek naar ervaren interimmanagers die een expertise hebben opgebouwd in veranderopdrachten binnen Healthcare. Onze opdrachtgevers zijn ziekenhuizen, ZBC’s en overige zorginstellingen waarmee wij samenwerken. Deze interim vacatures komen enerzijds beschikbaar vanwege het binnen korte termijn vacant komen van een management- of directiepositie, anderzijds doordat er binnen de organisatie een veranderopdracht geformuleerd wordt. Om snel aan de vragen van onze opdrachtgevers te kunnen beantwoorden komen wij graag in contact met ervaren interimmanagers die beschikken over een persoonlijke benadering, een toekomstgerichte visie en een bedrijfsmatige blik.

Derks & Derks is gespecialiseerd in de bemiddeling en ontwikkeling van professionals die actief zijn binnen de Healthcare sector. Vanuit onze kennis en expertise ondersteunen we opdrachtgevers uit het hele spectrum van de zorg. Door verder te kijken dan alleen de zorginstellingen zelf, maar daar ook ziektekostenverzekeraars, leveranciers en overheidsorganisaties bij te betrekken overzien wij de markt en denken we in ons advies breed met je mee. Actuele thema’s en ontwikkelingen binnen Healthcare komen uitgebreid aan de orde in de Masterclass NieuweZorg die wij jaarlijks organiseren voor op innovatie gerichte en gedreven professionals actief op management- en directieniveau in de zorg.

Functie

Als Interimmanager heb je een verantwoordelijke en afwisselende functie. De zwaarte van de managementrol en scope van de aansturing zijn afhankelijk van de organisatie (ziekenhuis dan wel instelling) en het managementniveau (operationeel dan wel directie). Bij aanvang van de opdracht wordt in samenspraak met de opdrachtgever een heldere opdracht omschrijving geformuleerd aan de hand waarvan de uitvoering plaatsvindt. Belangrijk hierbij is of het een veranderopdracht betreft of een tijdelijke vervanging waarvoor een interimmanager wordt ingezet. Per individuele opdracht zullen wij daarover aanvullende informatie verstrekken. Om in aanmerking te komen vragen wij om op deze algemene vacature te solliciteren, zodat wij over uw contactgegevens beschikken, u op de hoogte kunnen houden over relevante opdrachten en vacatures en eventueel alvast uit kunnen nodigen voor een (online) kennismakingsgesprek.

Profiel

 • relevante opleiding op HBO of WO-niveau;
 • aantoonbare relevante interim ervaring;
 • meerdere jaren werkervaring in een management positie;
 • sterke affiniteit met de zorg is een vereiste;
 • uitstekende organisatorische, communicatieve en bedrijfsmatige vaardigheden;
 • stevige persoonlijkheid;
 • innovatief en omgevingsbewust;
 • analytisch sterk, gedreven en overtuigend.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer DD/20-053-DD naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Alexander Willemse via 06–12795418.

Voor een specifieke opdracht kan een assessment deel uitmaken van de selectiemethode.

Productie Apotheker

Aanbod
 • Werken bij een topklinisch ziekenhuis in een dynamische apotheek met ambitie;
 • afwisselende positie met breed pakket aan taken en verantwoordelijkheden;
 • uitdagende projectmanagement rol m.b.t. nieuwbouw en installatie productiefaciliteit;
 • werken binnen een collegiaal team van 20 apothekers
 • uitstekende primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden;
Organisatie

Het Catharina Ziekenhuis is een ambitieus, topklinisch opleidingsziekenhuis en staat bekend als een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. Met 3500 zorgprofessionals is het Catharina Ziekenhuis vooruitstrevend en altijd op zoek naar nieuwe wegen om zorg nog beter en veiliger te maken. Innovatie speelt binnen de organisatie een belangrijke rol en op tal van terreinen wordt met geavanceerde techniek en apparatuur diagnostiek en behandeling bedreven. Het ziekenhuis is lid van Santeon, een samenwerkingsverband van zeven topklinische ziekenhuizen gericht op kwaliteitsverbetering en innovatie en er wordt met landelijk veel organisaties samengewerkt, waaronder het UMC Maastricht TU/e Eindhoven.

De ziekenhuisapotheek van het Catharina Ziekenhuis is verantwoordelijk voor een veilige en doelmatige bereiding en verstrekking van geneesmiddelen aan patiënten. Met een enthousiast en vooruitstrevend apotheekteam (ongeveer 200 medewerkers) worden alle taken van de ziekenhuisfarmacie uitgeoefend ten behoeve van het ziekenhuis en diverse externe instellingen (verpleeghuiszorg en gehandicaptenzorg). Om ook in de toekomst alle patiënten in Nederland te blijven voorzien van kwalitatief hoogwaardige en doelmatige geneesmiddelen heeft de organisatie een aantal ambities gesteld. Het bereidingencentrum wordt uitgebreid, er wordt een nieuw te bouwen productiefaciliteit gerealiseerd (verwachte ingebruikname eind 2020), er wordt geïnvesteerd in productinnovatie en in behoud van het hoge (GMP) kwaliteitsniveau.

