Derks-en-Derks-partnerBusinessSolutionsLifeSciences

Derks & Derks partner Business Solutions for Life Sciences

“Een logische stap,” zo noemt Lead Recruitment Consultant Tim van Loon de toetreding van Derks & Derks als Recruitment & HR partner tot het platform Business Solutions for Life Sciences. “Als specialist met ruim 20 jaar ervaring in farma, biotech en aanverwante sectoren kunnen we hier heel veel meerwaarde bieden. Veel Life Sciences bedrijven zijn continu op zoek naar partners voor zaken die niet tot de kern van hun expertise behoren, maar wel van vitaal belang zijn voor de groei die ze nastreven. Business Solutions for Life Sciences biedt daar de ideale oplossing voor.”

Life Sciences specialisten
Business Solutions for Life Sciences is een one-stop-shop met bedrijven die top kwaliteit diensten verlenen op het gebied van bedrijfsvitale activiteiten zoals financiële administratie, sales, marketing en – zoals Derks & Derks – Recruitment & HR. Grootste voordeel voor de opdrachtgevers: ál die dienstverleners zijn gespecialiseerd in de Life Sciences.
Tim van Loon: “We kennen hun markt dus door en door, we spreken hun taal, we delen hun passie voor Life Sciences en we kennen de uitdagingen waar ze voor staan. Juist op het gebied van Recruitment & HR zijn die uitdagingen enorm. Het vinden, ontwikkelen en binden van talent is zeker in deze sector prioriteit nummer één. Dan is het fijn om een partner te hebben met kennis in huis over je processen, bijvoorbeeld die in de biotech. Ik verwacht dan ook veel van dit partnership, waarin we onze kwaliteiten als specialist in Life Sciences volop kunnen laten zien.”

Meer informatie
Business Solutions for Life Sciences vormt een platform van zorgvuldig geselecteerde dienstverleners die vanuit één plek organisaties in de farma en biotech ondersteunen op het gebied van HR & Recruitment, Business Development & Marketing, Finance & Accounting en Tax.

Interesse? Lees hier het artikel over Business Solutions for Life Sciences in BiotechNews & Life Sciences van november 2021 of neem contact op met Tim van Loon via T 033 – 472 80 87 of tim@derksenderks.nl

Lees hier meer over onze HR oplossingen op maat voor Biotech.

Neem contact met ons op