vacature sales-marketing

Product Specialist Oogheelkunde (Oost Nederland)

Aanbod
 • totaalpakket: beheren, onderhouden en uitbouwen van (klant)relaties;
 • grote eigen verantwoordelijkheid;
 • mooie combinatie van nieuwe en bestaande producten;
 • uiterst boeiende doelgroep;
 • interessante bonusstructuur.
Bedrijf

Onze relatie focust zich op het nakomen van beloften aan patiënten, zorgverleners, stakeholders en de samenleving. Tegelijkertijd houden ze zich bezig met het bouwen van een innovatief bedrijf, dat zich inzet voor het bevorderen van de wereldwijde gezondheid. Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van contactlenzen, verzorgingsmiddelen voor contactlenzen, oogoptische chirurgische producten en instrumenten en oogoptische medicijnen. De cultuur van het bedrijf kenmerkt zich als informeel, open en toegankelijk. Momenteel zoekt onze klant een gedreven en positief ingestelde Product Specialist Pharma, die mee gaat bouwen aan het succes van de organisatie.

Functie

Als Product Specialist Oogheelkunde voel jij je thuis in een ambitieuze organisatie, waar ruimte is voor ondersteuning, maar ook veel waarde wordt gehecht aan zelfstandigheid. Na een hands-on en ‘stevige’ inwerkperiode, waarin je de ins en outs van de producten, het bedrijf en de dienstverlening leert kennen, ligt je focus op het behalen van salesdoelstellingen voor een aantal mooie producten op het vlak van oogheelkunde. Je richt je met name op de oogartsen, ziekenhuisapothekers, inkopers, allergologen en huisartsen. Tijdens gesprekken met je doelgroep informeer en adviseer je in de breedte over de duidelijke voordelen van de producten, de bijdrage die onze relatie door haar werkwijze aan betrokkenen levert en de heldere strategie en werkwijze. Als Product Specialist is het jouw taak een relationeel netwerk met klanten en andere relevante stakeholders op te bouwen en de onderhouden in regio Oost-Nederland. Je verzamelt en deelt informatie inzake markt- en klantontwikkelingen en participeert in relevante salesactiviteiten, trainingen en cursussen. Ook dien je een gedegen account- en rayonplan op te stellen, waarin je de sales- en marketingdoelstellingen van de organisatie vertaalt. Kortom, een dynamische en veelzijdige functie met een interessante doelgroep, waarin je met je persoonlijkheid en inhoudelijke kennis het verschil kan maken.

Profiel
 • afgeronde hbo-/wo-opleiding (bij voorkeur in commerciële/(para)medische richting);
 • minimaal drie jaar ervaring in een gelijksoortige rol;
 • ervaring in ophtalmologie is een sterke pre;
 • In bezit van rijbewijs B;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • persoonskenmerken: commercieel gedreven, teamplayer, analytisch, positief, enthousiast, overtuigingskracht, doorzettingsvermogen, accuraat, zelfstandig en oplossingericht.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/18-069-DD, naar Toon Fleminks of Anneke den Hartog, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Toon Fleminks of Anneke den Hartog via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je/u zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

 

vacature kwaliteit

Manager QA Systems & Compliance (Interim)

Aanbod
 • uitdagende tijdelijke leidinggevende QA functie (3-6 maanden);
 • internationale component in de verantwoordelijkheden;
 • werken bij een farmaceutische organisatie;
 • werken in een prettige, proactieve en collegiale werkomgeving.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld en is tevens een producent van generieke geneesmiddelen. Daarnaast is het een organisatie die zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van innovatieve geneesmiddelen. De organisatie beschikt over state-of-the-art productiemethoden en de hoge kwaliteitsstandaarden (GMP/FDA) zijn belangrijke peilers voor het succes. Vanwege verdere professionalisering van de afdeling kwaliteit zijn we op zoek naar een Interim Manager Systems & Compliance.