Om alle ambities te realiseren zijn wij voor het Catharina Ziekenhuis op zoek naar een Productie Apotheker die het team op de productieafdeling versterkt en in de rol van projectleider een belangrijke rol pakt in de realisatie en ingebruiksname van de nieuwe productiefaciliteit.

Functie

Als Productie Apotheker werk je op de afdeling Bereidingen, een dynamische en ambitieuze afdeling en landelijke leverancier van voorraadproducten. De afdeling produceert voorraadbereidingen, zowel niet-steriel als steriel, voor het eigen ziekenhuis en externe klanten (andere ziekenhuizen). Verder worden er individuele bereidingen uitgevoerd. Als productieapotheker werk je samen in een team van twintig (ziekenhuis)apothekers en ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Je levert een actieve bijdrage aan lopende projecten (bijvoorbeeld installatie en kwalificatie van nieuwe apparatuur) en hebt een belangrijke bijdrage aan de bereidingendagdienst. Hier ben je samen met de collega’s van het bereidingencentrum voor verantwoordelijk en werk je nauw samen met de afdeling Quality Assurance en het QC apotheek-laboratorium.

Profiel
 • gediplomeerd apotheker en affiniteit met de technische kant van het vak;
 • minimaal 3 jaar ervaring binnen een productie afdeling (of QA afdeling in de farmaceutische industrie);
 • sterke projectmanagement skills;
 • enthousiast, gedreven en een goede teamplayer;
 • nauwkeurig, zorgvuldig en zelfstandig;
 • proactief, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen;
 • kennis van kwaliteitssystemen, waaronder GMP en ervaring met het valideren van systemen en processen.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/20-042-DD, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Alexander Willemse via 033 – 4728087

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

Hoofd Ziekenhuisapotheek

Aanbod

 • invloedrijke positie met breed pakket aan taken en verantwoordelijkheden;
 • uitdagende veranderopdracht naar een integrale ziekenhuisapotheek;
 • verantwoordelijk voor de aansturing van 250 fte;
 • maakt onderdeel uit van medische staf van top klinisch ziekenhuis;
 • competitieve arbeidsvoorwaarden.

Bedrijf

Het Albert Schweitzer ziekenhuis is een modern en vooruitstrevend ziekenhuis met locaties in Dordrecht, Zwijndrecht en Sliedrecht, en een buitenpolikliniek in Ridderkerk. De organisatie telt 250 medisch specialisten en een kleine 4.000 medewerkers en maakt deel uit van de Samenwerkende Topklinische opleidings Ziekenhuizen(STZ). Dat betekent dat er in het ziekenhuis en de apotheek talent opgeleid wordt en dat de organisatie zich onderscheidt met patiëntgericht wetenschappelijk onderzoek en hoogwaardige zorg. Het ASz werkt intensief samen met zorgverleners en ziekenhuizen in de regio, zoals het Amphiaziekenhuis, Bravis en Rivas.

Het Albert Schweitzer ziekenhuis heeft bij de oprichting een visie ontwikkeld die nog altijd richtinggevend is voor strategie en beleid: “Zorg met hoofd, hart en ziel”. In de ambities van het ziekenhuis wordt integraal gedacht en vormen de wensen en belangen van de patiënt altijd het uitgangspunt. De apotheek vormt een belangrijk onderdeel in de patiëntenzorg van het ASz en er is een substantieel deel van het ziekenhuisbudget mee gemoeid. De ziekenhuisapotheek bestaat uit de klinische ziekenhuisapotheek en de poliklinische apotheek. Daarbij heeft het ASz in samenwerking met het Amphia Ziekenhuis een succesvolle eigen productie apotheek A+ die ook andere zorgverleners bedient.

Besloten is om de ziekenhuis-en poli-apotheek te integreren tot één ziekenhuisapotheek die het totale pallet van farmaceutische zorg levert, onafhankelijk van waar de patiënt zich bevindt. Het gaat om een organisatie ‘in wording’. Een Farmaceutisch Integratie Team, bestaande uit ziekenhuis-en poliapothekers, denkt na over de gewenste toekomstige inrichting, de voordelen in kwaliteit en bedrijfsvoering en de uitdagingen voor integratie. De nieuwe integrale ziekenhuisapotheek wordt geleid door een duaal bestuur, bestaande uit een Hoofd Ziekenhuisapotheek en een Bedrijfskundig Manager.

Functie

Het Hoofd Ziekenhuisapotheek en de Bedrijfskundig Manager zijn als collegiaal bestuur verantwoordelijk voor de integrale ziekenhuisapotheek en haar taken en verantwoordelijkheden. Het Hoofd Ziekenhuisapotheek is eindverantwoordelijk op inhoud voor kwalitatief hoogwaardige farmaceutische zorg en een klantgerichte dienstverlening. Dit gaat om inkoop, bereiding, distributie, poliklinische apotheken, laboratorium en productie. Het Hoofd Ziekenhuisapotheek is direct leidinggevende van de apothekers en tevens meewerkend ziekenhuisapotheker. Hij/zij stuurt in beleid, uitvoering en management op kwaliteit, patiëntveiligheid en patiënttevredenheid. Intensieve samenwerking wordt gevraagd, zowel met de Bedrijfskundig Manager, als met de stakeholders binnen de eigen afdeling, in het ziekenhuis en in de zorgketen. Het Hoofd Ziekenhuisapotheek is samen met de Bedrijfskundig Manager verantwoordelijk voor een voorspoedige implementatie van de nieuwe organisatiestructuur, inclusief bijhorende processen en (samen)werk afspraken.

