Derks vacature directie-management

Teamcoördinator OK (0,8 fte)

Aanbod
 • uitdagende functie in de zorg;
 • contract voor 32 uur per week van Derks & Derks Detachering;
 • tijdelijke aanstelling tot 30 april 2023.
Functie

Als Teamcoördinator OK is jouw aandachtsgebied anesthesie, recovery en POS/pijnbehandelingen. Wanneer nodig werk je ook mee met het team, naast het operationeel leidinggeven. Je bent het aanspreekpunt van de afdeling en goed zichtbaar op de werkvloer. Het is belangrijk dat er een goede professionele onderlinge samenwerking neergezet wordt, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en iedereen zich veilig voelt. Verder zorg je ervoor dat het arbobeleid wordt uitgevoerd, teamleden gecoacht worden en de planning goed loopt. Het gaat hier om een tijdelijke aanstelling die op basis van interim of detachering wordt ingevuld.

Profiel
 • hbo werk- en denkniveau;
 • ervaring als Anesthesiemedewerker en als leidinggevende;
 • heldere visie op het organiseren van zorg en weet dit operationeel te maken;
 • aanpakker, besluitvaardig, verbindend, resultaatgericht en prioriterend;
 • goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands.

 

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een zorgorganisatie die zich met hart en ziel richt op ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg. Met ruim 3.300 collega’s zorg je ervoor dat alle locaties op een deskundige manier de juiste zorg kunnen leveren aan patiënten en cliënten. Er zijn vier verschillende woonzorglocaties. Op dit moment zijn ze op zoek naar een tijdelijke Teamcoördinator OK.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer MSP/22-119-DD, naar Marinda van Kalleveen, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of Whatsappen met Marinda van Kalleveen via +31 (0)6 8281 4595.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die u zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!

Manager Finance & Information

Aanbod
 • unieke kans om een gevestigd huis opnieuw neer te zetten;
 • met enthousiaste en ingevoerde professionals de weg naar de toekomst inslaan;
 • positie met impact en visibility;
 • fundament, stabiliteit en kaders en sturen op gedrag;
 • met je afdeling van 40 professionals bijdragen aan kwalitatief goede en efficiënte zorg;
 • arbeidsvoorwaarden conform CAO ziekenhuizen, jaarsalaris variërend van € 88.000,- tot € 136.000,-.
Functie

Het Ikazia komt uit een uitdagende financiële fase en heeft behoefte aan een stevige, professionele manager die hierin de uitdagingen ziet, ze benoemt, de juiste vervolgacties definieert en deze ook concreet oppakt. Je geeft leiding aan de afdeling F&I (Interne Controle, Business Intelligence, Zorgadministratie, Zorgverkoop en P&C/Financiële Administratie) en bent verantwoordelijk voor het financieel economisch beleid van het Ikazia Ziekenhuis. Je bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen van het ziekenhuis, in nauwe samenwerking met de medische staf en de collega managers.

Als sparringpartner voor de afdelingshoofden en de medewerkers die aan je rapporteren, fungeer je als strategisch adviseur van de Raad van Bestuur en rapporteer je aan het lid van de Raad van Bestuur met de portefeuille financiën. Uiteraard heb je regie in het opstellen van financiële (meerjaren)plannen, de jaarbegroting en latest estimates. Je levert managementinformatie aan de Raad van Bestuur en andere stakeholders omtrent resultaten, productie-afspraken met zorgverzekeraars en de kasstroomontwikkeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekening. Ikazia werkt op basis van horizontaal toezicht samen met de Belastingdienst en zorgverzekeraars en samen met de Raad van Bestuur ben je aanspreekpunt van banken, zorgverzekeraars, andere financiers en de externe accountant. Je bekleedt een onafhankelijke positie en vertegenwoordigt F&I als concerncontroller naar de Raad van Toezicht en hebt daarmee rechtstreeks toegang tot de Raad van Toezicht.

Nu de verbeterplannen van het Ikazia bekend en in grote lijnen duidelijk zijn, gaan deze uitgevoerd worden. In de definitie van de concrete acties die hiermee gepaard gaan zit nog ruimte, die financieel en procedureel stevig gefundeerd moet zijn. Zowel in de onderbouwing, monitoring, als in de borging van de verbeterplannen wordt van de Manager F&I veel gevraagd.

