Derks & Derks kalender - Vinden, ontwikkelen en binden

Het vinden, binden en ontwikkelen van professionals met humor belicht, check onze bureaukalender 2022!

En dan is het al weer 2022! De uitdaging om de beste professionals te vinden, ontwikkelen én binden zal gezien de toenemende krapte op de arbeidsmarkt ook dit jaar groter en groter worden. Omdat daar nu precies de kracht van Derks & Derks ligt, zien wij 2022 en de jaren daarna met veel vertrouwen tegemoet!

Aan het begin van dit nieuwe jaar kijken we terug op een bijzonder jaar waarin we weer veel moois wisten te realiseren voor én met kandidaten en opdrachtgevers. Met gedegen advies en ondersteuning bij het vinden, ontwikkelen en binden van professionals. Een paar korte hoogtepunten van afgelopen jaar en voor dit komende jaar:

  • In 2021 “vierden” we ons 20 jarig bestaan!
  • Sinds maart zijn we ook vanuit Pivot Park Oss onze opdrachtgevers in de Biotech nóg beter en directer van dienst met HR oplossingen op maat.
  • Met de Franse partner uit ons internationale bureaunetwerk INRALS richtten we een nieuw bureau voor werving & selectie in België op: BelgaSearch.
  • Onze Masterclass NieuweZorg, die in alle subsectoren van de Zorg een sterke positie heeft verdiend, start dit jaar met het tiende collegejaar! (start april 2022, inschrijven kan nog, bekijk het programma)
  • Begin 2022 lanceren we voor zorginkopers en -verkopers de Master Health Contracting.

Een nieuw jaar betekent bij Derks & Derks ook een nieuwe bureaukalender. Ter lering en vermaak sturen wij onze relaties jaarlijks de Derks & Derks bureaukalender, waarin we thema’s uit ons vakgebied met humor belichten. Dit jaar is het kalenderthema ‘Vinden, ontwikkelen en binden’. Bekijk hier de volledige kalender van 2022. Op onze speciale webpagina vind je elke maand aanvullende tips, weetjes of verdieping over het onderwerp dat die maand centraal staat op de kalender. De nieuwe pagina’s komen elke eerste van de maand beschikbaar en zijn óók via de QR code op de kalender bereikbaar.

Wil je ook een kalender voor op je bureau? Mail dan ‘JA ik wil ook graag een kalender’ naar office@derksenderks.nl (Wees er snel bij, want op = op.)

Neem contact met ons op