Vervolgonderzoek Jobcrafting

Neemt u de regie in uw eigen carrière?
Vervolgonderzoek ‘Jobcrafting’

Wat zou u vinden van een baan die perfect aansluit bij uw eigen wensen? Een baan waarvan u energie krijgt en waarbij de tijd lijkt te vliegen? Wanneer u de regie neemt in uw carrière, heeft u dit zelf in de hand! De vraag is: ‘heeft u de regie in handen?’. Derks & Derks deed al eerder onderzoek naar dit fenomeen, dat bekend staat als ‘Jobcrafting’. Jobcrafting is het met persoonlijke voorkeuren in overeenstemming brengen van fysieke en mentale aspecten van werk.

In samenwerking met de Universiteit Utrecht doet Derks & Derks nu vervolgonderzoek om inzicht te krijgen in de relatie tussen jobcrafting, authenticiteit en welbevinden. We nodigen u van harte uit deel te nemen aan het onderzoek door de online vragenlijst in te vullen (10 à 15 minuten, anoniem) en dit bericht en/of de link naar het onderzoek te delen binnen uw netwerk. Aan het eind van de vragenlijst kunt u aangeven of u op de hoogte gehouden wilt worden van de resultaten van het onderzoek.

Voor meer informatie over het onderzoek kunt u contact opnemen met Anneke den Hartog: anneke@derksenderks.nl
Bij voorbaat hartelijk dank voor uw deelname!

Klik hier om de vragenlijst te starten. Update (11-4-2017): de vragenlijst is inmiddels afgesloten. Deelname is dus niet meer mogelijk. Wilt u deelnemen aan het onderzoek van volgend jaar? Stuur dan een mail met ‘Jobcrafting 2018’ naar developments@derksenderks.nl.