Profiel
 • afgeronde academische opleiding in een bedrijfseconomische richting;
 • aantoonbare ervaring met en interesse in business control;
 • aantoonbare ervaring in de (ziekenhuis)zorg geldt als pre;
 • ervaring in het samenwerken met hoogopgeleide professionals;
 • positieve en optimistische mindset, bouwer met ‘can do’-mentaliteit;
 • proactief gericht op samenwerking op basis van vertrouwen;
 • sterk op zowel inhoud en structuur, als op proces en relatie;
 • betrokken, open en transparant;
 • gevoel voor interne verhoudingen en voor bestuurlijke dynamiek in een complexe context;
 • sterke communicatieve en sociale vaardigheden, brengt rust en luistert goed.
Bedrijf

Het Ikazia Ziekenhuis (circa 1400 fte, circa 210 miljoen euro omzet) is een bijzonder ziekenhuis. Door haar locatie en de zorgtaak die daaruit voortvloeit, maar ook door haar protestants-christelijke ontstaansgeschiedenis. Haar vier kernwaarden zijn uit die ontstaansgeschiedenis geformuleerd: oprechte interesse, onderling verbonden, betrouwbaar en professioneel. Men gelooft diep en oprecht in respect vóór elkaar en het beste úit elkaar halen. Door de mix van oprechte interesse, onderlinge verbondenheid, professionaliteit en betrouwbaarheid, voelen mensen zich thuis bij dit huis. Ikazia is een opleidingsziekenhuis voor een aantal specialismen en heeft, om zorg dicht bij huis te leveren, poliklinieken in Barendrecht-Carnisselande en Ridderkerk-Slikkerveer. Het Ikazia komt uit een financieel uitdagende periode en is samen met financiers en zorgverzekeraars vol goede moed en elan een nieuwe weg ingeslagen. Een nieuwe weg waarin bouwen, efficiency-verhoging, keuzes maken, samenwerking en ‘ de goede dingen doen’ centraal staan. Omdat de afdeling Finance & Information daar een cruciale rol in speelt, wil het Ikazia hier een sterke, positieve, op verbeteren gerichte manager aanstellen die met zijn/haar afdeling die toekomst uitstippelt.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/22-120-DD, naar Alexander Willemse: info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Alexander via 033 – 4728087. Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Interim Manager Bedrijfsvoering Healthcare

Aanbod
 • uitdagende en afwisselende rol op directieniveau;
 • werken bij een toonaangevende Healthcare organisatie;
 • verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van een afdeling met 175 fte;
 • opdracht voor minimaal 3 tot 6 maanden, start z.s.m.;
 • 32-36 uur per week tegen marktconform tarief.
Functie

Als Manager Bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor de directe aansturing van een aantal teamleiders en indirect voor 175 medewerkers. Je werkt intensief samen met de lijnmanagers, waarbij jij verantwoordelijk bent voor de bedrijfsvoering. Je bewaakt de voortgang van de jaarplannen en draagt financiële verantwoording. Tevens vallen contractmanagement, inkoop en onderhoud & beheer in je portefeuille. Daarnaast stuur je het bedrijfsbureau aan.

Je bent op korte termijn inzetbaar, bedrijfsmatig sterk en beschikt over leidinggevende ervaring binnen de zorg. Bij interesse komen we graag met je in contact om samen de mogelijkheden voor deze mooie opdracht te bespreken.

Profiel
 • afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau en een management vervolgopleiding;
 • ervaring met het aansturen van teamleiders/ teammanagers;
 • kennis van productieprocessen, bij voorkeur binnen een GMP omgeving;
 • affiniteit met financiën en HR;
 • initiatiefrijk, bedrijfsmatig sterk en sociaal vaardig.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevende ziekenhuisorganisatie in Noord-Brabant.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je cv en motivatie, onder vermelding van referentienummer DT/22-045-DD, naar Karin Hultink, karin@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Karin Hultink, 06-51103975.

Manager Operations Bereidingsapotheek

Aanbod
 • werken in een dynamische groeiende bereidingsapotheek met ambitie en gedrevenheid;
 • integrale leidinggevende rol voor een team bestaande uit 25 fte;
 • brede afwisselende positie met strategische, beleidsmatige en inhoudelijke uitdaging
 • grote mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
 • functie voor 32-36 uur met uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket (FWG 60).
Functie

Als Manager Operations geef je leiding aan het team voorraadbereidingen, bestaande uit laboratorium en apotheek. Zowel de afdeling voorraadbereidingen als het laboratorium zijn net verhuisd naar de nieuwbouwlocatie. Je draagt bij aan de ontwikkeling van medewerkers en geeft ze de ruimte om regie te pakken. Je weet hen mee te nemen in het neerzetten van een efficiënter proces waarbij je verbeterprojecten initieert, begeleidt en realiseert. Je bent daadkrachtig en stimuleert samenwerking met andere collega’s van de apotheek en binnen het ziekenhuis.

