Derks & Derks en André van de Sande bundelen krachten en expertise

Op 1 maart 2019 is André van de Sande toegetreden tot de Advisory Board van Derks & Derks ter ondersteuning van het team van ervaren consultants van Derks & Derks en om de Executive Search Divisie een boost te geven.

André was tot voor kort CEO van Xendo en heeft ruim 25 jaar ervaring als Senior Executive in Life Sciences. Als voormalig Algemeen Directeur van Schering Plough (thans MSD) en Organon Nederland weet André hoe het er in boardrooms aan toe gaat en wat een top executive typeert. De laatste acht jaar heeft hij als CEO doorwrochte kennis van arbeidsbemiddeling opgedaan bij Xendo.

Derks & Derks brengt sinds 2001 organisaties en talenten in life science en gezondheidszorg samen. Haar consultants verbinden organisatiebehoeften snel en gedegen met de wensen en kwaliteiten van hoger opgeleide kandidaten. Persoonlijke aandacht, heldere afspraken, integriteit en strikte kwaliteitsnormen vormen daarin altijd de basis. Met een breed netwerk en sterke vak- en branchekennis, wordt Derks & Derks gezien als dé strategisch partner in human talent.

Combinatie business en ‘de mens’
Jan Derks, algemeen directeur Derks & Derks licht toe: “André en ik hebben al vele jaren in diverse projecten samengewerkt. Zijn professionaliteit, combinatie van business en betrokkenheid met ‘de mens’ heeft altijd indruk op me gemaakt. Zijn ethische, zuivere benadering van zaken in combinatie met de klik die ik persoonlijk met André ervaar, maakt onze samenwerking zeer veelbelovend.”

Van de Sande: “Ik heb Jan leren kennen als een echte professional in search. Hij is oprecht geïnteresseerd in mensen en wat ze beweegt. Een gesprek met Derks & Derks is daarmee veel meer dan “een kopje koffie drinken”, zoals je dat bij veel Executive Search bureaus ziet. Met zijn team slaagt hij erin om mensen en bedrijven écht te matchen. Een echte strategisch partner in human talent. Ik kijk daarom uit naar de samenwerking met Derks & Derks.”