Logo PivotPark

Business Development Manager Science Park

Aanbod
 • vertegenwoordigen van een van de snelst groeiende Life Sciences-campussen van Nederland;
 • diverse klantengroepen met afwisselende vraagstukken;
 • brede verantwoordelijkheid en ruimte om te netwerken en ondernemen;
 • veel vrijheid in het indelen van je werkzaamheden en agenda;
 • een gedreven en enthousiast team op een innovatieve campus.
Functie

Als Business Development Manager ben jij hét gezicht van het Pivot Park zowel binnen als buiten de campus. Je treedt op als ambassadeur van het park en vertegenwoordigt de toegevoegde waarde van de organisatie en de bijbehorende dienstverlening. In deze rol richt je je op het aantrekken van zowel startende als groeiende Life Sciences-organisaties, als ook op het ondersteunen en faciliteren van de bestaande organisaties op het Pivot Park. Je bent verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van het externe netwerk binnen de Life Sciences-sector.

Verder ben je als Business Development Manager verantwoordelijk voor het contact met de bestaande huurders en het voeren van onderhandelingen die leiden tot huur- of samenwerkingsovereenkomsten. Je werkt aan de hand van een zelf opgesteld strategisch plan. Ook zal je de diverse organisaties op de campus ondersteunen en faciliteren in diverse expertisegebieden, zodanig dat deze organisaties verder kunnen groeien. Dit doe je o.a. door het leggen van het juiste contact met organisaties buiten de campus die gespecialiseerd zijn in o.a. Vastgoed, Open Acces Infrastructuur, Projectmanagement, HR, Public Private Partnerships en Finance.

Al met al een zeer veelzijdige en brede functie bij een van de snelst groeiende Life Sciences-parken van Nederland waarbij je direct rapporteer aan de CEO.

Profiel
 • afgeronde master-opleiding bij voorkeur richting Life Sciences of Biotechnologie;
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de Life Sciences;
 • aantoonbare kennis van biologie, chemie en farmaceutische ontwikkelingsprocessen;
 • ervaring met het vormen en afsluiten van contracten en samenwerkingsovereenkomsten;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en vloeiend in Engels;
 • in staat verwachtingen te managen, ondernemend, communicatief, proactief en klantgericht.
Bedrijf

Het Pivot Park is een Life Sciences-campus, met een speciale focus op (bio)farmaceutische innovatie. De campus biedt laboratorium- en kantoorruimte van elke omvang met toegang tot hoogwaardige farmaceutische R&D-faciliteiten, -infrastructuur en expertise. Dit biedt bedrijven de kans om te versnellen, te groeien en uit te blinken op het gebied van de ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen. Bij het Pivot Park werken gepassioneerde mensen die elke dag nieuwe producten en diensten ontwikkelen ten behoeve van hun klanten. Gelukkige werknemers maken gelukkige klanten. Het is een toekomst- en klantgericht bedrijf. Vanwege de verdere professionalisering van de organisatie, zijn we op zoek naar een ondernemende Business Development Manager die in staat is in te spelen op de wensen van de klanten en organisaties.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/21-053-DD naar Tim van Loon, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Tim van Loon via 033 – 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.