In samenwerking met de procesverantwoordelijke apothekers creëer je een zo efficiënt mogelijke stroom van goederen en diensten binnen de afdelingen voorraadbereidingen en laboratorium. Ook het magazijn, de in- en verkoop van artikelen en onderhoud vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

Je stelt het afdelingsjaarplan en de begroting op, bewaakt en stuurt hierop en rapporteert aan het RVE-management. Je leidt diverse projecten, optimaliseert de inkoop- en productieprocessen en implementeert kwaliteitstaken.

Je geeft inspirerend leiding aan jouw team en werkt daarnaast nauw samen met de apothekers, de afdeling Quality Assurance, het bedrijfsbureau en collega-teamleiders van de andere apotheekafdelingen. Haal jij energie uit het ontwikkelen en enthousiasmeren van medewerkers en heb je affiniteit met het vormgeven van organisatieprocessen? Wil je werken in een dynamische omgeving met volop uitdaging waarbij je echt waarde kunt toevoegen vanuit je expertise?

Profiel
 • afgeronde hbo- of wo-opleiding (Farmaceutische Wetenschappen / Bedrijfskunde / Technische bedrijfskunde / of Life Sciences, of vergelijkbare opleiding);
 • 5 jaar leidinggevende werkervaring binnen de farmacie, bij voorkeur binnen productieomgeving;
 • sterk procesmatig inzicht (bij voorkeur minimaal Lean Six Sigma Yellow belt)
 • besluitvaardig en daadkrachtig, teamplayer, en kan gefundeerd besluiten nemen en anderen overtuigen;
 • in staat mensen te begeleiden in hun ontwikkeling met oog voor groepsdynamiek
 • goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels in zowel woord als geschrift
Bedrijf

De ziekenhuisapotheek van het Catharina Ziekenhuis is ISO 9001-gecertificeerd en heeft een GMP(z) erkenning en voldoet aan de Circulaire Handhavend optreden bij collegiaal doorleveren van eigen bereidingen door apothekers. De apotheek zorgt voor een veilige en doelmatige bereiding en verstrekking van geneesmiddelen aan patiënten. Met een enthousiast en vooruitstrevend apotheekteam (ongeveer 175 medewerkers) worden alle taken van de ziekenhuisfarmacie uitgeoefend ten behoeve van het ziekenhuis en diverse externe instellingen. Om ook in de toekomst alle patiënten in Nederland te blijven voorzien van kwalitatief hoogwaardige en doelmatige geneesmiddelen heeft de organisatie een aantal ambities gesteld en het bereidingencentrum uitgebreid. In 2021 is een nieuw productiegebouw gerealiseerd waarin de voorraadbereidingen en laboratorium gehuisvest zijn. Medio 2023 wordt opnieuw een nieuwbouw deel opgeleverd voor onder andere de individuele bereidingen.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/22-091-DD, naar Karin Hultink, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Karin Hultink of Alexander Willemse via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Business Controller

Aanbod
 • impact op de financiële koers van het Ikazia Ziekenhuis;
 • financiële sparringpartner voor vakgroepen, maatschappen, managers en teamleiders;
 • volop ruimte om vanuit jouw expertise met business cases aan de slag te gaan;
 • belangrijke bijdrage leveren aan kwalitatieve zorg en een efficiënte ziekenhuisorganisatie;
 • samen met enthousiaste en ingevoerde professionals de weg naar de toekomst inslaan;
 • arbeidsvoorwaarden conform CAO ziekenhuizen, jaarsalaris variërend van € 53.000,- tot € 81.000,-.
Functie

Het Ikazia Ziekenhuis komt uit een financieel uitdagende periode en is nu aan het bouwen. Hierdoor zijn we op zoek naar een ervaren Business Controller. Het gaat om een verantwoordelijke en veelzijdige positie, waarin je vanuit jouw expertise mede de planning & control cyclus beheerst, zodat de organisatie efficiënt en effectief kan worden bestuurd. Vanuit die rol leg je contact met de vakgroepen, ga je naar de medisch specialisten toe en stem je met managers en teamleiders aanpassingen in de uitvoering van het beleid af. Zo werk je samen aan de productiebegroting, waardoor de afdeling BI en het ziekenhuis de benodigde stuurinformatie optimaliseert.

