Medewerker Zorgadministratie

Aanbod

• werken binnen een dynamische omgeving in een compact en gemotiveerd team;
• een jaarcontract van 40 uur per week met uitzicht op verlenging (32 uur is bespreekbaar);
• mogelijkheid tot één dag in de week thuiswerken na een inwerkingsperiode;
• veel ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
• een salaris tot € 3.000,- o.b.v. een fulltime dienstverband.

Functie

In deze pracht rol ga je de fijne kneepjes van zorgadministratie (verder) ontdekken. De functie biedt veel mogelijkheid om te groeien en bij te dragen, persoonlijke en professionele ontwikkeling gaat hier snel en hand in hand. Dat werkt natuurlijk alleen wanneer je van een snel veranderende omgeving houdt, waarin je het hoofd koel houdt en het overzicht bewaart. Je talent om nauwkeurig en gestructureerd te werken maakt dat je je tot stabiele kracht van de zorgadministratie ontwikkelt. Je wordt onderdeel van een nieuw team binnen een platte, plezierige hands-on organisatie met korte lijnen. Natuurlijk hoort hier het stroomlijnen van de DBC-registraties bij, weet jij niet wat dit is maar wil je dit wel graag leren? Ook dan kan je reageren! Wanneer zorgproducten worden afgewezen, onderzoek je dit zorgvuldig en nauwkeurig. Je leert registratieprocessen te herkennen en te optimaliseren waarbij je patronen ontdekt en mee bouwt aan verdere optimalisering van het proces en je werkt mee aan management rapportages.

Kortom: zorgadministratie in een bijzonder dynamische omgeving, waarin jouw analytische vermogens optimaal ingezet worden en je razendsnel groeit!

Profiel

• een relevante afgeronde opleiding;
• je hebt affiniteit met zorgadministratie;
• je bent en werkt nauwkeurig en gestructureerd;
• je houdt van een uitdagende, dynamische werkomgeving;
• uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel intern als extern.

 

Bedrijf

Eurocept Homecare behoort tot één van de grootste aanbieders van thuiszorg in Nederland. Specialismen die doorgaans alleen in het ziekenhuis worden geboden, tot aan alledaagse verpleegkundige werkzaamheden, worden mogelijk gemaakt bij de patiënt thuis. Hierbij staat de patiënt centraal en streven ze ernaar de zorgsector zoveel mogelijk te ontlasten. Eurocept Homecare is breed gespecialiseerd in verpleegkundige zorg aan huis, van oncologie tot dermatologie, en van wondzorg tot wijkverpleging. Het doel is om het leven van patiënten te veraangenamen door hoogwaardige zorg te bieden in de thuissituatie. Dit realiseren ze door geneesmiddelen, medische technologie, verpleegkundige zorg en medische voeding onder één dak te organiseren.

Hier is niet alleen een groot team van verpleegkundigen en verzorgenden voor nodig, maar ook technici, logistiek medewerkers, administratieve krachten, managers en andere zorgprofessionals. Zij leveren dagelijks hun bijdrage om alle zorgdiensten succesvol te maken. Ongeacht de functie draaien alle werkzaamheden uiteindelijk om het leveren van de best mogelijke patiëntgerichte zorg. Daarom is een klantgedreven instelling, denken in oplossingen en resultaatgerichtheid van buitengewoon belang.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/24-127-DD, naar Lysanne Lakerink, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen of appen met Lysanne via 06 – 45328954.
Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.