Functie

In deze rol treedt je hoofdzakelijk op als people manager en ben je eindverantwoordelijke voor de kwaliteitssystemen binnen de organisatie. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsdoelstellingen in de diverse projecten worden gewaarborgd. Tevens zorg je ervoor dat je team het projectmatig up-to-date houden en het verbeteren van een of meerdere onderdelen van het kwaliteitssysteem goed naleeft. Zo monitor je of je werknemers het beoordelen en autoriseren van procedures, deviaties, changes en validatie documentatie kundig uitvoeren, waaronder het organiseren en uitvoeren van interne- en externe audits. Indien nodig zorg je voor de training en opleiding van je werknemers en/of medewerkers. Je draagt zorg voor een steeds groeiend kwaliteitsbesef en -norm van de hele organisatie.
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent daardoor, als een spin in het web, in staat effectief te schakelen met verschillende afdelingen en mensen. Als Interim Manager Systems & Compliance ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het QA team, bestaande uit 10 werknemers. Je bent in staat een team aan te sporen, mensen met je mee te krijgen en je weet hoe je je werknemers effectief kan motiveren, inspireren en faciliteren.

Profiel
 • relevante opleiding op minimaal hbo niveau (technisch, biomedisch of proces technologie);
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de biotech of farmaceutische industrie;
 • minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke positie en recente werkervaring en kennis van GMP systemen;
 • ervaring met uitvoer en review kwalificatie van apparatuur, software en gebouwen;
 • ervaring met procesvalidatie en risico assessments;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van DT/18-161-DD, naar info@derksenderks.nl ter attentie van Toon Fleminks. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Toon via telefoonnummer: 033 – 4728087.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

Sales Support Specialist

Aanbod
 • sleutelrol met een breed pakket aan taken en verantwoordelijkheden;
 • groeiende, succesvolle organisatie met hart voor de medewerker;
 • competitieve arbeidsvoorwaarden.
Bedrijf

TOP Pharma B.V. is een zelfstandige farmaceutische groothandel, die zich bezighoudt met het verhandelen van parallel geïmporteerde geneesmiddelen. TOP Pharma is een specialist in het samenbrengen van vraag en aanbod, zij richten zich hierbij met name op de intramurale markt. De organisatie kent drie locaties en hoewel opererend onder verschillende namen, vormen ze organisatorisch een eenheid:

 • TOP Pharma te Venlo: specialist in geneesmiddelenlogistiek en de directe verkoop en distributie van (geimporteerde) geneesmiddelen;
 • Eureco-Pharma te Ridderkerk: specialist in registratie en ompakken van (geimporteerde) geneesmiddelen;
 • Active Pharma te Krefeld (Dld): specialist in het bieden van oplossingen voor tekorten van Nederlandse geregistreerde geneesmiddelen.

De organisatie weet zich binnen de intramurale markt te onderscheiden door haar sterke leverbetrouwbaarheid en hoge servicegraad. De kernwaarden die zij zowel intern als extern hanteren zijn: betrokkenheid, deskundigheid en verbetering. De sfeer bij TOP Pharma kenmerkt zich door zijn openheid en laagdrempeligheid. De organisatie heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt, zowel in omzet als in een organisatorische professionalisering. Om verder vorm te geven aan de groei is TOP Pharma op zoek naar een  Sales Support Specialist.

Functie

Als Sales Support Specialist werk je in het hart van de commerciële organisatie op de afdeling Commercial Pharma en rapporeer je aan de Manager Commerical Pharma. Dagelijks sta je in contact met de klanten van TOP Pharma, met als doel hen een zo goed mogelijke service te bieden. Je bent hét aanspreekpunt voor de klant en in staat ‘the voice of the customer’ te zijn en daarmee een optimale klantbeleving te realiseren. Relatiebeheer vindt plaats door het telefonisch en schriftelijk bedienen van (potentiële) klanten. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbereiden, begeleiden en opvolgen van offertes. Je bent commercieel-creatief en draagt de kenwaarden betrokkenheid, deskundigheid en verbetering uit. Daarnaast heb je een scherp oog (en oor) voor de dynamiek en veranderingen in de markt en bent daardoor in staat mee te denken met de business van de klant en samen op zoek te gaan naar mogelijkheden voor zowel de klant als de organisatie. Je zorgt dat de behoeften van de klant intern bekend zijn en draagt zorgt voor de
(door-)ontwikkeling van de voor de afdeling relevante operationele processen en kwaliteitsborging.