Je rekent nieuwe activiteiten in business cases door, welke leidend zijn voor de keuze in investeringen en projecten. Samen met de directie en het MT stel je de begroting op, rapporteer je maandelijks over de voortgang en stuur je hierin bij waar nodig. Je leidt projecten en veranderprocessen met betrekking tot het financieel beleid en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Je bent de sparringpartner voor interne en externe contacten en checkt op doelmatigheid. Je bent proactief en zorgt dat tijdig financieel kan worden bijgestuurd op basis van analyses die inzicht geven. Met jouw belangrijke bijdrage aan de productiebegroting bepaal je mede welke consequenties dit heeft voor de omzet, bezetting (bedden) en begroting (kosten) van het Ikazia Ziekenhuis. Een impactvolle positie binnen een ziekenhuis in een financieel uitdagende periode.

Profiel
 • afgeronde opleiding in bedrijfseconomische richting op hbo- of wo-niveau;
 • minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • ervaring binnen de zorg, bij voorkeur bij een ziekenhuis;
 • stevige financiële expertise die je weet te vertalen naar heldere inzichten en adviezen;
 • analytisch, accuraat, resultaatgericht met oog voor kwaliteit;
 • assertief, anticiperend op ontwikkelingen in de markt, legt verbanden en bewaakt overzicht;
 • ervaring binnen de zorg is een pre, maar niet noodzakelijk.
Bedrijf

Het Ikazia Ziekenhuis (circa 1400 fte, circa 210 miljoen euro omzet) is een bijzonder ziekenhuis. Door haar locatie en de zorgtaak die daaruit voortvloeit, maar ook door haar protestants-christelijke ontstaansgeschiedenis. Haar vier kernwaarden zijn uit die ontstaansgeschiedenis geformuleerd: oprechte interesse, onderling verbonden, betrouwbaar en professioneel. Men gelooft diep en oprecht in respect vóór elkaar en het beste úit elkaar halen. Door de mix van oprechte interesse, onderlinge verbondenheid, professionaliteit en betrouwbaarheid, voelen mensen zich thuis bij dit huis. Ikazia is een opleidingsziekenhuis voor een aantal specialismen en heeft, om zorg dicht bij huis te leveren, poliklinieken in Barendrecht-Carnisselande en Ridderkerk-Slikkerveer. Het Ikazia komt uit een financieel uitdagende periode en is samen met financiers en zorgverzekeraars vol goede moed en elan een nieuwe weg ingeslagen. Een nieuwe weg waarin bouwen, efficiency-verhoging, keuzes maken, samenwerking en ‘de goede dingen doen’ centraal staan. Dus ben jij een ervaren controller die vanuit financiële expertise bij wil dragen aan de zorg binnen het Ikazia? Neem dan zeker contact met ons op en solliciteer!

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/22-123-DD, naar Alexander Willemse: info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Alexander via

033 – 4728087. Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Recruitment Consultant Healthcare

Aanbod
 • brede verantwoordelijke rol binnen een succesvol team;
 • gesprekspartner op alle niveaus, veel kansen om zelf projecten op te zetten;
 • op en verder uitbouwen van jouw netwerk binnen de gezondheidszorg;
 • open en informele cultuur en sfeer;
 • goed arbeidsvoorwaardepakket, veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling;
 • flexibiliteit om werkzaamheden zelf (deels vanuit huis) in te delen.
Functie

Denk jij in mogelijkheden en houd je eenvoudig het overzicht over verschillende projecten? Ben je communicatief vaardig en commercieel ingesteld? Dan kom je in aanmerking voor de positie Recruitment Consultant bij Derks & Derks. In deze functie werk je binnen een hecht team voor meerdere opdrachtgevers tegelijk. Je bent dé gesprekspartner voor ons netwerk. Je helpt professionals met het vinden van de juiste baan en met vervolgstappen in hun carrière. Je bouwt nieuwe en bestaande relaties op en uit, coördineert werving- en selectie opdrachten, stelt marktanalyses op, vindt, benadert en interviewt relevante kandidaten en houdt regie over het hele proces. Je bent strategisch partner voor onze opdrachtgevers, adviseert over interessante HR-vraagstukken en ondersteunt door het inzetten van andere diensten van Derks & Derks, zoals Talent Development, wetenschappelijk onderzoek of onze onderscheidende Masterclass opleidingen.

