Salarisonderzoek Salesprofessionals: nu met online Salarischecker

Ook dit jaar onderzocht Derks & Derks in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam de salarisontwikkeling van salesprofessionals in de Nederlandse Life Sciences. Om zowel professionals als opdrachtgevers te informeren en zo concrete meerwaarde te bieden aan de markt, investeren we bij Derks & Derks jaarlijks in dergelijk onderzoek.

Het onderzoek biedt inzicht in de factoren die samenhangen met de salariëring van professionals in sales gerelateerde functies in de Nederlandse Life Sciences.  Uit onderzoek van de afgelopen jaren blijkt dat het bruto jaarsalaris (inclusief bonus en gecorrigeerd voor fte) voor ca. 70% accuraat voorspeld kan worden aan de hand van de volgende 6 factoren: branche-specifieke ervaringsjaren, opleidingsniveau, opleidingstype, functieniveau, leidinggeven en doelgroep.

Wil je meer weten over de gemiddelde salarissen, de bonussen en andere factoren? Download dan ons rapport: Salarisonderzoek Salesprofessionals binnen de Nederlandse Life Sciences. Heb je hier vragen over en wil je daarover met ons in gesprek? Neem dan contact met ons op.

NIEUW: online salarischeckers Sales- én Kwaliteitsprofessionals in Life Sciences
Op basis van de bevindingen van onze jaarlijkse salarisonderzoeken hebben we bij Derks & Derks online salarischeckers ontwikkeld voor salesprofessionals én kwaliteitsprofessionals binnen de Nederlandse Life Sciences. Omdat iedere werknemer zich wel eens afvraagt of zijn of haar salaris wel overeenkomt met salarissen van professionals met vergelijkbare kwalificaties én omdat werkgevers behoefte hebben aan een salarisbenchmark.

Na het (anoniem) invoeren van de gegevens die voor het salaris relevant zijn, geven onze salarischeckers een indicatie van het daarbij behorende salaris van een sales/kwaliteitsprofessional binnen de Nederlandse Life Sciences met vergelijkbare kwalificaties.

Naar Derks & Derks Salarischeckers Life Sciences

Neem contact met ons op