Lead Consultant GMP

Aanbod
 • groeiende, ambitieuze, unieke en internationaal georiënteerde organisatie;
 • ondernemende en kwaliteitsgerichte functie;
 • ruimte om mee te groeien met de organisatie;
 • vrijheid om je werkzaamheden en tijden flexibel in te

 

Functie

Als Lead GMP Consultant ligt jouw focus op de strategische vraagstukken zowel intern, bij klanten (consultancy) als voor de GMP- en GDP-trainingen. Ook ben je samen met het Trainings- en Consultancyteam verantwoordelijk voor de implementatie daarvan bij zowel kleine als grote farmaceutische organisaties. Vanuit jouw rol ontwikkel jij een strategisch plan en visie op de toekomst van zowel Training als Consultancy binnen de organisatie. Verder draag je zorg voor de inhoudelijke kwaliteit van trainingen en consultancy opdrachten. Dit stem je af met de inhoudelijke experts. Je zult een deel van de trainingen ook zelf gaan organiseren, waardoor je jouw inhoudelijke kennis naar anderen kunt overbrengen. Je analyseert behoeftes van klanten en trainers, maar ook veranderingen in wet- en regelgeving en de farmaceutische industrie. Deze veranderingen weet je slim te implementeren in het plan. Je werkt nauw samen met een team van drie andere Consultants, waarin jouw rol met name gericht is op visie, ondernemerschap en sturen. Daarnaast werk je met andere teams van klanten tijdens opdrachten en schakel je met andere teams binnen PCS.

Circa 25% van je tijd zal bestaan uit het bezoeken van klanten. Je vindt het leuk om internationaal actief te zijn en bent flexibel met een ondernemersmentaliteit. Omdat je zelfstandig bent en overzicht weet aan te brengen, vind je het geen probleem om in een soms wat chaotische organisatie te werken. Je werkt in een klein team en krijgt veel ruimte om te groeien.

 

Al met al een uitdagende, maar ook hands-on rol in een groeiende, internationaal georiënteerde organisatie.

Profiel
 • afgeronde -opleiding (bijvoorbeeld in de richting van Farmacie, Bio-engineering of Proces-engineering);
 • minstens 3 jaar ervaring op het gebied van QA in een GMP-omgeving is een must;
 • ambitie om te groeien, zowel in vaardigheden als in farmaceutische kennis;
 • hands-on, flexibel, ondernemend, strategisch, analytisch, zelfstandig, verantwoordelijk en communicatief vaardig;
 • bereidheid om te reizen, zowel binnen als buiten Europa;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als

 

Bedrijf

Pharmaceutical Consultancy Services (PCS) is een internationaal farmaceutisch consultancy- en trainingsbureau. Ze ondersteunen wereldwijd farmaceutische organisaties, door middel van consultancy services, trainingen en audits. Ze adviseren, inspecteren en trainen producenten en groothandels wereldwijd, met als doel patiëntgerichte, praktische kwaliteitssystemen. Ook bieden ze een gevalideerd GMP-softwaresysteem aan, bedoeld voor het effectiever maken van kwaliteitssystemen. Zo zorgen ze ervoor dat zowel kleine als grote organisaties voldoen aan de GMP, GDP, FDA, of WHO regulatory compliance. Naast Nederland zijn ze onder andere ook actief in de VS, UK, Canada, Europa en India. De organisatie is een jong, vrij informeel bedrijf met korte lijnen en de sfeer onderling is ontspannen. Ze hebben aandacht voor de werknemers en hun ontwikkeling. Vanwege groei en uitbreiding zijn ze op zoek naar een Lead GMP Consultant.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-180, naar Bjorn Schouten, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of Whatsappen met Bjorn Schouten op nummer +31 6 516 491 61.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!

Operations Manager

Aanbod
 • uitdagende rol als Operations Manager binnen een ambitieuze farmaceutische organisatie;
 • werken in een internationaal bedrijf;
 • leidinggevende rol met veel verantwoordelijkheden;

 

Functie

In de rol van Operations Manager ben jij verantwoordelijk voor de implementatie van de bedrijfsstrategie in samenwerking met interne afdelingen. Hiernaast draag jij zorg voor het leidinggeven aan en verbeteren van de prestaties van de productie- en technische teams, waarbij de hoge kwaliteitseisen vooropstaan. Verder behoud en verbeter jij het productieproces en de prestaties van alle apparatuur. Je behoudt continue de focus op verbetering van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Ook creëer jij een positieve en veilige werkomgeving. De afdeling, faciliteiten en apparatuur moeten worden gekwalificeerd en onderhouden en geschikte validaties moeten worden uitgevoerd.

Kortom, een verantwoordelijke rol waarbij jij zorg draagt voor de goed lopende operatie en waar jij ook ziet waar er verbeteringen nodig zijn, om hier vervolgens draagvlak voor te krijgen en deze te implementeren.

 

Profiel
 • afgeronde Masteropleiding in Business Management of iets gerelateerd;
 • minimaal 10 jaar ervaring in een leidinggevende rol in een productieomgeving;
 • ervaring binnen een GMP omgeving is een pré;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift;
 • communicatief sterk en oplossingsgericht.

 

Bedrijf

Sharp Services werkt over de hele wereld aan het creëren van unieke commerciële en klinische verpakkingsoplossingen voor de farmaceutische en biotechnologische industrie. Met state-of-the-art faciliteiten is Sharp een sterke en gerespecteerde servicepartner. Sharp heeft een uitzonderlijke wereldwijde reputatie opgebouwd voor het ontwerp, de sterilisatie en de productie van innovatieve, kosteneffectieve conformiteitsverpakkingen voor zelfs de meest complexe producten. Hun expertise gaat veel verder en stelt hen in staat de industrie te ondersteunen in elke fase van ontwerp, ontwikkeling, productie en levering. Voor hun site in België is Sharp op zoek naar een ervaren Operations Manager.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/23-339-DD, naar Dennis Uleman, info@derksenderks.nl.

 

Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Dennis Uleman op nummer +31 6 82 72 71 33.

 

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode

 

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

 

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!