Derks vacature research-development

Laboratorium Manager

Aanbod
 • Onderdeel zijn van een internationale organisatie gericht op klinische voeding;
 • bijdrage leveren aan interessante ontwikkelingen in de medische zorg;
 • uitdaging bij een bedrijf in opbouw in een nieuwe en frisse productielocatie;
 • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
 • dynamische organisatie met ambitieuze doelen.
Functie

In de functie van Laboratorium Manager ben je verantwoordelijk voor het laboratorium Raw Material Control binnen deze organisatie. Je overziet jouw laboratorium en je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en accuratesse van de resultaten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, evaluatie en afronding van de vrijgave van grondstoffen voor productie. Je voert hierbij onder andere wetenschappelijke evaluaties uit van afwijkingen binnen dit laboratorium. Ook bied je ondersteuning (voornamelijk in het Engels) voor analytische en kwaliteitsgerelateerde vraagstukken. Daarnaast schakel je met interne en externe stakeholders zoals inkoop, logistiek en leveranciers en je neemt deel in de audits van leveranciers. Je neemt actief deel in interdisciplinaire vergaderingen en kan goed schakelen met experts op jouw vakgebied. Je zal veel samenwerken met de Laboratorium Coördinator, die de dagelijkse werkzaamheden van jouw laboratorium overziet, terwijl jij bezig bent met overstijgende taken, zoals het werken volgens de geldende wet- en regelgeving en het toewerken naar de gestelde KPI’s. Naast dat je veel schakelt met de andere Laboratorium Managers, ben je ook verantwoordelijk voor het personeel in jouw laboratorium, ook als het gaat om training en veiligheidsvoorschriften. Je rapporteert aan de QC Manager.

Kortom: een veelzijdige functie in een ambitieuze en groeiende organisatie, waarin je zowel jouw inhoudelijk- als mensgerichte eigenschappen uitstekend in kan zetten.

Profiel
 • afgeronde universitaire opleiding in de richting van Chemie of vergelijkbaar;
 • ruime ervaring in food of de farmaceutische industrie;
 • leidinggevende ervaring;
 • kennis van fysieke en chemische analyse methoden;
 • kennis van EDP en ervaring met GMP;
 • goede schriftelijke en verbale vaardigheden in het Engels. Nederlands en Duits zijn een pre;
 • teamplayer, benaderbaar, analytisch, proactief en communicatief vaardig.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in klinische voeding, levensreddende geneesmiddelen en infusie- en transfusietechnologie. Met hun producten richten zij zich op zowel de therapie als op de zorg voor kritisch en chronisch zieke patiënten. Het productportfolio bestaat dan ook uit een uitgebreid assortiment geneesmiddelen voor injectie, infusievloeistoffen, klinische voeding en de hulpmiddelen om deze producten veilig en efficiënt toe te dienen. Met ongeveer 40.000 werknemers wereldwijd streeft onze opdrachtgever ernaar om levensreddende geneesmiddelen en technologieën beschikbaar te stellen, zodat de medewerkers in de gezondheidszorg hun patiënten optimaal kunnen helpen.

Door het verplaatsen van de productie naar de productielocatie in Nederland zoekt onze opdrachtgever een Laboratorium Manager op het gebied van Raw Material Control.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/22-057-DD, naar Minke Gastreich of Dennis Uleman, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Minke Gastreich of Dennis Uleman via 033 – 4728087.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Derks vacature sales-marketing

Accountmanager Transmuraal

Aanbod
 • uitdagende baan bij een succesvol bedrijf;
 • een open en informele cultuur met korte lijnen;
 • werken in een internationale omgeving;
 • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Functie

Als Accountmanager Transmuraal sta je midden in de dynamiek en hectiek van de verkoopprocessen. Je bent verantwoordelijk voor de directe en indirecte verkoop van artikelen aan de tussenhandelaars, zorgprofessionals en (groot)gebruikers. Je zult hierbij de markt bewerken op basis van je eigen salesplan en zorgen voor een permanente product awareness en up & cross selling vanuit het assortiment. Het einddoel van jouw werkzaamheden is een voorkeurstatus ontwikkelen voor de merken en artikelen bij de klantenkring. Je verkoopproces zal een mix kennen van relatiebeheer, consultative selling en new business. Verder bouw je je netwerk uit, neem je deel aan beurzen, seminars en congressen, signaleer je ontwikkelingen in de markt, evalueer je productresultaten en identificeer je klantbehoeften. Je zult werkzaam zijn in de regio Oost-Nederland.