Samen met de Accountmanagers vorm je een eenheid, met als primair doel de verkoop te stimuleren en de relaties met klanten te optimaliseren. Kortom, een veelzijdige rol als spin in het web op de commerciële binnendienst van een groeiende, mensgerichte organisatie, waarin je met je drive, oplossingsgerichtheid en klantvriendelijkheid hét verschil kan maken.

Profiel
 • relevante commerciële ervaring met dagelijks klantcontact;
 • mbo+ werk- en denkniveau (bij voorkeur afgeronde opleiding in commerciële richting);
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, beheersing van de Duitse en Engelse taal is een sterke pre;
 • ervaring in het werken met ERP- en CRM-systemen, Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics CRM is een pre;
 • commercieel gedreven, proactief, klantvriendelijk, teamplayer, empatisch, oplossingsgericht en stressbestendig.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/18-068-DD, naar Anneke den Hartog, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Anneke den Hartog via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Opleidingscoördinator / Office Manager (0,6 – 0,8 fte)

Aanbod
 • een succesvolle en groeiende dienstverlenende organisatie;
 • veel contact met deelnemers, collega’s, klanten en leveranciers;
 • breed takenpakket met grote mate van eigen verantwoordelijkheid;
 • ruimte voor opleiding en ontwikkeling;
 • gunstige pensioenregeling;
 • meebouwen aan nieuwe opleidingen;
 • werkdagen in overleg;
 • salaris dat past bij de ervaring die je meebrengt.
Bedrijf

Derks & Derks brengt als strategisch partner in human talent organisaties en hoger opgeleide talenten in life sciences en gezondheidszorg samen. Werving & Selectie, Detachering & Interim, Talent Development, HR Research en Opleiding & Training vormen de kern van onze dienstverlening. Persoonlijke aandacht, heldere afspraken, integriteit en strikte kwaliteitsnormen vormen daarin altijd de basis. Met een breed netwerk en sterke vak- en branchekennis, zijn wij dé strategisch partner in human talent.

Om onze rol als specialist in Life Sciences en gezondheidszorg steeds breder in te vullen en in te spelen op marktontwikkelingen, hebben we de afgelopen jaren diverse innovatieve projecten in deze markt gelanceerd:

Masterclass NieuweZorg 3.0 (verheldering en verdieping voor iedereen die meer wil betekenen in de zorg);
Leergang Industriële Farmacie (praktijkgerichte professionalisering in de farmaceutische industrie);
INRALS (internationaal netwerk van werving- & selectiebureaus in Life Sciences);
FMF-vacatures (alle HBO+ vacatures in Life Sciences online beschikbaar).

Onze cultuur is hands-on, klantgericht, informeel en betrokken. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen! Om onze groeiambities waar te maken en onze opdrachtgevers nóg beter van dienst te zijn, zijn we op zoek naar een gedreven, professionele én gezellige collega die onze opleidingen organiseert en ondersteunt en ook hands-on meedraait met ons Office Management. Een pracht job waarin je onze opleidingen als een zonnetje laat draaien.

Functie

In deze functie werk je voor de verschillende opleidingsprojecten van Derks & Derks. In het begin is dat voor het grootste deel van je tijd de Masterclass NieuweZorg 3.0 (MCNZ) en voor een kleiner deel de ondersteuning van Leergang Industriële Farmacie (LIF). De MCNZ gaat in 2019 van start voor het 7e collegejaar, wordt hoog gewaardeerd in de markt en is post-wo gecertificeerd. Je bent de spin in het web en het allesbepalende middelpunt van de organisatie. In deze rol heb je overzicht over de totale organisatie en weet je van de hoed en de rand. Je werkhouding is proactief, ziet zelf kansen, brengt ideeën in en zorgt dat alles op de beste manier samenkomt. Tevens verwerk je de ideeën van de aanjagers van de MCNZ in de organisatie en de collegeblokken. Je hebt contact met de locaties voor zalen, diners en hotelovernachtingen. Tevens ben je aanspreekpunt voor de gastdocenten die je inplant voor de collegeblokken. De aanmeldingen van deelnemers komen bij jou binnen en verwerk je administratief.

