15 jaar Derks & Derks! KiKa-donatie-actie

15 jaar Derks & Derks: update KiKa-donatie-actie

Welkom in ons Jubeljaar, dat op allerlei manieren aandacht zal krijgen in berichten, acties en activiteiten voor u en met u. Blijf ons – en deze pagina in het bijzonder – volgen!

Trots. En nog lang niet klaar!

In het voorjaar van 2001 besloot ik het zelf, ‘anders’ en ‘beter’ te gaan doen. Met passie en kwaliteit. Met oprechte beleving en energie.

15 jaar later zie ik een bedrijf met fantastische professionals die met dezelfde passie en ambitie werken aan ‘het beter doen dan alle anderen’. Waar de psychologie, het recruteren, de selectie-interviews, coaching, ontwikkelings- en selectie assessments de hele dag door de operatie domineren.

Ik ben enorm trots op onze wereldwijde activiteiten, onze verbinding met de Zorg, onze positie in de Life Sciences, de transparantie die we met FMF vacatures in de arbeidsmarkt geïntroduceerd hebben. Trots. En nog lang niet klaar. We zijn nog maar net begonnen!

Wereldwijd

Ons mondiale netwerk van de beste werving & selectiebureaus in Life Sciences, www.inrals.com, is de perfecte invulling van een diepe wens om als lokale speler wereldwijd te kunnen ondersteunen. Via INRALS zijn al diverse wereldwijde contracten met multinationals gesloten. Een geweldige basis om verder uit te bouwen.

Healthcare & Life Sciences

Adviseren in Life Sciences betekent scherp blijven op de vele veranderingen in deze dynamische niche. Overheidsmaatregelen, de positie van de Zorgverzekeraar, veranderende richtlijnen en vooral de wens én noodzakelijkheid om te weten in welk krachtenveld onze relaties actief zijn, maakten dat we Masterclass NieuweZorg 3.0 (www.masterclassnieuwezorg.nl) oprichtten. Met deze Masterclass dragen we actief bij aan de ontwikkelingen in de Zorg, waardoor de cirkel patiënt – food – medisch – farma – industrie perfect sluit. Omdat dit initiatief zo sterk omarmd wordt lanceren we dit jubeljaar de Businessclass Pharma & Healthcare, een compacte versie van de Masterclass, speciaal voor de farma bedrijven (www.bcph.nl).

Transparantie in arbeidsmarkt

Om het voor alle hoger opgeleide professionals in de Life Sciences en Zorg gemakkelijk te maken om passende vacatures te vinden is 9 jaar geleden www.fmfvacatures.nl opgericht. Een site waar iedereen kosteloos vacatures op kan plaatsen, waar werkgevers in contact komen met het talent in de markt, waardoor transparantie in de arbeidsmarkt ontstaat. We zijn er trots op dat FMF inmiddels als dé vacaturesite in Life Sciences gezien wordt.

Meerwaarde

Wij leveren meerwaarde. Allereerst natuurlijk in de kwaliteit van onze advisering. Maar ook met onze salarisonderzoeken, door samen met universiteiten nieuwe professionals op te leiden en bij te dragen aan onderzoek, met het ontwikkelen van beroepskeuzeondersteunende vragenlijsten, clinics en zelfs met ons jaarlijkse beachvolleybaltoernooi (werk is ook fun!) geven we daar concreet vorm aan.

Dank

15 jaar succesvol ondernemen is alleen maar mogelijk met getalenteerde collega’s, wanneer je het vertrouwen van zoveel mooie opdrachtgevers krijgt en wanneer je de beste leveranciers hebt.

Mijn dank gaat daarom uit naar alle collega’s, ex-collega’s, relaties en leveranciers! Op naar 20 jaar!

Update: KiKa donatie-actie – Uw felicitatie = support voor KiKa

Om ons 15-jarige bestaan te vieren én tegelijkertijd een goed doel te steunen hebben we een JUBILEUMACTIE MET DERKS & DERKS-DONATIE AAN KIKA georganiseerd. Via onze speciale 15 jaar Derks & Derks felicitatiepagina leest u alles over de actie en kunt u uw felicitatie achterlaten (graag met foto). Hoe meer felicitaties, hoe hoger het bedrag dat wij doneren aan KiKa. Wij hopen op een hoog bedrag waarmee we – samen met alle relaties die 15 jaar Derks & Derks mogelijk gemaakt hebben – ons Jubileum nóg meer glans kunnen geven!

Alvast hartelijk dank voor uw hulp daarbij!

Jan Derks