Derks Vacature Sales Marketing

Junior Business Development Specialist

Aanbod
 • een uitdagende positie binnen een groeiend en innovatief bedrijf;
 • een inspirerende werkomgeving waarin je wordt uitgedaagd om je commerciële talenten te benutten;
 • ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
Functie

Als Junior Business Development Specialist werk je nauw samen met de Manager Business Development om de producten te verkopen in nieuwe markten, en helpt bij het uitbreiden van bestaande markten. Met jouw expertise ben je de kenner van de markt en de trends. Je bent de schakel tussen R&D en farmaceutische klanten. Zowel op strategische en tactische wijze weet je nieuwe klanten te genereren. Hoewel de focus op sales ligt, hoef je geen hardcore verkoper te zijn. Belangrijker nog is dat je de voordelen van het product begrijpt. Je weet de techniek achter de producten uit te leggen. Er worden met regelmaat nieuwe onderzoeken gepubliceerd en dit weet jij op een juiste wijze onder de aandacht te brengen bij de relevante doelgroep. In deze positie heb je de mogelijkheid om je rol verder vorm te geven. Zo kan je je richten op het uitbouwen van de marketingactiviteiten, maar bijvoorbeeld ook op de analytische aspecten zoals het in kaart brengen van alle potentiële farmaceutische partners waarvoor het product interessant kan zijn. Bij onze klant kun je jouw stempel drukken op deze rol. Ook zijn de klanten actief op internationale congressen, waar je contact met bestaande klanten hebt of waar je nieuwe relaties gaat opbouwen.

Kortom; een uitdagende en creatieve rol waarbij je het bedrijf tot een hoger niveau kunt gaan brengen.

Profiel
 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de Life Sciences;
 • ervaring met Business Development is een plus, maar geen vereiste;
 • affiniteit met medical devices is een sterke pre;
 • kennis van de ontwikkeling van geneesmiddelen of klinische studies is een pre;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
 • gedreven, resultaatgericht en in staat om zelfstandig te werken;
 • bereidheid om te reizen binnen Nederland en regelmatig daarbuiten voor o.a. congressen.
Bedrijf

Bij onze klant staan kwaliteit en efficiëntie centraal. Hun kernactiviteit is de ontwikkeling van injectiespuiten en ondersteunende hulpmiddelen om  Hun kernactiviteit is de ontwikkeling van spuiten en ondersteunende hulpmiddelen, met name voor oogheelkunde, om (bereidende) ziekenhuisapotheken te helpen optimale efficiëntie te bereiken bij het voorvullen van kleine doses intravitreale injecties. Door feedback van oogartsen, apothekers en patiënten te combineren, creëren ze producten die zijn afgestemd op de behoeften van hun klanten. Met het oog op de groeiambities van de organisatie, ligt de focus voor deze rol met name op  het contact met farmaceutische bedrijven die de producten gebruiken in klinische studies. Redenen om te kiezen voor de producten van onze relatie zijn:

– Accuraat doseren van kleine volumes (belangrijk om werking van medicijn te onderzoeken)

– Besparing op API (Active Pharmaceutical Ingredient)

– Kwaliteit en veiligheid

Ter uitbreiding van het team zijn ze op zoek naar een Junior Business Development Specialist die ze helpt hun groeiambities in Nederland te realiseren.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/23-286-DD, naar Djamila Hagemans, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Djamila Hagemans via 033 – 4728087.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!