Tijdens de collegeblokken treed je op als gastheer/gastvrouw, faciliteer jij waar nodig en zorg jij dat de bijeenkomsten vlekkeloos verlopen. Gedurende het collegejaar ben je aanspreekpunt voor de deelnemers. Je krijgt energie van het organiseren van dit soort bijeenkomsten, hebt geen 9-5 mentaliteit en bent flexibel ingesteld.

Bij de Leergang Industriële Farmacie, die aankomend jaar start met haar eerste collegejaar, ben je in het begin ondersteunend aan de organisatie. Wellicht dat er gedurende het collegejaar meer werkzaamheden binnen jouw takenpakket gaan vallen en je functie uitgebreid wordt van 24 naar 32 uur. De opleidingen zijn onderdeel van Derks & Derks en zijn aanvullend aan alle diensten die Derks & Derks biedt als strategisch partner in human talent voor de Farmaceutische Industrie en Gezondheidszorg.
Het is een veelzijdige job met veel afwisseling voor een energiek en daadkrachtig organisatietalent!

Profiel
 • hbo werk- en denkniveau;
 • circa 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • hands-on mentaliteit en een commerciële instelling;
 • representatief, proactief, daadkrachtig, stressbestendig en nauwkeurig;
 • kennis van en ervaring met MS Office;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer
WS/18-067-DD naar Marscha van Hamersveld van Derks & Derks B.V., office@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Marscha op 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

vacature kwaliteit

Quality Assurance Technician

Aanbod
 • een uitdagende positie bij een internationaal gerenommeerde organisatie;
 • zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheden;
 • een contract bij Derks & Derk Detachering voor de duur van zes maanden.
Bedrijf

Onze relatie is een wereldwijd gerenommeerde organisatie die zich richt op de ontwikkeling, productie en marketing van vaccins en antilichamen tegen infectieziekten. Binnen de organisatie werken getalenteerde, ondernemende mensen in een dynamische cultuur waarin innovatie en een ‘can do’ mentaliteit centraal staan. Momenteel is de organisatie op zoek naar een ervaren Quality Assurance Technician om het team te versterken en het kwaliteitssysteem te onderhouden.

Functie

Als Quality Assurance Technician draag je zorg voor het onderhouden van het kwaliteitssysteem

(ISO 9001-2015). Je zorgt dat de processen en procedures up-to-date zijn door middel van bijvoorbeeld audits. Daarnaast coordineer je Q-circles en veranderingen met interne en externe fabrikanten. Ook houd je toezicht op de controle van de documentatie en implementeer je verbetering waar nodig. Ten slotte participeer je in het management review. Naast het onderhouden van het kwaliteitssysteem, voer je batch releases uit (interne batch releases, EU batch releases en landspecifieke batch releases). Ten slotte ondersteun je verbeteringsprocessen van het huidige productiesysteem. In deze rol rapporteer je aan de QA Manager.

Kortom, een veelzijdige rol bij een gerenommeerde speler met veel uitdagende verantwoordelijkheden.

Profiel
 • afgeronde hbo-opleiding;
 • ervaring met het werken met kwaliteitssystemen (ISO 9001, USDA, GLP/GMP);
 • accuraat, communicatief vaardig, verantwoordelijk, analytisch, teamplayer, proactief, gestructureerd en resultaatgericht;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
 • kennis van Microsoft Office, Trackwise en Agile.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer DT/18-158-DD, naar Anneke den Hartog info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Anneke den Hartog via 033 – 4728087.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

vacature regulatory-affairs

Packaging Development Coordinator

Offer
 • state of the art production facility in Drenthe
 • responsible for the coordination of international packaging projects
 • temporary contract from Derks & Derks for 12 months with the possibility to extend the contract
 • position for 32 to 40 hours a week with some flexibility in working location
Organization

Our client is an international pharmaceutical company. The company’s activities comprise the development, production and sales of medicines. For the facility in Drenthe we would like to meet an enthusiastic, communicatively skilled, self-assured and performance-oriented Packaging Development Coordinator.