Ons Healthcare team is succesvol en groeiend. Hierdoor zijn er veel kansen om nieuwe projecten te starten, kansen te pakken of met een eigen idee of businesscase aan de slag te gaan. Derks & Derks adviseert breder dan recruitment en heeft zelf senior arbeids- en organisatiepsychologen ‘in huis’ die organisaties ondersteunen. Samen met hen organiseren we interviewclinics, adviseren we op dieper niveau over individuele- en team-talenten en helpen we zorgorganisaties, teams en individuele professionals zo optimaal mogelijk te presteren. Met onze opleiding www.masterclassnieuwezorg.nl bieden we een uniek programma voor professionals in de zorg en verbreden we hun blik. Als Recruitment Consultant Healthcare ben je nauw bij de Masterclass NieuweZorg betrokken en mag je (eventueel zelfs als deelnemer) participeren.

Profiel
 • een afgeronde bachelor- of masteropleiding;
 • ervaring met werving & selectie, interim management en/of recruitment;
 • commercieel, proactief, met een gezonde dosis humor;
 • mensgericht, verbindend, samenwerkingsgericht;
 • affiniteit met de gezondheidszorg en in staat meerdere projecten tegelijk te managen;
 • goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.
Bedrijf

Derks & Derks is al twintig jaar betrouwbare partner in Werving & Selectie, Detachering & Interim, Talent Development, HR Research en Executive Education. Met ons full service HR-bureau zijn we de grootste speler in de markt. Écht kijken en luisteren, dat is waar wij goed in zijn bij Derks & Derks. Persoonlijke aandacht, heldere afspraken, integriteit, strikte kwaliteitsnormen en wensen en behoeftes van opdrachtgever en kandidaat vormen daarin altijd de basis. We vinden talenten, we zorgen dat ze zich ontwikkelen en dat ze blijven.

Als expert in ons vakgebied en als specialist in de markten waarin we opereren, zoeken we continu naar mogelijkheden om onze kennis te delen en professionals bij elkaar te brengen. Dat doen we op allerlei manieren: korte, kleinschalige (maatwerk-)trainingen, bijvoorbeeld over succesvol solliciteren en feedback geven en clinics over interviewtechnieken, maar ook internationaal proberen we altijd meerwaarde te bieden en hebben wij diverse initiatieven opgezet, zoals het International Network of Recruitment Agencies in Life Sciences (INRALS).

Daarnaast blijven we met onze opleidingen van alle actuele ontwikkelingen op de hoogte.

Het Healthcare team richt zich op de (vaste en tijdelijke) bemiddeling en ontwikkeling van professionals binnen de zorg. Daarbij werken wij branche breed voor de volgende sectoren; ziekenhuizen, ZBC´s, zorgverzekeraars, apotheken, zorgaanbieders in de GGZ, JZ, VVT en VG en overheid.

De cultuur bij Derks & Derks is open, samenwerkingsgericht en informeel. We zijn betrokken en dragen samen verantwoordelijkheid voor het resultaat. In de praktijk betekent dit dat we werken aan een gezamenlijke doelstelling, zonder harde individuele KPI’s. Er is altijd ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Wat je nog meer kunt verwachten als je bij Derks & Derks werkt zijn de nodige borrels, de gezamenlijke lunch, het kerstdiner in stijl, het jaarlijkse beachvolleybal event en de vrijheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/21-081-DD naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alexander via 033 – 4728087. Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Business Analist

Aanbod
 • impact op de strategische koers van het Ikazia Ziekenhuis;
 • zelfstandige adviesrol richting Manager Zorgverkoop, Medische staf en diverse vakgroepen;
 • ruimte om vanuit jouw expertise bij te dragen aan BI en de benodigde stuurinformatie;
 • samen met enthousiaste en ingevoerde professionals de weg naar de toekomst inslaan;
 • arbeidsvoorwaarden conform CAO ziekenhuizen, jaarsalaris variërend van € 47.000,- tot € 69.000,-.
Functie

Het Ikazia komt uit een uitdagende financiële situatie en is nu een nieuwe weg ingeslagen. Als Business Analist maak je onderdeel uit van het team Planning & Control. Je hebt binnen het team een belangrijke positie. Je geeft sturing op kostbare ziekenhuistrajecten en weet deze op de juiste manier te begroten. Je pakt detailvragen uit de vakgroepen op, levert stukken aan voor de jaarrekening en zorgt voor de juiste productiebegroting.