De unieke kwaliteiten van de poliklinische apotheek en de ziekenhuisapotheek worden hierbij benut en gedeeld. Respect en leren van elkaar staan hoog in het vaandel. Het Hoofd Ziekenhuisapotheek rapporteert direct aan de Raad van bestuur.

Profiel

 • brede ervaring en een hoog ambitieniveau op alle onderdelen van de ziekenhuisfarmacie;
 • geregistreerd ziekenhuisapotheker, minimaal 10 jaar ervaring als apotheker;
 • minimaal vijf jaar leidinggevende ervaring;
 • als leidinggevende stevig en verbindend;
 • v.k.-ervaring met inkoop, zorgverzekeraars en leveranciers;
 • v.k.-ervaring in een omgeving waar de klinische en poliklinische farmaceutische zorg geïntegreerd aangeboden wordt;
 • ervaring met afstemming, overleg, onderhandeling en stakeholdermanagement;
 • visie op de toekomst van de ziekenhuisfarmacie;
 • bedrijfsmatig inzicht (personeel, organisatie, financiën).

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/20-040-DD, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Alexander Willemse via 033 – 4728087 of 06-12795418

Voor de werving van deze positie werken wij nauw samen met Ebbinge. Een referentieonderzoek en assessment kunnen deel uitmaken van het selectieproces.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

vacature overig

A&O Recruitment Consultant (0,8 – 1,0 fte)

Aanbod
 • werken in een succesvolle en groeiende dienstverlenende organisatie;
 • een enthousiast team van collega’s;
 • open cultuur en sfeer, waardoor je waarschijnlijk snel je plek zal vinden binnen het team;
 • breed takenpakket met grote mate van verantwoordelijkheid;
 • ruimte voor opleiding en ontwikkeling;
 • samen met collega’s verantwoordelijk zijn voor het resultaat;
 • op of uitbouwen van een netwerk binnen de life sciences en gezondheidszorg;
 • salaris dat past bij de ervaring en het eventuele netwerk dat je meebrengt.
Bedrijf

Derks & Derks brengt als strategisch partner in human talent, organisaties en hoger opgeleide talenten in Life Sciences en gezondheidszorg samen. Werving & Selectie, Detachering & Interim, Talent Development, HR Research en Opleiding & Training vormen de kern van onze dienstverlening. Persoonlijke aandacht, heldere afspraken, integriteit en strikte kwaliteitsnormen, vormen daarin altijd de basis. Met een breed netwerk en sterke vak- en branchekennis, zijn wij dé strategisch partner in human talent.

Om onze rol als specialist in Life Sciences steeds breder in te vullen en in te spelen op marktontwikkelingen, hebben we de afgelopen jaren diverse innovatieve projecten in deze markt gelanceerd:

Onze kernwaarden zijn: samen het beste resultaat, team van experts, betrouwbare partner en kwaliteit verzekerd. De cultuur is hands-on, klantgericht, informeel en betrokken. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Om ons team van experts uit te breiden zijn we op zoek naar een gedreven, professionele en enthousiaste Consultant, die graag bijdraagt aan de gezamenlijke doelstellingen van de afdeling.

Functie

In de functie van Recruitment Consultant ben je gesprekspartner voor onze opdrachtgevers en professionals op zoek naar een nieuwe uitdaging. Aan jou de taak om vanuit een grondige analyse te zorgen voor de juiste match tussen onze klanten en kandidaten.

Je helpt de professional met het vinden van de juiste baan en eventuele vervolgstappen in zijn/haar carrière binnen de branche. Tevens ben je strategisch partner voor de opdrachtgevers waarvoor je werkt. Je adviseert, waar mogelijk bij HR gerelateerde vraagstukken, of informeert over de andere ondersteunende diensten en opleidingen van Derks & Derks. Je moet snel kunnen schakelen en meerdere ballen in de lucht kunnen houden. Je takenpakket bestaat onder andere uit het op- en uitbouwen van nieuwe en bestaande relaties, opstellen van plan van aanpak, coördineren van opdrachten, schrijven van wervende vacatureteksten, searchen en interviewen.

Profiel
 • een afgeronde wo opleiding in (Arbeids- en Organisatie)psychologie;
 • bij voorkeur ervaring in vergelijkbare functie, kennis van recruitment (branchekennis is niet vereist);
 • representatief, proactief, daadkrachtig, mensgericht en betrokken;
 • commerciële instelling;
 • verbinder, weet de juiste match te maken;
 • goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
 • gezonde dosis humor.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/17-131 naar Pieter van Gelderen, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter of Sandra via 033 – 4728087. Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.