Position

As Packaging Development Coordinator you are responsible for the coordination and management of artwork development and maintenance for EMEA Region and other Regions, if products are sourced from EMEA. This also includes timely implementation in EMEA Region Manufacturing to assure regulatory compliance.  You will manage and execute Start Report process that triggers activities necessary to produce and supply first order for launch according plan. Therefore you are a core member of the product support team. You manage and execute Change Report process to facilitate required changes effecting Supply Chain. Also you manage the execution of artwork development and maintenance with relevant multidisciplinary teams and/or customers according the effective SOP’s. Furthermore you ensure QC checks and compliance with quality standards and regulatory requirements and contribute to CAPA management for artwork issues. You define and track KPI’s and results (cost, artwork cycles, issues) and ensure up to date training and training material for AMS (Artwork Management System) and Text verification for users. You monitor performance artwork Agencies and Affiliate Governance model for AMS and Text verification.

Profile
 • at least a bachelor’s degree in a relevant field
 • around 3-5 years of experience in a QA/RA position
 • experience in artwork coordination and a subject matter expert
 • basic knowledge of GMP and Regulatory Processes
 • knowledge of desktop publishing
 • good writing and verbal communication skills in English
Response

Interested? Please send your resume and motivational letter by email, with reference number DT/18-152-DD to Office@derksenderks.nl. For further information, please call Mrs. Van Putten at number +31 (0)33 472 80 87. An individual assessment may be part of the selection procedure.

vacature productie

(People-) Manager Packaging

Het aanbod
 • een afwisselende baan in een veranderende omgeving;
 • een functie waarbij er een beroep wordt gedaan op jouw peoplemanagement skills;
 • overeenkomst van Derks & Derks Detachering voor de periode van het project.
Bedrijf

Onze relatie is een gerenommeerde farmaceutische onderneming actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van innovatieve en betrouwbare geneesmiddelen. In de productieplant in Noordoost-Nederland worden onder de hoogste kwaliteitseisen medicijnen voor de hele wereld geproduceerd. Voor deze locatie komen we graag in contact met een ervaren (People-) Manager Packaging. Wat houdt de functie in?

De functie

In de functie van (People-) Manager Packaging ben je verantwoordelijk voor het operationeel aansturen van de medewerkers in de ploeg. Je zorgt dat de ploeg gemotiveerd, gestimuleerd en ontwikkelt wordt. Je houdt evaluatiegesprekken en zorgt dat de medewerkers tijdig vaktechnische training krijgen. Een andere verantwoordelijkheid ligt bij het behalen van de gestelde eisen op het gebied van planning, kwaliteit en veiligheid. Je zorgt dat er wordt gewerkt via de geldende kwaliteitseisen/richtlijnen. Je houdt de productieresultaten goed in de gaten, waar je bij eventuele afwijkingen actie onderneemt en escaleert indien nodig. Naast je operationele verantwoordelijkheid denk je mee over de aanschaf van nieuwe productieapparatuur of middelen en kom je met voorstellen ter verbetering van de werkwijze of procedures. Verder heb je een actieve rol in het veranderen van de cultuur voor de implementatie van Operational Excellence. In de functie rapporteer je rechtstreeks naar de Senior Manager Productie, maar onderhoudt je ook contact met relevante afdelingen zoals Planning, Quality Management, Pharmaceutical Technology en de Technische Dienst. Kortom, een uitdagend project waar een cultuurverandering teweeggebracht moet worden naast de day-to-day business.

