Vervolgonderzoek ‘Jobcrafting: de baan creëren die je blijft uitdagen en met jou meegroeit!’

Hoe zou het zijn om een baan te hebben die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften? Een baan waar je blij van wordt, waardoor je niet kunt wachten om na het weekend weer aan het werk te gaan? Een baan die je blijft uitdagen en met je meegroeit? Om die baan te krijgen, kun je zelf aan de slag met het craften van je job.

Derks & Derks investeert voortdurend én met plezier in onderzoek naar arbeids- en organisatiepsychologische thema’s. Opnieuw start Derks & Derks, in samenwerking met de Universiteit Utrecht, een vervolgonderzoek naar ‘jobcrafting’. Het doel van huidig onderzoek is inzicht krijgen in de relatie tussen ‘jobcrafting’ (de manier waarop een individu zelf zijn/haar baan vormgeeft), de zelfbeschikkingstheorie (over menselijke motivatie), bevlogenheid en prestatie. 

Graag nodigen wij jou uit om deel te nemen aan dit vervolgonderzoek naar jobcrafting. Dit jaar wordt het onderzoek uitgevoerd door Saskia Neuteboom onder begeleiding van Dr. Veerle Brenninkmeijer van de Universiteit Utrecht.

We hebben je deelname hard nodig om dit onderzoek tot een succes te maken. Daarnaast maakt huidig onderzoek deel uit van een langer lopend onderzoek en is deze vervolgmeting noodzakelijk om meer inzicht te krijgen in causale verbanden.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10-15 minuten. Het onderzoek is gebaat bij veel respondenten en daarom willen wij je vragen deze link binnen je netwerk te delen. Tevens ondersteun je hiermee stagiaire Saskia Neuteboom bij haar afstudeeronderzoek.

Uiteraard worden je antwoorden vertrouwelijk behandeld en is je anonimiteit gewaarborgd. Klik hier om de vragenlijst te starten. UPDATE (27-5-2020): De vragenlijst kan niet meer ingevuld worden. De resultaten worden nu geanalyseerd en rapportage hierover is binnenkort te downloaden.

Voor meer informatie over het onderzoek kun je contact opnemen met Saskia Neuteboom: saskia@derksenderks.nl, 06 – 10 83 77 94

Bekijk de uitkomsten van eerdere onderzoeken naar jobcrafting hier.