Daarnaast werk je intensief samen met de Manager Zorgverkoop die je ondersteunt met het verstrekken van de juiste stuurinformatie en productiedata. Jij weet big data om te zetten naar bruikbare analyses voor de zorgcontractering. Samen met de Manager Zorgverkoop zorg je dat onderhandelingen met betrekking tot zorgcontractering voorbereid zijn. Je bent hierbij kritisch waar nodig en weet zaken helder te presenteren en te beargumenteren. Ook ben je medeverantwoordelijk voor het opstellen van de prijslijsten. Je behoudt het overzicht, bewaakt en behaalt deadlines. Je werkt veel samen met collega’s binnen het team zoals de Business Controllers, maar ook met diverse andere afdelingen.

Je hebt hart voor de zorg en zet jouw talent en expertise in door het ziekenhuis te ondersteunen bij data-gedreven werken. Daar is binnen het Ikazia Ziekenhuis juist nu veel behoefte aan, dus een mooie kans om je als Business Analist in te onderscheiden!

Profiel
 • afgeronde opleiding bedrijfseconomie of bedrijfsinformatiekunde op hbo- of wo-niveau;
 • minimaal 3 tot 5 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie;
 • (big) data kunnen doorgronden en inzichtelijk maken voor anderen;
 • ervaring binnen de zorg is een pre, maar niet noodzakelijk;
 • gestructureerd, tactisch en analytisch sterk;
 • accuraat, stressbestendig en communicatief vaardig.
Bedrijf

Het Ikazia Ziekenhuis (circa 1400 fte, circa 210 miljoen euro omzet) is een bijzonder ziekenhuis. Door haar locatie en de zorgtaak die daaruit voortvloeit, maar ook door haar protestants-christelijke ontstaansgeschiedenis. Haar vier kernwaarden zijn uit die ontstaansgeschiedenis geformuleerd: oprechte interesse, onderling verbonden, betrouwbaar en professioneel. Men gelooft diep en oprecht in respect vóór elkaar en het beste úit elkaar halen. Door de mix van oprechte interesse, onderlinge verbondenheid, professionaliteit en betrouwbaarheid, voelen mensen zich thuis bij dit ziekenhuis. Ikazia is een opleidingsziekenhuis voor een aantal specialismen en heeft, om zorg dicht bij huis te leveren, poliklinieken in Barendrecht-Carnisselande en Ridderkerk-Slikkerveer. Het Ikazia komt uit een financieel uitdagende periode en is samen met financiers en zorgverzekeraars vol goede moed en elan een nieuwe weg ingeslagen. Een nieuwe weg waarin bouwen, efficiency-verhoging, keuzes maken, samenwerking en ‘de goede dingen doen’ centraal staan.

Word jij enthousiast van deze uitdaging, ben jij een expert in het doorgronden van big data en word jij warm van de dynamiek van een ziekenhuis? Dan maken we graag tijd voor een kennismakingsgesprek!

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/22-124-DD, naar Alexander Willemse: info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Alexander via 033 – 4728087. Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Senior Strategisch Adviseur Zorgverkoop

Aanbod

 • strategische positie bij toonaangevend groeiend ziekenhuis;
 • verbindende rol richting zorgverzekeraars, partners en interne stakeholders;
 • adviserend aan directeur Financiën & RvB;
 • vanuit contractering organisatie-breed sturing geven naar de toekomst;
 • goed arbeidsvoorwaardenpakket conform FWG 70 CAO Ziekenhuizen.

Functie

Als Senior Strategisch Adviseur Zorgverkoop ontwikkel je een verkoopbeleid dat aansluit bij de strategische doelstellingen en de lange termijnvisie van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van contractafspraken met zorgverzekeraars in een snel veranderende markt. Je bent verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces, waarbij het continu professionaliseren en het op de kaart zetten van de zorgverkoop centraal staan. Daarbij zorg je voor een goede follow up van de afspraken en het succesvol oppakken van inhoudelijke projecten die voortvloeien uit contractering. Een strategische functie voor een stevig en ambitieus onderhandelaar.
Je coördineert de planning en uitvoering van het jaarlijkse zorgverkooptraject en stuurt uitvoerend een Accountmanager Zorgverzekeraars en een Medewerker Transitiegelden aan. Je werkt nauw samen met de afdeling Informatievoorziening & Control voor de totstandkoming van prijsafspraken, publicatie van prijzen en het beheer van contracten.