Het profiel
 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting;
 • minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie;
 • bij grote voorkeur ervaring met het werken in een GMP omgeving;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • bereidheid om in ploegendiensten te werken;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer DT/18-150-DD, naar Sandra van Putten van Derks & Derks B.V.: info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Sandra van Putten (033-472 80 87).

vacature overig

Commercieel Assistent

Aanbod
 • werken bij een snel groeiende internationale farmaceut;
 • veel (persoonlijke) ontwikkelmogelijkheden;
 • deel uitmaken van een klein, ambitieus team.

 

Bedrijf

Onze relatie is een van de snelst groeiende farmaceutische bedrijven in Europa. Ze ontwikkelen, produceren en distribueren geneesmiddelen in meer dan 70 landen over de hele wereld. Onze relatie heeft de ambitie om tegen 2021 in alle Europese landen tot de top 5 van generieke bedrijven te behoren. Ze hebben in Nederland sinds 2008 bij zowel de openbare apotheken als binnen de ziekenhuizen een belangrijke positie verworven met een snel groeiend portfolio aan generieke geneesmiddelen. Vanwege deze aanhoudende groei zoeken wij een fulltime Commercieel Assistent ter ondersteuning van de twee commercieel managers in het kantoor in Utrecht.

 

Functie

Als Commercieel Assistent word je vanaf je start betrokken bij de totstandkoming van de commerciële besluitvormingsprocessen. Door je vaardigheden en groeiende farmakennis ben je in staat om rapportages, analyses en proposities te maken ter voorbereiding en ondersteuning van de commerciële activiteiten richting ziekenhuizen, zorgverzekeraars, groothandels en inkoopcombinaties. Door eigen initiatief en natuurlijke leergierigheid kom je met nieuwe inzichten en suggesties die de effectiviteit en de ontwikkeling van de commerciële processen binnen het team helpen.

 

Profiel
 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in de bedrijfskundige, bedrijfseconomische of commerciële richting;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • een uitstekende kennis van het gehele Microsoft-Office pakket en met name excel;
 • enige werkervaring is gewenst, ook stages tellen;
 • ervaring met het ontwikkelen en bijhouden van dashboards, rapportages, en management informatiesystemen een grote pre;
 • commerciële instelling (graag willen ondersteunen bij het realiseren van commerciële kansen);
 • analytisch en cijfermatig sterk onderlegd (aantoonbare affiniteit met data-analyse, accuraat en gestructureerd);
 • communicatief sterk (intern analyses en offertes kunnen presenteren, kunnen functioneren als sparringpartner, een klantvriendelijke houding richting accounts);
 • initiatiefrijke en zelfstandige teamplayer (zelfstandig taken kunnen plannen, uitvoeren en verbeteren, initiatief nemen, uitstekend kunnen samenwerken).

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/18-112-DD, naar Djamila Hagemans, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Djamila Hagemans via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

 

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je/uw reactie aan Derks & Derks te richten.

 

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

vacature sales-marketing

Open sollicitatie: Commerciële medische professionals

Aanbod
 • uitdagende posities binnen verschillende life science organisaties;
 • zelfstandige en verantwoordelijke functies van uitvoerend tot strategische niveau;
 • een detacheringcontract of samenwerkingsovereenkomst van Derks en Derks Detachering voor de looptijd van de opdracht.
Bedrijf

Derks & Derks Detachering is opgericht in 2007 en uitgegroeid tot een detacheringsbureau met evidence based personeelsoplossingen voor de farmaceutische, voedingsmiddelen en medische industrie. Onze relaties zijn actief op verschillende werkvelden en bijna allemaal internationaal georiënteerd. De meeste relaties hebben een lange historie binnen Nederland. Onze relaties zijn actief op zoek naar manieren, om de kwaliteit van leven van mens of dier ter verbeteren. Onze relaties zijn met enige regelmaat op zoek naar commerciële medische professionals, daarom komen vrij graag in contact met gedreven professionals.