Profiel
 • minimaal een afgeronde bacheloropleiding;
 • aantoonbare commerciële ervaring en ervaring in de medische markt;
 • ervaring met Power BI en Office 365 is een pre;
 • sterke communicatieve vaardigheden en uitstekend kunnen samenwerken;
 • ondernemend, klantgericht, verantwoordelijk en zelfsturend;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in zowel woord als geschrift.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is een leverancier van kwalitatief hoogwaardige medische producten. Ze zijn gespecialiseerd in producten voor wond-, continentie-, diabetes- en acute (EHBO en BHV) zorg. Ze bieden een breed scala aan merken, waaronder hun eigen. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in de zorg. Onze opdrachtgever heeft een open, informele cultuur met korte lijnen. Hard werken gaat hand in hand met saamhorigheid en een prettige werksfeer. Ze zijn een dynamisch en snelgroeiend bedrijf met 50+ medewerkers.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/21-073-DD, naar Dennis Uleman, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Dennis Uleman via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

Derks vacature kwaliteit

QA Specialist

Aanbod
 • werken in een internationale omgeving op een productielocatie;
 • ruimte om ‘out-of-the-box’ te denken en het verschil te maken;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Functie

Als QA Specialist werk je aan diverse kwaliteitsgerelateerde projecten waarbij je je naast validatie ook met verificatie bezig zult houden (testen van (externe) grondstoffen, bereide producten, machines en processen). Ook ligt jouw focus op het opstarten, uitvoeren, begeleiden, implementeren en evalueren van diverse verbetertrajecten. Jij bent degene die de voortgang in de projecten bewaakt en/of er op je vakgebied bij aansluit. Je bent op de hoogte van de wet- en regelgeving en bent een expert in het maken van risicoanalyses. Hierbij durf je, uiteraard binnen de geldende richtlijnen, grenzen op te zoeken. Als QA Specialist ondersteun je het beleid van de organisatie op het gebied van validatie (Wetgeving, GMP, etc.) en denk je mee met mogelijke verbeterprocessen. Je ondersteunt de kwaliteitssystemen en geeft (specialistische) input over o.a. wijzigingen, afwijkingen, CAPA’s, validatie, HACCP en specificaties. Je evalueert acties, plannen en resultaten. Je zoekt proactief contact met actie-eigenaren en belanghebbenden om bewustzijn over risico’s te vergroten en bespreekt mitigerende acties. Daarnaast stel je een jaarplan op en bespreek je dit met belanghebbenden en rapporteert de voortgang gedurende het jaar. Samen met Managers en QA Officers stel je een jaarlijkse beoordeling van het proces op. Verder kaart je interne en externe ontwikkelingen in jouw vakgebied aan, en adviseert proactief over eventuele vervolgacties. Daarnaast is het jouw taak om jouw kennis op het gebied van kwaliteit verder uit te dragen binnen de organisatie en hierin je collega’s te trainen.

Profiel
 • afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in voedings-technologische of farmaceutische (industriële) richting;
 • minimaal 3 jaar relevante werkervaring; bij voorkeur in een productieomgeving;
 • ervaring in het schrijven van (validatie)protocollen (IQ, OQ, PQ);
 • affiniteit met processen en technische kennis;
 • goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • ervaring met projectmatig werken/leiden van projecten;
 • kennis van HACCP en kwaliteitssystemen;
 • proactief en flexibel;
 • analytisch en gestructureerd;
 • collegiaal, je kunt samenwerken, maar je bent ook uitstekend in zelfstandig werken.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is een een professionele, snelgroeiende en internationale zuivelonderneming. In Nederland werken ruim 700 medewerkers verspreid over diverse locaties. De organisatie wordt gekenmerkt als een open, nuchtere, maar vooral ondernemende bedrijfscultuur. Dit vereist van medewerkers dat ze een ondernemende en proactieve houding hebben, initiatief tonen en doorzettingsvermogen laten zien om doelen te bereiken. Onze opdrachtgever is altijd bezig met de volgende stap op weg naar verbetering. Realistisch en tegelijk grensverleggend. Zo werken zij samen aan een gezonde toekomst voor de kinderen die opgroeien met hun producten.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/21-076-DD, naar Pieter van Gelderen, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Pieter van Gelderen via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!