Derks & Derks Leiderschap kalender 2019

Met veel voldoening kijken we terug op 2018. Een jaar waarin we als strategisch partner in human talent weer een mooie bijdrage mochten leveren aan de ontwikkeling van onze relaties, zowel op individueel als op organisatie niveau. Met vernieuwende initiatieven en diensten blijven we keihard werken aan onze leidende positie als strategisch partner in human talent.

Dat thema, Leiderschap, vindt u ook terug op onze jaarlijkse bureaukalender met de bekende mix van humor en theoretische achtergrond en dit jaar met iedere maand een (zelf)reflectie-vraag om het misschien anders en (nóg) beter te doen in 2019!

Ons team van psychologen en professionals heeft het hele jaar de perfecte match tussen kandidaten en werkgevers gezocht én gevonden! De collega’s van (voorheen) Assessment & Development hebben, adequaat inspelend op marktontwikkelingen, hun diensten aangescherpt en treden daarmee naar buiten onder de noemer Talent Development. Vanuit onze HR Research expertise vervolgden we ons onderzoek naar het blijvend boeiende thema Jobcrafting en publiceerden we weer een actueel salarisonderzoek ‘Salesprofessionals in de Life Sciences’.

Binnen het door ons geïnitieerde wereldwijde bureaunetwerk INRALS realiseerden we diverse vacatureplaatsingen en deelden we volop kennis en ervaringen. INRALS is volwassen, heeft bewezen meerwaarde en dat gaan we met de inmiddels 21 (!) INRALS Members het komende jaar nog veel meer laten zien.

Daarnaast is op het gebied van Opleiding & Training veel werk verzet. Na een grondige voorbereiding lanceerden we onlangs vol trots de Leergang Industriële Farmacie: voor, door en met de industrie dragen we daarmee actief bij aan de verdere professionalisering van deze mooie bedrijfstak. Midden in de praktijk, bij farma-gastbedrijven, met vakexperts in een innovatief programma.

En er is meer: na zes succesvolle jaren Masterclass NieuweZorg 3.0 werd het hoog tijd voor een frisse wind in het toch al ijzersterke programma. Met een nieuw, ervaren team en een vernieuwde Raad van Inspiratie zetten we een net zo vernieuwd ‘4.0’-programma neer. Met meer focus op inhoud en actie, meer deelnemersinvloed, meer delen en co-creatie. En een tikje brutaler, ‘recalcitranter’. Waarom? Omdat er urgentie is. Het is écht nu of nooit voor de Zorg.

Derks & Derks wenst iedereen een fantastisch 2019!

De actuele Derks & Derks Leiderschap kalender 2019 (en die van de jaren daarvoor) is hier te bekijken.
Wil je ook een kalender voor op jouw bureau? Mail ‘JA ik wil ook graag een kalender’ naar: info@derksenderks.nl
(Wees er snel bij want op = op.)