Effectief sollicitatiegesprekken voeren, hoe doe je dat?

HR professionals binnen de zorg weten als geen ander hoe belangrijk het is om effectieve sollicitatiegesprekken te voeren. Een mismatch kost immers al gauw een jaarsalaris, om nog maar niet te spreken van de ergernissen op de werkvloer. Het is dus belangrijk om de juiste vragen te stellen. Maar hoe doe je dat en welke vragen stel je dan? Hoe selecteer je de juiste kandidaat?

Die vragen krijgen wij geregeld van onze relaties. Bij Derks & Derks delen wij onze kennis graag en we trainen daarom jaarlijks (HR) Managers, Recruiters en HR afdelingen op het gebied van interviewen.

Onze Recruitment Consultants zetten effectief interviewen dagelijks in tijdens gesprekken met potentiële nieuwe medewerkers voor onze opdrachtgevers in Life Sciences en Healthcare.
Mede daardoor komen wij snel tot de juiste match.

Op donderdag 1 oktober geven wij speciaal voor HR professionals binnen de zorg een Clinic Interviewtechnieken. De clinic vindt volledig coronaproof en volgens de richtlijnen van het RIVM plaats op kantoor van Derks & Derks in Amersfoort.

Wil je hier meer over weten of je aanmelden? Kijk dan op onze webpagina Clinic Interviewtechnieken of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op