Relatiemanagement is een essentieel onderdeel van je dagelijks werk en vanuit jouw belangrijke rol word je betrokken bij strategische vraagstukken in de organisatie. Naast de intensieve contacten met zorgverzekeraars, onderhoud je ook contacten met diverse andere stakeholders, waaronder medisch specialisten, clustermanagement en Raad van Bestuur. Je bent verantwoordelijk voor business case-ontwikkeling, dan wel projectmanagement met een sterke financiële component. Het AVL zet de komende jaren volop in op strategische samenwerkingsverbanden. Vaardigheden als het vertalen van inhoudelijk beleid in verkoopproposities, snel schakelen met managers en medisch specialisten en het opbouwen van een business data bestand (overzicht ter onderbouwing van offertes en discussies tijdens het verkoopproces), zijn daarbij essentieel.

Profiel

 • afgeronde academische opleiding in bedrijfseconomische richting;
 • minimaal 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare zorgverkoop-/zorginkoop rol;
 • gesprekspartner op strategisch niveau;
 • op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de markt;
 • ervaring met onderhandelen binnen een complex speelveld;
 • initiatiefrijk, ambitieus en ondernemend.

Bedrijf

Het Antoni van Leeuwenhoek is een toonaangevend ziekenhuis en behoort wereldwijd tot de top 10 kankergespecialiseerde ziekenhuizen. Het huis combineert zorg voor patiënten met grensverleggend onderzoek. De zorg kenmerkt zich door het op professionele en betrokken wijze streven naar optimaal resultaat, zowel in de zorg als in onderzoek. Het Antoni van Leeuwenhoek heeft een bijzondere positie binnen een steeds competitievere markt die tal van kansen en bedreigingen met zich meebrengt. Dit moet wordt vertaald naar een succesvolle verkoopstrategie. Een uitdagende rol met impact waar jij je als Senior Strategisch Adviseur Zorgverkoop op mag richten.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/22-130-DD, naar Alexander Willemse: info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Alexander via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Projectleider Product Ontwikkeling Ziekenhuisapotheek

Aanbod

 • Projectleider van een start-up, onderdeel uitmakend van een topklinisch ziekenhuis;
 • grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
 • opbouwen van een nieuw product-ontwikkelteam van bevlogen apothekers;
 • ruimte voor innovatie en eigen initiatief;
 • Uitdagende projectrol voor 1,5 tot 2 jaar, zowel vast als interim in te vullen.

Functie

Je belangrijkste verantwoordelijkheid als Projectleider is een nieuw product-ontwikkelteam opzetten en vervolgens groei in productie realiseren. De inhoudelijke expertise is belegd in het team en vanuit jouw coördinerende rol weet je deze kennis op te halen en in te zetten. Je bouwt aan jouw team en draagt zorgt voor een positieve cultuur en een veilig werkklimaat. Je geeft aandacht aan de individuele medewerkers en werkt toe naar een stabiele afdeling.  Jij bent verantwoordelijk voor het behalen van de ontwikkel doelstellingen, je geeft richting en stuurt tijdig bij als dat nodig is. Je bewaakt de deadlines en werkt daarbij intensief samen met de productieafdeling en het laboratorium. Jouw doelstelling is te groeien naar 5 tot 10 nieuwe producten per jaar en te zorgen voor een goed draaiend proces dat staat en daarna gecontinueerd kan worden.

Profiel

 • relevante werkervaring als projectleider binnen de (bio)farmacie;
 • ervaring met opbouwen en/of aansturen van teams;
 • stressbestendig en probleemoplossend vermogen;
 • inhoudelijke kennis van farmacie is een pre;
 • empathisch vermogen, verbinder en communicatief sterk.

Bedrijf

Het Catharina Ziekenhuis is een ambitieus, topklinisch opleidingsziekenhuis en staat bekend als een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving.

De ziekenhuisapotheek van het Catharina Ziekenhuis is verantwoordelijk voor een veilige en doelmatige bereiding en verstrekking van geneesmiddelen aan patiënten. Met een enthousiast en vooruitstrevend apotheekteam (ongeveer 220 medewerkers) worden alle taken van de ziekenhuisfarmacie uitgeoefend ten behoeve van het ziekenhuis en diverse externe instellingen (verpleeghuiszorg en gehandicaptenzorg). Om ook in de toekomst alle patiënten in Nederland te blijven voorzien van kwalitatief hoogwaardige en doelmatige geneesmiddelen heeft de organisatie een aantal ambities gesteld en het bereidingencentrum uitgebreid. Daar zijn onder andere 3 cleanrooms en een nieuw laboratorium van 200 m2 bijgekomen. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in een nieuw team, dat zich op productontwikkeling zal gaan richten. Om die reden zijn wij in opdracht van het Catharina Ziekenhuis op zoek naar een Projectleider Product Ontwikkeling.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je cv en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/22-028-DD, naar Karin Hultink, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Karin Hultink via 033 – 4728087.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

