Training

Wij ondersteunen bij het ontwikkelen van praktische vaardigheden. Zo trainen we sollicitanten onder andere op het gebied van presentatie en gespreksvoering, brengen we organisaties vaardigheden bij in de kunst van het interviewen en zijn we actief in de examinering van vaardigheidstrainingen.

Clinic Interviewvaardigheden
Onze opdrachtgevers vragen regelmatig om tips op het gebied van interviewtechnieken. Daarom organiseren we regelmatig een Clinic Interviewtechnieken. In de clinic stellen we samen je interviewtechnieken weer op scherp. Na een korte theorie-presentatie gaan we samen aan de slag met veel ruimte voor uitwisseling van kennis en ervaringen. Iets voor jou?

Een stap verder? Informeer dan naar onze maatwerk in-company training Interviewvaardigheden.

Sollicitatievaardigheden
Individuele maatwerktraining voor iedereen die zich oriënteert op een andere baan en zichzelf beter wil presenteren.

Door de veranderende arbeidsmarkt willen steeds meer mensen hun sollicitatievaardigheden opfrissen. Onze consultants zijn als geen ander in staat om professionals op carrièregebied te ondersteunen. Maatwerk is ook hierbij altijd het uitgangspunt.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden. Samen bekijken we jouw vraag en situatie en zorgen we voor de juiste aanpak.