COO/Operationeel Directeur

Aanbod

 • als COO lid van het Directieteam in Eindhoven;
 • vormgeven aan forse groei van kwalitatief hoogwaardige online apotheek:
 • bijdragen aan positionering en strategie, verantwoordelijk voor de operatie en aansturing 64 FTE;
 • onderdeel van hecht collegiaal team met sterke winnaarsmentaliteit;
 • internationaal samenwerken aan innovatieve farmaceutische dienstverlening;
 • uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Functie

Als COO ben je organisatorisch, financieel en HR-technisch verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van MedApp naar een ‘next level’. Jouw sterke operationele focus en strakke organisatiemanagement maken dat de organisatie de juiste beweging naar de toekomst maakt. Je zit dus aan alle knoppen: van strategievorming en teamuitbreiding tot het neerzetten, wijzigen en verbeteren van processen en structuren. Je geeft leiding aan de interne organisatie, bestaande uit 64 FTE en vertaalt de visie van het Directieteam naar de operatie. De ontwikkeling van de organisatie gaat vanwege successen erg snel, waardoor complex medicatiegebruik in Nederland steeds makkelijker en toegankelijker wordt. Tegelijkertijd staat MedApp aan het begin van haar nieuwe leven en wordt naar marktleiderschap gestreefd.

Natuurlijk ben je verantwoordelijk voor het behalen van de groeidoelstellingen op een zo gestructureerd mogelijke manier. Je werkt met een fris energiek team, brengt structuur aan, helpt prioriteren, realiseert teamuitbreiding, signaleert procesoptimalisatie en zorgt dat processen lean worden ingericht, schakelt met stakeholders, draagt bij aan de positionering en stelt op alle niveaus kritische vragen die mensen aan het denken en in beweging zetten.

Kortom, een cruciale strategische ‘aandrijf’-rol binnen een supersnel groeiende, online georiënteerde organisatie vol ambitie waarin je bijdraagt aan de kwaliteit van de gezondheidszorg in Nederland (en Europa) en tegelijkertijd successen viert en commerciële doelstellingen nastreeft.

Profiel

 • afgeronde relevante opleiding op minimaal hbo-niveau;
 • minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
 • commerciële instelling en procesmatig ijzersterk;
 • aantoonbare ervaring met het opschalen van een startup of organisatie;
 • ondernemend, analytisch en doelgericht;
 • sterke affiniteit met digitale platformen en/of producten;
 • ervaring in een dynamische en bij voorkeur farmaceutische omgeving;
 • communicatief vaardig, zowel in de Nederlandse als Engelse taal;

Bedrijf

MedApp is in 2015 opgericht. Met een geweldige applicatie die consumenten begeleidt bij hun medicijngebruik, maakt de organisatie complex medicatiegebruik makkelijker en toegankelijker. In een tijd waarin beheersing van zorgkosten steeds uitdagender is, draagt MedApp bij aan zowel de gezondheid bij complex medicatiegebruik als aan de beheersing van zorgkosten. Sinds 2019 wordt MedApp steeds meer omarmd door de grote spelers in het zorglandschap. Daarmee staat de komende periode in het teken van explosieve groei. Groei van gebruikers, van functionaliteiten en van het team. MedApp is onderdeel van het beursgenoteerde Redcare Pharmacy en daarmee maakt zij deel uit van een succesvolle Europese Online Apotheek die heel hard groeit. De afgelopen jaren groeit MedApp zelf ook explosief door met groeipercentages variërend van jaarlijks 70% tot 400%. Met meer dan 3 miljoen Nederlanders die chronisch meerdere geneesmiddelen per dag gebruiken, is de doelgroep groot en groeiend. MedApps doel voor dit jaar is de grens van één miljoen gebruikers behalen. Op langere termijn biedt het platform kansen om allerlei nieuwe e-healthproposities te ontwikkelen. Wil jij als COO verder vormgeven aan dit succesverhaal en toetreden tot het leiderschapsteam in Eindhoven? Neem dan contact met Derks & Derks en we vertellen je graag meer over deze uitdagende positie.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-041, naar Alexander Willemse, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of Whatsappen met Alexander via +31 (0)6 12795418.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Operations Manager

Aanbod
 • uitdagende rol binnen een ambitieuze farmaceutische organisatie;
 • werken in een internationaal bedrijf;
 • leidinggevende rol met veel verantwoordelijkheden;

 

Functie

In de rol van Operations Manager ben jij verantwoordelijk voor de implementatie van de bedrijfsstrategie in samenwerking met interne afdelingen. Hiernaast draag jij zorg voor het leidinggeven aan en verbeteren van de prestaties van de productie- en technische teams, waarbij de hoge kwaliteitseisen vooropstaan. Verder behoud en verbeter jij het productieproces en de prestaties van alle apparatuur. Je behoudt continue de focus op verbetering van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Ook creëer jij een positieve en veilige werkomgeving. De afdeling, faciliteiten en apparatuur moeten worden gekwalificeerd en onderhouden en geschikte validaties moeten worden uitgevoerd.

Kortom, een verantwoordelijke rol waarbij jij zorg draagt voor de goed lopende operatie en waar jij ook ziet waar er verbeteringen nodig zijn, om hier vervolgens draagvlak voor te krijgen en deze te implementeren.

 

Profiel
 • afgeronde Masteropleiding in Business Management of iets gerelateerd;
 • minimaal 10 jaar ervaring in een leidinggevende rol in een productieomgeving;
 • ervaring binnen een GMP omgeving is een pré;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift;
 • communicatief sterk en oplossingsgericht.

 

Bedrijf

Sharp Services werkt over de hele wereld aan het creëren van unieke commerciële en klinische verpakkingsoplossingen voor de farmaceutische en biotechnologische industrie. Met state-of-the-art faciliteiten is Sharp een sterke en gerespecteerde servicepartner. Sharp heeft een uitzonderlijke wereldwijde reputatie opgebouwd voor het ontwerp, de sterilisatie en de productie van innovatieve, kosteneffectieve conformiteitsverpakkingen voor zelfs de meest complexe producten. Hun expertise gaat veel verder en stelt hen in staat de industrie te ondersteunen in elke fase van ontwerp, ontwikkeling, productie en levering. Voor hun site in België is Sharp op zoek naar een ervaren Operations Manager.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/23-339-DD, naar Dennis Uleman, info@derksenderks.nl.

 

Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of WhatsAppen met Dennis Uleman op nummer +31 6 82 72 71 33.

 

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode

 

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

 

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!