Manager Zorgverkoop

Aanbod

 • richting geven aan de strategische koers van het Ikazia Ziekenhuis;
 • verbindende rol richting zorgverzekeraars, samenwerkingspartners en interne stakeholders;
 • met daadkracht en verbindende instelling bijdragen aan kwalitatief goede en efficiënte zorg;
 • anticiperend op alle voor het huis relevante ontwikkelingen;
 • samen met enthousiaste en ingevoerde professionals de weg naar de toekomst inslaan;
 • arbeidsvoorwaarden conform CAO ziekenhuizen, jaarsalaris variërend van € 65.000,- tot € 96.000,-.

Functie

Het Ikazia Ziekenhuis komt uit een uitdagende financiële situatie en is nu een nieuwe weg ingeslagen. De Manager Zorgverkoop draagt hier in belangrijke mate aan bij door het vertalen van de financiële en zorginhoudelijke doelstellingen naar toekomstgerichte afspraken met zorgverzekeraars en andere stakeholders. Vanuit jouw visie en expertise coördineer je de zorgverkoop. Dit weet je vakkundig en kwalitatief in een gestroomlijnd proces te doen, anticiperend op actuele interne ontwikkelingen. Rekening houdend met vraag en aanbod en in samenwerking met stakeholders in de regio. In samenwerking met de Business Analist verzorg je een goede afstemming en weet je rapportages goed te duiden. Je draagt zorg voor een professionele onderhandeling met zorgverzekeraars en neemt de interne stakeholders en hun behoeftes hierin mee. Je adviseert gevraagd en ongevraagd en komt met verbetervoorstellen. Je hebt de regie op het verkoopproces, weet de verschillende belangen af te wegen en interne en externe weerstanden te overbruggen. Je werkt samen met andere afdelingen zoals o.a. Planning & Control en Zorgadministratie. Je rapporteert direct aan de Manager Financiën en Informatie en fungeert zowel in- als extern als aanspreekpunt m.b.t. zorgcontractering.

Profiel

 • afgeronde academische opleiding in een bedrijfseconomische richting;
 • minimaal 5 jaar ervaring met zorg in- of -verkoop in een vergelijkbare rol;
 • aantoonbare ervaring binnen de zorg (binnen een ziekenhuis is een pre);
 • oog voor èn visie over ontwikkelingen in de markt;
 • stevige gesprekspartner met sterke communicatieve skills en onderhandelingskracht;
 • relatiegericht, cijfermatig- en analytisch sterke bouwer;
 • verbinder met empathisch vermogen, creatief met een warme zakelijkheid.
 • verbeteraar met oog voor proces.

Bedrijf

Het Ikazia Ziekenhuis (circa 1400 fte, circa 210 miljoen euro omzet) is een bijzonder ziekenhuis. Door haar locatie en de zorgtaak die daaruit voortvloeit, maar ook door haar protestants-christelijke ontstaansgeschiedenis. Haar vier kernwaarden zijn uit die ontstaansgeschiedenis geformuleerd: oprechte interesse, onderling verbonden, betrouwbaar en professioneel. Men gelooft diep en oprecht in respect vóór elkaar en het beste uit elkaar halen. Door de mix van oprechte interesse, onderlinge verbondenheid, professionaliteit en betrouwbaarheid, voelen mensen zich thuis bij dit huis. Ikazia is een opleidingsziekenhuis voor een aantal specialismen en heeft, om zorg dicht bij huis te leveren, poliklinieken in Barendrecht-Carnisselande en Ridderkerk-Slikkerveer. Het Ikazia komt uit een financieel uitdagende periode en is samen met financiers en zorgverzekeraars vol goede moed en elan een nieuwe weg ingeslagen. Een nieuwe weg waarin bouwen, efficiency-verhoging, keuzes maken, samenwerking en ‘de goede dingen doen’ centraal staan. Word jij enthousiast van deze uitdaging en de dynamiek van een ziekenhuis binnen een uitdagende regio? Dan maken we graag tijd voor een kennismakingsgesprek!

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/22-121-DD, naar Alexander Willemse: info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Alexander via 033 – 4728087.

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!