Coaching

Een loopbaanvraag? Je baan houdt op te bestaan en nu? Een team dat vastloopt? Of loop je zelf vast als manager? Coaching bij Derks & Derks kent verschillende vormen en is afgestemd op de vraagstelling. In een vrijblijvende intake peilen we je verwachtingen en maken we samen een plan van aanpak op maat.

Heb je behoefte aan gesprekken met een van onze ervaren en betrokken Talent Development Consultants,  waarbij je wensen, aspiraties, persoonlijke waarden, kwaliteiten en overtuigingen aan bod komen om je verder te helpen in je loopbaan? Vraag dan naar de mogelijkheden voor Loopbaanontwikkeling/begeleiding. Ook als je op zoek bent naar een meer inspirerende invulling van je huidige baan (denk aan jobcrafting*) kun je ons vragen je te coachen.

*Derks & Derks doet jaarlijks, i.s.m. de Universiteit van Utrecht, onderzoek naar jobcrafting.
De onderzoeksrapporten zijn terug te vinden op onze website.

Wil je je team op de rit zetten, maar heb je geen idee waar te beginnen? Denk dan aan teamcoaching. Wij helpen je inzicht te krijgen in jouw team. Wat is er in huis aan kennis en kunde? Hoe wordt talent benut? Hoe kun je het maximale uit je team halen? Welk profiel ontbreekt en wat kan (nog) beter?

Ben je manager en heb je het gevoel te ontsporen of denk je vaardigheden te missen? Wij kunnen je helpen door het inzetten van managementcoaching om bijvoorbeeld je managementskills te verbeteren.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden. Samen bekijken we jouw vraag en situatie en zorgen we voor de juiste aanpak.