Blog: Terugkijken of liever vooruit?

In de aanloop naar de jaarwisseling merk ik aan mezelf dat het een mooi moment is om terug te kijken, maar vooral ook vooruit! Natuurlijk staat onze business nooit stil en komen er altijd weer nieuwe kansen, leuke kandidaten, uitdagende klanten en mooie ontwikkelingen op ons pad.

Ik ben nu een half jaar onderweg als Business Unit Manager Biotech. Een half jaar waarin veel gebeurd is, met veel nieuwe inzichten en mooie ontwikkelingen en vooral veel mooie kansen. Over deze inzichten heb ik eerder al geschreven en dit blijf ik komend jaar zeker doen.

Blog – Verwachtingsmanagement als succesfactor in Recruitment & HR

Blog – Vinden, binden en ontwikkelen voor (Biotech) start-ups en scale-ups

Blog – Business development voor next level Biotech

Natuurlijk ging dit eerste half jaar ook gepaard met leren en ontwikkelen van mezelf. De belangrijkste les: focus blijven houden op je doel! Iets wat ik van nature prima kan, maar wat in de dagelijkse praktijk niet altijd tot uiting komt.

Nu ligt de focus op afronden van dit jaar (terugkijken) en finaliseren van de plannen van komend jaar (vooruit)! Wat hebben we geleerd en wat nemen we mee voor de groei en ontwikkeling van Derks & Derks, het Biotech team en natuurlijk ook mijzelf. De eerste mooie doelen zijn geformuleerd… één daarvan… is gericht op verbinden, ontwikkelen en kennisdelen… meer informatie volgt later…

Voor nu hele fijne feestdagen en een gezellige jaarwisseling!

Tim van Loon (M.Sc.) studeerde Business Administration aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij startte in 2010 als Junior Recruiter en is inmiddels ruim 10 jaar werkzaam als Recruitment Consultant, waarvan bijna 4 jaar binnen Derks & Derks. Als Business Unit Manager Biotech is hij bij Derks & Derks verantwoordelijk voor alle Recruitment en HR vraagstukken van opdrachtgevers binnen de Biotechnologie.

Neem contact met ons op