Functie

Als commerciële medische professional ben je inzetbaar in de farmaceutische, voedingsmiddelen of medische industrie. Je hebt werkervaring opgedaan op het gebied van gebied van sales, marketing, market access of medical affairs binnen de genoemde branches. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt om de geneesmiddelen, voedingsmiddelen of medische hulpmiddelen beter te positioneren in de markt en hiermee de verkopen te verhogen. Je bent actief geweest op uitvoerend of strategische niveau en klaar voor een nieuwe uitdaging.

Profiel
 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
 • ervaring in een uitvoerende en/of leidinggevend functie;
 • ervaring binnen de farmaceutische en/of voedingsmiddelen en/of medische industrie;
 • ervaring binnen sales, marketing, market access en/of medical affairs;
 • verantwoordelijkheidsgevoel met sterk kwaliteitsbesef;
 • teamspeler, maar zelfstandig kunnen werken;
 • uitstekende communicatief vaardigheden in de Nederlandse taal en Engelse taal.
Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer DO/18-006-DD, naar mevrouw Sandra van Putten van Derks & Derks B.V., info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kunt u bellen met Sandra van Putten via 033 – 4728087.

vacature techniek

Automation Engineer

Aanbod
 • uitdagende baan binnen een grote farmaceutische organisatie in Nederland;
 • tijdelijk contract van Derks en Derks Detachering;
 • periode van de opdracht duurt tot juli 2019.
Bedrijf

Onze relatie wordt vandaag de dag gezien als een wereldleider op het gebied van gezondheidszorg. Met de ontwikkelde geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten bieden ze innovatieve behandelingen aan voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. Ze zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen ze met uitgebreide programma’s en samenwerkingsverbanden. Bij de organisatie in Nederland werken ongeveer 4.500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties. Deze functie is op de locatie in Oss.

 Functie

Heb jij met je voeten in de klei gestaan als het gaat om automatiseringssystemen en heb je een grote passie voor de techniek? Weet jij als geen ander hoe systemen, zoals Siemens (S7), iFix SCADA, Visual Basic, SQL, Microsoft netwerken of andere pakketten werken? Staat het klantbelang bij jou voorop en ben jij in staat om met een enthousiast team van Engineers de klus te klaren? Dan is deze rol als Automation Engineer iets voor jou!

Als Automation Engineer ben jij de kartrekker in een aantal veelzijdige en uitdagende upgrade en nieuwbouw projecten binnen diverse IPT’s (productieafdelingen). Je bent verantwoordelijk voor technische documentatie, installatie, configuratie en testen van nieuwe automatiseringssystemen in samenwerking met externe partners. Voor de Qualificatie werkzaamheden werk je samen met een ervaren CSV Engineer.

Profiel
 • een afgeronde technische hbo-opleiding (bijv. Industriële Automatisering);
 • 5 jaar werkervaring als Software/PLC/SCADA Engineer;
 • kennis en ervaring met iFix SCADA is een pre;
 • kennis van systemen zoals Siemens (S7), SCADA, Visual Basic, SQL of andere pakketten;
 • ervaring met XP, Windows 7, 10 en (industriële) netwerken;
 • ervaring in de Life Science Industry (o.a. cGMP, Safety, Validatie);
 • je sociale en communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld;
 • je toont overtuigingskracht en proactiviteit.
 Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer DT/18-141-DD, naar Djamila Hagemans, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Djamila Hagemans via 033 – 4728087.

 

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks Detachering B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

 

Solliciteer direct (term is nodig voor DD website)

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

 

farma – pharmaceutical – farmacie – pharmacy – steriel – verpakkingen – productie – sterile – GMP – QA – Kwaliteit – Quality – Microbiologie – Production – Compliance – Farmaceutische – procestechnologie – chemie – richtlijnen – tijdslijnen – regulatory – wet en regelgeving – capa – correctieve – preventieve acties – pharmaceutical specialist – Subject matter Expert – continuous improvement – verbeteringen – technische – operartions – biotech – injectie – medical device – vriesdroog – manufacturing – division – geneesmiddelen – drug – logistiek – parenterale – productiefaciliteit – cleanrooms – aseptische