Derks kalender 2021

“20 jaar Derks & Derks” kalender 2021 – een selectie van de beste cartoons

Hoera, het is 2021! Een nieuwe start in een nieuw jaar waarin we – nu de Covid-vaccinaties zijn begonnen – vooruit kijken naar de eindfase van deze crisis! Voor ons is 2021 extra bijzonder, want op 1 mei bestaat Derks & Derks 20 jaar!

In de afgelopen 20 jaar zijn we uitgegroeid tot specialist en marktleider in de sectoren Life Sciences en Healthcare. We zijn hier enorm trots op en werken er nog iedere dag met passie aan. Het team van Derks & Derks staat voor je klaar om ook in dit jaar je partner te zijn voor werving en selectie, detachering en interim en/of talent development. We zorgen voor de juiste match, met de beste kandidaat voor je vacature(s)!

We blijven jou als professional en/of je team ondersteunen met ontwikkeling en groei. Met loopbaanbegeleiding, coaching, assessments, teamontwikkeling, clinics interviewtechnieken of onze Executive Education. Masterclass NieuweZorg voor Healthcare en Leergang Industriële Farmacie voor Life Sciences. Ook als je op zoek bent naar een baan binnen Life Sciences of Healthcare, staan we natuurlijk voor je klaar om bij te dragen aan de vervolgstap in je carrière.

We zitten vol met nieuwe plannen! Zo gaan we met ons mondiale bureaunetwerk INRALS onze wereldwijde footprint uitbreiden. En zullen we onze bijzondere positie tussen zorg, industrie, verzekeraars en overheden nog steviger inzetten voor een betaalbare, toegankelijke, kwalitatief hoogwaardige Nederlandse zorg én we gaan onze Assessments speciaal voor Automotive verder uitbouwen.

In de kalender van 2021 hebben we de leukste cartoons van de afgelopen jaren gebundeld en voorzien van bijpassende lezenswaardige theorie. Om onze vakkennis te delen én een glimlach op je gezicht te toveren!
We hopen je weer te ontmoeten in ons jubeljaar, dus neem gerust contact met ons op voor een (virtuele) kop koffie!

De “20 jaar Derks & Derks” kalender 2021 (en die van de jaren daarvoor) is hier te bekijken.

Wil je ook een kalender voor op je bureau? Mail dan ‘JA ik wil ook graag een kalender’ naar: info@derksenderks.nl (Wees er snel bij want op = op.)

Neem contact met ons op